У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

  1. levandivka

    levandivka З яйцями...

    У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

    Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!
     
    Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Kviten

    Kviten Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    про Медову Печеру я недавно залишала тут свій відгук, нам сподобалось дуже, святкували в лютому цього року там родинне свято. Знайомі святкували там весілля, то теж були задоволені, правда, зал брали той великий, що на першому поверсі, не знаю як там на другому.
    Я от тільки шкодую, що коли було моє весілля, то цього ресторану ще не існувало взагалі, а то б там робила, то точно :)
     
  3. Tamada

    Tamada ла-ла-ла

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Варшава. Мінімальна вартість, вказана на сайті 350 грн., в даному випадку вийшло 450 грн. Є два зали, на 200 і 350 місць. Я був, наскільки розумію, в більшому, бо було 200 гостей і залишалось ще багато місця. Столи круглі, по 10 чол., дуже зручно. Позаду столу для молодят є дуже зручна фальш стіна, за якою є можливість поскладати якісь речі, або (як в нашому випадку) погодувати операторів і ведучого). Достатньо високий і світлий зал, багато вікон і лампочок в світильнах. Акустика не дуже потішила, за рахунок гладких стін звук "губився" і відчувався гул в протилежній стороні залу, попри те, що була використанна досить потужна звукова апаратура. Тому, якщо плануєте там весілля на 200 і більше чол. і хочете якісний звук, раджу переконатись, що у ведучого достатньо потужні колонки, краще якщо їх чотири. Колонок, а не ведучих, я маю на увазі).

    Зауважень до персоналу не було, офіціанти достатньо чемні, вишколені. З нами працювала адміністратор Юля, було повне порозуміння, всі деталі по ходу весілля коректно узгоджувались. Не дуже мені сподобалось, що було тільки два застілля. Просто я прихильник трьох застіль, щоб частіше відбувалась "зміна декорацій". Оскільки при середній тривалості весілля 9 годин, з них на застілля відводиться 3, а отже в середньому два танцювальних блоки по 3 години, або 2+4 - це трохи незручно. Хоча якщо почати біля 18 і планувати закінчення в 12, то немає проблем. Щодо їжі не мав можливості багато дегустувати, але шашлик був дуже смачним, м'ясо було просто ідельне.

    Танці на цьому весіллі були в окремому залі внизу, там також був і фуршет (козацький стіл був на вулиці в альтанці). При меншій кількості, мабуть, можна танці робити і в одному залі з застіллям. Нижній зал має нижчі стелі та менше світла, але для танців це не принципово. В танцювальний зал ведуть досить круті і вузькі сходи, трохи незручно. Хоча ніхто не падав і заторів не було. Але 200 людей "туда-сюда" між поверхами - це "щось", особливо коли треба пройти назустріч. По всьому периметру танцювального залу дуже зручні м'які диванчики. Набагато зручніше між танцям відпочивати на диванах, аніж сидіти на незручних кріслах.

    Навколо закладу є велика територія, альтанки. Дуже гарне місце для влаштування виїзної церемонії. Щоправда це місце якраз біля дороги, але якщо використовувати звукову апаратуру, шум не заважатиме. Як завжди, для такого типу закладів, є величезна стоянка, є можливість влаштовувати салюти і є готель, де можна розмістити гостей чи влаштуватись молодятам. У попередніх відгуках було щодо "запахів", був там двічі, запаху не було, можливо вітер в другу сторону дув).
     
  4. Chrystal

    Chrystal Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Хочу залишити коментар про ресторан Княжий дім на Джерельній(біля газ стейшн). Дуже сподобалась сама будівля,два величезні холи в одному з яких стояли фуршетні столи, в іншому диванчики, окремий зал для танців, в підвальному приміщенні роздівалки,туалети. Круглі столи по 10 чол, зал в салатових тонах(трохи напрягучий).Дуже чисто, постійно прибиральниця прибирала сміття. На 120 людей місця було предостатньо. Є парковка. Дуже сподобались офіціанти,справлялись зі свєю роботою на 100%. Є місце для переодягання ,підготовки танцюристів і т.д. Стосовно кухні,то кухня не вишукана (хоча думаю на вкус і цвєт товаріщєй нет,можливо самі молодята захотіли таке меню),меню зовсім не сподобалось,дуже запросте. Цін незнаю. Загалом склалось гарне враження.

    Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk
     
  5. Волошка

    Волошка Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Теж колись була на весіллі в цьому закладі, то гості пішли голодні - просто не було чого їсти на столах. Я думала, що то наречені хотіли зекономити, а то виявляється в закладу політика така... Сумно, бо пройшло вже декілька років, а я все пам'ятаю, що весілля було погане через заклад.
     
  6. Arapeta

    Arapeta Well-Known Member

    Були у суботу на весіллі у ресторані Culinarium, що при готельному комплексі Kavalier. Він десь півроку як відкрився.
    Це було сучасне, невеличке (десь 25 чоловік) святкування після вінчання у дуже гарній і незвичайній, майже готичній, церкві поруч.
    Все було дуже гарно, розкішна територія готелю, краєвиди...фотки в молодих будуть просто бомбезні.
    Танцювали ми на вулиці, благо погода дозволяла, там же і солодкий стіл був (я так розумію, їм дозволили своє солодке). Правда, його було не багато, але достатньо, як на мене.
    Сам зал ресторану у білих кольорах, був невеличкий, на 6 столиків, співав хлопчина, зі страв усе сподобалось. Нарешті весілля, де замовляли не все підряд, а з розумом, так, щоб і смачно, і без обжираловки, а така собі вишукана вечеря. Майже нічого не полишалося, і ми були ситі. Мені так подобається.
    Що не сподобалось?.. Ну хіба теплий морс (то кидала льод), і до печеної свинини з овочами мені бракувало якогось цікавого соусу, але то такі дрібниці! :)
    Я б ще може з малими колись туди приїдемо. Дуже сподобалось.

    P.S. Кх-Кх... Глянула на сайті ціни... Нє, не поїдемо.
     
  7. GIS

    GIS Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Були в Святославі, в новому залі. Ну що сказати. Дуже сачна кухня, гарний новий зал, світлий, чехли на стільцях новенькі, великий досить, хоч розрахований до 100 чол. Приємний персонал, гарні внутрішні дворики, фонтанчики, хоч дворики в такому ж стилі як і старий зал, український, полювання..щось таке.
    На цьому плюси закінчуються, як на мене. Світло в залі пропадало десь разів 10 на пару секунд і разів 5 на пару хвилин, апаратура, звук якийсь...ненастроєний чи що... голосніше музика а ніж звуки і мікрофон, взагалі дуууже голосно. Музиканти їхні стандартні, українські пісні, російські, звичайні собі музики, один з них трохи виконував роль ведучого, ну.. одним словом нічого особливого...
     
  8. La esposa

    La esposa Moderator

    Запросили нас на весілля в "Термінал-А", в Рудно.
    Як там гарно!
    З одного боку, молодята постаралися, подбали про деталі. З боку адміністрації, мабуть, теж було сприяння, бо спогади лишилися дуже хороші. Хоча ми були мало (в 2 ночі вже були в ліжку), але сподобалось дуже :)

    Плюси:
    1. по-перше, мені дали можливість годувати дитину в затишку і майже в тиші (якщо так можна сказати про весілля)).
    2. смачні і небанальні страви, а я люблю смачно поїсти :girl_blush2:
    3. інтер'єр... ну просто супер, з точки зору фотографа. Багато природнього світла вдень і м'якого розсіяного ввечері. Багато чого можна придумати з прозорим ліфтом і величезною люстрою, фото будуть гарні.
    4. обслуговування - ненав'язливо і м'яко. Так і має бути.
    5. велика територія і парковка, багато столиків довкола.

    Мінуси:
    1. Комарі. Ні, комаридла! кровожерні, здоровенні! розумію, що то не сильно залежить від закладу, але ввечері бути на вулиці було неможливо.
    2. Місцеві хитруни-водії, які об'їжджали погану дорогу територією комплексу (що їх спасає тих 50 метрів..?)
    3. Чи то музиканти налажали, чи що, але за той час, що ми були, разів три пропадала напруга, а ще раз мій чоловік з возиком і дитиною застряг в ліфті і чекав, поки з'явиться струм. Добре, що ліфт прозорий))
     
