Хоча холодильник у нас немаленький, й морозилка має більше 90 л, а все ж не поміщається іноді все, що хочу туди запхати. Тому виникло питання доцільності купувлі додаткової морозильної камери приблизно на 100л. Питання виникло, а з ним і сумніви. Тому звертаюся до вас, любі кумоньки Чи хтось купував морозильну камеру? Яку? За якими параметрами? Що ви морозите з продуктів на зиму? (овочі, ягоди) Буду рада вислухати всі поради та ідеї
Відповідь: Морозильна камера в нас отакий http://www.sosklada.ru/descr.htm?id=6968 в перший же місяць експлуатацію глюкнув, приїхав майстер по гарантії, подивився і пропав (згоріла плата від перепаду напруги), чекала-чекала і написала на сайт Атланту про таке неподобство, до трьох днів все було зремонтоване, ще 2 рази потім двонили питали як працює і чи не маю претензій (все-таки гаратнійний сервіс багато значить). Ягід багато не морожу, в нас більше йдуть варення... трішки чорниць, ожини, малини, вишень (вишні цього року перший раз морозила, ще не випробовувала). Найбільша слабість - овочі. Це моє слабке місце, бо не знаю чи є ще така споріднена душа, в якої всі 240л забиті овочами. Сім"я в нас велика, то влітку як заморожувала - рахувала пакетики, щоб 1 раз в тиждень готувати кабачки, цвітну капусту, горошок, фасолю, шпарагову фасолю, капусту. Перець на фаршировку готувала. В окремі менші кульочки йшли супові набори. В маленькі кульочки по 1-2 помідори, щоб малим смажити яйця з помідорками і сметаною. + в камері тримаю всі сушені трави, тоді точно знаю що там ніяка комашка не заведеться. Ще подумую, може то соки дітям не закручувати, а морозити, ніхто не пробував?
Відповідь: Морозильна камера Ми теж хочемо купити камеру для овочів і фруктів. Бо варення і закрутки вже своє віджили, а свіжі кабачки і баклажани взимку хочеться Кріп, трускавку, чорницю морозимо завжди, але місця малувато в морозилці...
Відповідь: Морозильна камера Я також хочу морозильник, бо в морозилку багато не помістиш. Крім традиційних овочів і фруктів я ще морозю котлети. Так дуже зручно. Зробила котлети, заморозила, а потім, коли нема часу готувати витягаєш з морозилки пару штучок і смажеш, і їсиш гарячі, свіженькі
Відповідь: Морозильна камера Дівчата, я теж все морожу, починаючи з ранньої весни, (щавель... і пішло поїхало) потім завжди шкодую чому так мало. Навіть пиріжки свекрушині, потім в мх піч і я свіжоспечені, бо інакше через 3 дні в смітник. А останньою інновацією стала заморозка молока (привезеного з села) в мішечках для льоду. І в каву або чай два кубики льоду, просто прекрасно, і не потрібно слідкувати: кисле - не кисле:xaxa: Взагалі, такий спосіб заготовки для мене найкращий, от тільки ніяк не можу організувати процес, цікаво як ви і в чому заморожуєте, як потім ідентифікуєте і як не забуваєте що де(думаю це не буде офтоп, цікаво і корисно) Є аж холодильник. який дуууже сильно морозить, він імпровізована ход. камера, але хочу справжню!!! І ще питання, скільки електроенергії використовують сучасні камери?
Відповідь: Морозильна камера влітку я рахувала що вийде десь по 10 грн на місяць Олю а як ви баклажани морзите? бо я їх дуже люблю коли хтось приготує, а мені вони не вдаються :xaxa:
Відповідь: Морозильна камера 120 грн в рік, трохи є, але комп більше і відійшло від серця*)):xaxa::confused:
Відповідь: Морозильна камера почищені, порізані кубиками. І кабачки також кубиками - були на перший прикорм для дитини...
Відповідь: Морозильна камера Теж відповім... я баклажани напівфабрикатами роблю, ріжу на різні старви, кільцями і полосками щоб жарити, кубиками в рагу, далі посипаю сіллю, вимочую кладу щоб підсохли і в камеру. Якщо робити невеликими порціями і є місце, то краще на підносі в морозилці розстелити, щоб окремими кусочками замерзли, а потім пересипати в одну таару.
Відповідь: Морозильна камера Сказала чоловікові за 10 грн на місяць. Він зробив приблизно такі очі :eek: А потім пояснив: - морозильні камери класу А за нормативом мають брати (і беруть) до 1,05 кВт в добу. Відповідно візьмем за приклад мою камеру Норд 156, за паспортом 0,53 кВт на добу. Берем калькулятор 0,53кВт * 0,25 грн(вартість 1 кВт енергії) *30днів в місяці = 3,97 грн в місяць. При тому що за світло ми сплачуємо приблизно 50 грн в місяць додатоко 4 грн ролі не грають.
Відповідь: Морозильна камера Ура! У нас вже є морозильна камера. Тепер всі ягоди , фрукти і овочі взимку їсти будемо.
Відповідь: Морозильна камера Вже пора чорницю морозити! Вона найкраще взимку йде для дитини - як десерт. Ми досі не купили великої камери, хочемо таку, аби поставити в гаражі і максимально загрузити - порадьте моделі і місця доступу Сподобалася модель, яка має збереження температури при знеструмленні 34 год
Відповідь: Морозильна камера А вареники з мороженої чорниці не відрізнити від тих що зі свіжої! Всю зиму їла! СМАКОТА
Відповідь: Морозильна камера Олю, вам буде зручно шукати заморозки в такій камері? Минулого року, коли шукала камеру, то найбільшою, яку знайшла була Атлант - об"єм 240. про свої пригоди з нею описувала вище, але після зміни плати - нема нарікань. Зимували добре, все смачненьке, запаху нема. Ну і ті холодильні трубочки йдуть під кожною полицею
Відповідь: Морозильна камера Bauknecht, не знаю, скільки літрів, але має 5+пів шухляд. Брали б/у, одна шухл. вже заповнена товченою полуницею з цукром(кажуть, така краща,)ціла морожена мені точно не подобається, а от за чорницю не знаю, тому наморозила пів-на-пів.А ще щавель та кріп різаний та підсолений.
Відповідь: Морозильна камера я минулого року морозила вишні без кісточок і без цукру - всм рекомендую!!!! до пиріжків, вареничків, пляцків на скору руку - як свіжі!
Відповідь: Морозильна камера І ми вишні робили - на кисіль пішло на Свят Вечір Коліжанка морожену диню передала - але якось неприємно було на неї дивитися після розмороження, треба було хіба б з льодом на десерт подати мелену. щойно подзвонила в магазин з контрабандою - там привезли морозильні камери німецькі, треба подивитися які вони...
Відповідь: Морозильна камера В мене моризильно камера, не знаю якого класу - вона радянська Білоруська Гіочел називаеться, три шуфлядки має и забезпечує малого компотом на цілу зиму. З ягід морожу все - крім чорниць (шось вони нам не йдуть ніяк), а так ще морожу кабачкі кільцями, шпарагівку, перець червоний. Ну ще можу шось заморозити, відразу не пригадаєшь. Дуже люблю "старушку". У ній постійна температура, здається, не буду брехати -18. І два дні тримає, як нема світла - перевірено моїми нервами.