![]() |
|
![]() |
| За цей допис Irus'ka подякували 3 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Своїй красуні замовила ляльку - вона з нею спала, назвала Настя і вранці зібралась нести в садок, ледве вмовила лишити ![]() З лялькою дуже зручно дитині спати, бо вона вся мякенька, без твердих детальок. |
| За цей допис ola-lyola подякували 2 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
А я вам давно казала що там класні штуки.Ми вже там постійні клієнти
А головне швидко доставляють і привітні дуже люди . |
| За цей допис Zlju4ka подякували 3 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Zlju4ka,а які ти іграшки купувала для Стьопчика ? |
| За цей допис карапуз подякували 3 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Качалочки типу поїзду,(він ті деревяшки так любить-капець)конструктори пласмасові маленькі(типу легівських),замки деревяні.Тепер от намітилась на великий той набір деревяний(кольоровий)замок.Малий просто дерев"яні забавки не так трощить як пласмасові і якось з більшим захватом ними бавиться, ну і + це українське наше,ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТІШЕ ніж мейд ін Чіна
![]() Мені доставляють за 2-3 години. |
| За цей допис Zlju4ka подякували 6 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Саме той, кольоровий за 85 грн. в ньому вагончики відчіпляються, його можна тягати на шнурку а в кожному вагончику різні предмети які дитина має вставити сама залежно від розміру і отворів.
Доставили замовлення за години 4, передзвонили коли і де мені буде зручно, ще й знижечку дали, задоволена дуже! А ще купила розвиваючу іграшку - треба поскладати казки у рядочок, щоб у машині дитина мала чим бавитись. Тепер також на конструктор націлилась. |
| За цей допис ola-lyola подякували 3 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
А ми маєм набір "Веселкові замки" звідтам. Дуже класна штука. Плюс там до нього ще каталочка йде - то моя Тонька дуже любить в ній возити забавки. Ну і сервісом також дуже задоволена
|
| За цей допис Despina подякували 2 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
ми також той набір взяли, але Ірина ним щось не дуже бавиться, проте хіт сезону-то пазл качечка.
|
| За цей допис Usmishka подякували 2 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
так дівки ви мене зацікавили. Мені теж сподобався замок і паровозик.
Але я щось не можу зрозуміти що там за акція ДВА ЧОБОТА ПАРА. Ану просвітіть мене
|
|
||||
|
||||
|
такс, замовила і я іграшки- паровозика і замок веселковий. Чекаю!!!!! Але щось не дуже зрозуміла, то вони додому привезуть? а як мене не буде вдома? Чи вони попередньо задзвонять?
|
|
||||
|
||||
|
"И я,и я,и я того же мнения"(с)
![]() Чекаю ! |
| За цей допис карапуз подякували: | ||
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |