Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

  1. Sara

    Sara Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    ще така новина щодо Львівських маршруток:
    Джерело:http://lwr.com.ua/index.php?action=news&id=51800
     
  2. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    маразм... по цій другій ссилці, що з картою маршрут номер 18(колишній 32) їде нормально. так як зараз-Личаківська- Кривчицька дорога- вул.Богданівська, а по тій першій , де просто оприлюднена нова схма той маршрут іде вул. Личаківська - вул. Тракт Глинянський- вул. Богданівська, якщо подивитися по карті, або хто знає, то стане зрозуміло, що Кривчицька дорога і Тракт Глинянський зовсім різні вулиці і знаходяться далеко одна від одної, тобто всі люди, які живуть коло Кривчицької дороги стануть відрізаними від маршрутної мережі взагалі... ТОму що ота карта, то лиш презентація маршрутів, а той список. то власне підписане рішення, яке приведуть в силу 3 1ого січня. Хтось там зробив помилку, чи що? Ну як так можна....
     
  3. Fleshka

    Fleshka Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Мала сьогодні нагоду проїхатись 46 маршрутом. Дуже мені "подобається! як водії, ще не дочекавшись поки останній, адеколи і перед-передостанній пасажир зайде вже рушають, при чому ще не закривши двері. Я розумію - графік і бла-бла, але це щонайменше неповага до пасажирів, а про беспеку я взагалі мовчу.
    Залишається сподіватись, що з початком Нового року і нової схеми руху транспорту, прийдуть нові, більш виховані і тактовні водії, які думатимуть не лише про гаманець і гривні.
    Хами. Блін.
     
  4. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Думаю, на це не варто сподіватись, принаймні у найближчий час. Не звільнить керівництво усіх некомпетентних водіїв, я впевнена. Ну прочитають раз-другий лекцію про правила поводження, тим все і закінчиться ...:girl_in_dreams:
     
  5. zaderyshka

    zaderyshka Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    То мені нагадує стару добру приказку - Я вірю в чесність депутатів, щирість президента, непідкупність суддів...в домовиків вірю, в русалок...
    ну, відповідно до списку віритимемо і в доброзичливих водіїв маршруток.
     
  6. kristina

    kristina Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Сьогоднішне добирання на роботу було як завжди не приємне. Пропускаєм чотири 45 маршрутки які або не зупинились, або зайшло(читай впхалось) туда 2-3 людей.З великим автобусом №5 останім часом теж не-альо, не надто часто їздить в годину пік.
    Ну зупиняється чергова 45 і починається : я вроді як мала зайти друга ( біля мене двері відкрились), тут всі відпихаються як можуть, я зайшла -картина далі, мужик років 45 нагло відпихає всім своїм тілом жіночку років 55-60, та в шоці шо він перед нею проліз, зняла його шапку і відкинула в сторону, він починає БИТИ ту жінку по голові кулаками, певно разів зо 5-6, дісталось випадково і молодій дівчині,яка стояла позаду.Наш народ в особі сильної половини людства, звернув йому увагу, але не зразу.Жінці все ж дісталось
    Словом я в шоці від побаченого - це навіть не рагулізм а ........
     
  7. Sara

    Sara Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    А в у мене вчора була також цікава ситуація в 184а. Їду я на роботу в 7.40 год. ранку, на Балатоні заходить мужик років 40-43, стає поруч біля мене і я відчуваю страшений запах алкоголю від нього. Мене це відразу насторожило, а потім він дзвонить якійсь кубіті і каже:"Чуєш, Ліль, я вже їду. Як би ти знала - як мені х..во, як би ти знала як мене мутить!" А я від почутого чуть не зомліла, та к цілу дорогу стояла і наблюдала за ним щоб це його "мутить" якось на мені не відобразилось. А саме смішне, коли я виходила з маршрутки, то ще мені руку подавав)))) Ось так я їхала вчора зранку на роботу. Ті наші маршрутки, то якась клоунада).
     
