Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Trumbumbulja

    Trumbumbulja вперед до мрії

    Замінила борщ кавою. То так можна? :girl_wink:
    Сьогодні знесилена зовсім. Після вчорашніх нервів-карусєлєй (міліція, заява і т.д.) - сьогодні я не хочу нічого. Ото забацала кави і маю до неї тарталетки з шоколадом - і тішусь. :girl_crazy:
    А ще в мене дома хворий Муж. Тому тримаюсь з усіх сил.
    Вичитала в неті, що нині всесвітній день котів - тому, як то кажуть, є привід задвіжувати:girl_haha:. Йду потуцяю свого котяку і буду відпочивати.
    Миру всім!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
  2. Музик

    Музик Мартуська

    Кава з молочком... і бутерброд з арахісовим маслом (ех, привіт -60-тниці)
    захворів свекор, вже третій день двічі ходжу уколи йому робити, погода нікудишня, завтра до лікаря, хвилююсь.
    ну але поза тим - а за вікном майже весна...
    вчора купила собі дві схемки для вишивання бісером, маю надію вишити до Великодня.
    думаю як то я буду тепер на тренування їздити (зазвичай якраз перед 21 сідала в маршрутку, пішки з Чорновола на Сихів задалеко, двома тролейбусами і шмат дороги вночі - занадто довго, тай дорожче виходить, а з Наукової на Сихів трамваєм і тролейбусом - ще й безглуздо), а покинути заняття - тупо.
    моя танцювальна мрія на цей рік помахала мені лапкою - вияснила нині, що ті курси, на які я хотіла піти весною відмінили. шкода. жилєтковий настрій трошки
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Кави доктор ню-ню:girl_cray:.А шоколад і цукерки під час посту не їм.Патамушто дуже їх люблю.:girl_blush2::girl_yes2::girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Sera

    Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

    Не правильні ти питання задаєш, ой не правильні.
    Мене от питають- де ти береш час і натхнення, щоб біля себе побігати, потішити себе і ще цілу купу всього файного зробити:girl_crazy:.
    Мо то почати давати МК по цьому ділу:girl_haha:.

    А по темі- шойто в мене опять акліматизація. Вдруге вжитті. Вперше було по приізді в Тайланд.
    Да- не думала я, що то так хм цікаво:girl_cray:.
     
    • Подобається Подобається x 5
  5. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Пффф, нема мені що робити, борщ в неділю варити. Подумала я і поставила варити буряк.

    Ото крім борщу і зроблених уроків, врочистості певне більше і немає. Об'їздили трохи магазинів меблевих і мій чоловік видав мислю "А може ми ліжко в салоні купувати не будемо, а в майстра замовимо?" Прикольно, чого ж ми тоді витратили весь день на пошуки того, чого купувати не будемо? Грррр....
    Планувала ще дещо глянути, дещо купити. Ага, щас. З мужом-впопіпропеллером я все зроблю. Колись. Може. Мабуть.
    Короче далі я нервуюсь, далі маю велику купу незадоволення, якого не можу позбутись, а воно мене так тягне донизу, що навіть робити нічого не хочеться. Йду, мабуть, почитаю щось мудре.
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  6. Virner

    Virner Well-Known Member

    та що ж це таке? то зараз масовий вірус якийсь. Я вже навіть подумала, що мені то все треба кудись направити Бо я так злюсь і нервуюсь на всіх і вся, що просто "капці". А як стримуюсь, то потім реву...:girl_cray:
    У мене такого ніколи раніше не було. Тобто і зараз воно все як завжди, принаймі виглядає, але внутрішньо відчуваю, що дуже мені важко.
    А треба десь набрати сил і натхнення, щоб отримувати задоволення щодня. Так-так...ЩОДНЯ! У мене так завжди (майже зажди) і було, робота, прогулянки, сімейні посиденьки - все приносило задоволення. Зараз теж, але всеодно роздратованіть і незадоволеність через дрібниці:sad:

