Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.879
  1. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    Я б взагалі забрала слово з безкоштовно з послуг які надає держава. За кошти платників податків, великими буквами.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  2. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Я мала на увазі, таким способом, як вакцинують, так нехай і тести роблять. Взагалі, в нас статистика якась нереальна. Стільки людей вже перехворіло, стільки вакцинувалися, і далі якийсь дурдом.
     
  3. javorivchanka

    javorivchanka Well-Known Member

    В нас вакцинувалися десь до 20% дорослого населення (і то ще вагомий відсоток за останні два тижні), то звісно, що хворих і померлих багато(
    Для того, щоб можна було знімати карантинні обмеження потрібно хоча б 70%, але з нашими людьми це нереально...
    Надія тільки на чудо...або звикати так жити в тотальних дистанційках і тому подібне
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Співчуваю Співчуваю x 2
  4. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Якщо людям подобається корупція, то живіть з нею і розвивайте. Це також вільний вибір. Навіщо з липовими документами їхати закордон і ускладнювати життя людям, які не підробляють документи?
    П. С. Якщо ти маєш антитіла, тебе ніхто не заставляє прививатися
    І я сумніваюся що в Австрії це фейкова інформація, по - перше за це може бути кримінальна відповідальність, по-друге заборонити вїзд з Росії економічно не вигідно, але і державі не цікаво безплатно лікувати таких людей.
    Я вас добю. В нас вже рік безплатне тестування (швидкий тест і пцр). Але в нас страхова медицина і страхова покриває витрати. І фінальний постріл:вакциновані також можуть хворіти і при найменшому насмарку зобов'язані робити тест. Мій чоловік вакцинований, але раз на тиждень тестується, я коли працювала - 4 рази на тиждень :)
    --- дописи об"єднано, 27 Жовтень 2021 ---
    Тут важко. В нас офіційно 65 % жителів вакциновані. Але кількість хворих така ж як до вакцинації.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. ZikkA

    ZikkA Well-Known Member

    Не добили. Прикиньте, я знаю, що таке страхова медицина, і останні 13 років маю медичну страховку. Хорошу і недешеву. Там форумчанка про інше писала. От хочеш проїхатися в маршрутці, а вакцинуватися не хочеш, бо чіпуюють ще ненароком, а ось тобі палатка стоїть з тестиками безкоштовними і бігаєш до неї кожні 3 дні по довідочку. І фінальний Ваш постріл такий собі. Вакцинація це не гарантія, що не захворієш, вакцинація це гарантія, що не помреш від цієї хвороби. Теж не стовідсоткова, ризик є завжди. Я достатньо давно працюю в сфері клінічних випробувань ліків в тому числі вакцин, щоб зрозуміти як це працює.


    Надіслано від мого POT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  6. lesja.f

    lesja.f Well-Known Member

    У мене високі антитила, а лікар довідки недає.... Неположено, заборонено... :girl_devil: І що з тим робити?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А чим аргументує?
     
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Lyudvig мені ясно. Я не багато знаю людей, які готові відстоювати свою позицію. Більшість з тих кого я знаю, виживають за копійки. Відповідно, без роботи опиняться без засобів до життя.
    Наприклад, вибачте, буде без імен і посад. Знайома. Старша жіночка, але ще не пенсіонерка. Має багато хвороб і дуже погані аналізи крові (чесно, я в шоці як вона спокійно з тим спить). Детальні обстеження потребують коштів, яких немає. Єдиний шанс їй не вмерти з голоду - робота, де примушують під загрозою звільнення вакцинуватися.
    Насправді добре не знати таких людей. Добре, коли навколо молоді, здорові і забезпечені.
    Вище писали про «виправдовування брехні». Тому уточню стосовно себе. Я не виправдовую людей, які купили вакцинацію, я розумію, чому вони так вчинили, хоч не погоджуюся з цим. Не мені їх осуджувати, на то є вища сила.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  9. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    1D710E32-03F9-4D11-9352-F22AE796EA09.jpeg
    Чим більше в людини супутніх захворювань- тим більше їм показана вакцинація, бо саме такі люди і мають важкий перебіг хвороби, і саме такі помирають: діабети, погані аналізи, астматики, надмірна вага і т.д. Єдиним протипоказом для вакЦинації є анафілактичний шок. Тому тій жіночці можна лише поспівчувати, бо у випадку хвороби в неї шансів мало і дуже шкода, що біля неї нема людини, яка порадить їй зробити вірний вибір. Я не розумію чому саме такі люди опираються. А молодь ще й підтакує. Чи то через малоосвіченість чи через дурість.
     
