Для майбутніх мам (3)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Левицька, 5 Липень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tasha

    tasha New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)


    хтось з дівчаток тут на форумі писав, що їй в пологовому в той же день дозволили взяти у них візочок і прогулятись (правде це Америка чи Канада , не помню).
     
  2. tsarivna

    tsarivna New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Буду просити дівчат з ДП, щоб по черзі догудовували:girl_crazy: Бо ж важко комусь доказати, що жінки все таки не корови (які бувають молочні і на м"ясо) і молоко є в кожної. :d25:
    П.С. А пляшечку купіть і поставте на видне місце - нерви собі збережете.
     
  3. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    О, в нас певно буде пізніше, бо хочу хрестити в Україні, а зимою в Україну їхати не хочу - будем чекати весни, то вийде, що будем хрестити десь в 5-6 місяців. Цікаво було б якби ми до того часу не гуляли :girl_crazy:
     
  4. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    о, нас знову більше! Вітаю!

    дівки, тримайте мене. Вперше мене запитали, коли я збираюсь домовлятись в ПБ, і я зрозуміла, що ніякої "хитрої" відповіді не приготувала. І прямо сказала, що домовлятись не збираюсь. Бідна моя мама випала в осад. Блін... і з іншого боку ж не можу я вже почати жаліти всіх, хто по необізнаності за мене переживає. бо так до Нового року точно загремлю - як не в роддом, то на Кульпар точно. І як, скажіть, як пояснити людям, що "самовпевненість" і "впевненість в собі" - то різні речі?
    :) :) :)
    екологічно чисті пляшечки! Ааа, не можу!

    ---------- Додано в 16:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

    смійтесь не смійтесь, а у ПБ моїй знайомій сказали: "Бывают коровы дойные и не дойные. Ты - корова недойная" Прям цитата... з розуму зійти...

    ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

    до речі, якби дійсно щось таке сталось... чи трамваєм груди відрізало, чи що :girl_haha: то точно скористалась би допомогою годуючих мам. Бо то НАБАГАТО краще за суміші... і ніякого там "розлучництва" мами з рідною дитиною, нєнєнє. Просто молоко ОДНОГО БІОЛОГІЧНОГО ВИДУ.
     
  5. ljalechka

    ljalechka Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    в мене є знайома, яка живе в Чернівцях, там так заведено( принаймі мені так говорила), що хрестини роблять такі гучні, практично чуть як весілля, ну от на той момент після народження малечі в них з грошима було не ахті, і не мали можливості зробити такі шикарні хрестини, хоча я особисто того не розумію, якщо не можеш зробити велику забаву, але хочеш похрестити дитину, то можна просто взяти кумів і близьких родичів, чисто символічно випити і все) і вони похрестили дитину практично в річному віці, і нічого гуляли, показувались на люди, ходили в гості)
     
  6. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Я для себе зрозуміла, що всім буде спокійно і добре, якщо тому хто запитує сказати те, що він хоче почути (в даному випадку то значить збрехати). Сказати, вже домовилась і по всьому :) якщо будуть питати імена, ставки паролі, то продовжувати брехати і далі :)
     
  7. tsarivna

    tsarivna New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    А я думаєте не від медика то чула??? А якщо чесно, то поки сама не завагітніла, то в це й вірила (навіть надіялась, що я "недойная" і швиденько почну підгодовувати кашками, щоб не мучитись. Блін, ну не дура була???) На щастя, попались по житті й розумні люди, які "прояснили" тундрі, що молоко від гормонів, а не від халви і чаю з "згущьонкою". А ще пояснили чого дитина має бути виключно на ГВ, а не на борщі (хоча б до 6и місяців).
     
  8. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Ви знаєте, думаю над цим. Цього разу "сповзла" на те, що термін ще малий, ще домовлюсь. А так, як Ви радите - мудро, але треба на ту свою гордість наступити трохи. Час дорослішати... дякую за пораду.
    До речі, DesperateHousewife, як справи у Вас з цукром крові? що то сталось, і наскільки завищений? В мене поки в нормі, але не менше 5... от стараюсь, щоб не "скаканув"... на днях буду вимірювати, трохи переживаю. Що каже Ваш лікар?
     
  9. Nyny

    Nyny New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    sofka08 ми пішли гуляти на 5 день після того як нас виписали )
     
  10. Nevermind

    Nevermind New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    А цікаво, як взимку? А то у мене буде зимова дитинка, мені страшно буде гуляти з нею по морозу в перші тижні...
     
