Депіляції, ґрумінґ тощо

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Nightingale, 23 Травень 2007.

  1. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Достатньо повірте, щоб наважитися, не кілька волосків, а така добра щетинка. Це мене і зупиняло, як я буду жити тих 2 тижні??? Це ж просто неможливо, це одна з причин чому я не наважувалась раніше. Я обрізала манікюрними ножиками, можна також бритвою, але я не в захваті від такого, хоча мені перед процедурою майстер всеодно мусила використати бритву, бо процедура виконується на гладеньку шкіру повністю.

    Кожного дня просто потрібно було легенько підрізати волосся, але його я сподіваюсь не було дуже помітно + я користуюсь тональним і пудрою, легенький макіяж і нічого не видно.


    Зараз після процедури мені здається волосся відростає помаліше, на верхній губі стало трошки більше, мабуть, просинаються сплячі волоски, це нормально. Тому далі підрізаю і буду робити процедури і надалі на тих ділянках.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Я декілька років мала можливість спостерігати за ростом волосся у знайомих і у себе, після воску, після цукрового шугарингу, після лазерної депіляції. Що скажу, волосся росте, завжди, у всіх. Але, все залежить від дуже багатьох факторів і нюансів. Позбутися раз і назавжди, з мого досвіду, нереально))))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Так, я обсолютно тут згідна з Вами. Шугаринг/віск у мене потоншували волосся, воно не так швидко росло. Але якщо говорити про делікатні зони як от, обличчя, я тут не хотіла б застосовувати дані процедури. Це вже стало для мене реальною проблемою, тому зважилася на лазер для лиця. На решті ділянка (ноги, інтимні ділянки, пашки) поки що не планую, принаймні до вагітності точно ні.

    А лазер я впевнена допоможе позбутися явної проблеми на деякий час, хоча довго прийдеться робити процедури, бо маю теж гормональні зрушення, тому, у моєму випадку, я буду постійно їх робити, просто з перервами (вагітність або інше).
     
  4. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я вже рік стабільно роблю ноги і пашки. На ногах дійсно не таке жорстке, роблю практично кожен тиждень. А пашки які були, так і лишились не менше, ні тонше. Тому розглядаю варіант лазерної епіляції, але як на мене проблема у Львові з лазерами.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    кожен тиждень ходите до майстра чи самі робите?
     
  6. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    тут, мабуть, погоджуся. До 1 процедури я дуже вивчала, місця/салони, які проводять лазерні процедури. Відгуки знайомих, відгуки в Інтернеті все-таки перемогли і я вирішила робити в Медіостарі, можеливо і є щось краще, не знаю, на разі після косультації і 1 процедури я задоволена і буду далі продовжувати. Але якщо пізініше не побачу ефекту, то буду міняти.
     
  7. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Ноги сама давно роблю.Якби щотижня ходила до майстра, то розорилася б. :girl_yes2:
    Просто на ногах волосся зразу довге вилазить. Воно спочатку таке закручене під шкірою, а потім коли вилазить назовні зразу довге. От і виходить раз в тиждень. Пашки спочатку до майстра ходила, а зараз теж сама.
     
  8. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    А зону бікіні робите самі чи в майстра?
     
    Останнє редагування: 24 Вересень 2018
  9. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Сама, але до глибокого я ще не дійшла:girl_in_dreams:
     
  10. littlebird

    littlebird Well-Known Member

    Не можу наважитись піти на шугарінг бікіні. Якою пастою користуєтесь?
     
  11. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Ой, я різними користуюся. Купляю в інтернеті. Зараз маю Elenis тверду і середню.
     
