З особистих рецептів

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Оля, 23 Листопад 2006.

  1. Оля

    Оля Well-Known Member

    Дорогі форумляночки!

    Ми всі чудові господині і дуже гарно вміємо готувати. Неодноразово наші смаколики є шедеврами виконанням яких варто поділитись не лишень з домашніми а й з рештою світу. Для цього і є наша пізнавально-повчальна тема З особистих рецептів.:girl_dance:

    В цій теми прошу ділитись як своїми так і чужими цікавими переписами. Дописи на кшталт - мені дуже сподобався цей перепис, або я нічого не зрозуміла, будуть видалятись. Такі речі запитуємо у відповідній темі тут.

    Питання, пропозиції, прохання, зауваження, виправлення граматичних помилок - звертаємось до модераторів.

    Наперед дуже всім дякую за розуміння!:girl_dance::girl_in_love:

    Смачного!
     
    Останнє редагування модератором: 2 Жовтень 2014
    • Тупо! Тупо! x 1
  2. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    ніц, а ніц :) лише гарненько нашинкувала, на таку стружку.
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. kitka

    kitka Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Я віднедавна тільки так і печу яблучне, тільки тісто звичайне пісочне і не таке грубе як на цій фотці. І яблука ріжу на плястерка і тушу. З тим білком - тає в роті:y:.
     
    • Подобається Подобається x 2
  4. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    так звітую. пиріг від Анюти спекла.
    зі змінами:xaxa: -
    начинка видалася мені нудною, то я додала кріп, сіль+перець, майоран, тмин, і варена ковбаска.
    пиріг вийшов смачний. але однозначно на мою думку, на форму 26 см. тіста мало. начинку на око 500 грам не могла визначити, тому певно в мене її більше і думаю, вартує до неї додавати сире яйко, щоб купки трималося.
    загалом - омлетик з капустою , досить смачний.:) дякую за перепис.
    п.с. такий мій пиріг закритий теж на основі тіста з сметани і майонезу мені більше підходить.
     
  5. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Розпочну знову ділитись рецептами :)

    купила я собі книжку рецептів від Dr.Oetker і дуже-предуже нею задоволена.
    Викладу зараз декілька рецептів з неї (звісно ж рецепти перевірені).
    Я просто сфоткала книжку, щоб не переповідати совїми словами.

    Отже, перше. Зараз самі улюблені моїми домочадцями "тістечка"
    Макові та кунжутні рогалики

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Від себе додам:
    сир (творог) мала лише базарний, тобіж не обезжирений, тому олії в тісто майже не давала. Якщо тісто (з базарний сиром) буде прилипати до пальців - дати ще муки, інакше при віпіканні розповзеться на пляцки.
    Своїм я робила лише з кунжутом (корисніше ІМНО).
    Форму вже перепробувала саму різну: від маленьких ріжків, пальчиків, до більших рогаличкіів.
    Найсмачніші вони коли свіжо випечені.

    Смачного!
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Творожні булочки

    [​IMG] [​IMG]

    З базарним сиром та сама історія як і в попередньому рецепті

    ось наші (пекли разом з малим :) )
    [​IMG]
     
    Останнє редагування: 21 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 4
  7. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Торт "Бомба" (насправді дуже смачно і легко в виготовленні)

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    я робила без горіхів (тому що не мала)
    Вершки взбивала без додатків (450г)
    На мій смак: я би ще на корж перед тим як класти банани дала трошки вершків (наступного разу так і зроблю)

    Всім смачного!
     
    • Подобається Подобається x 5
  8. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    але там тільки 50 грам муки. ви теж так давали?
     
  9. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    в торт? так

    лише в булочки йшло муки більше, оскільки сир жирний
     
  10. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    я власне про торт. якщо память мені не зраджує то 1 ст.л. - 30 грам муки. то виходить 1,5 ст. ложки муки. йой, ніколи ше так не пекла. як воно купки тримається?
     
  11. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    відверто мене теж здивувала така мала кількість муки, але зробила як написано :) в нас той торт змели одразу. я б сама половину з"їла (якби хто дав)
    сьогодні-завтра планую ще раз зробити
     
  12. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    а у якіф формі ви пекли? 26 см? корж виріс?
     
  13. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    в 24. виріс з гіркою, потім як написано зробила ямку ложкою. Він чимось нагадує П"яну вишню, але з вершками і безалкогольний
     
  14. Kasia

    Kasia Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    дякую. проблемка немаю такою форми. але треба спробувати той перепис.
     
  15. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    можна і на 22 спекти, і на 26 (яка вже є)
     
  16. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    знайшла рецепт в неті (планую пробувати - потім розповім)

    Печенье ЛИЛИИ

    2 яйца
    180 мл. сахара
    180 мл. муки
    ванилин

    Взбить яйца и сахар, добавить ванилин и муку, должно получиться негустое тесто.
    Чайной ложкой разложить на силиконовый коврик.
    Выпекать до готовности при температуре 180 градусов.
    Горячими свернуть в форме лилий.
    Внутрь можно положить конфеты.
    [​IMG][​IMG]
    (якби хтось попробував скоріше за мене - розкажіть ;) )
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Alias

    Alias Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Ми такі лілії раніше частенько випікали.а що саме розказати?тут все написано.Для мене саме складніше було скрутити ту пелюсточку. бо гаряча і швидко стигне. тоді вже не скрутиш:)
     
    • Подобається Подобається x 2
  18. Анута

    Анута Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    ну щодо розказувати малось на увазі, що рецепт не перевірений моїм досвідом
     
  19. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Спекла я яблучний пиріг :sad: Більше пекти не буду :sad:
    Але чоловікові дуже і дуже сподобалось
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. kati

    kati Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    а чого ревеш? ніби файний вийшов!
    А я все з випічкою завязала....до зими:ninja:
     
  21. Panadolka

    Panadolka Well-Known Member

    Відповідь: З особистих рецептів.

    Та на фото ніби нічого, а от насправді. В нас ще стара духовка і пекти в неї то страшне діло....низ підгорає верх підгорає, а середина ще б мала трошки пектися.
    На фото він піднятий, а потім опустився до 2 см.
    Я розстроїлася тому що маю бажання щось спекти, а тут халепа......і відбиває все бажання.
    А ти чого зав'язала до зими?
     
    • Подобається Подобається x 2