  9. rododendronia

    rododendronia Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Голова болить вже від того вибору залу,зупинились поки на таких ще напишу по цінах може комусь знадобиться
    термінал А ціна 370-380 грн
    рамада 300 грн
    львівське передмістя 350 грн
    гетьман винники 350 грн
    святослав новий зал 300 грн
    дівчата хто там святкував поділіться враженнями. Обслуговування, кухня, загальні враження.
    плануємо весілля на 160 людей щоб було не тісно
     
    Останнє редагування: 12 Серпень 2014
  10. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Підтримую допис вище - мали там забаву, дійсно там дуже гарно. Просторий світлий зал оформлений у світлих тонах, для весілля саме то, панорамні вікна, комфортна температура, гарне сервірування, хороший посуд, тканинні скатертини і серветки - хоч і дрібнички, але з них складається загальне враження. Ненавязливе обслуговування,але завжди в полі зору, швидко реагували на будь-які прохання.
    А ще найбільший плюс - дитяча кімната - з батутами, кульковим басейном, здав дітей, і бавишся сам.
    Кухня - смачна, оригінальна, гарна подача страв, подані вчасно, напої охолоджені до потрібної температури, є дитяче меню, гарно оформляють стіл для діток.
    Світло не пропадало жодного разу і комарів не застали.
    Тепер з мінусів - туалет загальний, а комплекс складається з готелю, бістро і саме ресторану, тому коли приїхав автобус туристів вечеряти, в туалеті була черга.
    Піца з дитячого меню була неподитячому приправлена майонезом! і кетчупом...
    Музика була надто голосною, спілкуватись за столом було важко,хоча для весілля це напевно не мінус :girl_smile:.
    На дворі бракувало столиків,чи альтанок, місця де б посидіти, територія дозволяє. Ну і в нас виникли певні проблеми з адміністратором, хоча це можна назвати індивідуальною проблемою саме нашого святкування, проте досить неприємно, коли адміністратор щиро по-гамериканськи посміхається, з усім погоджується, обіцяє зробити і..... нічого не робить для вирішення певних нюансів, треба ходити-просити-нагадувати.
    Але загалом рекомендую.
     
  11. ola-lyola

    ola-lyola Well-Known Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    У Львівському передмісті на таку кількість людей точно тісно буде,а ще якщо погоди небуде, то взагалі важко уявити,як в приміщенні всі влізуть.
    Рамада гарний світлий зал, смачна кухня, але також невелике приміщення і території малувато.
    Біля Рамади є ще Відень - великий банкетний зал,правда не світлий,як мені подобається для весілля,але кухня там дуже добра, особливо гриль-меню, є дві великі тераси - закрита і відкрита.
     
