акція "Я МАЮ НАДІЮ"

Тема у розділі 'Крила надії', створена користувачем nirvanka, 11 Лютий 2008.

  1. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Я точної адреси не знаю. Біля зупинки, на вул. Сихівській. На протилежній стороні від ринку.
     
  2. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Рятівні катетери для двох львівських хлопчаків.

    Колись давно ми мріяли щоб вшивні катетери по типу Бровіак ставили всім нашим діткам з Львівського центру. Це було кілька років тому, ці катетери не продавались в Україні, їх дарували нам благодійники і допомагали купувати друзі з дальнього і ближнього "закордону". Вони були нашою вічною проблемою, головним болем наших лікарів і порятунком для наших дітей. І ми безмежно вдячні всім, хто допомагав нам всіма правдами і не правдами отримувати ці катетери.

    Їх цінність в тому, що такий катетер стоїть по пів року, а при акуратному догляді і довше, дитину не мордують частими перестановкам. Звичайні катетери треба постійно міняти, а дитячі венки, «спалені» хімією, стають тоненькими і попасти в таку венку мед сестричці з кожним разом все важче, особливо у малюків, це займає все більше зусиль персоналу і викликає все більше страждань у дітей, чиї дні і без того наповнені неприємними процедурами і поганим фізичним самопочуттям. А іноді їх взагалі не вдається встановити, що призводить навіть до відтермінування лікування.

    Є і ще один нюанс – коли дітей відпускають додому, звичайний катетер потрібно знімати, і завжди є ризик, що коли щось станеться – лікарі не зможуть моментально зреагувати і ввести необхідний препарат, бо встановлення катетера займе час, а відлік іноді йде на хвилини… Коли стоїть вшивний катетер – лікар завжди має доступ до вени і завжди може ввести необхідний препарат без зволікань.

    Тепер ми можемо купувати їх в Україні, і теоретично тепер їх можна ставити всім нашим підопічним, єдина проблема, яка у нас залишилась – це їх вартість. Зі всіма знижками, які надає нам постачальник, вартість одного катетера – 1600 гривень. Це не сума, якщо мова йде про спокій дітей, мам і лікарів, однак, і цю суму деколи ніде взяти.

    Сьогодні нам потрібно два вшивних катетера по типу Бровіак. Один для Гонського Максимчика з гематології, і один для Садовського Василька з хірургії. Обоє хлопчаків приймають хімію. Катетери потрібні чим скоріше, щоб діти не відкладали лікування, до того ж за тиждень наш любимий хірург, який роками ставить ці катетери нашим дітям, піде у відпустку і ми маємо встигнути.

    Два катетера – це 3200 гривень.

    Будь ласка, допоможіть придбати катетери для наших дітей.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).
     
  3. irina

    irina Active Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Переказала по 50 грн для хлопців на катетр, нехай Бог їх оберігає!!!
     
  4. Margarett

    Margarett Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    В "Родинній ковбасці" на Сихівській стоїть скринька для Алли Жвірко.

    Аналогічно (ситуація має місце стабільно повторюватись). Сьогодні на Привокзальному ринку зайшла у такий ж магазин (той, що відразу біля головного входу у продуктовий базар зі сторони вул. Городоцької). Часто стараюсь у такі скриньки пожертвувати кошти навіть не читаючи кому, мені досить знимки хворої дитини (а нині не змогла цього зробити і запам"ятала прізвище). Так от сьогодні під час купівлі товару мала решту, яку хотіла туди пропхати, але не було місця у тій банці аж так, що гроші у шпарині кришки посудини застряли. Чому ніхто їх не випорожнює ? Я не єдина, хто би пожертвував, а "с миру по нитке" і можна допомогти людинці. Якщо є хтось хто контролює цю ситуацію, зверніть, будь ласка, увагу.
     
    Останнє редагування: 3 Вересень 2013
  5. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Марічка Кінаш – два діагноза одразу.

    У відділенні гематології ЗУСДМЦ на даний момент проходять лікування троє дітей з синдромом Неймеген. Річ в тому, що при цьому синдромі збільшується ризик виникнення лімфомних пухлин, так троє дітей з педіатрії стали нашими підопічними з приводу Лімфоми Годжкіна.

