Поділимось улюбленими рецептами коктейлів, які замовляємо - готуємо? Для себе виділила кілька простеньких легких - Найлегший з кислинкою - 100 яблучного соку + 50 бехеровки; Оранжова терпкість і прохолода - 100 помаранчевого соку + 50 кампарі + лід; Любителям міцного і зігріваючого - 50 коньяку + 25 малібу; Освіжаючий у спеку - (Мохіто) листки м"яти, 60 мл білого рому, 200 содової, лайм, 3ч.л. цукру, багато колотого льоду.
Відповідь: Алкогольні коктейлі Останнім часом пригощали мене цікавим коктейлем назви нажаль немає, бо авторський, але склад такий: Коньяк Ужгородський 50мл. *****Burn 75 мл.= цікава така річ...
Відповідь: Алкогольні коктейлі Класний рецепт ! А я пригадав: якось під час "сухого закону" ми на туристичній базі могли дістати тільки "липкий" портвейн. Дівчата просто не могли його пити. Тоді ми взяли тазик для прання, виливали туди N пляшок портвейну і лущили N гранатів. Ставили на слабкий вогонь. Не стільки знижували "градус", скільки гранати поглинали усю гидоту. І напій йшов "на ура!" А ще раніше якось намішали різних напоїв (які були) і від "нічого робити" занурили в склянку дві срібні ложки, підключивши до них 220 вольт. І диво - вийшов потрясний коктейль! Один з нас був хімік-харчовик. Він зробив ретельний аналіз, розписав рецепт, а я зробив кишеньковий електролизер (типу товстого фломастера, на кінці сіточка). Приходили до бару, диктували що й скільки змішувати, потім вставляли електролизер і втикали в розетку. Як на нас дивилися.... Але всім подобалося ! Додано через 42 хвилини Ще одна видатна робота друга-хіміка: алкогольний продукт у вигляді желе. В основі - реакція між алкоголем та глютинами, які містяться в сливах. 28 градусів. В студентські роки ми любили так приколюватися: було на початку Хрещатика (зараз знесено) вар"єте (потім там був "Чай". Ввечері - вхід по квитках, подавали алкоголь. Вдень навіть пива не наливали. Ось ми прходили, замовляли желе та мінералку, швидко вивалювали "своє" желе і балділи. Офіціанти нас знали і ніяк не могли второпати, як це ми бухаємо. Іноді забирали хі стола недопиту мінералку (а раптом там горілка!). "Пасли" нас в туалеті. Потім вони сказали "здаємося, виставляємося, розкажіть-покажіть!" І тут винахідник дав їм скуштувати своє желе. Каже - все правильно, хлопці, н вас написано "приносити й розпивати спиртні напої (корінь слів - "пити") заборонено. А ми й не п"ємо спиртних напоїв! Ще питання ?
Відповідь: Алкогольні коктейлі Мой любимы коктейль: Берешь стакан, наливаешь в него 100 грамм холодной, прозрачной водочки, потом, осторожно , по лезвию ножа, наливаешь на долнышко в этот стакан еще 50гр,. Пить залпом, неперемешивая.
Відповідь: Алкогольні коктейлі Одні знайомі досить часто роблять для гостей мамосу з помаранчевого соку і шампанського (один до двох).
Відповідь: Алкогольні коктейлі Пригадала собі коктельчик: 100 грам горілки 50 грам мартіні сік лимончика)))
Відповідь: Алкогольні коктейлі Дуже смішно А я не знаю ніяких таких рецептів, тільки домашні лікери готую...
Відповідь: Алкогольні коктейлі Мене то теж тішить...дАрт головне все зрозумів... Ну нічо собі...тож ціла творчість, поезія...рецепти в студію...
Відповідь: Алкогольні коктейлі Будь-ласка. Робити з будь-яких соковитих ягід чи інших плодів. Ось, наприклад, з малини. Приблизно 700 г ягід малини обмити й висипати в 3-літрову банку й засипати 1,5 кг цукру. Зверху залити якісною горілкою (один літр). Закрити поліетиленовою кришкою й поставити в темне місце на 45 днів. Потім злити першу порцію лікеру, а в банку з ягодами ще досипати трохи цукру й долити горілки. Через місяць злити й поєднати обидві порції смачного густого лікеру. Зберігати в прохолодному місці. Ми п"ємо такий лікер, як правило, на зимові свята.
Відповідь: Алкогольні коктейлі п.Мирося малина вже ж пройшла, що в нас там має достигати, грушки та яблучка...от по цим плодам є шось у вас...? Додано через 3 хвилини Да класний напій ще може апельсиновий сік...але не розумію навіщо дають оливки, вони зовсім не пасують цьому коктейлеві...я пробував..., бєка...краще вже тоді диню чи ананас кубиками нарізати та кубик кинути у бокал, нє?
Відповідь: Алкогольні коктейлі Класниий коктейль: 70 мл водки,1 чайна ложка меду,0,5 ст.ложки лимоного соку і 50 мл К"янті.Просто супер:radist:
Відповідь: Алкогольні коктейлі За тим самим принципом можна робити лікер із чого завгодно, але краще з ароматних і соковитих плодів. Якщо плоди кислі - ще більше цукру. Можна спеції додавати: гвоздику, мускатний горіх. Я ще з абрикосів і персиків люблю робити, хоча перші вже теж пройшли. З самих персиків вийде класний. З яблук не робила ніколи, з них краще - джем...