Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Дівчата, хто робив чистку волосся? Хочу трохи відпустити, тому стрижка не підходить, полірування робила два рази- результату не бачу.
    Казала перукар можна чистку зробити, тим самим все посічене забереться, а довжина залишиться. Цікаво чи хтось такою процедурою користується і які враження?
     
  2. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    @jalla то ви маєте на увазі процедуру, коли зрізають по всій довжині посічені волосинки, що стирчать? Якщо так - то я таке робила пару раз. Ефект присутній і тримається довго. В мене загалом волосся дуже схильне по січення, просто катастрофічно. але останнім часом якось все налагодилось. Частково через гарячі ножиці, частково через те, що я почала на ніч зав'язувати волосся гумкою. Бо раніше волосся було короткувате і було незручно з хвостиком. Моя перукар порадила мені вже тепер зав'язувати, бо вночі розпущене волосся дуже травмується до подушок. Плюс крута(для мене) і ефективна маска до волосся.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Напевно), сама не знаю як воно точно виглядає.
     
  4. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Порадьте засоби проф догляду за освітленим волоссям... Волосся пористе, дуже пухнаститься, ламке. Хочу щоб було гладеньке, а засобів так багато, що вже не знаю, що мені потрібно. Мала маску davines. Що порадите спробувати?
     

    Вкладення:

  5. Lysenia

    Lysenia Well-Known Member

    Дівчата, не знаю чи сюди, якщо ні, то скеруйте, будь ласка, у відповідну тему.
    Дитині вже майже рік, а волосся як почало жмутами випадати після пологів, так і продовжує. Скільки часу то вважається нормальним і коли варто шукати професійної допомоги?
     
  6. New look

    New look Well-Known Member

    У Вас жорстке чи тонке волосся?
    Для блондинок знаю що хороша косметика Global Keratin.
    У мене теж пористе волосся, але по природі, і ламке. Осінню пройшла курс ампул на довжину Restructure від Kaaral. Це такий собі інтенсивний догляд, ламкість зникла. Тому думаю було б добре спробувати якісь хороші ампули на довжину.
    І ще для себе недавно відкрила косметику японську для волосся Мілбон та Лебер, дуже ефективна косметика. Вона коштує дорогувато (але можна знайти набагато дешевше в ІГ чим на сайтах). От в них є дуже крута відновлююча процедура "щастя для волосся" і ще маю олійки від пухнастості Мілбон, то ефект вирівнювання дуже гарний.
     
    • Корисно Корисно x 1
  7. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    В мене тонке волосся, яке зовсім не тримає форму. А як доглядаєте за волоссям? Бо в мене все просто: шампунь, бальзам і раз в тиждень маска. Сушу феном, але ніяких засобів для волосся більше не використовую. Просвітіть мене, що ще робити з волоссям, щоб воно виглядало блискучим та гарним? Якщо користуватись прасочкою, нанісши термозахист на волосся, висвітлене волосся не відпаде? За GK дякую, подивлюсь щось з їхнього асортименту.
     
  8. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    В мене теж, використовую шампунь Biolage fulldensity - для надання щільності тонкому волоссю. Плюс маску від Matrix total treat для живлення волосся. Сушу феном, іноді бавлюсь прасочкою, поки не відпало:girl_crazy:Не таке гладесеньке і блискуче як в рекламі, але виглядає живеньким. І прасочка в мене професійна - Moser, з регулюванням температури. Я ставлю на мінімальну - 150.
     
    Останнє редагування: 2 Грудень 2019
    • Корисно Корисно x 1
  9. New look

    New look Well-Known Member

    Я майже так само, тільки не бальзамом, а кондиціонером після кожного миття і інколи маску. Феном не користуюсь. Ще обов'язково використовую "незмивашки" (олійка, серум або молочко ). Зараз от олійка на вологе волосся, яка і живить і вирівнює, і чим добрі ці японські, що відразу мають термозахист. Я б Вам радила спробувати процедуру "щастя для волосся" : там три (або п'ять) засоби які наносити один за одним+ ще чотири пролонгуючі ампули-маски, які використовують одну на тиждень потім. Почитайте в неті за цю процедуру.
    Ще можете в ІГ глянути на сторінку дівчат sisters_stelmah, вони там багато корисного розповідають про догляд волосся.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  10. Provizor

