Для майбутніх мам (7)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем JuicyFruit, 28 Листопад 2012.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iablinska

    Iablinska Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Тю, а в мене щось зовсім нема охоти до прибирання :) Цікаво, то значить що родити ще не скоро, чи то що я просто лінива :)
    В мене останні дні ніби шило в одному місці, сидіти просто в хаті не можу, постійно мушу десь йти, чи на прогулянку, чи просто до когось на каву. Ну от зараз збираюсь на УЗД, а потім на каву, а потім ще до лікаря, а потім, мабуть, в мол. І тішусь, що весь день мене вдома не буде і буду зайнята хоть чимось :)
     
  2. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    В мене теж, крім прибирання поки ніяких передвісників:) Хай вже передвісники появляються на наступний тиждень:) Надіюсь, нашу лікарку снігом не замете і вона успішно вийде з понеділка на роботу:)
    А на рахунок "шила в одному місці", то це до ркчі, теж один з передвісників, кажуть, що відкривається друге дихання перед пологами;) А в таку погоду взагалі нікуда не хочеться йти, бо замете:D Хоча вчора півдня іздила по Львову, але нині то взагалі жесть!

    Але завтра мушу дьоргати чоловіка і поїхати на Південний - знайшла тумбочку для ванни і вже три дні думаю, як буду туда складати речі:) Нині спати через то не могла вночі:)
    Чоловік каже, що мій "синдром гніздування" його вже задрав-))
     
  3. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    поки доповзла кучугурами до зупинки, думала вмру в тому снігу... на щастя приїхав трамвайко!)) добре, що уроків нині мала мало, то тепер вже щаслива сиджу вдома і дивлюся на завірюху за вікном
    в ЖК ніяка сила мене не витягне нині :girl_haha: і так не хотіла йти, а тут така сУрйозна причина. уррра! :)
     
  4. MYR

    MYR Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    А ми вже вчора домовились з лікаркою з ПБ. Дала нам надію на ПП після КР, і я вже починаю збирати речі до ПБ.
     
  5. JuicyFruit

    JuicyFruit Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    І я також сьогодні уже все перескладала у шафах, залишилося ще у ванні в тумбочці все поскладати. Гніздуємося, дівчата:)
    А в мене вчора ввечері здається були тренувальні. Десь 4 рази відчула легенький ниючий біль в поясниці з інтервалом 15-30 хв. То воно? До цього вже десь 3 дні цей біль відчувала, але 1 раз протягом дня. Чесно кажучи, трошки злякалася і ніяк не могла заснути. Зрозуміла, що під час справжніх перейм мій мозок може відключитися і страх перед невідомістю візьме своє. Я до цього моменту пологів взагалі не боялася, а тут такий ступор. Не знаю навіть від чого. Чи від того, що ніби ще рано для пологів, чи від того, що вони вже можуть початися. Одним словом, надіюся що в момент справжніх перейм я зможу себе контролювати і не панікувати.
     
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    В мене друге дихання відкрилось в другому триместрі, як тільки токсикоз пройшов.
    Все мию, драю, прибираю, їсти якби мене хтось не спинив відрами би наварювала і то все з постійною головною біллю. Ну, не можу лежати і малюк, коли лежу товче сильно дуже, а так трохи спокійніший.)))
    На рахунок того щоб кудись ходити, то бажання трохи відпадає через погоду і ще в свою зимову куртку я вже не влажу, то мені мама прикинула свого плаща. І ніби не поганий той плащ, але так він мене харить, шо завал.:girl_cray: І я в ньому така якась як гарбузик і та шапка і чоботи- бісить воно все мене одним словом. І взагалі на зимовий одяг дивитися не можу вже.

    А до лікаря за чим? І до якого лікаря? Мені в ЖК впринципі дали скерування...
     
  7. daisygirl

    daisygirl Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Я б теж тільки десь гуляла і то подалі від дому. Гніздування взагалі немає (може через те, що прибирати не люблю). От єдине, що в мене з неділі живіт по чуть ниє, наче попереджає, що скоро місячні підуть. І так зараз лежу, а він ниє і ниє. То сьогодні рівно 37 тижнів, я ще морально не налаштувалась на пологи та й пакети не докінця складені. :) то ж тренувальні можуть 2 тижні так тривати, правда?
     
  8. Tetty

    Tetty Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Скерування від вашого лікаря вони забирають і відправляють до свого лікаря. Той заповнює карточку на вас і вже безпосередньо він дає скерування на аналіз в їх центрі. Наступний раз приходите вже зразу до нього (але знову через реєстратуру). І ще потім він вам призначає, коли прийти за заключенням, але то вже тоді краще дзвонити в реєстратуру і питати чи готові ваші результати за таку-то дату. То я зі свого досвіду говорю, бо в мене так було.
     
  9. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Така якась довга процесія...))
    Цікаво нащо вони вагітних взагалі на ту лишню волокіту відправляють.
     
