Шлюб з іноземцем?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем New Shrek, 31 Травень 2007.

  1. Bursukanja

    Bursukanja Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    Не розумію, чому відмовляють?! Мій чоловік при наявності паспорта громадянина іншої держави преспокійно пропрацював у двох компаніях (правда, трудові угоди з ним були радше словесні). Правда, він дуже унікальний спеціаліст, можливо, тому і йшли на такі поступки. А потім він отримав посвідку про право постійного проживання (бо мама тут прописана), і тепер уже працює на підставі цієї посвідки.
    А може, допоможе? Якщо іноземець зможе отримати право на постійне проживання, бо тут проживає його дружина, то на підставі цієї посвідки він зможе отримати роботу.

    Ага-ага, как же-как же:girl_smile: Ми не могли одружитись 2 роки, бо документи чоловіка постійно "забраковував" обласний РАГС. Не там печатка, не такий підпис і теде і тепе. Від нашої бюрократії вже шляки трафляли, ми переробляли документи (все через США) двічі! Уже дитині рік був, як ми змогли одружитись...Ну і звісно, не обійшлось без пошуків "лазєйок", вже думалось виїхати до Америки і там це зробити. Але труднощів з того боку було більше...мій брат, юрист у США, порадив "добити" одруження тут, аніж починати із "візою нєвєст". Таки добили:yahoo:
     
  2. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    А в нас юристи радять навпаки. Мій брат зробив візу нареченій і ніяких довідок з РАГСу не треба було. Якось розписались тут без ніяких проблем.
    Я розписалась з чоловіком в Україні і лишень дякуючи помилці працівника консуляту мій чоловік був зі мною через пів року. А так то ми мали чекати на зустріч 5 років.

    ---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

    У вашій ситуації так. У вас вже була дитина.
    Я сама через це перейшла і ніяких проблем з печатками не було. НІДЕ!!! Декілька моїх друзів також це перейшли і віза нареченої була найкращим і найшвидшим способом.
     
  3. Bursukanja

    Bursukanja Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    Я Вам розповім, які проблеми. Чоловік - розлучений. У Америці. Відповідно для реєстрації шлюбу в Україні він повинен був надати документи про розлучення. Юрист - у Сан Дієго, чоловік - у Сан-Франциско. Попросив "лоера" (юриста) переслати документи для одруження тут. Відповідно заплатив. Юрист прислав копії. Тут потрібен оригінал! Знову - листування, дзвінки (а чоловік уже повернувся до України). А оригінал не у лоера, а у суді! А суд не віддає... Чесно - 2 роки тому я краще в тому орієнтувалась...А ще кожен штат по своєму оформлює ті документи...А бомбою стало, коли обвішана золотом і діамантами пані-цьоця у обласному ЗАГСі сказала, що, взагалі, краще було б, якби чоловік "переїхався" до Києва і взяв довідку у консульстві, бо цьоця знатиме, як мають виглядати ті довідки, а як мають бути оформлені документи з Каліфорнії - нєа!!! Але я на то злютіла і сказала, що ми звернемось до представництва у Штатах із запитанням, чому це Україна не визнає виданої ними довідки...Цьоця си впудила і дала дозвіл! Вотаке.
     
  4. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    от в тому думаю причина і полягає :)
    вважайте, Вам сильно пощастило. можливо, пощастить людям і в описаній ситуації.
    я ж писала про офіційну процедуру, і те з чим стикалась по роботі.

    Тут в нашому законодавстві знову замкнене коло, на жаль. Посвідка на постійне проживання (роглядаєм випадок з описаною інформацією) видається або на підставі того ж дозволу на працевлаштування або потрібно 2 роки прожити в шлюбі в Україні...
     
  5. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    Тому я і кажу що у вас особлива ситуація.
     
  6. Bursukanja

    Bursukanja Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    Ні ну неправда! Звісно, це коштує багато "убитих єнотів"...чоловік отримав ту посвідку лише на підставі того, що ту живе його мама...тобто, якщо тут житиме його дружина, він також матиме змогу її отримати!
    Слухайте, давайте я запитаю у чоловіка...у нього є тел. тої цьотки, шо йому все "поклєєла"....може, і вам це допоможе...
     
  7. MAXAMAK

    MAXAMAK New Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    мова про те йде, що мої знайомі могли то порішати за купу у.о. але в них стільки немає і залишились деякі моральні питання, які вони не можуть не брати до уваги(
     
  8. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    Ще розповім як краще одружуватись з британцем :)
    Я вже жила тут по довгостроковій (піврічній) гостьовій візі. Хотіли реєструватись тут, але пішли до місцевого реєстратора, почитала сама їх положення і вияснилось, що мені для цього потрібно власне мати візу нареченої, а самого факту мого перебування "на місці" недостатньо. Крім того, як тільки розпишешся, то відразу потрібно подавати документи на "візу на проживання", особливо якщо збираєшся працювати, бо віза нареченої дає право лише розписатись. Тому подумали і вирішили, що вже краще розписатись в Україні подавати відразу на "візу на проживання".
    Для того, щоб розписатись в Україні, то місцевий реєстратор видав моєму чоловіку довідку, що він не перебуває в шлюбі і ніхто до нього не має ніяких претензій (були перед тим типу 2 тижневі "оповіді" - висіла офіційна інфо, що такі то такі то мають намір одружитись, чи ніхто не заперечує). Далі цю довідку потрібно було легалізувати (апостилізувати) в міністерстві закордонних справ, щоб вона діяла в Україні. Це все зайняло десь 2 місяці.
    Далі в Україні ті 2 документи + копія паспорту чоловіка переклались і понеслись в управління юстиції, яке повинно було видати дозвіл, що не заперечує проти нашого шлюбу.
    Далі вже всі англійські документи + паспорт чоловіка + дозвіл управління юстиції беруться до РАГСу і відбувається стандартна процедура одруження.
     
