проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

  1. Nett

    Nett Member

    Дівчата, у мого малюка сон погіршився. 6 місяців. Їсть вночі кожні 2 год. А от з 4 ранку почав висіти на грудях, інакше не спить. Або прокидається кожні 15 хв. Або чоловік може заносити.
    Педіатр сказала, що це через спільний сон....що ми йому заважаємо і треба відсиляти :dntknw:
    В когось було щось схоже? Чи може хтось переселяв дитину в своє ліжечко і помітив зміни зі сном чи режимом кормління?
     
  2. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Ми до року клали в ліжечко, а після року я псіханула і лишила спати біля нас, бо кожні дві години перекладати щоб погодувати, то було важко....
    Зависає , бо може зуби формуються ....
    Я би краще кокон попообувала і ліжечко з відкидним бортиком . Тоді лекго пересунути щоб не вставати . Реально шкодую, що не купила кокон....
    Зараз включаюч Моцарт колискові для дітей звечора і на денний сон, то краще спить
     
  3. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    Ну то цілком типовий режим. Може зубки ріжуться, під ранок сон вже не є такий міцний, і дитині то все відчувається, тому і дрімає хіба з грудьми. То довго вже так триває?


    Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk
     
  4. Nett

    Nett Member

    Я теж все думала, чи купити. Хм, може таки дієва штука ) Дякую за пораду :)
    --- дописи об"єднано, 31 Грудень 2019 ---
    Два тижні точно так. Позавчора на день ще температура до 37.5 піднялася. Може таки зуби.
    А от про ті кормління кожні 2 години, то теж казали, що не добре. Що може дитині не вистачає молока... Чи то звичка... Чи з нами не зручно...
    А я ті кожні 2 години за норму для нього вважала... Якось педіатри підірвали мій спокій :sad:
     
  5. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @Nett, моїй вже давним-давно не 6 місяців) Вже 1.5 року. Але вночі їсть десь по 20 разів. Це може бути і кожні півгодини, може і щогодини. Бувають ночі, що тільки відпустить, і зразу через хвилину знову хоче цицю)
    Тому 2 години - це розкішно!
    Ваш педіатр - м'яко кажучи не дружній до ГВ. Бо такій маленькій дитині, як ваша, спільний сон і часті годування тільки на користь.
    Розумію, що важко, але переселення в окреме ліжечко навряд чи вирішить проблему.
    І про те, що не наїдається, то судять по набору ваги і частоті попісів. А не по тому, що часто просить груди.
    Сили вам і терпіння!)
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. svoybox

    svoybox Well-Known Member

    ставлю на зуби, а педіатра змініть краще
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Nett

    Nett Member

    От щодо набору, то не знаю чи тут все добре. До цього була прибавка по кіло, 600 гр, а у 6 місяців 230 гр набрав. Це сповільнення просто, чи все ж не добирає? Пісяє часто.
    --- дописи об"єднано, 3 Січень 2020 ---
    Ох, то вже не знаю, які кращі... Перед тим теж перли всякі видавали
     
  8. Almariel

    Almariel Well-Known Member

    Це абсолютно нормально
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Nett

    Nett Member

    Ох, дякую! Ото це ті стандарти лікарів лякають постійно...
     
  10. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я прийшла похникати про засипання вдень.. синочок їсть, вроді засинає і за 5 хв будиться і знову сьмакне 2 рази-сон 5 хв..таке повторюється 3-4 рази потім він будиться остаточно і гірко плаче.. враження, що хоче заснути але не може.. годую поки сидячи, бо пильную прикладання + син погано захоплює груди лежачи на боку і потім маю ранки, думаю з часом навчимося. Але отака неможливість заснути мене турбує - памперс в цих умовах чистий, одяг зручний..В чому ж проблема? Така ситуація останні дні 3.. малому 6 тижнів..
     
  11. Masja

    Masja Well-Known Member

    @Rapsodiya в нас теж таке. В мене на руках притулиться і буде спокійно спати. Як тільки переставлю,то не встигаю навіть поруч лягти - починає плакати. Ну, але не можу також сказати,що це щодня. Інколи дуже навіть гарно і міцно спить сама. Правда, теж не скажу,що довго. Думаю,що просто наші малята хочуть мами:girl_in_love:
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Хотіти бути біля мами - то не злочин :) мене більше турбує те, що синок після таких 3-4 циклів будиться остаточно і вже не спить, а плаче, позіхає і покласти спати майже неможливо..при тому я не перекладаю його в той час, тобто знаходиться він отак прямо на подушечці, де їсть, увесь той час.
     
  13. WinterDog

    WinterDog Well-Known Member

    @Rapsodiya в дитини в приблизно в цьому віці може відбуватись скачок розвитку. Тоді може бути і дитина капризна і сон псуватись. «Дозрівання» нервової системи часто зміною снів супроводжується.
     
  14. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Я на то і думала..А ще на погоду грішу - в нас сонячна і тепла змінилася дощами і сірістю. То може тому син марудний такий
     
  15. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    І в нас таке саме спання ....5 хв і все ,годину вкладаю ,і знов спання на 10 хв...
     
  16. Basyanya

    Basyanya Well-Known Member

    Не знаю чи в нас проблеми, але доня 2м спить максимально 1 годину без пробудження сама і то на животі, потім просинається плаче, може ще заснути коли підготувати, забираю груди 5хв і сну нема. Правда в хаті не є дуже тихою але вже експерименту і спить вона сама в кімнаті і не шумить, але сну немає. Чи то ще за рано на якісь довші сни?
     
  17. ZikkA

    ZikkA Well-Known Member

    Не знаю, що педіатри про це кажуть, але з власного досвіду з трьома, то це нормально у два місяці. Старший в мене до 3 місяців, то не знаю, чи коли годину підряд і виспав. Молодші, то вже краще спали, але їх я від народження забирала спати до себе.

    Надіслано від мого POT-LX1, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    @Basyanya то напевно індивідуально. Моя старша тривожно спала в немовлячому віці, плакала, животик турбував. Я то пов’язую з тим що і сама була тривожна. Все було не так, КР, купа моїх сліз, суміш в пологовому, боротьба за ГВ вдома, дурнуваті поради близьких.
    З меншою я була як удав, хоча теж КР, карантин і сама в пологовому. І вуаля, дитина спала як книжка пише. Може і характер має значення. Але після року обоє моїх дівчаток змінилися до «навпаки»
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    То ще малюська дуже для довшого сну. Молочко травиться скоро (швидше за суміш), об'єм шлунка невеликий от і будиться частіше. Мій син в тому віці був страшним несплюхом і визнавав лише сон буквально на мамі.
    Хоча то ще, напевне, від характеру залежить. Синові рік і він далі всю нічку не спить, спить норм лише коли я поруч і то кілька разів будиться. Я забИла на то. В ліжечко його не кладу, бо задовбує ту дупцю 12 кг тягати туди сюди. Свекруха мене періодично лукаво питає "а чи внучок спить в своєму ліжечку?" Я кажу "так, спить", щоб відчепилися і вберегтися від дурних порад і тез а-ля "сама винна, бо так навчила")
     
    • Подобається Подобається x 1