Гомеопатія

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем нталька, 27 Лютий 2009.

  1. Supernatural

    Supernatural Well-Known Member

    Може впливати як плацебо, чи при невеличких проблемах, профілактично, плюс силу віри ніхто не відміняв, якщо людина вірить то може щось трохи полегшиться. Та от, прошу прочитати. Всі давно то знають, але і фармкомпаніям то вигідно і різним гомеопатам з "горошками" тим більше :girl_smile:
    МОЗ наголошує – гомеопатія не лікує МОЗ наголошує – гомеопатія не лікує
    Міністерство охорони здоров'я, посилаючись на аналіз 1800 досліджень, заявляє, що гомеопатія не є підходом для лікування захворювань.
    Лохами нікого не називала - не треба перекручувати, лікуйте себе та свою дитину як вважаєте, але знання не завадять:girl_smile:, до речі деякі захворювання самі можуть поступово пройти за умови правильного харчування, режиму дня, і т.д.
    Що ще брала з гомеопатичного мазь Траумель С, в принципі щось воно дає, але то хоч знаєш що там і до чого, от є склад, нормальна мазь на рослинних екстрактах
     
    Останнє редагування: 15 Липень 2017
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  2. KAPUCHINKA

    KAPUCHINKA Well-Known Member

    @Supernaturalви не уявляєте про що говорите. І невже ви думаєте , що людина яка роками звертається до гомеопата не здатна визначити допомагає їй гомеопатія чи ні.
    Ви знаєте коли ідуть до гомеопата? Думаєте хтось відразу іде. Та всі спочатку йдуть до лікаря, про гомеопатію в основному ніколи і не чули. І коли вже зревіряються в лікарях, бо легше не стає , а часом і гірше шукають хоч щось і з думкою " гірше не буде" йдуть до гомеопата, а він помагає. До кого людина звернеться ще раз при потребі? Кого порадить знайомим?
    Особисто розмовляла з лікаркою, яка водила свого пацієнта до гомеопата і вони разом складали схему лікування. Казала, що результати дуже добрі. Тому не треба тут постити " великі секрети". Думаєте того ніхто не знає? То якась страшна таємниця що там МОЗ собі вважає?
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. whisper

    whisper Well-Known Member

    Хотіла почитати думку форумлянок, оскільки відгуків в інтернеті виявилось не так багато як сподівалась, виписали нам препарати від фірми Guna, для лікування аденоїдів це не драже а капельки, але теж гомеопатія, як розказував лікар мені підхід до лікування сподобався але після всього прочитаного я вже не з таким інтузіазмом дивлюсь. Може в когось є практика лікування даними препаратами
     
  4. AnEye

    AnEye Member

    Як все закінчилось? Вилікували аденоїди?
     
  5. AnEye

    AnEye Member

    Це дуже дивно таке читати...чому всюди де з'являється слово "гомеопатія" з'являються доброзичливці, як хочуть "врятувати людство" від даного способу лікування))).
    МОЗ набагато чому наголошує, проте ті люди яким допомогло мають дану інформацію в носі і продовжують лікуватися самі та рекомендувати іншим дані методи. Ви розумієте, що ефект плацебо це 15% шанс на одуження, а віра це ще 50 % Як на мене то головне не спосіб, яким лікуєшся, а віра в результат і грамотний супровід (лікар).
    Чого Ви хочете добитись даним повідомленням? Забрати в людей шанс на ці 65 % видужання? А якщо їм протоколи МОЗ не не допомогли, тоді що рекомендуєте робити? Називати речі своїми іменами? Яка різниця, як люди це називають, якщо воно допомагає?))
    В МОЗ по протоколвх чуть шо зразу антибіотики, гормони, після яких теж часто потрібно потім лікуватися. Знаю не одну людину, яка після довготривалого лікування хронічних хворіб агресивними засобами потім посилали до психіатра бо вже не в силах були вилікувати побічних дій. Чому про це МОЗ не наголошує?
     
  6. AnEye

    AnEye Member

    І ще одне. Я не лікар, проте з медициною, нажаль, мала справи починаючи з ранньої юності. Мала честь боротися за життя рідних і за їх здоров'я і за своє. Інсульти, інфаркт, рак, діабет, лор захворювання хронічні, гастроентерологічні проблеми хронічні, операції, інфекційні хвороби, деменція :crazy:, це все страшно.
    І скажу наступне, що ГОЛОВНЕ для хворої людини це грамотний лікар, який налаштований на порятунок людини!!! Освідчений, не зашорений, який не працює по протоколах МОЗ. Бо не може бути лікування захворювання однакове в здорової 20ти річної людини і 65ти річної з унікальним набором хронічних супутніх захворювань. Це людина якій все одно чи це гомеопатія допомогла чи антибіотк, фізика чи хімія.
    МОЗ дбає про людство, а не про конкретні випадки і після 60ти вас уже списали!!! І їм не цікаво що Ви хочете щасливого активного довголіття. Тому кожен в праві вибирати свій метод. Бажаю всім дожити до старості і не хворіти при тому, а тим, кого все ж зачіпить, особливо після 50ти років життя, в часі біди зустріти свого хорошого лікаря, який перейметься, вдумається і допоможе, а не перепише рецепт з протоколу.
     
