Глисти і способи їх позбутися

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Малючка, 22 Серпень 2009.

  1. Муська

    Муська Well-Known Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    Для профілактики від глистів: насіння гарбуза, настойка полину, сік буряка з морквою...є багато різних варіантів (в неті можна знайти, те ,що Вам найбільше сподобається). Це корисно та дієво. Плюс пильнувати імунітет. Плюс регулярне миття рук.
    Від Декарісучи Зентелу, по моєму, більше побічних дій. Плюс якщо у Вас нема гельмінтів, то Ви просто надурно навантажуєте організм " хімією".
     
  2. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    думаю, я спізнилась для артимізину, при моїй роботі, його потрібно кожних пів року - рік пити, а зараз вже явна присутність глистів.

    ---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:09 ----------

    про це я не знала! Це ж набагато краще, ніж ліки!
     
  3. Муська

    Муська Well-Known Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    Перечитайте ще перші сторінки теми , там багато написано про народні методи від глистів.
     
  4. Cornelia

    Cornelia Well-Known Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    Обов'язково тричі здайте кал на яйцеглист, у випадку виявлення аскарид - зверніться до лікаря (терапевт, інфекціоніст) і він призначить Вам лікування. Зентел зазвичай призначають одну табл. три дні підряд і через два тижні контрольний аналіз калу. Але не займайтесь самолікуванням!, якби там не було, альбендазол має дуже багато побічних ефектів, такої довжелезної інструкції як до нього, взагалі ніде не бачила. І ще раз - аскарида - не є контактним гельмінтом, для зараження людини має потрапити у ґрунт і вже звідти - в організм людини.
     
  5. lann

    lann Well-Known Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    Всім доброго дня. Я чула що на Промисловій є Державний науково-дослідний контрольний інститут ветеринарних препаратів та кормових добавок. Там дуже добре роблять аналізи на глисти. Мої знайомі теж аналізи там здавали, але є одна проблема: ці аналізи робить тільки один дядечко. І ніхто із знайомих не зберіг його телефону. Може хтось із форумлянок здавав аналізи в цьому інституті? Поділіться телефоном. Наперед дуже вдячна.
     
  6. raspberry

    raspberry Well-Known Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    Коли я мала була, завжди погано іла, то мама мені постійно полин запарювала і я натще щоранку його пила. Зараз іноді дочці таку профілактику проводжу, бо теж ість погано.
     
  7. Naikohanisha

    Naikohanisha Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    можна і мені...?
    бо вже голову ламаю шо з дитиною, а аналізи добрі...
     
  8. Naikohanisha

    Naikohanisha Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    ДУЖЕ прошу хто має контакти хорошого лаборанта шоб гарненько перевірив кал на глисти...дуже дуже прошу поділіться, бо переживаю, доня зле себе почуває(
     
  9. Яська Березнева

    Яська Березнева Well-Known Member

    Відповідь: Глисти і способи їх позбутися

    Де можна нормально здати зішкріб на гострики?
     
  10. Maternity

    Maternity Member

    Дайте будь-ласка номер тел дядечка з вет лабораторіі або напишіть адресу. Ну дуже треба, бо невилазимо з бронхіту. Чи варто мучити дитину здачею крові на антитіла до аскарид і чи ще актуальна інфа про мазок на Коновальця
     
  11. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Варто здати кров на антитіла, бо аналіз калу Вам може ніц не дати....відсутність в тій порції глистів не значить, що їх нема. Плюс добре зробити узд внутрішніх органів. І про дядечка в чорному , ветеринара...дівчата, то шахрайство, нвін у всіх знаходить щось.
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2015 ---
    Мені писав навіть скільки днів тому малий заразився, яке то зараження, повторне чи перше, яка ступінь зараження...такого взнати неможливо
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Maternity