    Одна з них – Марічка Кінаш, весела і світла дівчинка зі Львова, терміново потребує допомоги. Лімфому у Марічки виявили зовсім недавно, в вересні їй зробили операцію і одразу розпочали лікування. Та хімію довелось відкласти, тому що розійшлися шви. Зараз дівчинці терміново потрібен антибіотик Дорібакс – 5 флаконів вартістю 315 гривень кожен на суму 1575 гривень.

    Будь ласка, допоможіть оплатити ліки, купити їх самостійно мама не в змозі. Антибіотик потрібен вже і часу на збір коштів фактично немає. Без антибіотику Марічка не зможе продовжити лікування яке і так обіцяє бути важким, тому ми, як часто буває, змушені були взяти його в борг, щоб забезпечити Марічку ліками на вихідні, і в понеділок цей борг потрібно оплатити.

    Марічка дуже життєрадісна і весела дівчинка, у неї двоє молодших братів і молодша сестричка. Сім’я велика і дружна, але зараз їм дуже важко і дуже потрібна моральна підтримка та фінансова допомога.

    Будь ласка, допоможіть Марічці пройти лікування.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Кінаш Марії.
     
  6. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    [​IMG]

    Цю картинку я знайшла в групі допомоги дітям з Мукополісахаридозом, шукаючи інформацію про цю хворобу. Це генетичне захворювання, коли цукри накопичуються у різних органах і блокують їх функціонування. Захворювання страшне, виснажливе і рідкісне на стільки, що переважна більшість лікарів за свою практику жодного разу з ним не стикається. А от ми стикнулись…

    В Україні таких дітей всього близько 30 і одна з них – Софійка Пирожак – зі Львова.

    Софії 12 років. Вона не розмовляє, не може їсти звичайну їжу, не обслуговує себе, не спить ночами. Весь її світ – це мама з татом, які не зреклися, не зневірились, не опустили руки. 12 років вони борються за життя своєї дитини.

    Надзвичайно страшно що в наш час все ще є сім’ї, які залишаються наодинці з рідкісними захворюваннями своїх дітей. Батькам Софії було надзвичайно важко добитись діагнозу – його встановили в Польщі, інформацію про хворобу своєї дитини і шляхи допомоги вони збирали по краплинам. Шукаючи інформацію про Мукополісахаридоз, я натрапила на статтю про Софійку п’ятирічної давності, саме звідтам я і поцупила заголовок, бо за 5 років, нажаль, ситуація зовсім не змінилась, хіба що, з’явились групи допомоги в соцмережах, створені самими ж батьками цих дітей – звісно, адже порятунок потопаючих справа рук самих потопаючих.

    Догляд за такими дітьми вимагає титанічних зусиль, та до цього батьки Софійки вже звикли, основною проблемою для них зараз є кошти, бо пів року тому стан дівчинки різко погіршився і з тих пір її перевели на спеціальне харчування, яке обходиться не дешево, і важке фінансове становище сім’ї перетворилось на катастрофічне...

    Щодня Софії потрібен Фрезубін 1000мл і Кальшейк 87 г. На місяць потрібно 30 пакетів Фрезубіну (3250 грн) і 5 упаковок Кальшейку (950 грн) вартістю 4200 гривень. Це єдина їжа, яку організм дівчинки здатен засвоювати, без цього – голодна смерть… Та сім’я просто неспроможна щомісяця збирати таку суму, бо окрім харчування, потрібні ще й підтримуючі ліки, лише на памперси та засоби гігієни в місяць йде близько 800-1000 гривень, а потрібно ще багато-багато іншого.

    Крім того, дівчинка потребує реабілітації – клініка Казявкіна у Львові підходить ідеально, там дівчинці допомогли б виконувати хоч елементарні дії (вставати, пересуватись, можливо, хоч трохи себе обслуговувати), якби вона проходила реабілітацію 4 рази на рік, як рекомендують лікарі. Та батьки, нажаль, не можуть оплатити навіть і одного курсу, бо ніяк не вдається назбирати 6000 гривень, а особливо тепер, коли Софійка нічого не може їсти окрім спец харчування.

    Ми дуже просимо допомогти нам підтримати Софійку. Ми вже купували харчування для неї минулого місяця – зараз його залишилось на 10 днів. Отже, в нас є тиждень, щоб зібрати кошти і придбати Фрезубін та Кальшейк для Софійки Пирожак ще на місяць. Також дуже потрібні підгузки - Памперс «6» або Ліберо «7» - 8 упаковок на місяць вартуватимуть 800 гривень. Ну і звичайно ж реабілітація – 6000 гривень. На рік потрібно 24000 гривень, але зараз хоча б почати…

    Немає чужих дітей, не може бути чужого болю, ми залишаємось людьми, поки відчуваємо біль інших.

    Будь ласка, допоможіть Софії!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.
     
  7. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Решетняк Сергій – потрібно МРТ!

    Сергійко Решетняк майже випускник!
    Хлопчик завершив не тільки основний курс лікування, а навіть і підтримуючу хімію і тепер, щоб поставити впевнену крапку в лікуванні, залишилось пройти МРТ.

    Зараз у малюка все добре. Хлопчик дуже виріс і подорослішав, став дуже активний. Коли він був меншим, то дуже любив бавитись книжечками, а тепер нарешті почав бавитись іграшками, загалом машинками, «будує» гараж, дуже любить гуляти на дворі, чого довший час було не можна, і кататись на гойдалках.

    Обстеження заплановано на 17 вересня, планують обстеження голови і двох відділів хребта вартістю 3300 гривень. Оплатити обстеження самотужки мама не може, особливо тепер, коли батько хлопчика перестав платити аліменти, а зібрано наразі лише 1200 гривень.

    Бракує 2100 гривень.

    Сергійко дуже цікавий і кмітливий хлопчик, нарешті все найгірше, здається, позаду. Залишилось тільки контрольне МРТ.

    Будь ласка, допоможіть оплатити обстеження.

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Решетняка Сергія.
     
  8. irina

    irina Active Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Перерахувала через Приват-24 50грн для Кінаш Марічки.
     
  9. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Від 20.09.2013:
    Оксана Куліш потребує дуже складного і дуже коштовного лікування, яке, нажаль, неможливо в межах України. Все своє свідоме життя молода жінка живе з важкою вадою серця.

    У Оксани дефект міжшлуночкової перетинки, що призвів до високої легеневої гіпертензії. Саме через гіпертензію її не змогли прооперувати ще в дитинстві, а зараз мова йде вже про пересадку серця та легень – операцію на стільки складну і ризиковану, що пересічній людині вона справедливо може видатись чимось з області наукової фантастики...

    Однак, клініка Гессену, Німеччина, дає надію, що обійтися можна медикаментозним лікуванням, тільки для початку Оксані потрібно приїхати на обстеження. Її чекають 7 жовтня. Здавалось би, все прекрасно, та перешкодою на шляху до Гессену і реального порятунку Оксани є, звичайно, гроші. 9500 євро відділяють нашу тендітну красуню і ніжну молоду маму від вкрай необхідного обстеження.

    Оксаночка не звикла ні жалітись, ні плакатись, вона навіть не впевнена, чи має право просити про допомогу, бо вважає, що є люди, яким іще гірше. І ніби в підтвердження своїх слів розповідає, що почувається значно краще, ніж місяць тому, принаймні вже може ходити, дихати, не синіє так сильно… Я не знаю, що на це відповісти, ми не були знайомі місяць тому, і я не уявляю, до якої степені Оксанка «синіла» і не могла дихати. Наразі допоміг їй Вентавіс, препарат для інгаляцій, який Оксанина сім’я спромоглася придбати, не зважаючи на високу вартість (9000 грн за упаковку). Цей препарат полегшує стан, однак він не вилікує Оксану, до того ж крім нього потрібні ще два препарати Бозентан і Реваціо, а на їх купівлю коштів вже немає.

