![]() |
|
![]() |
| За цей допис Irus'ka подякували 3 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Приїхали наші іграшки....Поїзд видала малому, а замок приховала до дня народження
))Гарні, добротні іграшки, правда думала що вони трошка більшими будуть, а то вже зовсім мініатюрне все
|
|
||||
|
||||
|
Мені поїзд сподобався. А от від малої чекала більш бурної реакції
![]() Вона коли побачила того поїзда на сайті, то тільки й було розмови, що скоро дядя привезе поїзд. А коли довгожданна іграшка прибула "страсти кипели" не більше 15 хв. Замовляла ще пазл "Метелик" так з метеликом доня, навіть, пішла спатки (всюди за собою тягала, і їла з ним і купала його). Трошки важкувато в такому віці складати такий пазл, як той метелик, я сама поки не глянула на сайт ніяк не могла розібратись. Наступного разу буду замовляти щось трошечки простіше ![]()
|
||||
|
||||
|
Народ, а такої штуки ще у Львові ніхто-ніхто не має? Якщо хтось має - розкажіть - чи дійсно вона така чудова-пречудова?
http://www.bibicar.net/ru/see.php Мені так сподобалася. Я б малим купила. Ніби в Києві продають. Може замовим разом? |
| За цей допис Aster подякували 2 разів: | ||
|
|
||||
|
||||
|
О! Знайшла той бібікар в українському інет-магазині:
http://www.kindershop.kiev.ua/presen...shwprd&id=5229 |
|
|
||||
|
||||
|
Якщо не помиляюсь то взимку бачила такі в Антошці за 260 гр.
|
| За цей допис marianna подякували: | ||
|
|
||||
|
||||
|
Ось, знайшла, що ту машинку можна використовувати і для дітей від року - ось так:
Востаннє редагував Aster: 23.08.2009 о 23:19. |
| За цей допис Aster подякували: | ||
|
|
||||
|
||||
|
а отак - трохи старшим:
Хтось їх десь у Львові бачив недавно? |
|
|
||||
|
||||
|
в антошці такі є.
|
||||
|
||||
|
В тому, що в центрі? Бо я на Науковій ні разу не бачила.
А яка зараз ціна? |
|
|
||||
|
||||
|
Дівчата, яку порадите іграшку дитині купити в дорогу, ми правда літаком, але ті дві і пв години треба буде її чимось зацікавити, а я уявлення не маю.
|
![]() |
| Параметри теми | |
| Параметри перегляду | |
|
|