Невропатолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Марточка, 7 Листопад 2009.

  1. Kom

    Kom Member

    Новосад Олена Радомирівна. Неврологія 5а Топольній

    Отправлено с моего Redmi Note 9 Pro через Tapatalk
     
    • Корисно Корисно x 1
  2. hellow

    hellow New Member

    Скажіть, будь ласка, а чим саме вона вам здалась толковою? наразі проходжу різні дослідження, призначені лікарем з Параскеви, але здається сама лікар вже починає натякати, що нічого не знайдено - це теж результат! а в мене місяць болить всередині голови поза оком постійно (офтальмолог свою частину дослідив, називають це таким головним болем). Буду вдячна за ваш коментар, чому лікар вам здалась найбільш толковою?
     
    Останнє редагування: 29 Квітень 2021
  3. Acura

    Acura Active Member

    була я багатьох лікарів, це і у Сидорчук (також хороша але у поліклініці до неї важко попасти і там постійна метушня під дверима), також у Оксфорд Медикал (Олесюк-Нехамес - дууже специфічна людина).
    Верещак перед тим як визначити діагноз призначила додаткові обстеження, багато часу приділяє опису симптомів щоб зрозуміти всю картину, і корегує лікування адекватно.
     
  4. Lira s

    Lira s New Member

    Доброго дня! Порадьте хорошого невролога(невропатолога) Львів (державна клініка) по спині.
     
  5. Pidholena

    Pidholena New Member

    Доброго дня! Будь ласка порадьте хорошого дитячого невролога , сил більше немає Дитині 4 рочки, сенсорна моторна алалія. 1,5 року лікуємось, змінили декількох неврологів, дитина практично живе на ліках ( + регулярні заняття дефектолог, корекційний психолог). Результату немає. Дитина як не розуміла зверненої мови, так і не розуміє. Саме страшне, що зрозуміла, що за 1,5 року лікування_що наша медицина, це величезний чорний бізнес! По іншому не назву! Сплошна викачка грошей! Моя дитина _ сенс мого вже тепер існування! Але тут не діло в грошах! А в тому, що реально ніхто не може допомогти! Хоч діагног піддається лікуванню! Просто потрібен хороший невролог! В якого очі ще повністю не заліплені куп'юрами! Ще раз повторюсь, грошей не шкода! Щоб насамперед був ЛЮДИНОЮ! Від таких лікарів зараз залежить життя моєї дитини!
    Люди! Прошу може хтось стикався з таким, може хтось чув, що реально допомогли таким діткам, підскажіть хорошого невролога у Львові.
    Дякую❤
     
  6. kerosinka

    kerosinka Member

    @Pidholena раджу розглянути невролога з Мініполіклініки.
     
  7. Shapokliak

    Shapokliak Well-Known Member

    Спробуйте приєднатись в групу фб "Доказові батьки" і там запитати
     
  8. Kryhla

    Kryhla Member

    Плюсую за цю групу. Напишіть там допис, опишіть свою ситуацію. Там скерують куди Вам рухатись.
     
  9. Kate Nol

    Kate Nol New Member

    Доброго дня . Скажіть будь ласка чи має хтось номер телефону Стеціва Ю.Р ? буду дуже вдячна
     
  10. Dingo

    Dingo New Member

    Не раджу невропатолога Заяць Ольгу Іванівну в Діагностичному центрі на Пекарській, хоч її дехто хвалить, лікарка не компетентна, робить жахливі призначення важких ліків, на які у людини вже була реакція, при поиженому тиску виписала ліки які його ше більше понижають. Термоядерні ліки пизначила на довгий час взагалі без потреби, при цьому незвернула увагу на те що дійсно потреьує лікування. Не раджу до неї звертатись, незадоволених нею знаю є немало, людей потім рятують після її "лікування".