    Всупереч долі, у Оксани є сім’я – коханий чоловік і 5-річний синочок Владислав, який росте розумним, кмітливим і не дозволяє мамі опускати руки. Саме Владислав змусив звернутись по допомогу, бо страшно, що єдиний любимий синочок може залишитись сиротою. Саме Владислав тримає в тонусі, бо його потрібно водити на тренування та численні зайняття. Саме Владислав змушує добре виглядати і просить одягати гарні сукні, коли хоче познайомити маму зі своїми друзями, бо діти люблять коли мама усміхнена та гарна і нікуди від цього не дітись. А Оксана надзвичайно гарна жінка, тендітна і жіночна, дуже вишукана і зворушлива у своїй нерішучості та розгубленості…Мені весь час хочеться назвати її "нашою дівчинкою" і лише в останній момент я згадую, що вона мама :)

    На поїздку потрібно 9500 Євро (7500 євро на обстеження і 1500-2000 Євро на переліт, трансфер, перекладача, проживання в Гессені). Зібрано наразі 4000 гривень – величезне спасибі всім небайдужим людям, що одразу відгукнулися на прохання допомогти! Та цього наразі дуже і дуже мало. Дуже мало і часу, фактично 2 тижні. Однак, дива стаються, якщо дуже і дуже постаратись!

    Ми дуже просимо допомогти цій тендітній молодій жінці і врятувати маму 5-річному Владиславчику!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Куліш Оксани.

    П.С.
    для Оксани вже зібрано 34 500 гривень. За тиждень часу це дуже багато і ми безмежно вдячні всім Вам.
    Однак, ми продовжуєм біг наввипередки з часом... Щоб 7 жовтня Оксану прийняли в клініці - у понеділок, 30 вересня, ми маємо оплатити рахунок. Для цього в понеділок нам потрібно мати на рахунках фонду 82 500 гривень.
    В даний момент Оксанка починає складати валізу і паралельно шукає в інтернеті оптимальний варіант перельоту до Гессену, сподіваючись, що нам все вдасться...
     
  10. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Місяць, який вирішить все.

    У житті нашого маленького Німаса Вадимчика настає вирішальний період. Через пів року після операції по Касаї стає зрозуміло, чи вдалось уникнути пересадки. Зараз минуло 5 місяців, як прооперували Вадимчика. За місяць буде відомо, викарабкався Вадим Петрович, чи маємо пересадку печінки.

    Ці 5 місяців були дуже не прості, але Вадимчик дотримувався режиму, приймав ліки і правильно харчувався, тому, є всі шанси, що все минеться. Та цей місяць також буде дуже важливим і в нас, наразі, є аж три проблеми і вирішити з них нам під силу лише одну.

    Перша проблема в тому, що малюк зараз в лікарні без мами. Вдома залишилось ще троє маленьких дітей, і Мар’яна мусіла повернутись до них. Вадимчиком опікується персонал лікарні і лікуючий лікар, його бавлять, годують, купають, доглядають, однак, звісно, що замінити маму не може ніхто.

    Друга проблема, що лікуючий лікар, який опікується Вадимом, на цей місяць їде стажуватись за кордон. Звісно, це не проблема, насправді, це навпаки дуже добре, в першу чергу, для Вадима і інших маленьких пацієнтів. Однак, цілий місяць її не буде. І хоч всього передбачити неможливо, сьогодні ми маємо список необхідних препаратів для Вадима на цей місяць. Це, власне, третя проблема, яку плануємо вирішити ми.

    На цей місяць Вадиму потрібно:

    Харчування Нутрілон Мальабсорція 400г – 10 банок х 148,00 = 1480,00

    Дифлюкан 200мг – 1 фл = 245,00

    Альбумін 20% 100мл – 1 фл = 610,00

    Урсофальк суспензія – 1фл = 230,00

    Всього потрібно 2565 гривень. Жодних резервних коштів для Вадима не залишилось, Нутрілон потрібен вже на завтра, все решта – з понеділка. Все можна вирішити, однак без ліків і харчування продовжити лікування Вадимчик не зможе. Тому ми вкотре просимо допомогти нам забезпечити безперебійний лікувальний процес для Вадима Петровича.

    Та і кошти ще не все. Раз на тиждень малюку потрібно переливати кров і плазму отже Вадиму потрібні донори. Хоча б 4 донора будь якої групи, які можуть здати кров для малого і передати корінці про здачу нам, або занести в 2 хірургію на Орлика старшій медсестрі. Донорів просимо телефонувати нам, розкажемо детальніше.

    Будь ласка, допоможіть Вадимчику! Малюк вже довів, що він сильний і просто так не здасться, однак самому йому не впоратись.

    Дуже-дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Німаса Вадима.
     
