Робила нині сирник і щось мене на фотки потягнуло. От вирішила таку гілку створити. Логічно, що багато такого не буде. Але хоч кілька, то вже буде цікаво. Шоколадний сирник із помаранчевим смаком. Отже, що нам буде потрібно. 200 г пісочного печива (можна менше) 2 ст. ложки какао (можна менше) 40 г меленого мигдалю (у мене на знимці грецькі, але я взагалі потім вирішила не давати) 70 г масла (теж можна менше) 500 г сира Philadelphia чи іншого сира для сирників (сухого) 115 г бронзового цукру 125 г гіркого чорного шоколаду 2 яйця 125 мл сметанки(вершків, незбитих) цедра одного апельсина Для основи. Змішуємо потовчене печиво (чи вже готове покришене) з какао. Додаємо розтоплене масло. Добре вимішуємо. Вистелюємо форму цією масою і приступаємо до сирної маси. (Можна дати на спід папір, але я не люблю, тому кладу просто так.) Топимо шоколад на водяній бані. Відставляємо набік, аби трохи остиг. Натираємо цедру. Теж поки відставляємо набік. Змішуємо сир та та цукор. Аж поки утвориться гарна однорідна маса. Додаємо шоколад. Додаємо два яйця. Можна разом, можна по черзі. Далі додаємо вершки. Додаємо цедру. Виливаємо масу на основу і кладемо в піч. Десь 1-1,5 години (залежно від печі) при 160 градусах. Потім даємо сирникові вистигнути і прикрашаємо. Я прикрасила вершками, цедрою та шоколадною стружкою. Можна щось складніше. Хто на що має настрій. Смачного!
Відповідь: Фотопереписи Такі шкляні штуки, то була мрія моєї юності і першого року, коли я нарешті мала свою кухню!
Відповідь: Фотопереписи За тими словами впізнаю свою дружину!... P.S.: Філадельфія, чоколяда, яйця і апельсина - ну точно як в Німеції... Ну і +1 за залучення малого до роботи... це дуже добре у всіх відношеннях...
Відповідь: Фотопереписи Лілю,дуже дякую за перепис в світлинах!!! Власне, сиджу і мудрую, що ж таке пекти нині... Теж маю фото останнього солодкого творіння, обовязково подам, як тільки опаную комп.. Лілю, так , фотографуючи переписи, можете згодом і гарний альбом видати!!!
Відеопереписи кулинарный сайт видеорецептов. Лучшие повара, лучшие блюда. Все просто и быстро: можешь научиться и все приготовить сам. Великолепные фотографии, сделанные признанным мастером кулинарного искусства Сталиком Ханкишиевым. Плов на фотографии вверху -- это его приготовление и его фото. Много тем для обсуждений: вино, сигары, рестораны, этикет, кулинарные путешествия. Но каждый день -- новый видео рецепт потрясающего блюда от Stalic-а. Среди авторов -- известнейшие журналисты, в том числе, радиостанции "Эхо Москвы". Постоянное расширение тем -- через несколько дней выйдет раздел "Как похудеть". Автор -- крупнейший специалист в этой области (секрет). Форум для общения -- разнообразнейшие темы о кулинарии, продуктах, блюдах и бытовой технике. Открой сайт, кликай на картинку и смотри видео... http://gurman.tv/
Відповідь: Фотопереписи Дам Записуйте 6 яєць , відділяємо білки від жовтків 1 склянка цукру, більшу частину всипаємо до білків і збиваємо на густу піну, залишок цукру додаємо до жовтків і теж збиваємо.Жовтки збивати після білків! З"єднуємо яйця, обережно перемішуємо, додаємо 1.5 склянки борошна, ваніль.Зновуобережно перемішуємо.Ділимо на дві частини і ставимо випікати в попередньо розігріту духовку до 150-180 гр. Спечені коржі ділимо кожен ще на два.Даємо вистигнути. Готові коржі скроплюємо сиропом(ми ананасовим соком)можна насиченою кавою з коньяком чи лікером, то вже самі собі придумуйте. Крем 400 гр вершкового масла збиваємо з 1б.згущених вершків, можна додати в крем теж щось з алкоголю Перекладуємо коржі кремом і фруктами які є (ананаси, ківі, апельсини, вишні, полуниця іт.д) Верхній корж змастити кремом і прикрасити фруктами як підкаже фантазія. О! Боковушки тортика можна обсипати горіхами чи там ще чимось.Ми взяли просто потерли свіжий кокос і обсипали тортик. Смачного!
Відповідь: Фотопереписи А мені останньо щось тортики ніц ся не вдають. Пляцки, сирники, медівники - на ура. А торти - ну хоч в сміття викидай всьо ( Ліля, молодець. Мій чоловік оцінив вашу з малим роботу.
Відповідь: Фотопереписи Я думаю що в мене бисквіт пересиджує в п*єцу. А скільки часу приблизно ви його печете?
Відповідь: Фотопереписи Випікається приблизно хвилин 20.Можна й перевірити коли він готовий, але тоді вже як він рарум"яниться, бо спершу відкривати не можна-сяде У нас електрична.
Відповідь: Фотопереписи Лілю, файна у Вас помічниця росте Додано через 19 хвилин Ненаю, чи щось втрафите зобачити тут - то витвір кулінарного мистецтва мого чоловіка Інколи на нього така творчість нападає то, типу лобстерів коханий готує . перепису не скажу, бо ненаю - то експромт, але було файне, коли все зготувалося
Відповідь: Фотопереписи То помічник. Із помічниць користі мало. А з помічника може й геній-кухар виросте. :D:D:D
Відповідь: Фотопереписи Маруся-мама, я навчилась пекти бісквіт за таким рецептом (здається, пропорції приблизно такі, як в Alias):http://kuking.net/my/viewalbum.php?a=184. Там все дуже детально описано, є покрокова інструкція з картинками. Але я вже аж так сильно не стараюсь, все-одно виходить добре, навіть якщо не витрачати пів години на підсипання цукру Тісто при випіканні не піднімається взагалі, бо вже до того є максимально збитим. Я його пекла вже разів десять, вдається завжди, причому поверхня рівненька.
Відповідь: Фотопереписи Вчора з сестричкою спели такого пирога з яблуками.З"їли за один присіст. Звичайним бісквітним тістом , залили порізані яблука і груші, попередньо збризнуті соком лимону.Випікалося хвилин 40 при тем.150-180 гр.Як спеклося, форму перевернули, от такий вийшов пиріг.А піднявся в два рази
Відповідь: Фотопереписи А в мене манія фотографування була. То маю фотоперепис і банального бурякового салату з чорносливом. :D:D:D