    Maternity Member

    Начиталась я вчора всього того про глисти і сьогодні здали кров на антитіла до аскарид, лямблій і токсокар, також їздили на Коновальця і робили мазок на гострики: їх не виявили. Казали мені там жіночки що можна принести їм кал і вони зроблять аналіз на аскариди. Жду результатів по крові, але сказали що буде готово аж на понеділок. Дякую дівчатка за поради і контакти
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. skai

    skai Well-Known Member

    Можливо, бо по паразитах видно який цикл життєдіяльності вони переживають.
    В мене той дядечко викликав таке враження: дивний, без питань; шарить у своїй справі. Теж задавав питання про первинне повторне зараження. Але я перепитала і він пояснив, що йдеться про те чи перевірка здійснюється після лікування чи ні.
    Я не наполягаю, але з тих закладів, де ми здавали - найякіснеше і найдешевше.
    зараз виникнуло питання знову провіритися. Тож однозначну буду йому дзвонити.

    Дівчата, а що краще давати, на Вашу думку: пірантел чи зентел? Артимізин щось не викликав у мене особливої довіри. Навіть після девясилу (це теж з зеленої аптеки) ефект був кращий.
     
  14. Meriroma

    Meriroma В пошуках себе...

    Може, не буду сперечатись, але....
    В малого він знайшов яйця аскарид, сказав час первинного і повторного зараження і ступінь зараження
    Гастроентеролог мені пояснила, що таке не можна дізнатись
    Ми пили Альдазол 10 днів ( малий)
    І тепер місяць п'ємо Антипаразит
    До Альдазолу пили із зеленої аптеки, але то міфи, що ліки проти глистів на травах можуть допомогти при глистах.
    Дядечко, до речі, радив просто дати дитині проносне і не лікувати.
     
  15. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    А нам нічого той дядечко не знайшов. Здавали два рази в різний період. Двом діткам.
     
  16. Maternity

    Maternity Member

    от наздавала аналізів і тепер будемо консультуватись з лікарем, бо щось наші хвороби не проходять. Тепер детально: мазок і кал здавали на Коновальця 1 - в мазку ніц не виявили, в калі - аскариди. Кров з вени на антитіла здавали в ескулабі, то показник чомусь по лямбліях високий, а решту в нормі (але хз в кожної лабораторії свої норми). Тому може кому треба то маю тел тьоті з Коновальця
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Maternity

    Maternity Member

    Може кому цікаво як ми позбцваємося аскарид: виписали на Вермокс, Лактомун і Атоксил. Це все приймати 3 дні, потім повторити цю терапію через 14 днів і через місяць контрольний аналіз калу. Дитина першу терапію перенесла добре, трохи була висипка на ніжках і щоках, то давали протиалергічне. Як будуть результати, то напишу.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Малій знайшли аскариди, виписали зентел, але через деякий час пішли до гастроентеролога і хірурга на Орлика, мала скаржилась на болі в животику, то ці обидва лікарі сказали що зентел не дієвий проти аскаридозу(я в шоці!), виписала пірантел, але певне буду давати Антипаразит, тільки тут проблема, мала його ніяк не хоче пити, капсулу не ковтне,пробувала висипати вміст на воду, то взагалі не можу дати, бо пахне часником і вона на відріз відмовляється пити,випльовує, що робити, давати через силу?
     
  19. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    А в кого ви були на Орлика? Бо нам там призначили той же Зентел (+Атоксил) якраз від аскарид, та й в інструкції вони зазначені... Тільки ми ще не давали, бо сказала лікар, що має бути здорова дитина, а синок хворів, то ще почекаємо трохи.
     
  20. Nimfa

    Nimfa Well-Known Member

    Прізвища не знаю тої лікарки, якось в нас то все так не заплановано було, навіть забула подивитись, а в карточні вона нам не записувала нічого, дитину не оглядала ,тільки почула, що болить живіт і що раніше находили в неї аскариди, і що давала зентел, зразу визначила що вони нікуди не подівались, і в малої та біль від глистів (сказала що зентел зіпсулось тепер і глисти не вбило) і краще дати пірантел , а в дитини і так трохи є проблеми з здоров’ям, нам таких таблеток не можна взагалі пити (я і зентел давала "скриплячи зубами", а тепер ще виявляється дарма!), на що лікар сказала дати не 5мл, а 3мл і що вона спішить, я звідти вийшла в шоці!