  11. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    В вівторок, 8 жовтня, зупинилось сердечко Соломійки Мазурик. Крихітка була дуже світлою, допитливою і цікавою до всього дитиною. Соломієчці було лише 10 місяців, дівчинка так і не дочекалася свого першого дня народження…

    Величезне спасибі всім, хто підтримував дівчинку, Ваша допомога була дуже потрібна і нашій крихітці, і мамі з татом. Сили батькам та рідним Соломієчки і вічна пам’ять світлому Ангелу.

    М’яких хмаринок, котику...
     
  12. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    В п’ятницю, 11 жовтня, назавжди зупинилось серце Колі Губіна. Колі було 16 років. Він був надзвичайно гарним, розумним, хорошим хлопцем, спортсменом, красенем, маминою гордістю і надією. Він був…

    Він був з тих людей, яких дуже хочеться зустріти на своєму життєвому шляху, і не просто зустріти, а затриматись коло них, тому що Коля був світлим і добрим хлопцем і хоч я пишу про нього в минулому часі, я все ще не можу повірити, що це правда… Коли ми взнали, що Коля пішов від нас, до відчаю хотілось вірити, що це помилка, жахлива, жорстока, безглузда помилка, ця звістка не вкладалась в голові. Вона і досі не вкладається.

    Дякуємо всім, хто допомагав. Ми щиро співчуваємо всім, хто знав і любив хлопця, мамі, сестрі, рідним і близьким. Коля назавжди лишиться в нашій пам’яті і в моєму серці…
     
  13. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Лядов Юрчик – 103 000 Євро на ТКМ!

    Зовсім недавно ми писали про цього хлопчика з гематології ЗУСДМЦ. Ми просили допомогти оплатити для Юри Лядова Дорібакс.

    Допомога прийшла вчасно і замість необхідних 3066 гривень на рахунок фонду поступило 9961 гривня. Величезне Вам спасибі! Інфекцію вдалось подолати і зараз Юрчик продовжує хіміотерапію.

    Юрин випадок надзвичайно рідкісний і надзвичайно складний – одразу два види раку. Стан ремісії по Гострому лімфобластному лейкозу і Вторинний мієлобластний лейкоз. Це не рецидив основного захворювання – це ще один діагноз. Ще один лейкоз…

    Юрі показана аллогенна ТКМ. Ні братів, ні сестер у хлопчика немає, отже, немає і родинного донора. По завершенні протоколу хлопчика чекають в Італійській клініці на пересадку кісткового мозку. І вартість цієї пересадки – 103 000 Євро (1 133 000 гривень).

    Нажаль, таких коштів у батьків немає, на даний момент їм вдалося зібрати лише 20000 Євро. Ще 6895 гривень зібрано для хлопчика на рахунок фонду. Це лише п’ята частина з необхідної суми. Пересадка – це єдиний шанс вижити. Щоб клініка розпочала пошук донора – необхідно внести аванс 35 000 Євро. На сьогодні, зібрати цю суму – першочергове завдання.

    Зараз Юрчик в лікарні і дуже тяжко переносить хіміотерапію, до того ж доєдналась інфекція, яка змусила надовго відкласти основний курс лікування. Це призвело до погіршення стану хлопчика і зараз потрібно докласти максимум зусиль, щоб закінчити протокол і одразу летіти в Італію.

    Ми дуже просимо допомогти Юрчику!

    Коли хлопчик повернувся в лікарню, він на кілька днів замкнувся в собі і мовчки пролежав, обернувшись до лікарняної стіни. Більш за все на світі хлопчик мріяв цього року повернутись до школи, продовжити навчання та надолужити все, чим довелось пожертвувати, аби пройти лікування. Він працював все літо, щоб наздогнати однокласників – вчителі були в захваті від його здібностей і старань, та замість школи Юра знову опинився в лікарняній палаті…

    На збір коштів є кілька тижнів – максимум місяць.

    Встигнемо?

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Лядова Юри.
     
  14. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Тарас Артишко продовжує лікування. Позаду 5 блоків хіміотерапії, сьогодні 6 день після блоку і аналізи стрімко починають падати, а низькі аналізи для Тараса – це герпес, стоматит і повна відсутність апетиту…

    Тарас нічого не їсть ще зі вчора, і апетиту нема, і весь рот вже в ранках – довелось замовляти довенне харчування Кабівен центральний, якого, нажаль, не виявилось у Львові, та 5 упаковок вартістю 2000 гривень вже їдуть до нас з Києва. А щоб здолати герпес потрібен Зовіракс - 6 упаковок по 5 флаконів ще на 2400 гривень.

