Приїхала вчора з села . привезла гарбуза і сиру. Каша з гарбуза вже надоїла, Налиснички іт.п. з сиру ьоже. Може хтось підкаже хороші смачні рецепти запіканок.
Відповідь: Запіканки Melisa, сходіть сюди.... тут стільки всього http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=02&id=60
Відповідь: Запіканки Дівчата, а хтось якісь запіканки готував з лінку, що дала Ніколь? Я готувала "королівську запіканку" http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=3447 То справді супер! І дітям сподобалось! Можна для малявок як тортик на свято.
Відповідь: Запіканки а я пробувала от цю запіканку http://relax.ua/kulinar-recipies/cheese-zapekanka/lang/ua дуже смачна...моєму хлопчику дуже сподобалося...то тож такаж сирна запіканка
Відповідь: Запіканки На дивилась ще по ваших лінках ДУже часто печу сирну запіканку по своєму рецепту, а також деколи м.ясну з картоплею і макаронну з сиром
Відповідь: Запіканки Запіканка з гарбуза і сиру:500г сиру,1 кг. очищеного гарбуза,3/4 стакана манки,2 стакана молока,4 яйця,пів шклянки цукру,1/2 ч. л. тмину,1ч.л. солі,вершкове масло і сметана. На молоці зварити манну кашу,гарбуз порізати,підсмажити на верш.маслі,все змішати,додати сир,3 яйця,сіль,цукор і тмин.Викласти в змащену маслом форму,змастити яйцем,випікати хвилин 50,подавати зі сметаною
Відповідь: Запіканки Дівчата, а чи може хтось зберіг собі рецепти запіканок з http://www.cook-talk.com/forum/index...ODE=03&id=3447 ? У мене не збереглося, а тепер там сайт-форум закритий, і зареєструватись ніяк не вдається.:confused:
Відповідь: Запіканки Ссилка трохи не така, маэ бути так http://www.cook-talk.com/forum/index.php?act=recipes&CODE=03&id=3447 Королевская запеканка -> Ингредиенты Тесто:: 4 яйца 500 г. творога нежирного 1-7%% 1 стакан сахара (250 г.) Штрейзель:: 1 ст.л. сахара 2 ст.л. какао настоящего 3/4 стакана муки 1/2 ч.л. без горки соды негашённой 50 г. сливочного масла холодного Королевская запеканка -> Инструкции Тесто готовим обычным смешиванием продуктов миксером. Аккуратнее получится именно из нежирного творога. А вот со штрейзелем надо работать быстро, чтобы масло не растворилось в муке. Крошку делаем вилкой, разминая одновременно все компоненты. На штрейзель у меня уходит 5 мин. За это время постепенно штрейзель темнеет до шоколадного цвета, и это значит, что он готов. Далее 1/2 штрейзеля выкладываем на дно тефлоновой формы, затем всё тесто, и сверху выкладываем остатками штрейзеля. Печём около 40 мин при 180-200 градасах. Приятного аппетита Автор рецепта знаменитая гимнастка Марина Лобач , если не ошибаюсь, но это точно была гимнастка. Она им поделилась в газете "Советский спорт", во как.
Відповідь: Запіканки Наморозила на зиму ожину і деколи печу таку запіканку: На 2 порції: домашній сир - 400 г, масло вершкове -1,5 ст. л., крупа манна - 2 ст. л., яйце -1 шт., ожина - 300 г, цукор коричневий - 2 ст. л. Сир протерти через сито, додати 1 ст. л. вершкового масла, яйце, манну крупу і цукор. Збити міксером до отримання однорідної маси і розділити на дві рівні частини. Форму змастити маслом, що залишилося, і викласти половину сирної маси. Третину ягід відкласти для прикрашання, останні – викласти на сир. Зверху покрити сирною масою, що залишилася. Розігріти духовку до 180 °С. Посипати запіканку коричневим цукром, поставити в духовку і запікати 30–35 хв. Подаючи, прикрасити свіжими ягодами ожини. Можна полити сметаною або будь-яким ягідним сиропом.
Відповідь: Запіканки Хочу поділитсь рецептом нескладної запіканки з листового(слойоного) тіста на деко викладаємо шарами наносячи на кожен шар сіточкою: листове тісто,відбите мясо,як на відбивні,пасеровану цибулю,помідори різані півкільцями,трохи пасерованої моркви,та знову шар тіста,запікаємо до готовності.СМАЧНОГО
Відповідь: Запіканки а я знайшла рецептик запіканки такої як у садочку робили.....мняма "Смак дитинства" 500 гр сиру 4 середніх яблука 4 яйця 3 ст.л. цукру 4 ст. л. манки Взбиваємо яйця з цукром (не в піну,так що цукор розчинився), додаємо сир, манку,терті яблука (чистимо і тремо на грубій терці) все добре перемішуємо.викладаємо на форму і печемо до години часу. П.С. я роблю 1,5-2 порції в склянній формі то печу (електро духовка) 1 год.20 хв. Цукор пробуйте до смаку можна більше /менше,яблука теж. Зверху змазую сметанкою-виходить рівномірна припечена скоринка, точно як в садочку.)))) а і ше роблю кисіль домащній на крохмалі і морожених ягодах) СМАЧНОГО!
Відповідь: Запіканки а хто може дати гарний перевірений рецепт запіканки з макаранів(будь яких), бажано з мясом чи фаршем? Одного разу їла в гостях, то дуже сподобалось! Можливо тут на форумі є, але я поки не знайшла... Якщо хтось підкаже буду дуже вдячна
Відповідь: Запіканки Відварити макарони до напівготовності,спасерувати цибулю,моркву,печериці,(можете з овочами,які вам до вподоби,можете добавити соус песто),приготувати фарш,вімішати його з овочами,посолити,поперчити,збити яйця з молоком(за бажанням додати тертого сиру).Берете форму,змащуєте маслом,посипаєте сухарями та викладаєте спершу макарони,потім овочі,знову макарони та заливаєте яєчно-молочною заливкою та до запікання,до утворення шкоринки.Смачного. ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:51 ---------- Запіканка з фаршу,капусти та картоплі:300-400г фаршу,1 цибулинка,половина капустини,0,5кг картоплі,1 яйце,молоко,масло вершкове.Капусту відварити і пошаткувати додати жовток та перемішати, цибулю спесерувати,відварити картоплю,збити з молоком та маслом,остудити та додати білок.Фарш поперчити,посолити.форму змастити маслом,посипати сухарями,викладаєте фарш,зверху цибулю,потім шар капусти і зверху пюре.Запікати 40-50хвилин.