Шановні господиньки Не надибала тут темки присвяченої пароварці... В нас в хаті є таке чудо техніки, а от з рецептами туго... Наш пароварний раціон це: каші, картопля, м"ясо...., а душа ж бажає свята От я недавно найшла смачний рецепт сирного пудинга в пароварці...зара пориюсь в записнику й викладу якщо у вас теж є смачні перевірені "пароварні" рецепти - давайте ділитися
Відповідь: Рецепти для пароварки Забігалась з малою і забула рецепт найти... Виправлєюсь: Пудинг з домашнього сиру складові: домашній сир(тобто не твердий ) - 200 г, масло — 15 г, сухарі мелені — 25г, яйця— 1шт., цукор— 25г. Сир, протертий через сито, и жовток, розтертий с цукром и 1 ч. ложкою масла, перемішати, додати просіяні сухарі. Збити білок і акуратно з"єднати з сирною масою, перемішуючи зверху вниз. В масу можна додават цукати, родзинки, горіхи, яблука і т. д. Викласти масу в форму, змазану маслом і посипану сухариками, поставити в пароварку на 20—25 хв. Досвід використання: я такий пудинг робила тричі, сиру давала на око, виходить смачно. Єдина моя проблема - не дуже товарний вигляд але муж казав, що йому смакує, то мені наразі це головне щоб корисно і смачно
Відповідь: Рецепти для пароварки і нема навіть з ким радістю поділитись...(( я тікі шо торт в пароварці спекла....
Відповідь: Рецепти для пароварки Діліться радістю і рецептом! Я теж на пароварці дещо готую, але це звичайні страви, для яких і рецептів не треба, тому й ділитися нема чим. :confused:
Відповідь: Рецепти для пароварки зараз виставляю фоту, а до неділі буде рецепт це щойнозготований з пароварки вийнятий. а зара буду крем робити, щоб вигляд був абсолютно товарним
Відповідь: Рецепти для пароварки pampyshka, а яка у Вас пароварка ? Бо у нас є якесь сито з кришкою, то ми там тефтельки на пару готуємо а торт чим обмотаний- фольгою ?
Відповідь: Рецепти для пароварки в мене Браун Мульті Гурмет. там є спеціальна форма без дірочок для пароварки каш чи яєчні чи якихось рідких страв. сито з кришкою це первинна версія пароварки, нинаю чи на такій торт получиться
Відповідь: Рецепти для пароварки Я цікавлюсь що можна приготувати в пароварці для дитини. Постійно готую там зупки, часом фрикадельки. Але хочеться ще щось цікаве. Ось наприклад робила два рази пудинг для доні в пароварці. Рецепт простий до неможливості і виходило досить не погано. Отже: 3 столові ложки натертого на терку чи в блендері печива Марія, 4 чайні ложки цукру 2ч.л. вершкового масла 1 яйце Розтираємо цукор з жовтком. Додаємо масло і натерте печиво. Білки взбиваємо на круту піну. Акуратно вимішуєм зпопередньою массою щоб білки не сіли, викладаємо в посудину змащену маслом і притрушену печивом. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в пароварку на 50-60хв. В книжці написано подавати политим киселем чи варенням, але думаю що в нашому віці то не дуже бажано(хоч той рецепт для дітей від 10 місяців) То давала просто без нічого, виклавши ту пасочку на тарілочку
Відповідь: Рецепти для пароварки Улянка,готувала я вчора пудинг за Вашим рецетом.Мартин з"їв увесь,але як на мене ,вийшов він трошки "забитий" .Або я дала забагато печива або погано збила білок :confused:...А взагалі просто і смачно.Дякую.
Відповідь: Рецепти для пароварки В рецепті написано взагалі пудинг а як на мене то кексик Доречі, я на 1 ДН доні хотіла щоб вона тортика іменинного скуштувала. Не знала цього рецепту. А можна було б зробити окремо для неї такий. Коржі по рецепту, от тільки придумати чим перемазати. Якщо просто банан взбити то він чорніє. Банан з сирочком напевно неж почорніє.
