Відповідь: Фотопереписи Ну от, ось в чому проблема була Воно таки бІлтонг називаєцця, а не бЕлтонг, тому й не знайшов ніц. П.С. А гугли різні, не сумнівайтесь. Результат пошуку залежить від багатьох параметрів: країни розміщення, статистики попередніх запитів (у випадку якщо користувач шукає з-під свого гугл-екаунта) і т.д. Ну живуть там усілякі гострики і компанія, але ж то нічо, бо в нас є гілка як їх позбутися :xaxa:
Відповідь: Фотопереписи Значить так,белтонг я сама вперше почула,але чоловік тусується на форумі пивоманів і там таке м'ясо називають бЕлтонг (до речі гугл мені видав і білтонг і белтонг)М'яо виходить не сире,а сушено-в'ялене (тараньку ж ніхто не боїться їсти)І береться саме яловичина,а не свинина,бо в яловичині немає таких "пасажирів" і компаніїї (знову ж таки,біфштекс по-татарськи роблять саме з яловичини,а це вже справді сире м'ясо) Вийшло дійсно смачно,от і захотілось поділитись легким рецептом,але ж нікого не примушую це готувати і їсти
Відповідь: Фотопереписи а я хочу шоб мене примусиииииииииии за малим ледве вчора комп не з*їла коли побачила той бЕтлонг))) ех, наважитись би хоч раз шось таке зробити
Відповідь: Фотопереписи cherepashka, зі мною так не можна, я як побачила фото, то зразу згадала мясце, яке привозили сусіди з Італії - прошуто (тоже сире, але його так сушать близько року). В мене слюньки течуть, вже рушничок на стіл застелила. То всьо я би згамцяла за раз і без пива навіть.
Відповідь: Фотопереписи Бачила на одному з форумів, як можна по-тигрячому оформити салат "Олів"є". Сьогодні так зробила. Хочу вам показати, що з того вийшло.
Відповідь: Фотопереписи Пляцок з яблук(ну дуже смачний) Ділюсь з вами рецептом дуже смачного і простого в приготуванні пляцка з яблук,по польському рецепті. Тісто: 0,5 муки пів пачки порошку польського до печева пів чайної ложки соди погашеної оцтом 250гр,маргарини сонячної або масла 200гр,цукру пів пачки ванільного цукру 5 жовтків 2-3 ложки сметани Розтопити маргарину,дати всі складники і замісити тісто.Тісто викладаємо в середню бляшку,краї пляцка робимо вищими(такий собі-бортік).Чистимо 12-15 середніх яблук,ріжу дрібно яблука,викладаю на тісто,посипаю ванільним цукром.З верху яблук місцями додаю варення смородини.Ставлю в духовку на 15-20хв.,і печу при температурі-150.А тим часом взбиваю холодні 5 білків з 8 ложками цукрової пудри,до них даю каплю оцту.Добре взбиваю вкруту піну і викладаю на пляцок,і ще печу 25хв.,при температурі-160. СМАЧНОГО!!!
Відповідь: Фотопереписи Уточніть будь ласка. Моя мама такий часто пекла. Може, то спекти Романові на повернення...
Відповідь: Фотопереписи Ой,так пізно писала - в ночі,що навіть не зауважила. Звичайно 0,5 кг муки,дякую-що зауважили.
Відповідь: Фотопереписи Дуже часто печу цей пляцок, тільки тісто розкачую тонше і яблука ріжу грубше. А одного разу в мене було мало яблук, але була відкрита банка грушового компоту. То я вибрала ті четвертинки груш і порізала до яблук. Вийшло теж смачно. А взагалі цей пляцок має один суттєвий недолік: на наступний день залишаються тільки два шматочка до кави.
Відповідь: Кулінарний конкурс "Різдвяний коржик" Печиво "Яскраве" Наші наймолодші жителі не люблять ні горіхи, ні родзинки, ні мак. Довелося шукати якийсь складник, аби був і корисний і яскраво святковий. Вирішення прийшло дуже несподіване. Перепис надзвичайно простий і бюджетний. Складники: - мука - цукор - морква - 2 яйця - пів чайної ложечки погашеної соди Перепис для господинь, котрі люблять робити все на "око", тому кількості кожного складника подати не можу. Спершу натираємо моркву на дрібній терці. Трошки віддушуємо сік, але не занадто. Додаємо приблизно таку ж кількість цукру, скільки отримали моркви. Замішуємо. До отриманої цукрово-морквяної маси (хто таке не їв у дитинстві? улюблений десерт!) 2 яйця і знову замішуємо. Далі додаємо поступово муку й замішуємо досить густе тісто. (хоча із негустого печиво теж непогане - ми випробували) Головне дуже уважно й зосереджено все вимішувати! Наприкінці треба додати погашену соду. Добремо змащуємо форму для випікання жиром (масло, олія) та викладаємо тісто чайною ложечкою на форму. Випікати треба при 180 градусах 10-15 хвилин. Смачного! Коржики геть не фотогенічні, тому довелося покласти їх на горішково-родзинкову суміш.
