Все про Єгипет

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем ANANASIK, 13 Жовтень 2014.

  1. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Я мала досвід відпочинку при +37. Я жару легше переношу ніж морози. Тобто десь їздити гуляти в обідній період мені норм. Але сонце тоді дуже агресивне. Треба маститись постійно сонцезахистом з високим фільтром, використовувати кепки, панамки, окуляри, одяг з фільтром. Для мене то не є зручно. Коли нас четверо і треба всіх періодично обмастити, оті всі засоби для всіх взяти з собою, а я вічно щось забуваю. Оця рутина - перед виходом все скласти в сумку, після приходу - все розкласти, почистити від піску, перепрати, просушити і так по два рази на день:wacko:Ми всі дуже схильні до згорання і ходити на пляж потрібно дуже рано на 2-3 год. і потім вже перед заходом сонця теж на 2-3 год. Ну і рано вставати теж внапряг. У Львові в 6 ранку вставати на роботу, поїхати на відпочинок, щоб в 6 ранку вставати на пляж - такоє. Більше не хочеться такого досвіду. Ну але то кому як.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Alicia

    Alicia Well-Known Member

    Ми з дітьми постійно на пляжі зараз навіть в обід, то обов'язково одягаємо всі рашгард, і все ок, не треба турбуватися про креми і що хтось обгорить. Я особливо за себе радію, бо вони то льопаються на мілині, аия над ними стою, і вічно була проблема з плечима і сонцем, жоден крем так не захистить.

    Надіслано від мого MI 8 Lite, використовуючи Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Louth

    Louth Well-Known Member

    Дівчата, хто останнім часом літав у Єгипет? Чи приймають вони довідку про вакцинацію, видану сімейним лікарем? Оту на жовтому папері, міжнародного зразка. Вона не має QR коду, а єгиптяни вроді його вимагають.. Чи все одно треба мати із собою документ про ПЛР тест?
     
  4. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Сертифікат вакцинації можна згенерувати у застосунку Дія або на сайті Дія і там завантажити пдф міжнародного сертифіката
     
  5. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    Я з аналогічним питанням про сертифікат. Хто був недавно у Єгипті? Чи годиться сертифікат, що роздрукований з Дії? Чи все ж потрібно їхати до сімейного за довідкою/сертифікатом? Бо я вже запитувала у коментарях на Ютуб-каналі з оглядами готелів в Єгипті, так там різні люди дають різні відповіді :girl_crazy: А зайвий раз до сімейного їхати не хочеться ((
     
  6. petrywka

    petrywka Well-Known Member

    Довідка від сімейного не має qr коду. Роздрукуйте собі з Дії (а можна і на тел показувати, голлвне, щоб нет був) і будете мати спокій, бо він міжнародний і підходить всюди.
     
    • Корисно Корисно x 1