Відповідь: Рецепти для пароварки Я в пароварці готую все, що заманеться, методом проб і експериментів. наприклад, вчора зробила фарш для котлет, але передумала жарити їх на олії (шкідливо). Взяла фольгу, в неї загорнула тоненькі ковбаски з того фаршу (але я ще до м’яса люблю додавати гарбузове насіння), поставила в пароварку на 30 хв. (час залежить від того, яка пароварка). вийшло дуже смачно. а риба, стейки, голубці, фарширований перець - просто супер!
Відповідь: Рецепти для пароварки я пеньок дужи вибачаюсь....забула (( виправляюсь ШОКОЛАДНИЙ ТОРТ тісто: 125 г шоколаду 125 г вершкового масла 4 яйця 100 г цукру 100 г муки 1 жменька грецьких горіхів (це альтернативний інгредієнт) крем: напорпала в неті - так щоб було і корисно, і приємно 250 г морожених ягід 200 г жирних вершків с медом Процес: яйца поділити на білки/жовтки цукор розтерти с жовтками, додати м"яке масло і тертий шоколад потім додати муку, подрібнені горіхи і розмішати білки збити в стійку піну і обережно вмішати в тісто судочок для рису від пароварки вистелити фольгою, викласти тісто, зверху умовно герметично затягнути фольгою і в пароварку на 40 хв. готовый корж остудити, розрізати на два пласти і змазати кремом: ягоди без розморожування подрібнити(я це робила в кухонному чоппері) і змішати з збитими вершками потримати 1 год. в холодильнику, щоб і корж просяк і крем не розтанув ласуйте на здоров"я
Відповідь: Рецепти для пароварки Дівчата, не повірите....:ninja:я тільки шо їла холодець, зроблений в пароварці :xaxa: даю одразу дві корисні поради: коли я варю жирну рибу або м"ясо в пароварці, то водичку яка назбиралась в піддон для скапування зайвої рідини я не виливаю, бо це справжнісінький БУЛЬЙОН я зливаю його в баночку, а на другий день варю на ньому рис чи гречку чи якусь іншу кашку - смачно і корисно а вчора готувала курячі ніжки і теж поклала бульйон в холодильник, сьогодні дістаю - а там холодець хто б міг подумати... тільки в холодця один недолік - він мутний мене б мама за такий забанила:tanksmile: справжній холодець має бути прозорий...але шо тут поробиш вже вирішила, як наступного разу готуватиму кури - то заодно морквочку відпароварю, щоб холодець красивішим був ...може я не казала - в цю хату де ми зара живемо ми вїзджали коли я була на 7 місяці очікування Олі, то ми вирішили, що ніяких інших засобів готування їжі крім пароварки в нас небуде.Такщо я вже понад 7 місяців готую тільки на пару, навіть яєшню
Відповідь: Рецепти для пароварки А як довго голубці варити в пароварці? Я навіть не могла подумати, що так можна . Тепер обовязково буду їх готувати саме так
Відповідь: Рецепти для пароварки Мабуть і мені не повірете. Купила я 4 роки тому пароварку (чоловікові на ДН, але це не важливо). Так от, купила. Декілька раз спробувала приготувати щось "їстивне"... але не получалось:confused:. О так простояла вона в мене перший рік на кухні в куточку, а наступні - в кладовці, аж поки не віддала її в село. Шкода що раніше не мала інтернету і ваших рецептів. Перечитала їх і, відверто кажучи, шкодую, що майже викинула свій "агрегат" Тепер буду робити спроби назад забрати:ninja:
Відповідь: Рецепти для пароварки А якщо варити овочі, то в піддоні повноцінна зупка. Я також дуже люблю все з пароварки. От тільки не вмію готувати в ній мясо, воно в мене, як резина виходить. Риба, овочі, каші - супер. Запіканки і котлетки також виходять, а от мясо...:no: Може маєте якийсь секрет?
Відповідь: Рецепти для пароварки а я дитині тільки там такі зупки і роблю. Взагалі купила коли прикорм починали і досі задоволена дуже. Супер що неьрнба переживати що втече чи підгорить. Наставила тайер і пішла. В мене Аня вже знає що коли пароварка зробила "дзінь" то будемо зараз їсти
Відповідь: Рецепти для пароварки Дівчатонька, мене цікавить така штука як курячі шлуночки... Мо хто знає рецептик, який би можна до пароварки пристосувати...?