    • Подобається Подобається x 2
  12. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    це круто! я хочу хоча б частину почати робити сама, але ніяк не наважуся)
    я от почала крім іншого робити руки.. і не жалію впринципі, але то навіть не ноги, на які можна вдягнути штани поки чекаєш на запис до майстра
    вони завжди хоч трохи та й привідкриті, якщо це не якась глибока зима

    що ви ще закуповуюте крім самої пасти для проведення процедури? вчились інтуїтивно чи якісь відео дивилися?
    --- дописи об"єднано, 24 Вересень 2018 ---
    мене глибоке бікіні болить менше як деякі частини ніг) але то прийшло з часом.. вперше дійсно боліло, якесь обезболююче примайте
    дивуюся чому я не почала робити шугарінг\віск на років хоча б 5 раніше
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    @Багіра, я ходила на курси одноденні. Тому основу мала звідти. Для шугаринга маю хлоргекседин, дитячу присипку, шпателі дерев'яні, рукавички нітрилові. З того всього хіба шпателями користуюся.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я також. Мануально мені якось ніяк не виходить.На глибоке і не тільки бікіні беру полоски для депіляції.То неправильно, але мені тільки так нормально)).
     
  15. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Спеціально дуже довго мені і рука змучується. А шпателями гуд. Полоски тільки під рази клею, бо шпателями в тій зоні самому не попрацюєш :girl_nea:
     
  16. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Отже давно не відписувала про результат (нагадаю, що почала робити лазерну процедуру у Медіострарі в середині вересня). Відтоді, вже пройшло 3 процедури. Наступний запис на початок лютого. Робили (скроні на лиці, підборіддя -найпроблемніша зона, біла лінія на животі).

    Про 1 процедуру десь вище описувала. Після другої процедур результату взагалі не було :sad: Я прийшла і сказала, що ще більше почали рости волоски, ефекту не було, але можливо просто попросиналися сонні цибулинки. Тому я дуже неохоче і без ентузіазму почала робити 3 процедуру, хоча, майстер сказала, що волосся всеодно зменшилося.


    І от зараз пройшло десь 2 тижні після 3 процедури і це просто ВАУУУУУУ!!!!!! Я щаслива, волосся відростає дуже помалу, дуже! І його стало майже не помітно, дійсно зменшилося на відсотків 40% , це дуже добрий результат, я ще таким гладеньким не бачила підборіддя. Зараз про це легше писати, раніше була, майже травма психологічна.

    Тому я однозначно буду продовжувати! Іншими ділянками я теж досить задоволена, волосся стало менше.
     
    Останнє редагування: 20 Грудень 2018
    • Подобається Подобається x 1
  17. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    @Your Princess, я теж туди націлилася. Спершу хочу на консультацію сходити. В кого з майстрів ви робите процедури? І ще бачила, що в них кілька видів лазерів, ви на якому робите?
     
  18. Your Princess

    Your Princess Well-Known Member

    Я роблю у Олі Харко, по рекомендаціїї своєї знайомої. Хоча, найпопулярніша там Юлія Бекар, напевно, до неї більшість записуються. Я раніше років 3 тому була у неї на консультації, ще тоді будучи студенткою прийшла, проблема тоді не була такою вираженою і якби Юлія проконсультувала мене добре, зважилася б робити, але консультація була просто жахлива. Все дуже швидко..не вдалося навіть толком розпитати в неї що і до чого.

    Тому, коли я нарешті зважилася, я пішла до іншого майстра і задоволена. Мені роблять двома, такий який всмоктує, вже не памятаю, і люмініс light sheer.
     
    Останнє редагування: 20 Грудень 2018
    • Корисно Корисно x 1
  19. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Я дуже дотошна, і хочу багато порозпитувати. Хоча я вже багато чого знаю, тому в принципі поки що зупинила свій вибір на Медіостарі, але все ж хочу на консультацію сходити.
    Це від зон залежить?
     
  20. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Дівчата, хто робить лазерну епіляцію в мене таке питання: Робила другий раз процедуру на ногах. Потужність вже вища була і " підшкварили" мені родимку ( не об"ємну, а таку як крапочка на шкірі). В мене на ногах багато таких. Напевно, під час процедури, не акуратно її обійшли. Читала, що родимки замальовують білим олівцем. Але в салоні мені такого пропонували. Думаю в них такого нема. Я от думаю, чи можна ці місця позаклеювати пластирем, щоб подалі лазер обходив. Бо щось я вже боюся.