Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Supernatural, 22 Квітень 2015.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Початок теми тут
    ******************************

    Я народжувала на Мечнікова, і ніяких проблем не мали (і милась там щодня, дитину бувало лишала в сестринській, пупок там обробляли, і все Богу дякувати, все з тим гаразд). А багато знайомих скаржились на стафілокок на Батальній. Тому той роддом навіть не розглядала. Але думаю що може бути по-різному у кожному роддомі.
     
    Останнє редагування модератором: 17 Травень 2015
  2. Driana

    Driana Member

    Народжувала на раппопорта(джамбула) у Данков Олега Веніаміновича, крутий дядько. Він зав.відділенням. Раджу його! В мене була загроза і всі в один голос кричали щоб кесерити. Крім нього. Та й після пологів не тільки я, а й інші новоспечені мами які в нього народжували, відчували себе найкраще, без швів, без ніяких проблем. Чого не сказала б про інших жіночок
     
    Останнє редагування: 2 Грудень 2019
  3. Natalia Laba

    Natalia Laba New Member

    Теж планую в нього на початку січня народжувати. Ви купляли вже готовий їхній родовий набір? Якщо так, то скільки коштує, і що туди входить?
     
  4. Driana

    Driana Member

    Чоловік купляв все на місці там. Вийшло до 1000грн - це родовий пакет для вас із системами, катетером, фізрозчинами і т.д., післяродовий для новонародженого та післяродовий для вас. Я не можу точно сказати що там входить, нажаль не пам'ятаю :girl_sad: Якщо у вас виникнуть ще якісь питання, я буду рада відповісти, так сказать чим можу - поможу :girl_smile:
     
    • Подобається Подобається x 1
  5. Norkova ledi

    Norkova ledi Member

    Дівчата, хто недавно народжував скажіть чи зараз дають у пологових різні пробники кремів, олійок і т.д ? Як народжувала у 2011р. то прийшла додому з кульком всяких пробників - було зручно, пробувала ними, коли вибрала що саме підходило доці - те вже і купляла надалі.
     
  6. La esposa

    La esposa Moderator

    в 2014 подарували два підгузники ліберо і пляшку води :d23:
    в 2017 - купу всього: дві упаковки памперс ньюборн, всякі чаї, водички, ложечку, подарунковий сертифікат в Панама.юа на 50 грн, ще якісь знижки
     
    • Подобається Подобається x 1
  7. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Хто знає, на Раппопорта після ремонту в палатах є вигоди?
     
  8. MamaMarmeladka

    MamaMarmeladka Well-Known Member

    Привіт, дівчата! Не знаю в якій темі задати питання, тому пишу тут. Чи народжував хтось в Пустомитах? Читаю розповіді про пологи в різних групах і розумію, що у наші Львівські ПБ більше не хочу. Перші пологи були на Батальній, другі на Джамбула.
     
  9. Natalia Laba

    Natalia Laba New Member

    Ні, на поверсі
     
    • Подобається Подобається x 2
  10. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Є мій допис у розповіді про пологи. Пошукайте


    Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. ohra

    ohra Well-Known Member

    Народжувала в 2017 році, другі пологи. І знову буду народжувати в Пустомитах. Я задоволена і лікарем ( без стимуляції, жодних крапельниці, катетерів, контакт шкіра до шкіри дотриманий, пуповина не відпульсувала. Тихо, спокійно, ніхто тебе не підганяє, лишній раз не рухає. Суміші не пропонували, до грудей не лізуть) і умовами ( нема сучасних ремонтів, але чисто, користувалась їхньою постіллю, харчування нормальне, можна зробити свідоцтво про народження в пологовому).
     
    • Подобається Подобається x 4
  12. KAM LYUBA

    KAM LYUBA New Member

    чи хтось чув коли пологовий в медінституті відкриють?
     
  13. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    З того, що казала нам доктор ,яка звідти- не скоро.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. meduzka

    meduzka Member

    Хто лежав в гінекології (паталогії) на Вашингтона, які там умови?
     
