Чому ти не змінюєшся після консультації зі стилістом?

Published by Kateryna stylist in the blog Блог Kateryna stylist. Перегляди: 1643

Раніше я була фанатом програми Модний вирок. Мені завжди подобався кінцевий результат, бо виходило гарно.
Але суть цієї програми насправді жахлива. Як на мене, то це втручання в моє життя, і нав’язування певних речей. Але як говорять, тебе туди ніхто не тягнув. Хочеш — приймай зміни, хочеш — не приймай.

До мене дівчата найчастіше приходять свідомо. Багато з тих хто, отримав консультацію, йдуть задоволеними. І більш того, залишаються на зв’язку, надсилають фото своїх знахідок, зовнішніх змін, результати своїх перемог.

!!! Але іноді бувають випадки, коли дівчина слухає рекомендації, бачить що це працює, приймає їх з душею. Але… нічого не змінює.

Ось мої варіанти чому так відбувається.
Але я буду вдячна, якщо ви запропонуєте свої варіанти.

1. Будь-які зміни неможливі без праці і зусиль. Навіть отримавши від мене повноцінну консультацію і список рекомендацій, доведеться знайти час. Витягнути речі з шафи, розсортувати їх, зібрати комплекти, потренуватись в магазині бачити свої кольори. Але ж лінь… Простіше залишити все як є
2. Немає грошей на придбання всього гардеробу одразу. Є уявлення, що можна купити все необхідне. Насправді, потрібно просто пошукати, витратити певну кількість часу. Але знову лінь…
3.Звернулась до стиліста заради цікавості. Цікавості свого чоловіка, цікавості через те, що так треба. І тоді робота точно не піде.

Напишіть будь ласка свої варіанти, чому на вашу думку не відбуваються зміни в гардеробі?

119892206_3262835830430196_7519641636722417514_n.jpg
Doktor Moro подобається це.
  • Doktor Moro
  • Doktor Moro
You need to be logged in to comment