Ти + Він

ЗАбилам би! (2.)

Posted by Rodionochka on 27 Січень 2013 відповідей - 4.880
  1. Nana11

    Nana11 аспіранточка

    Я теж така була, а ж поки разочок не пішла гуляти з малою і не забула ключі в хаті. Домофон був виключений і до своїх я не додзвонилася. І шо мені було робити, крім того шоб обдзвонювати сусідів з проханням відкрити?:girl_crazy: Після того я подобрішала:girl_crazy:
     
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Kassandra

    Kassandra брюнеточка:)

     
    • Смішно Смішно x 12
    • Подобається Подобається x 6
    • Креативно Креативно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    Забилам би тих хто слухає музику на всю катушку без навушників в маршрутках.та купи собі гарнітуру і не нервуй всіх,так і хочеться спитати чи знає,що така штука як навушники існують?))
     
    Останнє редагування: 2 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  4. Xroba4ok

    Xroba4ok Active Member

    +1, А навіть якщо слухає в навушниках, то дешевих або на всю потужність. І собі слух портить і комусь нерви. Сама маю МП3 плеєр і хороші навушники до нього, яких не чути стороннім (ну хіба майже вухо до вуха приставиш, скрупульозно вибирала)). Вважаю якщо людина має гроші на телефон, то гроші на навушники теж мають знайтися.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. KrystynaM

    KrystynaM Well-Known Member

    щоб не офтопити, сніг зійшов, і вилізло купа сміття. В мене як їхати на роботу, вздовж вулиці повикидані пакети зі сміттям. Вулиця Збиральна, бічна Городоцької. Ну не доходить до мене , як можна їхати машиною на роботу і по дорозі викидати сміття. Та завези вже на роботу, там викинь в смітник. То моє вічноболюче запитання.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  6. Isa

    Isa Well-Known Member

    Ого,яка ж це класна штука з насінням!:)
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Yulia Lashkevich

    Yulia Lashkevich Well-Known Member

    в сусідньому будинку, хтось собі з першого поверху обгородив ділянку. Скільки я вже часу повз ту ділянку проходжу то бачу купа пакетів зі сміттям. То ж так важно винести той пакет з дому і викинути в урну для сміття (менше 100 м. він знаходиться від будинку) . Крім того ті господарі мають собаку, яка гуляє там. То вона ті пакети рве і все сміття розносить по ділянці. Невже їм той бардак так подобається, ще й + собака більше роботи тепер їм добавила
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
  9. Marcipanka

    Marcipanka Well-Known Member

    Ось так біля нашого будинку працівники сміттєзбиральноі машини провчили паркувальника навпроти смітників. В нас смітники обгороджені парканчиком з дахом і ставити там авто не можна, бо рано-вранці машина не зможе забрати сміття. Не знаю як вони акуратно забрали ті баки, щоб не пошкодити авто, але все ж думаю буде горе-водію наукою. Ще й пакуночки зі сміттям на капот поставили. Ггг
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 2
  10. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Siania

    Siania Love Life

    Згідна з Вами, але все ж, як боротись з тими хто начхав на всіх? Як горе-водій може зі спокійною совістю зайняти всю територію тротуару, призначеного виключно для людей? Ну окей, зайняв краєчок, але ж не все місце для проходу! Які методи ви пропонуєте?
     
  12. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Викликати ДАІ, написати записку з проханням "більше так не паркуватись", зрештою наклеїти злісну наклейку на лобове (вона ж змиється), але не мстити, бо де межа? Хтось насипле насіння, хтось колесо проб"є, хтось подряпає авто...і в кожного буде виправдання своїм діям.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    А що порадите робити із тими рагулями, яких мало забити за їхнє "паркування"...
    Із свіжого: сьогодні, 15.30год , гуляємо із малюком, біля центрального входу до протезного заводу прямо на тому переході-спуску плавному із досить високого тротуару якесь **** припаркувало собі мерса - якраз в цей час виїжджають із протезного двоє жіночок на інвалідних візочках із наміром поїхати в магазин "Босфор" за покупками, але підїхали до спуску і зупинилися в розгубленості навпроти тієї машини, водія звісно не було... Добре, що в цей час проходили повз них ми та ще один мужчина та їм допомогли, бо самі б вони просто впали б на візочках з того тротуару... АЛЕ вулиця там малолюдна і що тим інвалідам чекати годинами, щоб той рагуль прийшов до свого авта та забрав його із переходу??
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Я не мораліст, а лише пішохід і часом водій але поставити кульок на машину, наклейка і посипати насінням, щоб голуби подзьобали, подряпати цвяхом- є різниця.
     