  12. darysj

    darysj Active Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Два тижні тому відсвяткували своє весілля у "Фазенді на Гончарах",с.Гончарі(6 км від Львова зі сторони Сихів).Так,як сама рік шукала відгуки про цей зал і толкових нових не знайшла,тому вирішила відмітитись,може кому пригодиться
    Зал розташований у с.Гончарі,відразу за Давидовом.Це не є ресторан,а приміщення яке розраховане лишень на проведення бенкетів,та різних святкувань.Зал оформлений в австрійському стилі,дуже світлий та чистий.Розрахований на 160 чоловік.В приміщенні працюють кондиціонери,є два телевізори по різні сторони залу,де можна крутити відеоролики.Є колонки,які теж можна використовувати для фонової музики під час застілля.
    Зал розділений великими дерев'яними колонами,та вони зовсім не мішають гостям бачити наречених(бо нас вони трішки на початку напрягали).Головне вдало розсадити гостей.Столи в приміщенні круглі,та не з тих стандартних,а досить великі,тому гостям дуже зручно за ними сидіти(і ще,то дуже круто виглядає).Скатерки та чохли золотого кольору,мені то дуже не подобалось,та як згодом виявила,вони ідеально підходять до самого стилю залу.(а ще,те добро входить в ціну приміщення).Посуд НЕ БІЛОГО кольору,то теж я б віднесла до "-",та в стиль вписується ідеально.
    Кухня дуже смачна,якщо кому кортить,то заходите в "де Манджаро" і куштуєте,бо кухня від них.Страви всі товарного вигляду,усе гарно подають і викладають.Правда,якщо захочете заглянути на кухню,то вас туди навіть краєчком ока не впустять глянути
    Офіціанти усі злагоджено працюють,при подачі страв їх було дійсно непомітно.
    Ціна на людину у нас була ще по старому курсі,бо замовляли зал до НР,після НР змінилась.Зі свого можна привозити алкоголь,фрукти та солодке.М'ясо входить в ціну.Читала багато негативних відгуків,що не можна нічого довозити,що люди мали конфлікти....переживала страшно.Та з мого досвіду скажу вам те,що ми довозили крім вище написаного:м'ясне(яке нам просто до їх нарізки дорізали ще наше,бо нам здалось що то замало),сир,оливки,ікру,аджику(бачила люди купляли кетчуп і гірчицю),варили власний узвар і вони його розливали у свої графіни....Коротше домовлятись можна про все.Також нам давали гарні графіни на випивку на фуршет.Власниця закладу йже на компроміс,головне гарно,чемно спілкуватись.
    У підвальному приміщенні знаходиться танц-майданчик та фуршетний зал.До "-" віднесу розмір залу,бо коли у вас 120 людей,як у нас і на вулиці поза 30,то там справжня сауна.У нас музики були бомбезні,то кондеціонери не могли впоратись з тою кількістю людей що танцювала.В залі здається 2 кондиціонери+власне дискотечне освітлення.Поруч залу розміщений окремий зал для фуршетних столів.А ще,там стоїть барна стійка з автоматом на каву чай(це теж їхнє).Обрахувати вас на цьому ділі не можуть,бо там стоїть лічильник,і лишень ви туди прибуваєте,як вам вказують початкову цифру,а в кінці забави ви розраховуєтесь за усе.Посуд,різні підставки для солодкого та фруктів+нарізка солодкого і викладка коштують 300 грн.Ще +300 і обслуговують повністю весь фуршетний стіл,то дуже зручно,бо дівчата справді тримають там порядок і чистоту(а то з нашими людьми самі розумієте).Каву,чай на барі подає офіціант,тому там постійно порядок,а не хаос.Ааааа,забула написати,що на фазенді беруть за оренду приміщення 4 тис.грн(скатертини і чохли входять у ціну).А ще,після 12,кожна наступна година 200 грн.
    Територі ресторану,то була саме та точка яка нас підкупила.Неймовірно гарна територія,купа різних декоративних дерев та кущиків,цікавих клумб та композицій+ басейн,який підкупив нас найбільше(правда під час весілля туди прохід закривають,та до приїзду гостей можна пофотографуватись),Покористуватись басейном можна на другий день:girl_wink: Для діток там теж буде комфортно,бо територія закривається,є де побігати, та ще й качельки поставили для розваг.
    Територія охороняється,є місце для паркування.А ще,тут дуже гарно робити виїздну церемонію+ довкола ліс,то є де зробити оригінальні фото.
    На фазенді здають 8 номері(здається їх ціна 400 грн.)і один дворівневий номер для молодят з особистим джакузі(ціна 2000 грн,та нам на 500грн зробили знижку).Якщо є потреба,то у них є готель і в центрі Львова.Які там ціни не скажу на жаль.
    Ще,вам нададуть гардеробну-кладовку для ваших речей,випивки і т.д та холодильник для солодкого.Подарунки для гостей краще нарізати вдома та розпакувати у корзинки і вже на місці просто все гарно розкласти у холодильник.Ключ від кладовки буде у вас,тому не варто буде хвилюватись.
    На разі все,що пригадала,будуть питання звертайтесь у приват
     
  13. rododendronia

    rododendronia Member

    Відповідь: У кого де було весілля?

