Шоу "Холостяк" (2)

Тема у розділі 'Катрусин кінозал', створена користувачем Kvakywa, 28 Березень 2014.

  1. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    А міміка дівчини, що вірші пише, коли вона поряд з нимо_О . Ще й оператор так на цьому фокусував постійно.
     
  2. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Ой, я щось забула про то. То теж аут, я думала, вона зараз з'їсть бідного хлопа і на тому все закінчиться))
     
  3. olerusya

    olerusya sweet candy ;)

    Дуже смішний був вчора випуск, ми так сміялися коли він масажистку випер, не заплативши їй за масаж:) ну і потролив він її жостко питаннями типу "кого ти в 14 масажувала??":girl_crazy:
    Ну а її - " я могу бить для клиента кем-угодно":girl_in_dreams:
    Вчора пішли всі 100% дівчат які мали піти, молодець Макс:girl_cool:
    Модель з Рівного взагалі не розумію що там робить - 7 раз на Мальдівах в її 22, мала прислугу як ціла футбольна команда в попередніх стосунках... WHAT?:dntknw: не уявляю що з нею мало статись після тих стосунків, що вона опинилась тут.
    Мій прогноз на трійку в фіналі- Крістіна, Даша, Дана
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Пишуть, що вона зараз в стосунках, але заточена на телевізійну кар'єру, хоче максимально засвітитись на екрані.
     
  5. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я початок пропустила, дивилася від побачення з слоном. Трохи образливо, що тій кучерявий не дав троянди на побаченні, бо Оля і Юля вели себе дуже дивно - крутили списками, коментували на камеру незадоволення, а перед Максом "оо, мені так сподобалося".. а ото з спалюванням речей - якась показуха в багатьох, особливо з сережками смішно було :) хоча в декого реально погані історії, якщо то правда(
    Ховаю враження від результатів під офф, щоби не ламати інтриги тим, хто не дивився.
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    я теж не дивилася початок, включилася як вже було по слоні - бачила тільки вечерю. Не знаю як вела себе там Юля, але Оля, як на мене більше заслужиила піти додому. Хоча очікувати що дівки будуть пищати від щастя після того як їх вивезли прибирати за слоном.... ну таке. Зрештою можна було з слоном побавитися і без прибиральних активностей, але що б ми тоді обговорювали

    Думаю Юля вже просто відсиділа свою кількість випусків і пора було додому. Те що вона туди прийшла для гарної картинки - зрозуміло всім, як і те що той холостяк їй на один зубок тому, те що вона пішла було очікувано.
    Мене з минулого випуску почала дико бісити Дана, ті її охи-вздохи і все, що вона говорить вічно зводиться до одного.

    Наташу і Христину чітко позиціонують як фіналісток, як на мене - думаю що одна з них точно буде у фіналі і програє. Їм малюють з самого початку типу якісь особливі історії, для того щоб потім був .......уууупс. І всенародне обговоряння - "ну як же ж так...."
     
  7. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    мені вона не "в'яжеться" з Максом зовсім. Вони на побаченні на хмарочосі виглядали як давні друзі, як брат з сестрою, ну але ніяк не пара. Було видно(мені) як Максу незручно з нею. Але сценаристи вперто її штовхають вперед. У них свій план))) Таки далі бачу в кінці протистояння Даші і Христини. Даша мені сподобалась в першій серії, навіть губи не дратували, але чим далі....Якась вона неохайна така виглядає, всі дівчата акуратненькі такі, а вона наче десь довго гуляла і отака нечесана-немита прийшла. Але попри те, Максу було з нею комфортно і вони мені бачаться в парі. І на Христину він теж якось так ніжно дивиться, видно симпатію. Інші взагалі "повз касу". Аліна дуже дратує тою своєю мімімішністю. Чоловік(мій) гарно її прокоментив:" какає веселкою")))
    Я Холостяка давно не дивилась, але пригадую, що в тих, що я бачила, пристрасті вирували недитячі. А тут такий штиль, здається, що дівчатам більше подобається спілкуватись між собою, а не викликати симпатію в Макса.
     
  8. Arika

    Arika Well-Known Member

    Я в більшості (відсотків так на 80) впевнена в перемозі Христини, вона мені імпонує напевно найбільше, і зовні, і по поведінці, та й ніби дивляться разом. Отой момент з прикрасою був вже у холостяка Мельника, коли він подарував чи купив прикрасу Марині, яку в результаті і обрав у фіналі, от мені і схожа історія )). У фіналі думаю буде Христина і Даша, а в трійці плюс ще напевно Аня чи Наташа. Ще Аліна одразу приглянулася, така мила кучеряшка, але думаю вона зовсім його як жінка не приваблює, та й вона вже часто така аж занадто мі-мі-мі (як тут вже написали).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Ну що ж :) я знову початок пропустила, бо запрацювалася, тому побачення трьох дівчат бачила лише пару останніх хвилин.