  8. MorsImmortalis

    MorsImmortalis мирний атом

    Відповідь: Львівська маршрутка

     
  9. Sara

    Sara Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    ой той часник в перемішку з цибулею - то жах:khomyak:
     
  10. Zvizda

    Zvizda Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

     
  11. agalinka

    agalinka Active Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    То вони за вас переживають, щоб ви не захворіли і місце уступили )))
    А я теж недавно їхала, маршрутка повна, став позаду мужичок так років 40-45 і так дихає, що у мене волося з позатилку аж на лоб летить:girl_crazy:, я раз глянула, другий, кажу мужчина можете на мене не дути, я наївна думала, що він "прікалується", а він "я так дихаю" :girl_crazy:, я собі як уявила, що від його "так дихаю" у мене вже мабуть пів голови мокрої, скоренько переюралась у кінець салону :girl_crazy:
     
  12. mrochkizm

    mrochkizm Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Може, він хворий на щось був, тому таке дихання?
     
  13. truskaffka

    truskaffka Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Що тішить, мабуть, ще менше, ніж

    :girl_crazy: :girl_crazy:

    У маршрутці люблять ще й "покашляти" гарненько часом..
     
  14. agalinka

    agalinka Active Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Може не питала :)
     
  15. kyharochka

    kyharochka Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Вчора ввечері їду з роботи додому маршруткою. Водій попався якийсь дьорганий і шумахер. То рушає, то різко гальмує, то обганяє і всі люди чуть не літають по тій маршрутці. На одній зупинці просять відчинити задні двері, за 2 разом він нарешті почув, відчинив. Виходила мама з маленькими дітьми. Мама вийшла і водій почав закривати двері і рушати. Діти залишились в маршрутці, перелякані. Люди вже почали кричати, щоб відчинив двері ще раз, бо ще не всі вийшли. Діти нарешті вийшли з тієї маршрутки. Водію-шумахеру зробили зауваження, то вже потім їхав трохи акуратніше і на зупинках чекав довше. Як таких на роботі тримають, не знаю.
     
  16. kyharochka

    kyharochka Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Вчора ввечері в маршрутці надихался перегару. Їхала з роботи до додому, сіла, бо було вільне місце. Біля мене стояв (то м"яко сказано) хитався, якийсь хлопчина. А несло від нього, що я вже ніс запхала в пуховик, щоб не нюхати того. Тримав в руках пакет і тією ж рукою тримався за поручень. Дівчині, що сиділа попереду весь час тим пакетом зачіпав по шапці. Всіх перепитувався де він є, щоб не проїхати зупинки. Одним словом противне таке, що капець. В мене така алергія на п'яних людей, що не витримую.:girl_devil:
     
  17. Urtica

    Urtica Kristelig qvinna

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Ох, як я Вас розумію... Сьогодні в маршрутці посперечалася з двома дядьками через третього дядька, який був п"яний і задовбав всіх пасажирів. "Ну сьогодні свяяяято, ну людина собі виииипила, що ж йому тепер, пішки йти?". Потвори. Ненавиджу (((
     
  18. Merry

    Merry Well-Known Member

    Відповідь: Львівська маршрутка

    то що його не знудило в маршрутці вам дуже повезло. Бо і таке трапляється... БЄ
     
  19. Vероніка

    Vероніка Never give up

    Відповідь: Львівська маршрутка

    Згадала ідентичний випадок
    Мужчина не міг взагалі стояти, погано було, постійно падав, його тверезі друзі ледь його підтримували. Народ підняв кіпіш, щоб його висажували, а де - посередині поля? Я запропонувала сидячим, щоб звільнили йому місце на пару зупинок. Та де там, всі демонстратично відвернулись і не реагували. Що за люди ?!
     
  20. Urtica

    Urtica Kristelig qvinna

    Відповідь: Львівська маршрутка

    А я б теж не встала. Думати треба, перш ніж п"яним лізти в маршрутку. То є громадське місце.