    Так, на завтра нам потрібно 4400 гривень для Тараса. А зібрано для хлопчика наразі лише 400. І ми дуже просимо допомогти нам оплатити харчування і ліки для Тараса.

    Хлопчик дуже важкий, мама вже кілька днів прокидається з думкою «Ну, може, сьогодні, вже буде легше?». А легше не стає, і не стане, поки не піднімуться аналізи. А підніматись вони почнуть десь так дня з дванадцятого, грубо кажучи – через тиждень. І цей тиждень треба якось протриматись…

    Будь ласка, допоможіть оплатити Кабівен і Зовіракс. Попереду у Тараса ще один блок і протокол. Резерви сім’ї давно виснажені, а лікуватись ще довго.

    Тарасу дуже потрібна наша допомога!


    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Артишко Тараса.
     
  15. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Найменші з наших підопічних, зазвичай, є пацієнтами ІІ хірургії дитячої лікарні на Орлика. Саме туди потрапляють новонароджені з важкими патологіями. Саме там лікуються двоє наших крихітних претендентів на пересадку печінки. Це Німас Вадимчик і Кулакевич Тетянка.

    Вадимчику дев’ять місяців, Тетянці десять. У малюків один діагноз – біліарна атрезія. Малюки проходять лікування майже синхронно – обоє мали операцію по типу Касаї, обоє стараються уникнути пересадки печінки, обоє зараз в лікарні і потребують нашої допомоги.

    На понеділок нашим малюкам потрібно ліків на 4023 гривні, а саме:
    Меронем 500мг 10 ампул (по 5 ампул кожному) – 1500,00
    Креон 10000 од 1уп на двох – 62,00
    Лактомул №14 2 упаковни (по одній кожному) – 354,00
    Дифлюкан 2мг 100мл – 2 флакони (один кожному) – 490,00
    Гептрал 400мг №5 4 упаковки (по 10 ампул кожному) – 1450,00
    Глутаргін 40% амп. №10 1уп (по 5 ампул кожному) – 167,00

    Обоє діточок у важкому стані, сім’ї живуть дуже скромно, у Вадимчика троє старших братиків, в сім’ї Тетянки також є двоє старших дітей. Обом родинам надзвичайно важко справитись з лікуванням.

    Будь ласка, допоможіть нашим маленьким бійцям! Біліарна атрезія – дуже важка патологія, малюкам потрібно постійно приймати і антибіотики, і протигрибкові, і підтримуючі препарати для печінки. Усі ці ліки коштують зовсім не дешево…

    Крім ліків малюкам ще постійно потрібна донорська кров і плазма, а також альбумін, а значить, весь час потрібні донори. Підходять донори будь-якої групи. Якщо Ви можете здати кров для когось з малюків – будь ласка, телефонуйте! Один корінець – одне переливання, 4 корінця – флакончик альбуміну!

    Наші крихітки чекають на допомогу.
    Будь ласка, підтримайте цих маленьких бійців!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).
     
  16. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Маццанті Святослав – допоможіть пройти IMBG!

    У Львові проходить лікування один чарівний хлопчик – жвавий, веселий, допитливий дворічний малюк, як і безліч інших діток в цьому віці)

    Та серед однолітків малюка виділяють дві речі: це дуже красиве і дещо незвичне для західної України ім’я – Святослав-Даніель і страшний, недитячий діагноз – нейробластома з множинними метастазами в кістки черепа. Тобто, з точки зору статистики, діагноз «дитячий», бо виникає частіше в дитячому віці, однак вимагає зовсім не дитячих зусиль і терпіння, на шляху до одужання.

    Святослав проходить протокольне лікування, позаду вже 5 блоків хіміотерапії, попереду ще 3, а потім, 17 грудня, хлопчика чекають на обстеження IMBG у Варшаві, в центрі здоров’я дитини. Попередня вартість обстеження 2200 злотих – по сьогоднішньому курсу – це майже 6000 гривень, і у батьків цих грошей немає, а після обстеження планується ще авто-ТКМ, підготовка до якої і власне сама операція також буде супроводжуватись фінансовими витратами і без допомоги небайдужих людей молодій сім’ї не впоратись.