    Дивний був момент як дівчата почали мірятися між собою поцілунками, хто коли перший цілувався. Христина мені тут зімпонувала більше, що промовчала.

    Дратувала ота Дашина "соплива" поведінка. оті сльози на камеру то як мінімум дивно. знала куди йшла, тому дивуватися, що хлоп на проекті цілується з купою дівок - якось нелогічно. А ото що чмафнула його в губи при всіх - фейспалм...дуже якось неетично. Несе себе ніби вона вже жінка його як мінімум! І головне при всіх цілується, а коли хтось розказує про свої побачення нюняє на камеру.

    Враження від церемої ховаю під офф, щоб не спойлерити :)

     
    • Подобається Подобається x 1
  10. Chekay

    Chekay Well-Known Member

    ой, яка ж гидота....
    Ніби всі розуміють суть того шоу, але так негарно вчора вийшло. Одне діло знати, а інше - бачити. Невже в Тайланді закнчилися басейни, що треба було от прям у всіх під носом таке витворяти, та ще і залишивши їх стояти і чекати.

    Залишився дуже неприємний осад, і мені дивно чому жодна з дівчат не зібрала чемодан і не сказала аревідерчі. І так їх вже в Київ везуть. Я ще таки сподіваюся, що в Києві хоч одна пошле його в басейн і піде.
    Дана точно того не зробить - вона конче хоче ще там посидіти і взяти від того Холостяка все ( і від шоу і від хлопа),
    Христина - теж навряд, вона не піде на рішучі кроки.
    Блонда-танцівниця - також не думаю, то взагалі найпротивніша мадам на проекті, ще й мега тупа

    Тому сподіваюся на якусь рекцію від Олі, або Ані

    А, там ще ж є кучеряшка, але її вроді все влаштовує, сидить собі, чекає з моря погоди. Ще трохи посидить і піде додомки -хоч по телевізорі покажуть :)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Те саме враження...має бути якась етичність чи що.. Даша мене взагалі бісить "поцілунки-поцілунки" як циклене якесь..
    Блонда мене теж шальоно дратує і ота "молода левиця" - стерво ще те.
    Взагалі враження після вчорашнього випуску погані - і дивно що сам холостяк на таке пішов, видавався більш-менш адекватним. Вроді уважний і т.д. і тут таку дурню відчебучив..короч, такое...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Здається цей холостяк цілується зі всіма, з ким у воді опиняється;) Або хто сам на нього накинеться. ) Як от Дана після стрибка з парашутом. Мені аж шкода його стало)) Нервує мене та озабочена Дана і все. Ну хоч якесь би стримання мала) Так тіки одне їй в голові. ;)
    І Настя нервує ( та блонда танцівниця). Ще після тої історії, що її хлопець повісився в неї на очах. Як таке можливо?! Думаю скоро підуть та Настя і Дана.
    Як і Аліна. Може зводить її на індивідуальне побачення в Києві і попрощаються. Бо так виглядає, що холостяк не проти поцілунків на перших побаченнях) А Аліна скромна ніби, навряд чи між ними буде та пристрасть, як в нього з іншими.
    З поцілунком в басейні то звісно було негарно, але ж всі так про свої поцілунки розповідають. То що тут ображатися? Чи їм би легше було, якби вони десь сховалися? Так Даша потім би все так розповіла.
     
  13. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Йой той бідний холостяк трохи недоїдає, з кожною дівчиною говорить про їжу. То їм треба на побачення з голубцями бігти, так сказати заходити з козирів)) а то всі "цьомки-бомки" хочуть, а на то і сили тре мати :girl_crazy:
    Але дівчата що одна, що інша з побаченнями трохи сіли в калюжу.екстрасенс то геть аут :girl_impossible:

    Ховаю решта під офф, щоб не спойлерити.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Jupiter

    Jupiter Well-Known Member

    а Христина??? Я думаю, вона має перемогти :girl_crazy:
     
  15. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Щось вже в ІГ зливають, чи так плітки, що переможе Аліна.
    Загалом, дуже смішний сезон. Я з тих дівуль, хоч нарегочусь щоразу))). Ще коли був хірург пластичний також було кумедно але цьогорічні - це абзац:girl_haha:.
     
