"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

     
  2. Maggie

    Maggie New Member

    Вікно відкрите на провітрення, температура в хаті 21, коли купаємо нагріваємо до 22. Протягів нема.
    Але можливо, що причина може все таки бути в повітрі і температурі.
     
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    У немовлят може бути фізіологічний нежить, так проходить адаптація.

    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. MalvinkaLv

    MalvinkaLv Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 2
  5. NevgamovnaV

    NevgamovnaV Member

    Це може бути фізіологіне, нічого з тим не потрібно робити, з часом все пройде, коли слизова внормується.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Maggie

    Maggie New Member

    Ні-ні, зволожувач на постійно не включаємо, і вологість вимірюємо, шоб була в межах норми (просто кімната на сонячній стороні і тут постійно жарко). І вікно по максимуму відкриваємо, особливо після дощів, бо дійсно так краще. дякую за відповідь!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  7. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Доня знову хвора. Знову кашель гавкаючий. І то вже другий тиждень хвороби. Перший була температура з суботи до понеділка ранку. З пятниці почався кпшель. Були три рази в лікаря. Я не знаю як їй допомогти, що зробити, щоб доня була здорова.:girl_sad::girl_sad::girl_sad:
    Зараз ліки не даю, бо від них немає результату. Хіба ісла і дала раз від алергії. Робимо компреси зігріваючі на горло. Просто опускаються руки.
    Ще не встигла дати імуно стимулююче.
     
  8. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Моя мала останнім часом теж як хворіє, то включається отой гавкаючий кашель, і то навіть не так за дня, а коли вже лягає спати, тобто дуже давить її в лежачому положенні. Я тепер стараюся як тільки разок почую таке кашляння , давати сироп Гербіон для сухого кашлю ( здається з подорожником). Якщо вчасно почати і пильнувати хоч тричі на день прийом, то відносно легко ще завершується . Ще даю смоктати ісламоос і хоч би дві інгаляції на день фізрозчином


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Retaret робилм ьеж інгаляції, але чомусь холодні, але ніби не помагало. Тепер думаю, може тому, що з холодилника.
     
  10. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Retaret робилм ьеж інгаляції, але чомусь холодні, але ніби не помагало. Тепер думаю, може тому, що з холодилника.
     
  11. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Як з холодильника? В мене фізрозчин кімнатної температури, а ви з холодильника його берете?


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
  12. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Retaret нам так сказали робити в лікарні після запалення легенів.
     
  13. Evynya

    Evynya Member

    в нас у малого теж було таке. Скляний гавкаючий кашель. Помогали у грудному віці уколи на основі гормонів бо набрякала гортань щоб не задихнувся то роблять в інфекційній лікарні екстренний укол з гормонами в таикх випадках-вони розширяють... Йшов час. Ми підросли. Зігрівання протипоказане при гавкаючому кашлі. При спазмуючому гавкаючому скляному кашлі ми робили: стоптусин (або любий ін препарат який знімає спастичні напади кашлю). Провітрення кімнати свіжим повітрям. Гріти то лише гірше стає. І ще - інгаляція небулайзером: атропін 0,2 мл, супрастин 0,8 мл, димедрол - 2 мл, гідрокортизон - 1 мл, адреналін - 1 мл - розвести на фізрозчин 5 мл і давати в інгалятор по 2 мл такої суміші на 2-3 мл фізрозчину і дихати по 3 хв два рази в день з інтервалом ранок-обід або ранок та на ніч. За дві інгаляції проходить. Спитайте в лікаря. У нас в лікарні цей рецепт використовують в інгаляторії для хворих які лежать з бронхітами. Інгаляції боржомі, лазолваном і т.п - це не допоможе. А от ця суміш - за два рази і йде в садок. проверено 5 років вже роблю якщо так гавкає скляним кашлем. Без ліків. Лише інгаляція.
    --- дописи об"єднано, 29 Листопад 2019 ---
    купую постійно в нашій аптеці - живу біля лікарні. там вони є. А по місту - то на мене дивились з підозрою-думали що наркотики розвожу:))
     
  14. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Привіт, дівчата! Я щось сюди заходжу з хворобами лиш :sad: Зараз менший син (рік і майже 3 місяці) такі соплі має, що навіть груди взяти не може. Промиваємо фізрозчином, але то не особливо допомагає. Щойно відсмоктали, закапали називіну, ще дали нурофен (і щоб легше було - бо дитя ніяке, і тому що температура виросла). На світло реагує, мерзне (тобто вдягнений тепліше ніж завжди). Перед цим було 1,5 дні високої Т, а потім 1,5 дні перерви - думали, що то зуби. А зараз ось таке почалося.
    Що порадите, щоб спалося малюкові легше, бо йому ще і від недосипу зле? В хаті свіжо і волого, вікно періодично відкрите.
     
  15. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    Я часом можу терпіти дитячі соплі і спокійно капати лиш соленою водичкою. Але як бачу, що дитині дійсно зле, воно їй допікає попри погане самопочуття, то таки капаю шось судинозвужуюче і нехай хоч дихає і їсть свою цицю спокійно.
    З малою колись було шось таке затяжне то всяке капали, і протаргол пригадую. Але то була перша дитина і така перша затяжна хвороба.
    Нехай то все швидше минає, одужуйте !


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Дякую! В такі моменти важливо чути/читати, що я не одна така :)
    Майже дві години мого сну, крепатура в ногах, але судинозвужуючі були лиш раз, а нурофен по графіку (хоч і пильнувала вночі 39+ аби не гірше).
    Сподіваюся, сьогодні буде легше.
     
  17. NevgamovnaV

    NevgamovnaV Member

    @Deidra можливо кров здайте. Дітки всі з тим ростуть, хтось більше—менше. Носика промивайте і пильнуйте стан малечі. Міцного здоровячка і швидкого одужання. Температура опускається після нурофену?
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Deidra

    Deidra Well-Known Member

    Уже опускається після нурофену, і навіть на 8 годин його вистачає. Правда, вночі не дали через 8 годин, то мали 39+ через 11 годин :sad:
    Сьогодні доберемося з гостей додому (ага, ми ще і не вдома), а завтра побачимо, чи треба до лікаря, аналізи і тд. Якраз 3 доби тої 'другої серії' мине.
     
  19. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  20. jylanda

    jylanda занууууда

    Важайте дуже з такими призначеннями. Мені колись педіатр пояснювала, після такого досить жорсткого призначення сімейного (яке ми не застосували). Вона сказала, що в разі, якщо ми таке будемо застосовувати, коли в якись раз таке лікування не спрацює, то навіть на швидкій не дуже будуть мати як допомогти, бо ми вже застосуємо найсильніші варіанти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5