    З врочистості - як то добре, що у нас з мужом є традиція, навіть коли ми не говоримо один з одним, ми всеодно разом снідаємо, обідаємо і робимо один одному чай:).
    І ось вже цьомкнула:kisss:, помирилась і трохи легше:)
    Але всеодно - щось тут не те... Не подобається це мені, ох як не подобається.:girl_in_dreams:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    Вирішила я сьогодні пошопінгувати. В інтернеті. Не шмотки і взуття. У звичних для себе інтернет-магазинах, де вже не раз купувала при потребі речі для дому. На одному красиво зробила замовлення, через 10 хвилин дзвінок: " всьо пучком. можете забрати товар за два дні, але там буде інша ціна. ОК, скільки? І тут мені називають ціну, яка в три (!) рази відрізняється".СПасіба, нє надо. Лізу в другий інтернет- магазин ( вже за іншою річчю)- супер, є. Роблю замовлення. Теж дзвінок: "все супер. Можете в п ятницю забрати. Але ціна буде інша". Ну а тут мені називають всього вдівічі вищу ціну від замовної. Спасіба, нє нада. Інтерент шопінг не удался, краще б вже в реалі погуляла магазинами- за ті ціни, що мені назвали в реалі і так 100% купила б ( якщо не дешевше). Апофеозом стало те, що вирішила через ПРиват 24, як завше, заплатити за інтренет ( який і так з цього місяця подорожчав на 10%Якогось милого, там де два роки не брали % за платіжку, сьогодні списали 3 грн ( і ніби не квітень на вулиці, а лиш березень).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 3
  8. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    По суті можна і самому ліжко забахати, але на то тре мати час і терпіння, ну і великий ПЛЮС ще чогось там. Тому така от штука...
    Трохи врочистості, в дитини вже немає високої температури, і ті бяки вже відкашлюються. Відлежали ми в інфекційній всього 29 годин. Потім я написала відмову від госпіталізації і т.д. і т.п., тому вчора над вечір ми вже були вдома. Синочка прокапали 2 рази. І він тепер від мене далеко не відходить, бо боїться щоб його ніхто нікуди не забирав і не мучив всякими уколами, крапельницями і різними штуками.
    Ночували ми в одній палаті з однією нашою дуже класною форумляночкою і її синочком. Дуже гарна і позитивна людина.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  9. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Оце саме основне. А при графіку 6 днів на тиждень з 7 до 21 - сильно не розженешся.
    А по темі - далі проза. Муж розізлив так, що готова була стукнути його пательнею по м*якому місці.
    З того всього щойно наїлась плову. Завтра до ваги навіть підходити не буду, соромно. Де ж то можна так дружину нервувати, тепер такі от наслідки.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
  10. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Перший день весни! Яке щастя!!!:girl_dance: І я виспалася, як медведюра:girl_haha: Мірішка сьогодні показувала, що в неї вже підсніжники зацвили, я з того всього погнала перевіряти, що там в мене є. Примулки жовтенькі вже по-повній квітнуть і весь двір всіяний дрібненькими маргаритками. А я навіть не помітила.:girl_impossible:В прогнозі на 10 днів тільки +температура.
    Вже цілий тиждень я на овочево-рибній дієті. В нас з чоловіком зараз "раздєльноє пітаніє" - я окремо, він окремо. Готування в 2 рази більше, але нічо, справлюся. М"яса мені не хочеться, навіть враховуючи, що йому то я постійно готую.
    Нагнали мені вчора апетиту на Олів"є, збацала сьогодні, але без м"яса. Мені підійшло.
    я вже свій проект намалювала, але щось затормозився мені той процес. Полізла на Аккорд-тур, глянула куди я за ті 500$ можу поїхати і відхотілося мені везти дошки до майстра. Да-да, я всі глобальні витрати переводжу в ціну на мандри. Я собі як уявила, що можу за ці гроші Грецію об"їхати, вирішила, що нам і так шикарно на ламелях спиться.:girl_crazy:
    Завтра робочий день, але роботи певно не буде. Будуть тільки сварки за борги. Як мені то набридло.
    Хочу миру і стабільності.:girl_in_dreams:
     
    Останнє редагування: 1 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Ми вже відвезли. Дешевше на 2 тис. грн, якщо будемо робити в майстра з свого матеріалу. А враховуючи те, що дошки вільхи ми два роки тому купили по "акції" в одного пиячка за смішні гроші, то фактично оплачуємо лише роботу майстра. Але я так переживаю щоб він так зробив, як я хочу. Щоб все рівненько було і красиво.
    Короче, треба йти спати, бо я вже і свекруху задовбала своїми тараканами в голові. Вона, правда, мені того не сказала прямо, але після фрази "Ой, я забула, до мене ж зараз гості мають прийти, йду швиденько щось приготую", я зрозуміла, що язик в мене таки дійсно без костей ))
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 4
  12. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Сьогодні врочистість в прольоті, бо після вчорашньої мега-мега, то було б для мене вже зажирно. Упять руки в тісті і упять я його не можу відмити, а мені ше драїти кухню, а я тут сиджу і строчу, бо мушу якось трохи відволіктися, як почну зара залпом ше кухню дерти, то просто здру лапки і помру.:hang1:
    А ше мені нині такі сни снились.))

    Діти тлумлять хату як можуть (і то не сон)). Мамцю рідна, мені вже сусіди з верху (добре шо хоч не з низу, добре шо хоч 1-ий поверх) стукають парканайцятий раз "по голові", бо реально мої дітиска як коні. І як їх вгомонити- не уявляю, тільки ніби заспокою, а вони далі за то діло. :dash1: І то ше довго того спокою не буде, бо Андрійчик наш красень, засинають не швидше пів першої- перша, а шо буде як годинники переведуть.:dntknw:
    Отаке... зато завтра вродь планується вилазка до улюблених посиденьок:) і вродь без дітей, тільки тьху-тьху, шоб не наврочити, бо навіть не уявляю за шо мені таке щастя.:girl_impossible:
    Всіх з початком весни.:preved:
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. flame

    flame невгамовний експериментатор


    Дивлюся "Голос діти". Господи, як ті дітки співають. Мені аж мурашки по шкірі лазять. А від співу руденької Насті сьози виступають. Які ж вони талановиті. Не може бути в країні, де ростуть такі надзвичайні діти бути поганого майбутнього.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