  11. Іриска

    Іриска Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    оооо, як мене починає ковбасити як таке чую чи читаю.... ну якщо людина говорить про хрещення як невід"ємну подію життя дитини, значить є християнином і вірить у Бога, то як така людина може так грішити??? вроки і хрещення не мають нічого спільного!!! Нам ще в школі священник казав, що то великий гріх так казати - що до хрещення дитину не можна нікому показувати, бо вречуть. Таїнство хрещення має на меті наблизити дитину до Бога, зробити її християнином, а не захистити від вроків. Та й недавно була на хрестинах, то священник на цьому наголошував, щоб з дітками чим швидше йшли гуляти після народження і не боялись показувати іншим, бо то гріх так вважати. і ще: мене хрестили у 3 роки чи у 4... я все гарно пам"ятаю і пам"ятаю, що до того часу дожила в щасті і здоров"ї, ніц мені не бракувало, в гості і на всякі забави з батьками ходила, та й у нас вдома постійно гостювало купа людей щовихідних... І по нині жива - здорова)))
     
  12. Nyny

    Nyny New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Nevermind я взимку народжувала , 25 грудня ) а в перших числах січня вже гуляла ) на пів годинки - на годинку)) перед тим на балконі 15 хв. головне гарно закутати )
     
  13. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Та вже взлилась на місцеву медицину. Бо вони хіба дадуть тобі повну інформацію? Коротше ситуація така: подзвонили мені з лабораторії і сказали, що в мене завищений цукор і низький гемоглобін, вони передають аналіз лікарю і далі лікар скаже, що робити. При цьому якогось цифрового показника мені не сказали, чи наскільки більше/менше норми.
    Потім подзвонила медсестра, сказала прийти за рецептами, і що бачити лікаря мені не потрібно. Забарала вчора рецепт - то виписали мені просто залізо. Що з цукром так і не ясно... Я себе заспокоюю тим, що якщо мені не призначили аналізу на толерантність глюкози і навіть не поговорили про дієту, то не все певно аж так погано. І от думаю записуватись ще таки до лікаря (бо плановий запис аж на початок жовтня), щоб дізнатись що там таки з тим цукром, чи попуститись...
    Наразі сама себе на дієту троха посадила, бо я реально зловживала солодким і мучним. Ну і залізо вирішила трохи попити.
     
  14. AnaaasKooOsi

    AnaaasKooOsi New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Зимою кажуть, що варто 2, 3 тижні почекати, щоб малятко встигло повність адаптуватись до нашого середовища. і то перша прогулянка має бути не більше 20-3- хв., а потім можна збільшувати.
     
  15. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Мені навпаки здається, що дитинка народжується "адаптованою" для виживання як в екваторіальній Африці, так і крайній півночі в вігвамі чи як то називається :)
    А вже те чи інше поводження батьків з дитиною, і конкретні умови роблять своє діло.
    Я збираюсь своє мале загартовувати, щоб не виросло таким неадаптованим як я. Моя мама наді мною так тряслась, що як вітер легенький дув, то відразу светрик вбирала і тд., в результаті мені практично ніколи не буває комфортно - я зажди мушу то вбиратись, то розбиратись, і чую кожен вітерець і промінчик сонця. Не можу вам передати як то злить, а зробити з тим вже нічого не можу.
     
  16. olangel

    olangel Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Ну мені варіант як найшвидше дуууже підходить, як мінімум із за того, щоб в спокої залишили. а то на вулицю з дитиною випускати не будуть ;) +погода ще куди не йшло+в мене ситуація навпаки від вашої, мама моя і хресний з за кордону мають приїхати, і вибрали собі на жовтень...
    І екологічно чиста гума!!!!! А пояснити, що у разі чого то і у нас цього навалом тоже не виходить...
    ага....мене теж..
     
  17. cjomcjomka

    cjomcjomka Content - fairy

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    а вдумайтесь, як звучить: "ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИЙ ДУРАЧОК" :)супер.
     
  18. AnaaasKooOsi

    AnaaasKooOsi New Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Ви не зрозуміли :)
    дитинка після народження пристосована тільки до маминого животика, а не до сурової зими, а через деякий час (після вживання молока) вона отримає додаткові захисні фактори + вона ж зовсім стерильна, тому від мами встигне набрати нешкідливих мікроорганізмів.
     
  19. Orman

    Orman Модератор-бомба

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    якби так було, людство вимерло б давно, дитина того і народжується, бо вже готова до позаутробного життя.
    скільки? рівно 2 секунди поки в руки не візьмуть і на маму не викладуть.

    Не вигадуйте.

    і що тоді в роддомі до весни жити?
     
  20. olangel

    olangel Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (3)

    Моя малявка перебралась в низ по пузу....тепер дупка десь в районі пупка)))
    Цікаво, скільки в мене часу в запасі? :d25: так розумію, ще тижня 2 )))


    ********************
    Продовження : Для майбутніх мам (4)
     
    Останнє редагування модератором: 17 Вересень 2011
Статус теми:
Закрита.