Варикозне розширення вен

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем mayscream, 14 Серпень 2009.

  1. Medovaja

    Medovaja New Member

    Дівчата,хочу поділитися своїм досвідом лікування варикозу і почути ваші вітгуки,та кваліфіковані поради..
    Рік тому звернулась до одної з відомих клінік Львова(маю варикоз давно,спадковість..) Лікар зробив УЗД і порадив лікувати або лазером,або новим методом за допомогою біоклея. Вибрала другий варіант,хоч і в два рази був дорожчим.Переваги:цілком безболістний,не потрібно було довго носити панчохи,видимі ознаки варикозу мали зникнути одразу.
    Не можу описати своє розчарування,коли через п'ять днів зняла компрессію..Вени як виглядали до процедури,так і надалі випирали,судинна сітка так само залишилась.. Лікар запевнив,що вони зникнуть з часом,сітку забере склеротерапією,рік безкоштовно будуть спостерігати і корегувати.
    Ходила майже кожних три місяці,забирали тільки сітку. Не раз наголошувала,що торбують саме ті вени які випирають,але лікар їх просто "не бачив"..
    Я просто в розпачі((( Попереду літо,ноги далі не ідеальні,відчуття важкості залишилось. Тепер не знаю,що робити..Звернутись до іншої клініки думала,але наразі не маю фінансової можливості (я і на цю процедуру довго збирала кошти) Призвище флеболога називати не буду,не хочу портити репутацію клініки,бо вони мають багато і хороших відгуків.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  2. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А сітку забрали? Забирали лазером і скільки часу, процедур? І все-таки напишіть назву клініки.
     
  3. Medovaja

    Medovaja New Member

    Процедур на протязі року було декілька. Забирали ін'єкціямі,по мірі появи нових судинок
    --- дописи об"єднано, 28 Травень 2020 ---
     
  4. Eris

    Eris New Member

    Як зараз справи? Щось виправили? Ви доплачували за додаткові процедури?
    Робила хірургічне видалення пошкоджених ділянок судин лівої ноги - після вагітності залишилися і ще потовщилися. Це було 20 років тому. Після другої вагітності все було гаразд. Аж ось пару років назад на тій самій нозі виперло знов пару сантиметрів і сіточки навколо двох швів поповзли. Думаю, як і де «латати» - сучасними методами, лазером і склеротуванням, чи одразу хірурга шукати, бо мій чудовий лікар на жаль, загинув =(
     
  5. Medovaja

    Medovaja New Member

    Доброго дня! В мене все добре! Мені передзвонили з клініки і запросили на додаткову процедуру. Робили лазером венки,пройшло вже півроку.Зараз відчуття в ногах чудове,зовнішній вигляд також! Все було безкоштовно! Оплата взагалі була тільки після першої процедури. Весь наступний рік корегували так само безкоштовно. Дуже приємно,що поставилися із розумінням,та за таке хороше відношення до пацієнтів!
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  6. Eris

    Eris New Member

    Дуже вдячна, що відгукнулися!
    Але тепер скажете клініку (хоча підозрюю Чеховського :girl_wink:)? Вже ж не будете думати, що то антиреклама? І, якщо ваша ласка, в яку суму вийшли усі процедури? Аналізи передопераційні (а їх там список цілий) здавали у себе в поліклініці по місцю проживання? Чи консультують без аналізів, їх аж перед втручанням треба?
    Дуже дякую! :girl_curtsey:
     
  7. Medovaja

    Medovaja New Member

    Так,Чеховського)
    Я здавала аналізи в приватній лабораторії, і ціна не була "захмарною".
    Ви подзвоніть в клініку,Вас дівчатка проконсультують по всіх питаннях.
    Здоров'я Вам!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1