  10. Мар'яся

    Мар'яся Moderator Команда форуму

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Скільки зайвих "тєлодвіженій" :khomyak:
     
  11. invisible

    invisible Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    А в мене їх і не було :) Навіть "синдром гніздування" мене оминув якось :)

    Боятися непотрібно. Далеко не всіх "відключає", особливо якщо пологи природні. Я себе повністю контролювала кожної хвилини, не було такого, щоб я відключалася чи не усвідомлювала того, що відбувається навколо. Просто при останніх переймах "уходила в себя" і так перележувала їх (вставати вже не хотілося), але була "при повній свідомості і ясному розумі" :)

    ---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

    А хто вам таке каже? Напевно тут мається на увазі оформлення допомоги по вагітності і пологах (якщо не працюєте і не стоїте на обліку в ЦЗ, сумарно буде десь 1300 грн. напевно), а допомога при народженні дитини до декрету жодного відношення не має.
     
  12. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    аналогічно. Не було ні хвилини. щоб я не контролювала процес- ні 10 перших годин без стимуляції. ні наступних 8 - під стимуляцією. Абсолютно все усвідомлювала, чітко виконувала усі вказівки акушерки.

    ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

    і тут аналогічно- ні фізичних предвісників у вигляді тренувальних перейм. ні жодного синдрому гніздування.
     
  13. sanches

    sanches Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Три години добиралась додому! . Машиною-пішки-маршруткою-пішки. Нарешті лягла на диванчик, то тепер діти вирішили трохи повідриватись і показати хто головний... ))

    Ще мене дуже здивував нині дзвінок з ЖК - подзвонили, спитали як я себе почуваю і запропонували прийти в понеділок на консультацію до проф. Маркіна...

    ---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

    Пощастило значить :girl_smile:
    В мене співробітниця недавно здавала - години дві чекала...
    Мені теж дали направлення на Короленка, але я не пішла - досить з мене грудневої здачі ТОРЧів...
     
  14. Redvisitor

    Redvisitor Active Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    ггг... от ми з чоловіком 8 числа поприбирали, а 10 я народила :) і більше передвісників ніяких не було
    до речі, офіційно виписуюсь з гілочки майбутніх мам :)
     
  15. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Я би особисто не йшла) я як лягала на 41 тижні в патологію, то якраз в середу професор мав обхід, я приїхала після обіду аби не попасти на нього. кажуть що дуже "сильно" оглядає і після нього всі народжують. А хто до нього звертається, то майже всіх на КР до себе записує.
     
  16. Kotenya

    Kotenya Well-Known Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)


    Коли я стояла на обліку перший раз (влітку 2011 року), то під час одного з візитів до ЖК мені лікарка запропонувала "почекати годинку і піти на консультацію до професора". Але я не пішла. Чула про нього те ж саме, що пише Algo.
     
  17. Brenda

    Brenda Member

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Видно, що нашій малечі дуже мало вже місця в животику: то ножку випирає, то дупцю, то шось там ручками перебирає:girl_in_love:
    Інколи таке враження, що ті ножки чи ручки продиравлять живіт і я іх побачу:girl_cool:
    Ще б хоча тиждень тим понасолоджуватись...
     
  18. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    в ЖК Маркін не дивиться так, як у пологовому. Це просто звичайна консультація, як і в лікаря ЖК. Просто Маркін з розумним виглядом буде говорити про можливі "складнощі", і , можливо порадить звернутися до нього за "консультацією" вже у пологовий перед пологами . Ну інколи не забуде сказати про КР.

    ---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:48 ----------

    саме тут Маркін консультував і мою родичку. І теж запропонував у 38 тижнів звернутися до ньогот на Джамбула, розповів про ризики ( там були деякі нюанси) і запропонував КР. І все. Родичка потім до нього не зверталася. Народила природньо і не на Джамбула.
     
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    Я теж до нього не попала на щастя, бо в четвер нам стукнуло 40 тижнів, а в понеділок Маркін мав брати на крісло. Він всіх брав, в кого вже 40 минуло. І от в неділю вранці я народила, так що до нього не попала. Але як він класно всіх вагітних по палатах провіряв, отими своїми двома пальцями. Просто клав їх на живіт мовчики і робив розумне лице.)))

    Він казав моїй лікарці що мені також потрібен КР, але вона мабуть його не послухала. Зав. патологією теж схилявся до КР. Показами ніби то було три гінекологічні операції і так званий їх "ускладнений гінекологічний анамез", одна з яких (правда лапара) була проведена на початку вагітності. Хоч то однозначно не покази, але професор так вирішив.
     
  20. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Відповідь: Для майбутніх мам (7)

    і у нас на Мечнікова він під час палатного обходу з мудрим виглядом клав два пальця на живіт вагітної, після чого витирав їх у рушничок, який за ним носила палатна лікар. То виглядало дуже кумедно...

    ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

    у мене було аналогічно. У середу я мала йти до нього на крісло, бо теж 40 тижнів, у вівторок мені ще раз провели усі аналізи +КТГ і увечері я пішла у пологову залу. Чесно кажучи, я так не хотіла того огляду, що просто "домовилася " із синочком. Тому він, "подумав" і народився за 4 години до огляду. Моя лікар ще встигла з їздити додому після моїх пологів, привести себе до порядку і встигнути на обхід. Хоча, моя братова потрапила на огляд до нього у 40 тижнів, огляд вона згадує без неприємностей ( навіть навпаки- казала, що дуже акуратно), але народила після огляду ще через 5 днів.
     
Статус теми:
Закрита.