Тут така справа - я зараз навчаюсь в Києві, там познайомилась з хлопцем, якого дуже зараз кохаю. Він любить суші, а я їх не вмію готувати, а так хочеться зробити йому приємне на день закоханих. Порадьте, де можно цьому ділу навчитися??? Особливо цікавить Київ, бо у Львові я вже буваю рідко.... Все, що я знайшла в інеті - кулінарні класи в Студії LG... Що це таке - теж не зовсім зрозуміла.... Допоможіть!
Відповідь: Суші Просто риба там спеціального гатунку - дуже свіжа і швидкозаморожена. Найпростіше купити вже готові, я бачила в МЕТРО
Відповідь: Суші В Сіднею я часто собі купувала суші з лососем. Лосось має бути свіжим та сирим. Люблю суші - смачно і дієтно. Лише от робити їх ще не пробувала. Там потрібно якісь морські водорості, спеціальний для того рис, ну а м´ясо - там може бути тунець, лосось, куряче та м´ясце з яловичини + тоненькі шматочки овочів.
Відповідь: Суші А такий компромісний варіант не підійде? http://www.rokf.ru/print.php?p=oddities/5701.html
Відповідь: Суші Щоправда, одна людина, яка робила за ціма рецептами, ділилася враженнями - каже за тими рецептами смак занадтно насичений, щоб їсти їх самі по собі. Все ж таки у японськиї ролах в основі рис. Той тут не треба забувати про картоплю
Відповідь: Суші Їх зараз у Києві повно, зокрема й цілком недорогих. Але я особисто жодного разу не пробував. І не тягне навіть спробувати. Лиш дивлюся, як інші оте їдять. Сира риба. Брееее... :D :D :D
Відповідь: Суші Сира риба! А таранька - не сира!! ? Мені суші теж подобаються, але сама б я їх не робила і нікого б не пригощала зі страху отруїти... хіба б від великого кохання та бажання привласнити.... адже не даремно туди антибактеріальна паста wasabi прикладається... і чим замінити nori, не виноградними ж листками! а рисовий оцет навіть тут не всюди зустрінеш... приємне у день закоханих можна зробити і іншим способом. от коли брак часу, можливостей чи місця, тоді інша справа... але якщо дуже вже хочеться суші, то от тут кілька фільмиків http://www.eatsushi.com/demos.asp http://www.mediterrasian.com/delicious_recipes_sushi.htm
Відповідь: Суші У Києві рисовий оцет продають в Мегамаркеті на Петрівці. До речі, і горілка зі слив (японська) теж продається. А сусі краще не робити самій, а завітати в ресторан - скажімо, Якіторія. До речі, як думаєте, реально в Києві, купити рибу фугу? Цікаво, хтось на форумі скуштував її? Як враження? Як це в одно з класиків: "ты отведал фугу, руки, ноги немеют, а на ум приходят любимые тянку..."
Відповідь: Суші А я записалась на ці курси в ЛДЖІ!!! )))) Прикольна штука - будь-яка людина, що має інструкцію від цієї техніки може записатись на будь-який курс(на її вподобу) безкоштовно. Классно, що в мене є інструкція від монітору та телефону - схожу ще раз =))
Відповідь: Суші я так розумію, що у вашого коханого буде сьогодні на вечерю закусочка із сирою рибкою... напишіть обов"язково, що саме Ви приготували. і яка була реакція на таке оригінальне бажання зробити приємність
Відповідь: Суші Гм... А може не варто розпитувати про будь-яку реакцію? Може обмежимося тільки позитивною? А то мало як буває... Недосмажиш-недовариш і всьо... суші вьосла... :D :D :D
Відповідь: Суші реакція була позитивною =))) а все інше - то інтимне 2 іван: суші не треба ні смажити, ні варити - головне правильно розрізати та сложити. Я була дуже здивована тим, як мене легко навчили готувати суші(а може дійсно нема нічого складного=)) - в цій лижній студії мене навчав якийсь повар з японського ресторану - все розповів і показав - не зрозуміти було б тяжко =)) Напишу навіть таке(хоча принципово нікого ніколи не рекламую): Люди якщо маєте щось від лджи - сходіть в цю студію. Мені там дуже сподобалось=)
Відповідь: Суші Я дивилась програму де розказували що у Японiї майстри сушi вчаться 10 рокiв щоб рахуватись майстрами. Першi 3 роки вони вчаться виготовляти рис, потiм вони мають право дивитися чиюсь роботу, потiм асистувати, аж потiм вважатись майстром. I ще у них вякi спецiальнi ножi та приладдя для складання iтд... Ах, сушi сушi, сакi... ще не скоро ми зистрiнемось, ой не скоро. Оце вже 6 мiсяцiв як я не пила алкоголь i не їла справжнi (сира риба) сушi. А так хочеться
Відповідь: Суші 2 коза-дереза - ну то в Японії, а в Україні вчать за один семінар =)) І до речі непогано вчать - я вже декілька раз готувала, так ніхто не нарікав =))
Відповідь: Суші Карасі - оце риба!!! От мені дохтури казали смаженого не їсти, а як де карасів дістану - на сковороду зразу і поїхали! І голову собі дурним не суші!!! :D :D :D
карасі і рисова горілка а океанічні карасі зараховуються до тих карасів, що "карасі" ? теж смачненькі, але не сушені і не в суші, а в муці обсмажені. (там нагорі Коза-Дереза з такими сентиментами згадує саке... а я знаю ще одне, що їй тимчасово заборонено Японські зимові ванни, sakeburo. В дуже гарячу ванну доливається склянка спеціального (тільки для ванн) рисового вина, the tama no hada sake, кладуться теж сегменти мандаринок і шкірки. Можна трьох (або апельсинок)... Хоч ця ванна трохи висушує шкіру (креми опісля і чай під час), усе ж знімає втому, розслабляє м"язи, виводить токсини, стимулює циркуляцію, покращує сон, а, особливо, пом"якшує шкіру...)(куди це запостити, як не в живий куток десь біля кухні та суші ?... :confused: цікаво, чи коханий Fanny зміг би їй таку ванну приготувати... мусить знати, раз суші любить....