    Напишу свої враження від кільког банкетних залів. Сьогодні побували в
    Термінал А .. зал надзвичайно світлий, великий, просторий мама аж переживає що він завеликий. на 150 людей і що вони порозходяться по різних куточках. Застілля на 2 поверсі, танці і фуршет на першому. Вартість за особу 380 грн (входить і сирна і мясна нарізка, і стандартно фуршет напої свої)+10% обслуговування +кава, чай і дитяча кімната
    Соняхи територія дуже гарна, а ось інтерєр в ресторані мені не сподобався, не для весілля .. широкі колони, деревяний стиль , зал потребує повного оформлення. По цінах оренда залу 2500 грн, з особи 400 грн після 2 ночі 200 грн година
    європа (солонка) інтерєр не поганий в світлих тонах , але душа нам не лягла. Вартість з людини 350 грн+обслуговування за кожну особу 50 грн. Весілля може тривати в суботк лише до 2 ночі , нам то мало )))
    Рамада класичний інтерєр, є невеличке подвіря. На 150 людей нам пропонували 2 зали один для танців інший для самої забави, не сподобалось що щоб з одгого залу перейти в інший требв проходити коридорчик потім кафе де можуть сидіти гості готелю а потім зал для танців. Вартість 300+оренда 1800 грн і після 1 теж потрібно доплачувати але не памятаю скільки.
    Заїжджали ще в новий ресторан "султан палас" але на жаль банкетний зал буде готовий лише через 3 місяці ((
    З переглянутого найбільше сподобався термінал А , але теж почала переживати чи не розійдуться люди по своїх куточках чи не завеликий він ((
    На наступному тижні плануємо переглянути ще озерний край, гетьман і святослав.
     
  14. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Дівчата, ніяк не можу визначитися з залом. за ці вихідні були в 15-ти. до душі припала Винна гора у Винниках. Зал, де сидітимуть гості, великий, світлий з панорамою на Винники. а от де танцюватимуть... весілля буде на 100 осіб приблизно і я щось ну дуже боюся що то просто міні-клаптик вийде для гулянки.
    [​IMG]
    порадьте ще щось. сподобалася Злата. але начиталася що кухня погана. думали також про зал на 2-му поверсі у Святославі (Винники), але сцена-подіум для танців а-ля Старгород також не надто привабила.
    були також у Відні, Рамаді, Галицьке передмістя, Медова печера, Старий Замок на Зеленій, Бухта Вікінгів, Озеро (Наварія Нова), Гетьмані (Винники), Галицьких Витрибеньках. Також нам не підійшли по ціні Фазенда на гончарах, Древній Град, Галицька корона, Панська Гора. Відкинули ще й Княжий Двір, Сьоме небо. Єдине, що ще не встигли подивитися - Супутник
     
  15. Siania

    Siania Love Life

    Відповідь: Приготування до весілля

    Ой, не ходіть туди, це вже савдепія...ці коридори 80-х років...може кухня й смачна, але сама атмосфера пахне старістю мені.
    Подивіться Писанку на Замарстинівській, Марс (на виїзді зі Львова).
     
  16. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    ви перераховуєте лише ресторани. А не пробували по нічним клубам пройтись? У мене було весілля "на дискотеці" і всі дууууже задовлені
     
  17. Krysya

    Krysya Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    дякую за пораду. але поки що я не уявляю як це буде виглядати. якщо можна, то розкажіть де було ваше весілля і як виглядало це
     
  18. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    У мене було в "Карпати-Спліт", то на проспекті Чорновола. Тепер воно по-іншому називається, забула як. Вроді "Антураж". Класно було. В оджному залі столи буквоб П стояли, там 110 чоловік було. В другому залі, той що "диско" -- всі танцювали, на диванчиках валялись. Хто хотів йшов більярд грати, хто хотів -- на гральні автомати (але то діти переважно). Там ще проектор був, то ми свої фотки і відео на стіну пускали, гості дививлись. На балконі народ курив, бочку з пивом теж на балконі поставили. Задоволені були усі, бо було "разнаабразіє розваг", а не тільки поїсти-потанцювати. Молоді класно було -- бо багато інтимних куточків, і вже не треба зажигати на очах у бабусів-дідусів-тьотьок-дядьок

    ---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:33 ----------

    о, ще згадала класний ресторан. Але то перше в Коростові -- село за Сколе -- "Золота форель".
     
  19. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Гляньте ще Рафаель і Дністер.
     
  20. Lambada

    Lambada Member

    Відповідь: Приготування до весілля

    Святослав у Винниках,
    Варшава у Малехові - була восени, величезний зал, гламурно все, окрема закрита територія
    Ще готель недавно відкрився на Рогатці (може Кавалєр, точно не скажу)

    Високий замок ресторан (навіть два)

    Ну і більшість готелів мають ресторани, навіть в центрі напр.Леополіс, Опера - але то на меншу кількість гостей...
     
  21. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    Відповідь: Приготування до весілля

    подивіться Будьмо в Малехові, місця багато і кухню хвалять,( мені лише риба не дуже сподобалась, а решта усе смакота)