    Святославчик дуже добрий і кмітливий хлопчик, завжди веселий і привітний, завжди допомагає мамі і прекрасно знаходить спільну мову з іншими дітками. Хвороба дуже агресивна, однак, дитячий організм бореться і крок за кроком малюк долає важкий протокол. Ми дуже просимо допомогти оплатити обстеження Святослава в Польщі, всі наші діти з нейробластомами регулярно проходять IMBG, що дозволяє спостерігати перебіг хвороби на клітинному рівні. Отже, і Святославу необхідно його пройти.

    У нас в запасі місяць часу, щоб зібрати 6000 гривень для Святослава і маленький хлопчик дуже сподівається, що допомога прийде!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Маццанті Святослава.
     
  17. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Козак Павло – життя з муковісцидозом або 58 800 гривень.

    Павло Козак наш новий знайомий. Хлопцю 17 років і, як всі ми в цьому чарівному віці, він сповнений надій і сподівань.Павло оптиміст, жартівник і дуже симпатичний юнак, словом, він ніяк не підпадає під мої уявлення про хвору людину. Та, нажаль, у Павла муковісцидоз .

    Кілька років тому я і не знала про таке захворювання, зовсім недавно я вважала, що при цьому діагнозі неможливо жити повноцінним життям, а вчора ми познайомились з Павлом і стало зрозуміло, що в цьому житті можливо все!

    Павло веселий, розумний, активний хлопець, йому стало сил не замкнутись на хворобі, не обізлитись і не впасти духом, він організований, зібраний, працьовитий і дотепний, цікавиться футболом, відвідує матчі, вчиться в Політехніці, пише комп’ютерні програми. Та все це не далось йому просто так – це результат постійної праці самого хлопця, батьків і лікарів, адже як би легко все не виглядало, насправді хлопцю доводиться серйозно займатись своїм здоров’ям і зараз він дуже потребує нашої підтримки!

    В перших числах грудня Павло повинен лягати в лікарню – це планове лікування, яке хлопець проходить двічі на рік. Проблема в тому, що йому потрібні два дуже дорогих препарата, від яких залежить його життя.

    Один з них – антибіотик Тазар. Флакон 4,5 грами коштує 200 гривень, а на курс хлопцю потрібно аж 84 флакони вартістю 16 800 гривень.

    Другий препарат Пульмозим потрібен для інгаляцій, які Павлу доведеться робити двічі на день протягом двох місяців. Всього знадобиться 120 небул. Упаковка №6 коштує 2100 гривень і таких упаковок потрібно 20 – це 42 000 гривень.

    І того – на курс терапії хлопцю потрібно 58 800 гривень і у сім’ї цих коштів немає.

    Ми дуже просимо підтримати Павла і допомогти зібрати кошти на лікування. Лікування почнеться за місяць і ми дуже сподіваємось встигнути!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Козака Павла.
     
  18. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Терміново! 5820 гривень для Вікторії Рубахи!

    У Львові терміново потрібна допомога для Рубахи Вікторії, дівчинка про ходить лікування в гематології ЗУСДМЦ. Власне, дівчинка лише готується починати лікування – у неї сильний стоматит і їй терміново потрібні протигрибкові препарати, яких, нажаль, немає у лікарні.

    Віці розпочали курс Віфенду, поки препарат ще був у лікарні, але вчора він закінчився, тоді як для дівчинки потрібно ще 3 флакони вартістю 1450 гривень кожен і 6 флаконів Дифлюкану вартістю 245 гривень за флакон. На все разом потрібно 5820 гривень і оплатити ці ліки потрібно в понеділок – частину ми взяли сьогодні в борг, частину замовили на понеділок.

    Ситуація дуже складка, оскільки грибкові інфекції, зазвичай, вилазять після хімії, а тут ще навіть не розпочали лікування, а стоматит вже є. Поки інфекцію не приборкають, починати протокол не можна, але лейкоз також чекати не буде… Тому ми дуже просимо допомогти Вікторії. Для цього їй потрібно 5820 гривень. Чим скоріше дівчинка почне основне лікування – тим більші шанси, що все буде добре.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Рубахи Вікторії.
     