  16. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Та щось мені здається, що її пісня закінчилася ;) ще 2-3 випуски тому я бачила її як явну фаворитку..а після розмови подруги з Максіком і побачення - щось він не надто нею захоплений..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. irkazijka

    irkazijka Well-Known Member

    Я дивлюся завжди в повторі і переважно коли дитина спить:)
    На мою думку,
    Дана - гарно говорить, по віку найстарша з них(26років,холостяку-35:)
    Бачила ту її участь в шоу "Кохання на виживання". Призналась що робила ринопластику. Так, ніс в неї змінився, але краще б зробила собі гарні зуби. Ніхто не каже про веніри, просто якусь пластинку, бо для мене вона дракоша.
    Даша - та, що з губами жестяк, поважаю, як спорцменку. За що її там всі величають сексуальною-поняття немаю. Зовнішність дуже на любітєля, губы кашмар, зубы-капєц, грудей нема, розмір ноги сама призналась-40.
    Цілуватися вміє:)
    Та з Полтави, зара гляну, як її, Віка.
    Я думала Я багато говорю :) То в неї рот не закривається, фігура гарна, груди гарні, вдало їх підкреслює, вміє себе нести(напевно про неї, та що пішла казала, що вона з ескорту.. Або ще про ту другу блондинку губату:)))
    Ну таке, вони мали одне побачення, вміє дуже гарно усміхатися і типу здаватися милою.. Подивимся що з того буде.
    Крістіна- ну такоє. Мала 25 тис, та зроби романтики. Але що від неї хотіти, їй 24 роки, та там такі метелики в голові. Прищі жахливі, тонуть, походу не помагає. Зуб кривий один стирчить. Що в ній такого, поняття немаю. Говорить правильно. Ну та що кажуть-те і говорить. Походу тягнуть як і Дашу у фінал.
    І остання Аліна-в мене до неї двояке відношення.
    По красі - природня.Довгі коси, гарні очі, білі рівні зуби. Говорить англійською. Позитив мене її підкупає і самовпевненість. Вразило, як прийшла на вечірку з мамою. Ну брєд сивої кобили.
    З мамою одне лице. Нагодувала мама її холостяка. Але ті торби, суп в 3 літровій банці.
    Інколи її образи мені не подобаються, якось ніби бачу старуху в ній. Не порчена, ну і добре що не порчена. Очі в неї горіли, в холостяка походу до всіх ніби горять, з ким не цілувався. Єдина там нецілована ще ним, походу Віка.
    У фіналі бачу напевно Аліну і Кріс, або Дану(мужчини люблять еротичнк поезію).
    Все
     
    Останнє редагування: 26 Квітень 2020
    • Подобається Подобається x 1
  18. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Дуже погано дівчата грають свої ролі цього сезону. Видно як вони ледь стримують сміх в певних, зовсім не смішних, сценах. В фіналі останньої серії, коли Макс з Дашею виходили з церемонії троянд до машини, вони ледь не лускали зі сміху. Але Макс все одно лапочка, дуже мені подобається. І видно як вони всі отримують задоволення від процесу, видно, що їй всім то в кайф. І я не розумію, чому Даша так погано виглядає(окрім церемоній), ну що її там не можуть норм зачесати-підмалювати, інші наче нормально. Дана нагадує мені Фреймут, отой нещирий голосочок такий, інтонації...Чомусь думаю, що СТБ так тягне її до останнього, щоб зробити їй побільше реклами і потім поставити ведучою у якийсь свій проект. Ну і я все ще впевнена, що у фіналі буде Даша. А про другу сумніваюсь тепер, може Віка?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Мене дуже цей сезон затягнув.:)
    Спеціально не дивлюсь по пятницях, бо карантин, діти, робота- третє через десяте не цікаво)), а от перед сном по одній серії в спокої і тиші, з можливістю прокрутити ще раз якийсь момент, якраз то.:)

    А от хто переможе- навіть уявляти не хочу. Кажуть Аліна? Але тоді це буде суто поставновка продюсерів, або ж холостяк "засмакує" її через незайманість.:)
    Віка- красуня, реально гарна дівчина, але тупенька.
    Христина ні риба ні м"ясо, мейк з нею творить дива.
    Даша- гммм... навіть не знаю шо сказати.
    Дана- видрочка.:connie_pull-pigtail
     
  20. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Але то СТБ зі своїми анонсами -так перекручують, що нема куди далі. Я правда не зрозуміла, чому дівчата по одній в Єгипет літали: бюджет не дозволив всіх відвезти чи що?)