    Останнє редагування: 28 Жовтень 2021
    • Погоджуюся Погоджуюся x 12
  10. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    А чим такий варіант поганий? Боїтеся за ваші сплачені податки... Просто подивіться на стан доріг,інфраструктуру..і будьте спокійні що вони осіли десь в обшорах :) почитайте про список (архів) Пандори. Україна і там в лідерах :)
    По вашому краще купити фальшиву довідку і бути “найрозумнішим“, краще щоб через таких мега вумних закрили для всіх вїзд в ЄС?

    Чесно, я в шоці... Моя мама схильна до тромбозів, проблеми з серцем, діабет, список добрячий всіх болячок, і важко сказати що ще є, бо вже 5 років не робила жодної діагностики. Вакцинуватися боялася, але коли постало питання що треба сертифікат, провакцинувалася,ми чомусь не бігли по фальшиві документи.
    Чи діє вакцина - я не скажу. Але я знаю людей, з схожим набором хворіб, які померли від ускладнень після ковіду. Мама хоч була в контакті з ними-не захворіла. І ускладнень після вакцинацій не було.
     
    • Подобається Подобається x 5
  11. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    Кожна людина вправі вирішувати, щепитися чи ні. Померти можна як і від ковіду так і від щеплення. В близькому оточенні декілька людей щеплених потрапили в лікарню з дуже важким перебігом хвороби і без критичних супутніх захворювань, двоє померло. Тому, люди мають право вибирати тест чи щеплення, а не примусово заганяти всіх.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  12. ZikkA

    ZikkA Well-Known Member

    Не перекручуйте. Я ніде не писала, що краще купувати сертифікат. Це неприйнятно взагалі. Але як ви уявляєте тестування мільйонів людей кожні 3 дні за бюджетні кошти у державі без страхової медицини (на держ. рівні) ?

    Надіслано від мого POT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Від Ковіду ризик померти значно вищий, це навіть не до порівняння, але так, кожен має право обирати: ризикувати своїм життям і життям своїх близьких чи ні. Головне потім усвідомлювати що зробив, чи не зробив, аби вберегти.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  15. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    А от власне, що вакциновані теж заражаються і хворіють, тому однозначної відповіді немає.
    --- дописи об"єднано, 27 Жовтень 2021 ---
    Я уявляю) але державі не вигідно. Ну і для початку, дали б таку можливість людям, які офіційно працюють, повірте завжди є можливість було б бажання.
     
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  16. ZikkA

    ZikkA Well-Known Member

    Це розмова ні про що. З розряду 4000 євро вчителям на зарплату. Можете Ви порахувати, звісно. Вартість тесту, скільки разів в місяць його робити.. На скільки разів вистачить податків з мінімальної зарплати? Це якщо більше ні на що ті податки не тратити, в тому числі на зарплату лікарям.
    Я розумію, що в нас все одно ті податки розкрадаються в значній мірі. Але якщо ми перестанемо платити пенсії, зарплати бюджетникам, дороги, освіту і т.д. і все вбухаємо в тести, красти ж менше не стануть.
    Я розумію біль антивакцинаторів, але вихід тут один, вакцинуватися. Вище правильно писали, що в нас часто протипоказанням люди вважають те, що взагалі-то якраз є показанням (вік, хвороби і т.д). І так, я хворіла, антитіла є, на заваді вакцині це не стало. Антитіла - це не протипоказання, це просто показник, що поки що можна обійтися без вакцини, але не страшно як і вакцинуватися. Цей момент у нас в державі не врегульований, дійсно. Може, тому, що нема даних, який титр антитіл достатній, щоб не захворіти, тому виник пробіл.

    Надіслано від мого POT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  17. ZikkA

    ZikkA Well-Known Member

    А говорячи про те, що вакциновані теж хворіють (а вони таки хворіють, згідна), краще оперувати цифрами. Скільки серед тих, хто захворів, вакцинованих, скільки вакцинованих серед госпіталізованих, який відсоток вакцинованих серед померлих. І краще дані з якоїсь країни, де купити фальшиву довідку про щеплення трохи складніше, ніж в Україні.

    Надіслано від мого POT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Вберегти від смерті, а не від хвороби, бо власне вакциновані також хворіють, але відсоток з важким перебігом непорівнюваний.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Hermi

    Hermi Well-Known Member

    Ключове слово бажання. Навіть при наявності "безплатних" тестів і вибору, є купа невдоволених. Всім завжди щось не так... То чіп, то мозок виколупують, то просто лінь тест робити
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    100%, я вже так думаю, як хочуть людей так вакцинувати, щоб подолати ту страшну пандемію, то нехай би сказали, що колять еліксир молодості, що всі будуть живі і здорові, і будуть жити мінімум 100 років))