  15. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Ось я дозріла написати відгук про пологовий. На цей раз я вже з самого початку знала, що буду народжувати на батальній. В першу чергу тому, що планувала ВПКР. А в нас у Львові дуже мало лікарів, які розглядають варіант ВПКР. Умови, ремонти і все решту мене мало цікавили. Так вийшло, що мій задум не вдався і через кровотечу (відшарування плаценти) був екр. Оскільки в моєї лікарки теж сталася екстренна ситуація, то я поїхала на чергову бригаду. Серед плюсів - ставлення. Може мені пощастило, може не було особливих очікувань. Протягом всього перебування в пологовому ніхто не натякнув на «подяки» (але були їм раді). Згадала, що ходили розповідати про їхній благодійний фонд з чіткими побажаннями про внески: 1000 грн для львів`ян і 500 для не львів`ян. Я не платила. Медперсонал не сильно біг з допомогою. Коли сусідка по палаті просила забрати хоч одну з двійнят (її теж оперували), то так і не допросилася. З дитячою або мені повезло або то моя впевненість. З першої зустрічі я чітко запевнила, що в нас буде лише ГВ. І за всі 5 днів жодного натяку на суміш. Навіть допомогла прикласти дитину. Всі маніпуляції з дитиною проводили в палаті. Навіть бокс з лампою від жовтушки принесли в палату і я сама світила дитину. (Тут мінус для інших породіль, які хотіли би поспати). Наступний плюс - харчування. І смачно і навіть вибір був для тих хто після КР.
    Мінус - незабезпеченість ліками згідно реформи. За все перебування в пологовому мені аж в останні два дні два уколи від держави дісталося безкоштовно. А так всі ліки купувала. Другий мінус - незручне ліжко для тих хто після операції. Минулого разу в мене над ліжком була ручка з допомогою якої легше було піднятися, але це було на Мечнікова. І взагалі палата була якась незручна. Таке враження, що мала бути на 3 ліжка, а туди втулили 4.
    Найбільший мінус - заборона партнерських пологів і відвідувачів. Самому після операції дуже важко.
     
    • Корисно Корисно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Fainyatochko

    Fainyatochko нарощення вій

    Доброго вечора шановні форумчанки, порадьте будь ласка пологовий будинок у м. Львові, народжувати в кінці листопада, на початку грудня. Хотілося б лікаря - мужчину. Хто недавно народжував, які приблизно ціни, зорієнтуйте будь ласка...
     
  17. Popi

    Popi Well-Known Member

    Тобто ціни? Почитайте темпу, там безліч відгуків про пологові. Ну і про лікарів , вам теж у відповідну темку.

    якщо що я народжувала на Мечнікова, мені лікар який там приймає пологи підійшов, пологовий подобається, умови ввважаю хороші. Другий раз теж планую там же.
     
  18. Ewanika

    Ewanika New Member

    З 1 квітня стартувала ж реформа. Мене також цікавить, чи змінилося щось в пологових, чи повністю йде фінансування від НЗСУ, чи навпаки, тепер грошей нема зовсім, і потрібно платити за все (якісь ліки, щеплення, перебування в палаті і т.д.). Знаю в інших містах, де раніше платити потрібно було за все, в деяких пологових тепер не потрібно нічого, навіть список урізали вполовину.

    Тому і цікавлять враження тих, хто народжував вже після реформи.
     
  19. Popi

    Popi Well-Known Member

    Всмислі платити за щеплення перебування і тд? 2014 рік, мечеікова , нічого не платили, окрім лікарю з яким домовлялась про пологи .
     
  20. Ewanika

    Ewanika New Member

    Справа в тому, що в деяких закладах (знаю про Київ), після старту реформи, всі аналізи платні, навіть за ктг треба дати гроші. А в деяких навпаки, те, що раніше оплачувалось (набори пологові, ліки якісь) зараз безкоштовно. Дякую вам за відповідь)
     
  21. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    Отже теж відгук про Батальну.
    1. Палата велика, зручна, прибирали гарно. Єдине що вона передбачалась на 2-х,а доставили 3-тє ліжко. Проте розміри дозволяють, особливо незручностей не викликало.
    2. Медикаменти: багато чого докупляли, те що використовували в родах, вітамін К, щеплення безкоштовно.
    3. Ставлення залежно від зміни, одні були дуже класні, інші ігнорували повністю.
    4. Ставлення до ГВ, що сподобалось що всі підтримували бажання годувати. Так як маю певні проблеми з одніє груддю з прикладанням, дитяча лікарка самостійно пробувала допомогти, і покликала лактолога. Дали гарні поради, бо за 10 років руки втратили вправність з тим.
    5. Харчування, як вже писалось, чудове. Тому їжу з дому не просила, крім хіба печива, фруктів.
    6. Просили на відділення, але я не давала.
     
    • Подобається Подобається x 3