Надумала я влаштувати мексиканську вечірку. порилась в неті, підібрала трошки страв, наприклад перчик в беконі, звичайно гуакамоле, мексиканське весільне печиво. але виникла проблема з гарячим. може хтось підкаже рецепт якогось м'ясця по-мексиканськи?
Відповідь: Мексиканська вечірка Чілі кон карне? дуже смачно, якщо зі сметаною (може бути на любителя, просто сметану поставити на стіл) Фахітас?
Відповідь: Мексиканська вечірка з перевіреними тєжко, бо їсти їла і те, і інше, а готувати не пробувала то, мабуть, варто спитати Марусі-Мами
Відповідь: Мексиканська вечірка Робила за цим рецептом, тільки без шоколаду, але має давати цікавий смак. Сухе і свіже чілі дала менше в 2 рази, вийшло досить гостреньке. Спеції підійдуть, які є вдома, я не знайшла зіру. Ще тут можна глянути традиційні мексиканські страви. Як аперитив - текіла або коктейлі з нею.
Відповідь: Мексиканська вечірка Я вам пораджу, тільки прошу пам’ятати, що Чілі кон Карне, то не мексіканське а текс-мекс. Якщо ви хочете правдиво мексіканське, то це має бути рис фасоля такос і моє улюблене - тамалєс. То такі мексіканські голубці. Просто обалдєнно смачно. Мені мій хлопець колись готував. Але це радше сальвадорське, тому виключаємо. Тамалє готується з кукурудзяної каші і свининки жирненької. Робиться такий голубець і завивається в листя банану. Складається в баняк і печеться, або вариться на газі. Смакота. Колись вам покажу яке то воно є. Якщо вам справді мексіканське данє, то це мають бути Енчілядас. Їх приготувати просто. Тут є відео ---------- Додано в 15:06 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ---------- Там не все мексіканське, а радше текс-мекс. Назагал підійде, щоб передати стиль. Музик, доречі, суть мексіканської кухні в використанні різноманітних гострих перців і приготування соусів з них. У мексіканців навіть гарячий шоколад гострий. Доречі, гарячий шоколад ще одна автентична страва ацтеків і майя. На десерт пропоную зробити фруктові кесадіяс з карамельним соусом. або Чуррос
Відповідь: Мексиканська вечірка Для мене мексиканська кухня асоціюється з такими стравами: тортіла суп, такос, бурітос, гуакамоле з кукурудзяними чіпсами, сальса і з напоїв, звичайно ж, маргарита. Ех, нахлинули спогади про наші минулорічні мексиканські канікули. Хочу знов туди. До речі, з м"ясних страв дуже сподобався їх місцевий фахітас (fajita), але то вже вважається американо-мексиканська страва. Отак нам його подавали:
Відповідь: Мексиканська вечірка Адепти кулінарії, допоможіть!!! чи можна замінити у рецепті "Халапенья в беконі" (посилання я давала в першому пості) на інший гострий перчик? думаю біди бути не має з того, правда?
Відповідь: Мексиканська вечірка щоб не паритися з пошуком халапеньо, можна взагалі взяти перці готові з сиром і вже вдома обмотати їх беконом далі за рецептом. перці лежать в ашані там, де холодильник з корейською морквою/морською капустою, але це вже італ кухня вийде змішана з мексиканською
Відповідь: Мексиканська вечірка опаньки, навіть не знала, що вони є готові. дякую а вони гострі? чи є різні?
Відповідь: Мексиканська вечірка але вони дуууже гострі, а ті з сиром недуже, на скільки я пам'ятаю, ну хіба справді халапеньо за словами мого чоловіка незамінне, він був мега щасливий коли притащив пару баночок додому, я спершу плакала коли їла
Відповідь: Мексиканська вечірка от, млинець, я теж розумію, що незамінне, але тре буде якось викручуватись
Відповідь: Мексиканська вечірка ммм, з цим чудо-перчиком ми з чоловіком познайомились в Румунії. там його приносять до зупи. то така смакота, коли їсиш їхній часниково-курячий вершковий суп і в прикуску ці перчики, аж слинка виділилась. в Румунії їх називають ардеюте нас навчили їсти, щоб не плакати. спершу сказали налаштуватись, що вони гострі, потім треба відкусити шматок страви, з якою той перчик їстимеш, потім сам перчик. і жуєш собі. тоді не так гостро, я навіть потім навчилась і сам той перець їсти. влітку від нього аж в жар кидає. можемо вам відсипати, купила завелику банку , вже приївся