відпочинок, туризм, бусурманська долина, турецька неволя, Роксоляна форевер!

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем RubenRybnik, 28 Січень 2009.

  1. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Мені особисто головне краєвиди, гарне море, просторий пляж не через дорогу (в ідеалі відсутність людей поблизу, як в Грузії на початку сезону:), але я розумію, що то не про Туреччину) або гарна територія, щоб погуляти, або старе місто (любимо десь гуляти-їздити). Чоловікові головне парне море і гірки хочуть з сином. Харчування дітям не так важливо, бо старший і так їсть лише спагетті, картоплю фрі і фрукти, йогурти, морозиво. То думаю таке є скрізь. А менший на гв, то йому зовсім не важливо. Ну і ненайдальше від аеропорту. Якось так)
    Але нормальний стан і чистота, свіжість номерів по замовчуванню. Без надвимог, але без зіпсутих вражень.
     
    Останнє редагування: 9 Липень 2019
    • Подобається Подобається x 1
  2. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    а мені там, навпаки, сподобалося дуже - піщаний пляж, ми були в червні, але попали на аномально жарку пору, самі турки казали, що там в червні рідко так жарко буває (на сонці градусник показував 50 градусів - було таких пару днів), але та жара не відчувалася так. Це при тому, що найменшій на той час було 10 місяців.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Ми минулого року і цьогоріч були в Сіде. Пляж великий, піщаний. Нам норм., 1год. від аеропорту, перші виходили по прильоті, останніх забирали на виліт.
     
  4. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    ми вже повернулися з Asteria hotel Fantasia в Чамюві.
    Перше враження про готель - затишно, тихо, сімейно. Той персональний трансфер то супер - ми сіли в бусик десь на 10 чол, везли з аеропорту лише нас. За годину домчали, діти спокійно спали в нас руках всю дорогу. Назад теж їхали без зупинок, єдине що з готелю було чоловік 10 вже, то був такий більший автобус.
    Територія досить велика - перед будівлею готелю є басейн, позаду - невеликий парк з гамаками, дитячий майданчик. Вздовж берегової лінії ще є кілька майданчиків гарних типу загального доступу для всіх.
    По сусідству був лише один готель, з інших сторін - якісь вілли двоповерхові, тому вночі не було того ефекту гудіння дискотек з усіх усюд. І хоч наші вікна виходили якраз на той бік іншого готелю, всерівно воно не дуже мені заважало - до півночі точно все затихало, музика там якраз нормальна була, то мені було ок.
    @Miss Sixty напишу пару слів зокрема і для вас) На пляжі з камінцями наш малий постійно загрібав ті каміння жменями і пхав до рота, розслабитися дуже нікому не виходило. Ми цього року купили собі для всіх капці такі для плавання, щоб те каміння не кололо. "Пляжували" пару днів на басейні - вибирали лежаки прямо біля спуску до моря - то чоловік з двома лишався в басейні, а я йшла в море поплавати. В басейні нема хвиль, є сходинки плавного входу, тому з двома він там міг бути сам. То такий великий плюс готелів першої лінії (принаймні так само ми колись робили в Міражі).
    Гірки там теж є, я навіть ходила кілька разів )) мала наша не дуже відважна, то не ходила навіть.
    Щоб кудись піти - на відстані десь 2.5км є якісь руїни міста Фаселіс, ми туди так і не попали, в іншу сторону десь на тій же відстані - саме місто Кемер. Готельний гід казав мені, що має в розпорядження бус з водієм і за 10 баксів може нам організувати поїздку, лише попередити завчасно.
    Номером цього разу теж дуже задоволена - мали двоспальне ліжко, односпальне ліжко і ліжечко-манеж. При цьому місця в кімнаті ще лишалося достатньо.
    З їжею все цілком нормально. З мого досвіду трьох готелів - тут найкраще було солодке і найбільше морозива, такого досить доброго морозива.
    Міні-діско о 20:30 наша мала відходила всі дні без пропусків)) На всякі аніматорські заходили ми її не водили, тим більше саму не залишали. Аніматори там максимум рос. говорять, наша дитина рос. не вчить і не розуміє.
    За два тижні десь двічі мали цілком похмуре пообіддя, зо два рази дощ, який минався досить швидко - і знов сонце. А якось пообіді була капатільна злива, влило сильно, але від того холодно дуже не ставало.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Фазеліс там десь біля 3 км, але то лиш до Фазелісу. Далі ще треба пішки пройти до руїн. Там дуже гарні пляжі. Дикі і чисті :). А от до Кемеру з Чамьюва буде добрих 8 км. Пішки не підеш. Таксисти по -15 дол. беруть Або маршруткою десь 15 хв. ізди.
    --- дописи об"єднано, 13 Липень 2019 ---
    найближче до аеропорту- Гейнюк і Бельдібі. Тут будуть краєвиди але пляжі кам янисті. То не просто галька, а захід у воду- каміння. Старе місто поруч - то район Лари в Анталії чи Кемер-центр . Кемер-центр не для малих дітей писала не раз Район Лари - ну погуляти теж не вийде так, щоб вийти за межі готелю і все-це велика така "приміська" зона з новими жтловими кварталами і т.д на виїзді з Анталії. Можна хіба саму Аланію розглядати. Але до аеропорту далеко. Веикі території мають заміські готелі, але крім них вам не буде де гуляти особливо. Тобто тут необхідно зупинится на чомусь більш пріорітетному і обирати. Гарні краєвиди, зручні пляжі і недалеко відносно від аеропорту - це Текірова, Кіріш, Чамьюва. Але тут не буде вам старого міста і міста для прогулянок. В Сіде не буде гарних краєвидів :). Хоча будуть зручні пляжі
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Кемер не особливо би радила в другій половині вересня, бо цьогоріч погода дивна і цілком можливо потрапити і на дощ. Ну і ночі вже будуть прохолодніші і вологі- гори поруч. А от перша полвина вересня- саме те. Квінс парк в Гойнюк не дуже добрий,а от Шервурд резорт- тверда 4*. Проте він розташований в зеленій зоні через дорогу від моря ( буквально 5 хвилин). Кілікія Резорт Чамьюва має зручніший пляж - але в Чамьюва реально нема куди вийти, крім готелю і кількох магазинів та знаходиться найдалі від аеропорту в тому напрямку. Клуб Сапфір - на рівні +- їх усіх. Перйшов в мережу ТУІ років 3 тому. Не є новим і вилизаним, але нагадує добротний пансіонат :). Для дітей зручний пляж
    Сенс Делкс - з нових готелів у Сіде. він десь років тому будувався. Має невелику територію, непоганий пляж і харчування. Теж такий як добрий пансіонат. Краєвидів тут не шукайте, але при бажанні з нього можна пройтися до старої частини Сіде. Ну і до моря там теж хвилин 5 йти.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
  8. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Та зараз взагалі, якісь катаклізми, і передбачити погоду, по-моєму нереально))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Ми зараз в Белеку
    Темп. повітря вчора 30 град. Сьогодні 29.
    Майже постійно віє легкий вітерець.
    В морі трошки хвилі.
    Але море і басейн теплі.
    Хіба під вечір, з води як виходять діти- прохолодно їм - в рушник ховаються.
    Мені така темп. повітря підходить - дуже комфортно- в обід не треба ховатись від спеки
     
