Відповідь: Викинути не можна врятувати Мала таку ж проблему,правда менше бананів було! Можу вам запропонувати на дуже швидку руку: бананові оладки! Вони дуже смачні і ідяться швидко! Якщо хочите,то я вам в ПП вишлю рецептик! Бо з телефону не дуже зручно багато друкувати)))) Sent from my ST27i using Tapatalk 2
Відповідь: Викинути не можна врятувати Дякую всім, і Sluhachka за рецептик млинців, вже насмажила малий оцінив з"їв 2 шт.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Дівчата, а що ви робите з відкритими пляшками алкоголю? В нас часто спиртне не допивається, а на нове застілля вже не пасує ставити відкриті пляшки, відповідно воно все в "барі" назбирується. Востаннє, як заглянула, то була в шоці, там вже, певно, більше 20-и пляшок. Повиливати все чи як?
Відповідь: Викинути не можна врятувати з червоного вина варимо глінтвейн або до страв з м*яса біле вино файно додавати у тісто у солодку випічку або до страв з риби і креветок. коньяку не вживаємо, тому не скажу.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Горілку- злити докупи і якусь настоянку зробити, коньяк- на маски для волосся кинути, лікери-шмери в креми попідливати. Якщо багато в пляшках- то на "чорний день" нічого йому не зробиться о, вино в першу чергу має "розійтися" по м"ясам, рибці )
Відповідь: Викинути не можна врятувати Маю капусту зелену, тушену вже їли, голубці не хочемо, і наквасили достатньо, що ще з неї зробити?
Відповідь: Викинути не можна врятувати Люблю таке. Натерти картоплі, цибулі, дадати яйця, можна трошки муки, туди ж порізану капусту, в бритванку і в духовку, з верху можна затерти сиром. Така запіканка виходить, досить смачна. Ми любимо зі сметаною. Або капустяники зробіть. Попарене листя капусти, порізати, мука, яйця, я ще інколи манку додаю і смажити як деруни. Файно.) Тепер мені хтось підкажіть. Дала мені добра людина гарбуза. Але поскільки людина була дуже добра)), то вже мені його порізала такими скибочками, як кавун і почистила шкірку. Яким чином то можна як найдовше зберегти. На разі зіпхала то в кульок і в холодильник, але бачу таким чином той гарбуз і тижня не проживе. Чи проживе?) В морозилку не хочу, то крайній випадок.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Сирок дружба підійде? чи краще звисайний? на рахунок гарбуза Виберіть гарбуз. У нас популярні три види: великоплідна, мускатна і твердокорая. Твердокорая — це невеликі плоди різних кольорів, від оранжевого до жовтого в зелену смужку, у них несолодка м’якоть, майже позбавлена крохмалю, і смачні насіння. Крупноплодная гарбуз — пухка, солодка, з великою кількістю волокон, може довго зберігатися. Найсолодші гарбуза — мускатні, їх можна їсти сирими, а також готувати з них десерти. Зберігайте гарбуз у будь-якому прохолодному місці. Найкращий варіант — це, звичайно, погріб. Але в умовах квартири це може бути і засклена лоджія. Найголовніше, що потрібно пам’ятати — зимові сорти гарбуза не люблять прямого сонячного світла. Плоди розташуйте так, щоб вони не стикалися боками, і укрийте тканиною. Якщо на лоджії стає занадто холодно (нижче 0-2 ˚ С), укутайте їх в тепле покривало чи ковдра. Також гарбуз можна зберігати при кімнатній температурі в сухому приміщенні (на кухні), але краще не більше 1 місяця. У холодильнику нерозрізані гарбуз можна зберігати до 3 місяців. Розрізану гарбуз закрийте на зрізі плівкою і зберігайте в холодильнику не більше 3-4 днів. Для того щоб обробити її, для початку відрубайте міцним ножем плодоніжку. Потім розріжте гарбуз — ніж повинен бути дуже гострим, і тут доведеться застосувати силу. Може бути, вам знадобиться ніж для рубки м’яса. Також розрізану і очищену від шкірки гарбуз можна заморозити і зберігати скільки завгодно. Щоб очистити овоч, проткніть його вилкою в декількох місцях, потім прогрійте в мікрохвильовій печі на максимумі близько 2 хвилин — це пом’якшить шкірку. Обріжте обидві верхівки гарбуза і розріжте її на дві половинки. Покладіть кожен шматок зрізом вниз на обробну дошку і тонким ножем або Овочечистка знімайте шкірку — вона повинна зрізатися смужками зверху до низу. Потім поріжте гарбуз на шматки, загорніть її щільно в поліетилен і приберіть в морозильну камеру. За необхідності заготовлену таким чином гарбуз розморожують і готують за рецептом, як і свіжу.
Відповідь: Викинути не можна врятувати гуглтранслейт форева ---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ---------- та ви що???? ми таким не паримось. в нас рідко бувають застілля, але часто хтось забігає на півгодини на каву-чай, то пропонуємо - маємо таке-таке-таке - і ще багато різного))). тому з розпочатих пляшок спокійно можемо налити якого віскі-коньяку. вино самі до вечері допиваємо, в нас таке не затримується) а горілка - ми такі пияки, що недопиту пляшку з нашого весілля мали в холодильнику 2 роки
Відповідь: Викинути не можна врятувати Аякже, ще всього не знаю, а гул добре помагає. Може і вам поможе.
Відповідь: Викинути не можна врятувати А чому не хочете, я гарбуз тільки так і зберігаю. Але додаю його лише до гарбузових кексів, то відразу можу зробити гарбузове пюре.
Відповідь: Викинути не можна врятувати Я почала прикормлювати малого. Починаємо з запеченого гарбуза. А як заморожений запікати?:confused:
Відповідь: Викинути не можна врятувати Поріжте його кавалками як вам зручно запікати, заморозьте. В пакеті. При потребі витягаєте і , не розморожуючи, кладете в духовку ( чи де ви запікаєте). Або відразу варите. Дійсно просто в холодильнику не простоїть довго.
Відповідь: Викинути не можна врятувати В мене зіпсувся (скис) мед. Його ще можна десь використати чи викинути?
Відповідь: Викинути не можна врятувати І в мене скис мед, бо не їмо багато. Я думала викидатии, але минулої суботи зробила з цього меду і кави собі скраб для тіла, то така ніжна шкіра після того скраба, що я вирішила залишити мед для таких процедур. Надіслано від мого GT-P5210, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Викинути не можна врятувати а в мене не вдався майонез за 3 спроби. пішло купа яєць і олії. куди діти "майже" майонез? чула, якесь печенько на ньому роблять..
Відповідь: Викинути не можна врятувати Справжній мед може скиснути ? А як це виглядаэ? Я читала, що це продукт без терміну зберігання. В мене банка вже другий рік стоіть, і без змін.