  15. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    пишу із власного досвіду = це абсолютно не дієво, бо або виховання та совість є і водій собі такого ніколи не дозволиь, або немає і він завжди робитиме так як робить і йому начхати на ті всі наклейки та записки(((
    Я проти порчення майна чужого, але потрібно нарешті вже придумати якийсь дієвий механізм "перевиховання" таких наглих водіїв.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Siania

    Siania Love Life

    Наклейки клеють періодично давно, толку мало. Бо що то проблема? Здер та й далі паркується як рагуль. Біда в тому що ті люди не випадково так встають, а дуже навіть свідомо. Писала вже в темі "рагулі" як сварилась з таким водієм, на що отримала відповідь: "Я роблю так щоб мені було добре". З такими кадрами потрібні радикальні методи, наклейками їх не залякаєш. Про викликання ДАЇ - самі, думаю, розумієте ,що в спальний район ніхто не приїде, якщо в центрі не бояться паркуватись в заборонених місцях...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 1
  17. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну я б постаралась, щоб почала працювати сигналізація. Дуже-дуже я б старалась. І викликала ДАІ. Бо мене таке свинство саму так... нервує. То на курсах з водіння, перед тим як здати на права, кожному потенційному водієві треба давати дитячого возика, а ще краще посадити у інвалідний, і заставити проїхатись центром Львова. Думаю, це було б хорошою наукою, запам"яталось би на все життя. А так, ну звідки той мудак з мерсу буде знати, що є хтось не такий як він?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  18. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Ну, я все таки залишаюсь при думці, що відповідати злом на зло- то не є добре. Потрібно говорити, говорити, говорити з такими водіями, хто є людиною зрозуміє, хто ні, то і такі радикальні методи на нього не подіють. Але жити по принципу: око за око- до добра не приведе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Зла на одну мамашу Артемкового однокласника.
    Як вона, зі своєю мамою мене дістали!
    Люди настільки безпардонні, що сьогодні, протягом однієї години, в мене було 18 пропущених дзвінків. Не відповідала просто з принципу. Спочатку вона дзвонила за мій рахунок з свого номеру, потім з номеру своєї мами, теж за мій рахунок, ну а потім ще з іншого номера дзвонила, і знову за мій рахунок.
    Ну можна ж подзвонити до вчительки? Можна подзвонити до ще когось із батьків? Та нащо, якщо можна задовбати Наталю.
    То не вперше такі приколи. Людина може собі дозволити подзвонити в 12 ночі і питати за уроками, або в 7 ранку кричати мені в трубку, чого я брешу, що сьогодні немає виступу, якщо їй вчора якась там жінка сказала, що виступ сьогодні. А сьогодні виступу таки немає, виступ завтра.
    Чого не прийти до школи і не запитати у вчительки все, що цікавить?
    Та бо можна сто разів подзвонити і Наталя все скаже, все розжує, зі всіма домовиться, все купить, все порішає, а потім ще й Наталю облити брудом, бо вона замість солодкої водички на "солодкий стіл" дітям, купила сік.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 5
  20. Tutuka

    Tutuka Well-Known Member

    Сьогоднішнього дебілка, який припаркувався посередині вул. Франка між іншими машинами, поліз порпатись в багажник, а тим часом його двоє дітей років 4-6 стрибали поруч на дорозі. Чоловікові моєму мало серце не стало (мали вже один випадок, коли нам так під колеса вистрибнула дівчинка, добре, що тоді обійшлося), зробив зауваження тому горе-татові, то ще й наслухався у відповідь багато цікавого.
     
    • Подобається Подобається x 1