    • Подобається Подобається x 2
  7. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Я знаю в У дуже мало лікарів, які справді лікують по протоколу, а не зі стелі. Купа призначених НЕ по протоколу антибіотиків.
     
  8. whisper

    whisper Well-Known Member

    видалили, бо ефекту від лікування не було, а ситуація погіршувалась, звернулись до іншого спеціаліста, нам давало ускладнення на вушка, дитина почала погано чути у вусі збиралась рідина, не було вентиляції. Може коли це тільки 1-2 степінь це лікування і дало б результат,але в нашому випадку не допомогло.
     
  9. AnEye

    AnEye Member

    Власне я чому питаю? На щастя мало розуміюся в аденоїдах, але знаю що переважно лікуються хірургічно...Я стикалася з препаратами Guna вони хороші, дієві, але все таки є багато випадків коли гомеопатія не допоможе. Ми завжди в разі чого ідемо до свого гомеопата, але тільки тому що у разі якщо захворювання не можна вилікувати травками і горошками, то він так і каже і призначає адекватне індивідуальне лікування. Останній раз коли моєму благовірному була потрібна операція, то він скерував на неї, а не тягнув час і гроші. Нажаль гомеопатія через ярих прихильників лише цього методу і дескридитується. Не враховувати в лікуванні прогресу традиційної медицини це дійсно не правильний шлях
     
  10. SheisaLady

    SheisaLady New Member

    Дівчата, привіт! Підкажіть, будь ласка, чи звертався хтось із вас до гомеопатів Ірини і Ольги? Приймають в районі "Арсену" на Чорновола (точнішу адресу зможу сказати пізніше, коли вони зі мною сконтактуються). Самі вони не львівські, а приїжджають чи то з Жовкви, чи то з Малехова.
    Мені сусідка порадила піти до них на діагностику, але я боюся потрапити до шарлатанів, а про них не можу знайти ніяких відгуків...
     
  11. Olgga

    Olgga Member

    Хто звертався до Адаміва останнім часом? Яка вартість першого прийому і де він приймає?
     
  12. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Підкажіть по ліках: вокара, умкалор, атма. Це гомеопатичні препарати? Вокара, здається, так... Намагаюся зрозуміти чим наша сімейна нас лікує...
     
  13. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    гомеопатія це інше. в вас комплексний препарат. це коли підібрано кілька препаратів на випадок. що авось один з них подіє.. гомеопатія- це один препарат. який підбирають по конституційному типу і симптомові.
     
  14. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @ГаЛоЧкА це не одночасно призначені. Просто я перелічила те що нам призначали протягом певного часу як ми хворіли (останні 2 місяці соплі, горло, кашель). Призначали якраз одне.
     
  15. Багіра

    Багіра Well-Known Member

    з тих препаратів що ви скинули, то умкалор це фітопрепарат, на основі якоїсь рослини яка стимулює імунітет
    інші два це аптечні гомеопатичні препарати, які мають у складі декілька гомеопатичних речовин.
    вам так відповіли, бо це не класична гомеопатія. класична лікує суто тілкьи одним складником

    досліджуйте інструкцію до препаратів, вони вільно в інтернеті розміщені. порівняйте інструкцію гомеопатичних і звичайних, потім зможете розпізнавати самі
     
  16. ГаЛоЧкА

    ГаЛоЧкА Well-Known Member

    наприклад склад вокари містить 5 гомеопрепаратів- 100 мл препарату містить:Salvia D1 7 мл, Belladonna D6 10 мл, Phytolacca D6 10 мл, Lachesis D12 10 мл, Mercurius solubilis Hahnemanni D12 10 мл;
     
  17. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Я зрозуміла, дякую)
     
  18. VERO

    VERO Well-Known Member

    Напишіть на вайбер. Завжди швидко відповідає.
     
    • Подобається Подобається x 1
  19. Ivannap

    Ivannap New Member

    Усім привіт. Сьогодні вперше була з дитиною на прийомі в гомеопата. Звернулась до нього, бо звичайні лікарі і лікарства нам не допомагають, а дитина вже більше трьох місяців має сильний нежить. Гомеопат призначив дитині разово прийняти Пульсатіла 200 і все. Підкажіть, будь ласка, кому призначали цей препарат і чи допоміг він. Також нас попередили, що можуть загостритися всі попередні болячки дитини, чи це дійсно так? І як скоро все проходить?