Все про закордонний паспорт

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем Tamada, 8 Лютий 2013.

  1. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Підкажіть, а куди саме Ви писали скаргу?? Думала дочекатися четверга (якраз рівнотри місяці мине) і написати все ж..а раптом допоможе..
     
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    то в них певно в якійсь процедурі то прописано. Я так натерлася об ті джинси пальцями, шо вони аж гарячі були і "ноль на масу" )) я вже аж подумала, що той рисунок на джинсах ше більше стерти можна... і серветки вологі, і три працівники з моїми пальцями на тому пристрої бавилися...
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  4. Barbie

    Barbie Well-Known Member

    Напишу і я)подали дітям на паспорт ще 23 жовтня, на Хмельницького. Взяли не термінові, по часу мали б бути в січні готові. Але з 11.01 вони були на персоналізації. І в суботу я знову провіряю, а все як і було. Найшла там на сайті де можна залишити скаргу, написала. І от диво, вчора показало, що наші паспорти відправили вже. Не знаю, чи то так по плану вийшло, чи і скарга посприяла, але вже хоч це радує. Тепер чекаю смс.
     
  5. Matvijko

    Matvijko Мамуся в декреті...

    Я там само скаргу писала, і на другий день статус змінився, думаю то якраз скарга і повпливала.
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  6. Rozmari

    Rozmari Well-Known Member

    Сьогодні у фейсбуці в стрічці новин вибило оголошення з групи "Барахолка" "Надаю послуги з реєстрації в електронну чергу на подачу закордонного паспорту. Ціна 100 грн." І таке красиве, якісне фото біометричного паспорту. Типу фірмА :girl_devil: Багато людей реально зацікавились і почали писати коментарі типу цікавить, напишіть деталі і т.д. і т.п. Знайшлися й такі як я, що писали, що це чесно, призводить до корупції і після таких "рєшал" взагалі важко будь-кому зареєструватись в ту електронну чергу. Мене реально це вибісило, активним посиланням затегала в коментарях кіберполіцію з проханням звернути увагу на персону покупця. Через 5 хв. оголошення було видалене, тільки от не знаю, чи та дівчина злякалась і видалила, чи дійсно Кіберполіція. Так і живемо, всюди треба придумати бізнес, а потім дивуємося чого паспорт чекати 3,5 місяці, бо одні хитріші інших і так по колу. :girl_sad:
     
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Melian

    Melian Well-Known Member

    те отримання документів як лотерея - подавала я свої документи 17 жовтня, а чоловік 22 жовтня. сьогодні перевіряю - нарешті мій паспорт "персоналізовано та передано до служби міграції" сьогоднішнім днем, а чоловіка - теж передано але вчорашнім. так що по логіці, він ще й може швидше паспорт забрати ніж я. от так от
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Подавала 13 жовтня. Зі вчорашнього дня документи відправлено до дмс. Але тепер квест полягає в тому, щоб отримати, бо з досвіду: видають в певні дні (які змінюють собі як хочуть, влітку була середа і субота, зараз казали, що в четвер видають) і то в конкретні години (Сихівський район).
    Це повний капець :girl_cray:
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Прикол: по телефоні сказали, що видають в четвер готові паспорти закордонні, а по факту, на місці, раптово змінили дні на середу і п'ятницю. Слів нема.
     
  10. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Ура! ;) А сайті врешті змінили стан паспорта ( численні скарги допомогли);)

    Лишилося дочекатися доставки до Львова та отримати.

    А хто в курсі про графік видачі паспортів на Руданського ?)
     
  11. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    Я свій паспорт забрала ще 31 січня, а з чоловіковим трохи приколи були. На сайті відслідковували, що ще 20 січня відправлено в територіальний орган ДМС. Але так, як ми подавали в ЦНАПі, то чекали смс, коли прийде туди. Мені смс прийшла 29 січня, то пішли в ЦНАП. Паспорта чоловіка не було ще. Чекали далі, але скіки можна?! Почав писати скарги на ДМС. Відповіді не було. Знайшов їх на Фейсбуці, написав. Відповіли, що вже давно відправили в наш ЦНАП! Пішов сьогодні в ЦНАП виясняти. Там сказали, що як нема смс, то значить і паспорта нема. Ну він питається, як так може бути, то ще ж 20 січня мав бути паспорт, і з ДМС давно направили. Нє, кажуть чекайте смс. Чоловік почав грозитися, що хоче писати офіційну заяву-скаргу прямо на них. Дівчина почала переглядати новоприбулі паспорти, і о чудо - паспорт знайшовся! То вона каже, що напевно якраз сьогодні тіки прийшов. Ага, звичайно по Львову паспорт від ДМС до ЦНАпу йде 20 днів! Ну розумію, що наш ЦНАП у Рясному знаходиться, але то ж його не черепаха везла:)
     
  12. aknytsU

    aknytsU волошкова...)

    Яка процедура подачі на закордонний в ЦНАП? Батьки хочуть зробити собі, онлайн я вже місяць зареєструвати не можу, а стояти з 5 ранку і тримати чергу біля ДМС щоб тільки зареєструватись на подачу бажання нема(
     
  13. Thebestnata

    Thebestnata Well-Known Member

    @aknytsU, треба реєструватися в 12 ночі,тоді даються вільні години. З першого разу можете не попасти,але знайомим,ну і нам вдавалося зареєструватися.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  14. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Доброї ночі, ану підкажіть, сижу другу ніч, намагаюсь зареєструватись і коли вдається знайти годину(сайт цнап), видає отаке:. І все...
     
  15. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    то вам на ДМС видає?
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2018 ---
    бо там мені видавало лише що багато одночасно людей спробуйте пізніше і час може зявитись як 00:00 так і 00:17 і далі, дівчата вище описували
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2018 ---
    Електронна черга
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2018 ---
    і в ніч на неділю і понеділок може не оновлюватись бо ДМС непрацює
     
  16. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    То сайт ЦНАПу видає, але при тому, паралельно на оформлення ID паспорту зарреєструвалась з першого разу, тому як би в ніч неділю не оновлювалось, воно б мене на ID паспорт теж не зареєструвало...
     
  17. Magnoliya

    Magnoliya Well-Known Member

    ну ЦНАП по іншому працює. Може місць нема тому так пише.
    В ДМС сьогодні вранці реєстрували на 20.03. І говорили що вже швидше видають принаймні термінові паспорти, наскільки то швидше невідомо)
     
  18. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    Підкажіть, для отримання нового закордонного паспорта потрібно з собою мати старий?
     
  19. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Треба мати український і старий закордонний теж, бо мені поставили відмітку в ньому, що я маю ще 1 біометричний. Але мій старий ще дійсний.
     
  20. Chukuliadka

    Chukuliadka Well-Known Member

    А старий закордонний не забирали? Чи ви щось доплачували, щоб він залишився?(Дякую!)