Відповідь: Фотопереписи Кекс з гарбуза 300гр пюре гарбуза 3 яйця 2стак муки Пачка порошку до печива 0.5стак олії Кориця,сік і цедра одного апельсину Кусочки ананасу (можна чорнослив,курагу,ізюм,яблука..) 0.5стак цукру Для помадки я використала готову марципанову суміш і пару кристаликів помаранчевого барвника Горіхи для прикраси(у мене фундук)любі Змішати сухі інгредієнти-мука,порошок,кориця,цукор.В окремій мисці змішати яйця(трохи збити),цедра і сік апельсину,олія і в кінці додати пюре з гарбуза.Мокрі влити в сухі і додати кусочки ананасу.Тісто як сметана,трохи густе.Легко перемішати(недовго) і вилити у застелену форму для випічки.Пекти 50хв при 180гр до сухої палички.На повністю охолоджений кекс влити помадку і посипати горіхами.
Відповідь: Фотопереписи Американська Піцца Якщо ви завітаєте в Америку і скажете що вам захотілось піцци, вам запропонуюсь просту піццу з помідоровим сосом і сиром. Тільки таку їдять мої діти. Ось як я її готую. Спочатку приготую тісто пісне дріжджове, про яке говорилось в сусідній темі. Далі тісто розтягаю руками, і БОРОНИ ВАС БОЖЕ тісто на піццу розкачувати валком на дошці. Тісто повинно бути кімнатної температури і тягнутись досить легко. Починаючи з краю розтягуєте його а величину своєї бритванки. Можна викласти на присипану стільницю і розтягнути руками на столі а потім перекласти в бритванку. Це буде виглядати приблизно так: тут видно, що тісто розтягується досить тонко. Краї можна посипати сиром і знову загорнути в середину і заліпити. Я не роблю бо мої не їдять такого, а піцца в основному для дітей і мужа. Наступним викладаємо на центр три-чотири ложки соусу і круговими рухами розпреділяємо по всій поверхності: Далі піцца густо посипається тертим сиром моцарелла (це якщо сирна просто, бо можна робити без соусу а з свіжою моцареллою і рікота сиром, то це вже буде піцца для мами, але тут робилось для дітей і це вже варіації на саму пересічну піццу) Поки робимо піццу нагріваємо братруру до 450 градусів фаренгейта тобто 220 цельсія. Для себе зробила висновок що можна було і меншу температуру зробити але мої одобрили і таку. Садимо у піч і випікаємо 10-12 хвилин. Якщо нижча температура тоді 15 хвилин. Витягаємо піццу з п*єцу і розрізаємо на 8 сегментів/трикутників. УСЬО!!! Смачного. «Ловкость рук и никакого мошенничества»
Відповідь: Фотопереписи ой Марусю! вам не треба файної Каськи в Гамериці? я вмію ведмедиків вишивати, може візьмете мене , га? п.с. дуже файна піцццццца!
Відповідь: Фотопереписи Жулєн в булочці Нам потрібно:500гр пецериць,1 велика куряча грудка,2 цибулини,1 ст сметани,150 гр твердого сиру,булочки,сіль,перець,приправа до смаку Порізати дрібно цибулю і трохи обсмажити на вершковому маслі,додати порізане куряче філе і все разом жарити до золотистого кольору Печериці нарізати пластинками і теж обсмажити на маслі до повного випаровування води(соку з них) Далі все змішати пецериці з цибулею і мясом добавити сметани і все добре протушити.Заправити перцем,сілю і приправами. Підготувати булочки:вибрати серединку а залишити стінки булочки.Начиняємо булочки жулєном і добре посипаємо тертим сиром. Тепер у духовку на 15-20хв Ось наш жулєн готовий.Дуже гарно смакує з червоним вином
Відповідь: Фотопереписи Біла риба в білому вині два стебла салєри (в мене не було) одна цибуля три-чотири куски білої риби 3 ст. ложки масла одне стебло зеленої цибулі кріп дрібка паприки сік з половинки цитрини одна склянка сухого білого вина подріблена петрушка для прикраси Масло розтопити або розмягчити, додати зелену цибулю, кріп, сік цитрини і паприку і замішати цибулькове масло. Цибулю покраяти на плястерка і викласти на дно форми. Якщо є салєра то вона йде зверху на цибулю, у мене не було. рибу посолити, поперчити і викласти зверху на цибулю Зверху на рибинки викласти цибулькове масло. Все залити склянкою білого вина. Поставити в братруру розігріту до 170 градусів цельсія і пекти 25-30 хвилин. після того як рибка спечеться викласти рибу на тарілку, цибулю викинути а винний соус з пательні вилити в банячок. Варити до того часу поки не залишиться чверть. Соусом що утвориться полити рибу.