    Provizor Well-Known Member

    Щиро дякую всім за поради!
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. sweetlola

    sweetlola New Member

    В мене так було, перше - не підходили засоби якими користувалася, друге - змінила картина не сильно помінялася, пила вітаміни, але то має лікар призначати. Але волосся все рівно випадало поки малий був на ГВ. Якщо у вас сімейний лікар норм, то нехай призначить вітаміни. Я особисто запитувала в педіатра малого, бо вона була дуже толкова, а наш сімейний не дуже.
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Arika

    Arika Well-Known Member

    Зараз маю природній колір волосся- класичний коричневий, дуже давно ходить за мною бажання пофарбуватися на чорне або на практично чорне (темний темний шоколад), але постійно щось стримує, трохи боюся чи підійде. Можна чимось помалюватися (типу змиваючим бальзамом, тоніком), щоб потім колір змився на своє? На думку приходиться фарбуючий бальзам Тоніка (ним не користувалася), чи після нього не змиється повністю до свого?
     
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    @Arika якщо не помиляюсь, тоніка в такій зеленій банці продається? Якщо брати чореий, то віддає при змиванні кому синім, косу болотно зеленим. Хоча то вже пройшли роки. Є фарби не стійкі, які за 2-3 місяці змиваються. Але результату змивання не знаю. Може басмва, вона ніби чорна?
     
  14. Kassiopeya

    Kassiopeya Member

    Я перефарбувалась з блондинки відразу в "жагучу" брюнетку, років 3 тому. Жодного разу не пожалкувала. А спонукав випадок, я, випадково ,приміряла чорну перуку і була вражена, що мені з чорним набагато гарніше. Цю перуку я купила таки, трохи в ній ще походила вдома, принесла до перукарки, порадилась і - брюнетка.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А я от теж, щось роздумую над кольором. Вже років 15 роблю міліровку, тонування, десь років 5 тому пофарбувалася у свій природній, темно-русий, непогано, але щось бракувало, повернулася до міліровки. Зараз думаю, може спробувати світло-русий? Бо все-таки світлий освіжає. От вагаюсь, бо як фарбуватись в один тон, то прийдеться частіше, з міліровкою, витримую чотири місяці. Які дасте поради?
     
  16. Online

    Online Well-Known Member

    Як на мене, грамотно зроблене мелірування в природному стилі робить образ ефектнішим. Фарбування в один тон, навпаки, - простуватим. Може є сенс спробувати іншого перукаря, який краще "розіб'є" ваш темно-русий, ніж це робить теперішній
     
    Останнє редагування: 19 Січень 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Тільки питання, де знайти перукаря?
     
  18. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Який у вас підтон природній холодний чи теплий? В мене холодний, то чорна тоніка робилася фіолетовою місцями. І загалом я б не радила тоніку для фарбування, краще її використовувати як "підтримуючий" засіб до свого кольору, щоб додати насиченості. Бо новий колір лягатиме вам плямами на волосину, залежно від її стану. Щодо фарби...Я свого часу фарбувалась в чорний, і потім вийти в каштановий в мене зайняло роки. Зараз маю щось середнє між попелясто-каштановим і темно-русим, нарешті. Але я не висвітлювала в салоні, а поступово фарбувалась в світліші тони. Може спробуйте на підтон темніший для початку, безаміачною, вона швидше змиється, якщо не сподобається. А там подивитесь.
     
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Найкраще виходити в інший тон густою меліровкою, особливо якщо тон сильно відрізняється, бо при звичайному знебарвленні всього волосся може піти плямами, пасмами і вийти невідомо що. І то щоб повністю перейти, то я робила в 2 етапи. Але так десь через кілька місяців другий. А між ними лише корені підмальовувала. То вийшло на 5 тонів світліше. Але я в салоні робила, сама б не змогла перейти так.
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Arika

    Arika Well-Known Member

    Мені здається теплий підтон, тоніка вже точно відпадає, після відгуків, можливо спробую безаміачною. Безаміачна типу Сйос чи Лореаль Кастинг змиється з часом повністю на попереднє (може хтось має досвід, якщо візьму напр колір темної кави і помалюю свій класичний каштан)? Навіть По моєму кольоротипу мені мав би пасувати чорний :girl_dance: