Перші тижні вагітності!

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем Пупсик, 30 Квітень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    коричнева мазня є менш небезпечною, ніж рожева чи червона. Коричнева- це залишки старої крові. Тобто або після розсмоктування гематом, або десь залишки старої менструальної при навантаженні. Термін зараз який?А у вас на УЗД тонус був виявлений, що магнезію виписали ( чи виписали магне)? Бо просто при мазні без тонуса вона не є показаною. Я з коричневою мазнею на збереженні лежала і навіть з незначним тонусом, то магнезію лікар не призначала. Казала, що якщо тонус посилиться- тоді лиш. А так- просто під щоденним спостереженням бути до припинення виділень. Ну і плюс важливо ще біохімію крові здати та коагулограму ( тут теж подивитися на роботу внутрішніх органів і чи немає відхилень, які могли би спровокувати виділення). Коли така ж мазня чуток раз повтоилася вже на більш пізньому терміні, то після консультації лікар з пологового вже нічого , крім спокою не призначала. Сказала, що скоріше за все після навантаження ( а воно тоді було) ще краплинка старої крові вийшла
     
  2. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    6-7 тижнів. За тонус нічого не казали. Значить мабуть нема. По-моєму то таки магнезія пише (в порошку). Виписали для зняття спазмів. Я ходжу на роботу і хоч не хоч якесь навантаження є.
    Я щось геть заплуталася. Бо при попередній вагітності на узд була гематома, тонус і явна загроза. Та і мазня була насичено коричнева. І зрозумсіло звідки вона. То був аналогічний термін як зараз.
    Зараз узд нормальне, і без тонусу і без загрози. Що ж тоді маже?
    Як довго можуть бути ті залишки і наскільки то взагалі безпечно?
    Я ще запитала в лікарки стосовно коагулограми то вона сказала, що ті показники, які визначає цей аналіз, не мають аж такого суттєвого впливу на збереження вагітності. а аспірин вона не призначає, бо він розріджує кров, що створює додаткову небезпеку для вагітності.
    а що передбачає біохімія крові?
     
  3. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    відображає функціонування інших органів. в пологовому, коли на збереження потрапляєш. то її обов яково роблять.
    критичні періоди попередньої вагітності є критичними і при наступних в цей же час.Тому в ці періоди навіть без якихось особливих підстав радять бути обережнішими
    довго чи ні- індивідуально. У мене були одноразові моменти в 15 і 19 тижнів. Безпечність- то залежить індивідуально ( стан організму і реальні причини мазні). Якщо у вас вона не припиняється, то, можливо, краще на тиждень під нагляд лягати. Бо при мазні , особливо в першому триместрі, бажано в основному лежати. Це- найкращий лікар і без особливих пігулок ( особливо, коли видимих причин для мазні немає). Бо то не є виходом не брати лікарняний, а пити розслабляючі і закріплюючі, паралельно ходячи на роботу.
     
  4. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    краще візьміть лікарняний, якщо для вас то критичний термін
     
  5. Козенятко

    Козенятко Well-Known Member

    В принципі по УЗД мало би бути видно, звідкись вона (кров) береться, можливо якась гематомка або після са якась судинка лопнула, хоча якщо виділення коричнуваті то кров стара і це не дуже страшно. Але будьте обережні, контролюйте, відпочивайте, все наладиться.
     
  6. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    я б теж так казала. В тиші, спокої і затишку легше думки сконцентрувати в правильне русло. З'їжте шоколаду чи улюблені цукерки, включіть гарний фільм, зробіть все, що приносить вам задоволення. І говоріть з дитинкою - розкажіть як ви її любите, як ви її чекали, подякуйте, що вибрала саме вас, заспокойте її. Постарайтесь налаштувались на позитив і безкінечно передавати його дитинці, повторюючи яка вона бажана.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    в мене на такому ж терміні була одноразова мазня, така добряче коричнева, після СА. Передбачаю, що може були якісь залишки або з шийки таке пішло... Точно не можу знати. УЗД загрози і тонусу не показувало, а лікар все-одно папаверин в уколах призначила і кровоспинне. Вже не пам*ятаю точно, але спазмолітик я колола день чи 2 і так само кровоспинне, бо не було що спиняти... Брала лікарняне, лежала і, як дівчата пишуть, говорила з малям, молилася. Болів ніяких не було. Виділення відразу чистими також не стали, виходили ніби розбавлені залишки мазні.
     