    Останнє редагування: 3 Лютий 2011
    • Подобається Подобається x 1
  9. Маруся-мама

    Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    Пригадала чому мені було легше, бо на час розписки я ще рахувалась громадянкою України а з США постійним жителем, бо я вже подала документи на громадянство, але ще його не отримала.

    У нас віза нареченого бути не могла, бо я не була громадянкою США на той час. Отже нас чекав довгий процес возз’єднання сім’ї який на той час займав що найменше п’ять років. Я приїхала в Україну, з довідкою від мерії що я тут не реєструвала жодного шлюбу і в Україні ми спокійно розписались. Далі взяли довідку з РАГСУ і поїхали в Київ в Консулят і здали документи на возз’єднання сімей. Там мому чоловіку оголосили що йому треба набратись терпіння і чекати п’ять років.
    Всі документи з Києва відправлялись в Варшаву, ну і потім мусіли їхати в США для розгляду.
    Нам Бог подарував людину яка помилилась і зробила документи так ніби я вже є громадянка США і викликала мого чоловіка на співбесіду в Варшаву в Червні, але через те що наша пошта дуже гарна його пакет загубили. Але ми в Червні взяли шлюб і коли я поїхала на початку липня в Америку я сказала чоловіку щоб він подзвонив в Варшаву і вияснив де документи. Виявилось що він проспав день інтерв’ю, але знову ж таки з Божої ласки жіночка в Варшаві переглянула ситуацію і викликала мого чоловіка на інтерв’ю в Серпні.
    В Жовтні він вже був в США. В Листопаді я прийняла присягу і отримала громадянство.

    Двойорідний брат робив візу нареченої, бо це був найшвидший спосіб спровадити його дівчину з України. Ані він ані вона до того не були одружені і дітей не мали.
     
  10. liebekristin

    liebekristin New Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    DesperateHousewife, чи не могли б Ви підказати яким чином отримати гостьову візу до Великобританії? в мене там наречений,проте одружуватись плануємо в Україні, тому візу нареченої не плануємо відкривати,проте мені б хотілося поїхати тули хоча б на якийсь час перед весіллям... Дякую!
     
  11. DesperateHousewife

    DesperateHousewife Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    liebekristin,

     
  12. Zoryanazirka

    Zoryanazirka Well-Known Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    А ми пішли і взяли довідку в консульстві США. Вся процедура тривала 20 хвилин. Але в обласному РАГСі теж непогано нерви витріпали. То їм переуладай, то апостилюй то 200 дай. Правда було то вже давненько.
     
  13. dollymom

    dollymom New Member

    Відповідь: Шлюб з іноземцем?

    В мене коліжанка вийшла заміж за ліванця, він її обожнює, на руках носить, спочатку жили в Україні, тепер виїхали до Лівану. Пишемося часто, мають двійко діток, щасливі!!!! Свекруха її любить і балує, а іншу невістку (ліванку) - не жалує.
    Все індивідуально. Кохання долає всі перепони. Щасливими можна бути будь-де, головне знайти свою "половинку".
     
  14. Malinaya

    Malinaya New Member

    Питання:
    1. Де краще укласти шлюб (переваги, недоліки);
    2. Пакет документів (як довго збирали);
    3. Зверталися за допомогою до агенств;
    4. Якщо вирішили укласти щлюб в його країні, за якою візою;
    5. Будь-яка інформація про шлюб в Греції.
    Всім вдячна:kisss:
     
  15. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    Все залежить від того, в якій країні Ви будете проживати. Одружитись можна і у Львові.
     
  16. Malinaya

    Malinaya New Member

    Хочу жити в Греції. Питання, як потім цей шлюб легалізувати?
     
  17. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    @Malinaya це іноземець чи громадянин України який там проживає легально? Якщо іноземець то є спеціальний вид шлюбна віза яка видається якраз для цих цілей.зайдіть на сторінку посольства Украіни в греціі,там вкладка "консульські питання",може там є інфа яка б Вам пригодилася. В мене трохи схожа ситуація,але наречений украінець,який має дозвіл на проживання,то теж думаєм про можливу розписку там(у нас правда не греція)
     
  18. Malinaya

    Malinaya New Member

    Він іноземець. Дякую за інформацію. Перегляну.
     
  19. sunday

    sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

    @Malinaya не знаю,як виїхати в Грецію, але якщо ви тут одружитесь, то треба перекласти та апостилювати свідоцтво про шлюб. Так воно буде дійсне в Греції.

    Успіхів Вам!!! Та щастя в сімейному житті!!!:girl_dance:
     
  20. Malinaya

    Malinaya New Member

    :ThankYou:Дякую. Так приємно))