  19. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    От і добігає кінця осінь, і наступного понеділка вже 2 грудня. Це означає, що вже скоро-скоро Новий рік, Миколая, Різдво та всі інші зимові радощі! А ще це означає, що з понеділка нашому Павлику Козаку слід заступати на лікування.

    У Павла муковісцидоз, і двічі на рік він проходить планове лікування у педіатрії ЗУСДМЦ. Наступний термін – початок грудня. І щоб пройти терапію цього разу, Павлу потрібні два дуже дорогих препарата – антибіотик Тазар 4,5 грами 84 флакони вартістю 16 800 гривень, та Пульмозим для інгаляцій – 20 упаковок №6 вартістю 42 000 гривень.

    На сьогодні для Павла зібрано 14362 гривні – ми дуже дякуємо всім Вам! 3480 поступило на розрахункові рахунки фонду і 10882 гривні було зібрано у мережі супермаркетів «Барвінок» у Тернополі. Величезне спасибі всім-всім від нас, батьків хлопчика та самого Павлика!

    Зібраних коштів майже вистарчає на купівлю Тазару. 30 флаконів вже закуплено, ще 54 замовлено і з наступнеого тижня вони мають бути у Львові. На оплату Тазару нам бракує ще 2438 гривень. А от питання з Пульмозимом так і залишається відкритим…

    Будь ласка, підтримайте нашого оптиміста і допоможіть пройти лікування цього разу. Павло молодець, як і його батьки, які також не сидять склавши руки, адже ці два препарата – далеко не весь список необхідних для хлопця ліків, а окрім ліків є ще спеціальна дієта та особливе харчування. Ми впевнені, що все буде добре, однак, без нашої підтримки вони не впораються.

    Дуже потрібна допомога!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Козака Павла.
     
  20. maryna.kn

    maryna.kn Well-Known Member

    Відповідь: акція "Я МАЮ НАДІЮ"

    Про Софійку Пирожак.

    Кажуть, що біда, розділена з другом – це вже пів біди. Я дуже хочу вірити, що це стосується нашої Софійки Пирожак, для якої вже кілька місяців з Вашою допомогою ми закуповуємо дороге спецхарчування.

    У Софійки важке генетичне захворювання – мукополісахаридоз і все життя її батьків спрямоване на забезпечення гідних умов існування для своєї донечки. Гадаю, той, хто стикався з важкими захворюваннями рідних і друзів, зрозуміє, що для наших співвітчизників це не високопарні слова, а, нажаль, жорстока реальність.

    Останні три місяці ми купуємо для Софії Фрезубін та Кальшейк – лише це харчування організм дівчинки здатен засвоювати. За ці три місяці дівчинка набрала вагу, а для її рідних вирішилась хоча б одна з безлічі проблем…

    Щомісяця дівчинці потрібно 30 літрів Фрезубіну з харчовими волокнами і 5 упаковки Кальшейку на суму 2600 гривень. Також потрібні памперси – упаковки Ліберо "7" №28 (15-30кг) вистарчає на 4-5 днів, отже на місяць потрібно близько 7 упаковок – це ще 770 гривень.

    Ми дуже вдячні всім, хто допомагає дівчинці, величезне спасибі працівникам ТОВ "ІІЕ"Інтелліас", що встановили у двох львівських офісах скриньки для Софійки і зібрали 1589 гривень – це дозволило нам закупити харчування для дівчинки на два тижня!

    В листопаді ми купили та передали дівчинці 30 літрів Фрезубіну, 5 упаковок Кальшейку і 5 упаковок памперсів вартістю майже 3200 гривень. Зараз на рахунку фонду для Софії зібрано 4134 гривні, отже в грудні ми також зможемо закупити для дівчинки памперси та харчування і ми дуже вдячні за це всім Вам! Однак, мрія про реабілітацію дівчинки, надалі залишається мрією і дуже б хотілось, щоб ця мрія здійснилась хоча б в наступному році.

    Ми дуже сподіваємось, що не зважаючи ні на революцію, ні на новорічні свята, що вже не за горами, Ви не забудете про Софійку і в січні ми також будемо спроможні забезпечити дитину самим необхідним.

    Дякуємо Вам!

    Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пирожак Софії.