  8. model fantazii

    model fantazii Well-Known Member

    [QUOTE="сніжна, post: 2090655, mem. Бо при мазні , особливо в першому триместрі, бажано в основному лежати. Це- найкращий лікар і без особливих пігулок ( особливо, коли видимих причин для мазні немає). Бо то не є виходом не брати лікарняний, а пити розслабляючі і закріплюючі, паралельно ходячи на роботу.[/QUOTE]
    Згідна 100%. Візьміть лікарняне і лежіть. То найкраще що Ви можете зараз зробити для себе і дитинки:)
     
  9. METAMORFOZA

    METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

    А в мене сьогодні після того як помила посуд, так тиск підскочив! Так себе зле почала почувати! Але дзвонила до лікарки, то казала ніби що це нормально, таке у вагітних буває, казала побільше відпочивати. В когось таке бувало?
     
  10. Raven

    Raven Мама малятка

    Якщо поодиноко - буває
    постійно - велика бяка не стільки вагітній, скільки дитині
     
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    напевно про всяк випадок треба мати щось з ліків, щоб збити тиск.
     
  12. Demi

    Demi New Member

    Дівчата, підкажіть, може хто знає...у вівторок робила тест, показав легку другу полоску, через день (у четвер) зробила ще раз, друга вже була більш чітка, сьогодні зробила третій ( струменевий) тест, полоска знову посвітлішала, чи може означати це щось недобре? Бо я вже переживаю, плюс до того постійно мене біль внизу живота турбує, то такий як на місячні, то різкіший, планую завтра кров на ХГ здати, а зараз так мені не спокійно..
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    в мене 3 тести показували другу слабшу полоску і живіт низом понивав, ніби як на місячні:) не переживайте, підіть краще здайте кров на ХГЛ:) Тести мають різну чутливість і можуть по-різному показувати. Не думаю, що тільки по тесту можна казати, що щось не те...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. olitsisa

    olitsisa New Member

    Привіт ,потребую поради, в мене вагітність повні 6 тижнів , малий з садочку притягнув бацилу яку я з легкістю підхопила. Температура в межах 37.3-37.6 після чого збила парацетамолом, п'ю калину-малину і молоко,але дуже сильний кашель,який не проходить. Лікарка в поліклініці в нас трохи дивна,вона все лікує Нурофеном,що отруєння в малого, що температуру ,як виявляється і кашель мій також треба лікувати Нурофеном. Питання , чи може сильний кашель , на такому терміні спровокувати відторгнення? Бо сильне напруження в районі живота . Чи марно панікую?
     
  15. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    Чула що не бажано пити малину, бо вона якось сприяє розслабленню шийки матки. Ну але це Ви ще уточніть. А при кашлі, можна пити сироп подорожника доктора Тайса.
    Незнаю, але думаю що полюбому погано, коли Ви так напружуватиметесь при кашлі.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Калину не можна вагітним
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    Недавно на дп і в газеті я читала, що молоко ще сприяє розмноженню бактерій в горлі, так як містить лактозу. Краще вже пити теплий чай, полоскати содою, мені пом'якшувало. Також приблизно на такому терміні кашляла. Старалась лишній раз не кашляти☺, але він в мене був такий помірний... хоч і пройшов не швидко. Не чіпляйтесь відразу за сильні ліки.
     
  18. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    А температура така на вашому терміні може бути і нормою. Головне, щоб вище не йшла. Діє прогестерон, який підвищує температуру тіла.
     
    • Співчуваю Співчуваю x 1
  19. iriwa

    iriwa Особлива мама

    З тою температурою то дуже цікаво. Зі старшим то малао "робочу" температуру 37-37,5 , а тепер навіть 36,6 нема. Переважно 36,1-36,3.. і що поробиш, нічого..
     
  20. preciosa

    preciosa Well-Known Member

    В кожного індивідуально, в мене також не було постійно підвищеної, та й не міряла, якщо застуди не було;)
     
Статус теми:
Закрита.