А чи хтось вмiє робити пирiжки з капустою так щоб начинка була така як у пирiжкових? Я вчора робила пирiжки, тiсто дуже добре вийшло, а от начинка, простенька тушена капуста. А я мрiяла про тi далекi пирiжки з пирiжкових, що так пахнуть.
Відповідь: пирiжки з капустою А як Ви їх робили? Пекли в духовці чи смажили на олії? І як начинку робили? Я, зазвичай, роблю так. Квашену капусту сполощу, добре віддушу, щоб аж мало не суха була. Тоді на пательню вливаю пахучої олії, розігрію її на маленькому вогні, дам одну величеньку порізану надрібно цибулю і підсмажу, поки не зм"якне. Але не до коричневого кольору. Тоді розтрушу в засмажку цю капусту, бо вона буде збита докупи після видушення, посолю, поперчу до смаку і ,помішуючи, смажу на малому вогні.Аж вона всю олію вбере. Ще за 5 хв до кінця дам трошки вегети.Тоді виключаю, накриваю покришкою і відставляю, щоб вона ще дійшла під покришкою і зовсім охолола. Така капуста добра до пиріжків і до вареників. Дуже смачні виходять!
Відповідь: пирiжки з капустою Та я пекла, тiсто супер вийшло, а начинка троха нiяка. Просто свiжа капуста потушена в молоцi (за рецептом) ' Спробую тепер з кислою капустою, може лiпше вийде. Дякую!!!
Відповідь: пирiжки з капустою Правильно!Капуста тушеная в молоке и так сама по себе вкусная.....:rolleyes:
Відповідь: пирiжки з капустою капуста для начинки має бути "сухою" не бажано тушкувати в молоці, краще коли вона тушкувалась в жирі.
Відповідь: пирiжки з капустою А як ви тісто робили бо дуже кортить тих пиріжків зробити З начинкою все пояснили чудово, а поділіться ще рецептом тіста, будьласка
Відповідь: пирiжки з капустою А Ви які пиріжки хочете? Печені в духовці, чи смажити в олії на пательні? :confused:
Відповідь: пирiжки з капустою Напевно пекти в духовці, бо чоловік дуже хоче саме печених пиріжків Але, якщо Вам не важко, то порадьте будьласка обидва варіанти: і для печених і для смажених. Дякую
Відповідь: пирiжки з капустою http://www.gotovim.ru/recepts/sbs/pirkapust.shtml Ось лiнк рецепту до пирiжкiв. Тiльки у мене не було кефiру i свiжих дрiжджiв. Я додала молоко i сухi дрiжджi, але тiсто вийшло суперове всеодно. Вiд себе порекомендую тiсто розкачати тонко, i пекти дiйсно тiльки 20хв, бiльше не треба буде. Я пекла на спецiальному паперi ваксовому чи що... так що менi нiчого не приставало i не горiло.
Відповідь: пирiжки з капустою Так! Таки нарешті зібралася написати рецепт тіста на пиріжки! Пиріжки дріжджові.Ті, що печуться в духовці. На 1 л молока, яке закипіло, кинути 100 г маргарини. Окремо взбити 3 яйця, 2 стакани цукру, 3 ложки сухих, або 100 г сирих дріжджів. Вилити все в молоко, яке ще добре тепле, додати муки і замішати не сильно. З українських добра мука Вінницька. З 1л виходить 20 пиріжків. Лишити, щоб підійшло. Тоді виробляти. Начинка із сира: до сира яйце, цукор, ванілька за смаком. Начинка з вишнями: вишні, що консервовані в своєму соку, відцідити.Крохмаль вимішати з цукром і давати пів ложечки на паляничку, тоді вишні. В такий спосіб вишні не витікають з пиріжка. Начинку з капусти я вже писала, а можна і ще будь-яку солону, але тоді в тісто не давати цукру.
Відповідь: пирiжки з капустою А тепер ті, що смажаться в олії. Їм можна надати продовгувасту форму, або як біляша. На 1 л теплої води - столова ложка цукру, столова ложка солі, столова ложка сухих дріжджів, або 50 г (пів палочки) свіжих. Свіжі дріжджі розтерти з цукром, додаючи потрошки воду, а тоді сіль і трошки муки. Як все розійдеться в однорідну масу, додавати муки, скільки забере. Просто, щоб не було тверде, чи рідке. Замісити, поставити, щоб підходило. Начинка з капусти вже має бути готова холодна. Можна зробити замість капусти з фаршем. Будуть м"ясні. Фарш рідкий. Додавати води. Багато смаженої цибулі. Виробляти тонкі, добре защіпати. Кульку, як защіпили, розплескувати руками, але не качати. Смачного!