    • Подобається Подобається x 1
  10. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Можливо хтось цьогоріч був і розкаже чи порадить, вагаємось між Cornelia De Luxe та Barut Kemer, кінець серпня. Вимоги невеликі, чисто, хороше харчування, пологий захід в море і недалеко від аеропорту.
    Що ще можна розглянути?
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    обидва вдповідають вашим вимогам. А регіони -різні. Барут в Кемер-центрі. Якщо ви з малою дитиною, може бути не дуже комфортно через нічний шум, який +, але долітає. І пляж крупногальковий.
    Корнелія трохи "подуставша" , але пляж піщаний, пологіший. з Баруту ви можете гуляти і за межами готелю по вечорам. І взагалі вийти в магазини і т.д. В Корнелії- ніде подітися за межами готелю.
    Тобто по вимогам: чисто, недалеко від аеропорту , добре арчування- однакові. Решта - справа ваших пріорітетів: галька-пісок, Кемер чи Белек, чисто готельний відпочинок- чи десь ще вийти, з малою дитиною-без і т.
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Дякую!!!
     
  14. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    А щось на подобі Корнелії, з великою територією можете підказати під наші вимоги? Kimeros Park Holiday village щось про нього скажете?
     
  15. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    Ми там були минулого року, поїхала би туди ще раз. Дуже гарна зелена територія, смачна різноманітна їжа. Є кав'ярня з солодощами (не лише турецькими, а всякі інші тортики) і кавою, звиклою для нас, такою як лате (а не лише турецькою). Коктейлі алкогольні і безалкогольні. Номери гарні. Прибирання нормальне, я люблю ще краще, але я педант :) Є гірки, розваги для дітей. Пляж великий, попри те,що ми приходили не дуже рано і частина лежаків займались рушниками, завжди ще були вільні лежаки. На пляжі галька, вхід в море без велетенських каменів. За межі готелю ніде дуже не погуляєте, хіба всякі магазини з солодощами чи іншим, але до них ще треба пройтись. Проте територія готелю велика, є де гуляти. Нам там дуже сподобалось.

    Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Дякую Вам за відгук, бо дуже хочу гори... Зелені багато...
    Я от читаю цьогорічні відгуки про Kimeros Park і натрапляю на скарги стосовно прибирання:sad:
     
  17. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Ви в ньому відпочивали, щось можете про нього сказати?
     
  18. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Ой, перепрошую мене цікавить Alva Donna та що в Кемері
     
  19. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    ну це пощастило) нас біля Белеку першими забирали і останніми привозили)
    --- дописи об"єднано, 25 Липень 2019 ---
    я була двічі підряд в одному готелі, +-в один і той же час, то один раз завжди були місця без проблем, а наступного сезону класично всюди рушники
    мені здається що тоді було більше іноземців, які біля басейнів тусили, а біля моря пустувато
     
  20. Sonechcko

    Sonechcko Well-Known Member

    Скажіть, будь ласка, скільки часу займає трансфер з аеропорту?