     
    • Подобається Подобається x 2
  15. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    за що такі катування?!..А я сьогодні яблучний пляцок пекла...Вже половини нема, мої хлопці як жуки...
    Вичитала як "бодік" )))
    Фігня. Ви ще мого не бачили - трьохколірне, а зверху все сиве ((, й фарбувати поки що не дуже бажано, хіба пізніше безаміачною фарбою..
    Я сьогодні пів-дня на кухні протовклась, а того й не видно...Завтра знову прийдеться щось варити + на закупи йти, бо я сьогодні лінувалася..
    Із залишків всякого-різного в холодильнику получился така класна запіканка! Що я вирішила навіть на ближче майбктнє повторити експеримент. Все суджу по Сашці - він все щось там колупає-виковирює, те не любить, то не їсть..А тут з"їв все й навіть не зрозумів, що під шумок проковтнув й цибулю, яку він не любить, й сир домашній й навіть кусочки м"яса, яке він теж не любить ))). От менший - весь в тата, їсть все, що дадуть, хоч худий такий..ніби я його не годую.
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 1
  16. Маруся Іванова

    Маруся Іванова сонечко сяє...

    Ранкова кава,
    понеділок, стан розбитий, ті чотири години що поспала снилась клавіатура і рибалка:girl_crazy:
    Планів на сьогодні - наполеон віддихає, а організм каже, що як раз віддихає
    Діти зібрані, мама ще в футболці, але то фігня) головне, що ранком поп"ю каву і почитаю дп
    Сьогодні планується врочиста вилазка в люди, дуже планується, і я таки збираюсь цю врочистість не відпускати)
    Всім гарного дня!
     
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Вирішили купити мамі пралку, замовили на одному інет магазині. Щойно замовили - дзвінок: вибачте, товар закінчився і відразу на сайті він зникає. Вже перед замовленням в другому магазині перетелефонували - так, є, можна замовляти. Ввечері дзвонять - вибачте, товару нема. В третьому таки замовили, але в день доставки - вибачте, поламалась машина, нема чим їхати, доведеться почекати. То ті інет магазини все позаморожували і чекають що хтось братиме товар в привязці до долара, в рази дорожчий?
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Креативно Креативно x 1
  18. Кажуть ,що трикольорова шерсть у кота --признак породи.:girl_haha::girl_yes2::girl_crazy: Коли заходить мова про колір мого волосся ,я гордо выдповідаю,що я як породиста кицька :в три кольори !:girl_claping::girl_cool::girl_curtsey:
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    І такою була ціла ніч... бо я мала необережність включити собі на сон грядущий тааакий фільмець, від котрого серце в пятки закочується. Хто дивися вчора фільм про акул людожерів- мене зрозуміє.:crazy:І я взагалі то не любитель етакого "епосу", але сама не розумію, котрої мари почала то дивитись, а на початку все виглядало як безневинний фільмець про кохання, дружбу і т.п., потім втягнулась і тоді панєєєслась...
    Одним словом той фільм йшов довго, потім я ще трохи відходила від того видовища і засинала, та тільки вдалось вздірмнути як встав, знаєте хто... нє-нє не той шо цицяний, а той шо постарше. У нас таке буває раз на пів року. Короч, так прокукали ми до 5-ї ранку. Але я не парилась, думаю фіг в садочок нині підем, та й надолужим сон. ага-ага, аякже, шо би ви думали 6,15 год моя дитина встає на рівні ноги і каже "чьо спиш, день на дворі, збирай мене в садок". Те що можна ще годину поспати- не дійшло. Сповзла ліжка в напівтрупному стані)), по стіні поповзла калатати кавусь... відвела свого, напричуд бадьорого пацика, в садочок на 8-у год вперше в житті, вихователям пояснила ситуацію і що якщо моя дитина буде клювати носом, відразу дзвонити мені, прийду забЕру..
    а сама... а шо сама, після двохгодинного по максимуму сну мені зірочки в очах мерещать, голова квадратова і взагалі... не хочу я вже ні форумівки, ніц, або прийду поспати під столом.:beach:

    Всім гарного початку робочого тижня і... висипайтеся, бо отакий стан то ну його на ф..г.:morning1::sad::girl_cray:.
     
    Останнє редагування: 2 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  20. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Підсумок вихідних. Навіть не знаю, що написати. Вчора мали позапланову вилазку на піцу з моїми батьками, але було якось.. прозово. Та піца з морепродуктами таки створила маленьку врочистість )). За дивним збігом обставин сьогодні в мене теж
    так планується, що від самого ранку маю гарний настрій, передчуваючи посиденьки в гарній компанії. Пиво буду )) Традиційне, правильне. У всьому є свої величезні плюси, пра? :)
    До прози - на кухні кран крапає, у ванній - відвалився, але добрий господар мав запасний, то вже мінус одна проблема. ))
     
    • Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.