Хатні клопоти

Ремонт (2)

Posted by Pesyk on 2 Жовтень 2014 відповідей - 2.214
  1. Pesyk

    Pesyk Member

    Ремонт квартири. Матеріали, технології і решта некомерційних питань.
    Застереження:
    Бажаючих поговорити про магазини, конкретних виконавців ремонту, чи інші комерційні стуктури - просю в гілку Реклама :banned:

    Тема для пошуку виконавців ремонтних робіт


    Продовження теми. Початок - тут
    *******************************************************************************************************
    Як варіант гарна порада, але читаю допис нижче, і не знаю чи варто використовувати ту фугу ( Дякую
    Дуже дякую за Вас допис. А де купити ту епоксидну білу фугу , в епіку є?
    Поки не пізно буду віддавати ту білу Сопро. Але дивно, мені і дизайнер її радила, і знайомий, який продає плитку, брати її
     
    Останнє редагування модератором: 9 Грудень 2014
    • Подобається Подобається x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. La esposa

    La esposa Moderator

    Пару тижнів тому піднімала це питання в ІГ. Поради були різні, але в нас все звелось до того, що я раз перейшла двері з засобом проти жиру (в нас не відмивались чиїсь пальці), і багато разів просто чистою водою. Той порох просто треба вимити, а в кімнаті після ремонту свіжий порох сідає і сідає. Я разів 15 мила точно. Звучить страшно, але після третього разу все майже чисте, а далі тільки переходжу мокрою (не вологою, а так ніби погано витиснутою) ганчіркою - треба щоб вода попала в ті щілинки.
     
    • Подобається Подобається x 2
  3. Mawa

    Mawa Member

    Підкажіть будь-ласка де великий вибір шпалер і щоб ціни були нормальні.

    Ще цікавить яка вартість роботи по встановленню підігріва підлоги?
     
  4. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    У кого стоїть плитка Інтеркерама? З нинішніми цінами я обираю лише серед вітчизняних плиток)) Але цікавиить її якість, бо про Атем тут були дуже погані відгуки? Схиляюся ще до Опочно, але колекція, яку хотіла, нібито зняли з виробництва.
     
  5. ladybagira

    ladybagira Well-Known Member

    ми ставил собі вітчизняну плитку, не Інтеркераму, але дуже схожу (Харківську здається)... лягла добре, виглядає класно... клали її тільки кілька місяців тому, то поки нарікань нема, але ж і термін невеликий ще..
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    в мене є питання по вікнах. чи по вигляду вікон, нк якось так. вікно треба міняти скоро, і ми не знаємо, яка там ще буде підлога, тому, що буде гірше виглядати - робоча стільниця над підвиконником, чи підвіконник над стільницею? якщо ще враховувати 3см самого підвіконника.
     
  7. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Не зовсім зрозуміло. А ніяк неможливо зробити стільницю на рівні з підвіконником?Я б обрала варіант підвіконник над стільницею, виглядало б як рполичка.
     
  8. HOPIC

    HOPIC Well-Known Member

    вікно треба вже, а нема навіть чорнової підлоги. порахувати точно не виходить
     
  9. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    ну ми теж так робили приблизно, не маючи нічого. від вікна до підлоги потрібно 85-90 см, щоб було на рівні зі стільницею. Там майстри вже підганяють.
     
  10. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member


    В нас підлогова плитка на кухні від Інтеркерами. Клали понад рік тому. Нарікань на разі немає жодних.
    Майстер казав, що дуже міцна, міцніша за деяку морозостійку, добре ріжеться при укладці, без сколів і тріщин (тобто % зіпсутих в процесі укладання плиток невеликий, в нас, помоєму, не було жодної зіпсованої).
    Єдине зауваження - товщина плиток трохи гуляє (кілька мм); це легко вирівнюється клеєм, але тре перевіряти рівнем, бо є місця, де тих пару мм ролі не зіграють, а от в ванній під унітазом, чи під кухонними меблями бажана ідеально рівня поверхня.
     
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. La esposa

    La esposa Moderator

    так не роби підвіконника поки що взагалі. Потім собі продовжиш стільницею під саме вікно. А меблі, якщо замовлятимеш під себе, то зроблять потрібної висоти, а якщо готові, то більшість йде на ніжках, які регулюються (а знизу панелька, пам'ятаєш я розказувала).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. fmv

    fmv Member

    Ми цього тижня поклали від Церсаніту серію Аква - плиточник сказав що нерівна, яка ціна така й плитка. Але взагальному поклав добре, певно добре помахався . На стіні дивиться класно після радянської минулого століття .
     
  13. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Питання відносно стелі в мансардних приміщеннях - як робили? Гіпсокартон в один слой, в два слої, фанера + гіпсокартон? Скільки майстрів - стільки думок. Хочеться, щоб тепло не тікало, хоча дах і так утеплений ватою. А ще щоб не тріщав. Але один наш знайомий зробив з гіпсокартону в один слой + зверху проклеїв шпалерами під фарбу. Цікавлять різні думки. Дякую!!!
     
  14. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Відносно стелі з гіпсокартону- в нас не мансарди але всі стелі з гіпсокартону,бо дерев"яне перекриття. Так, от, всі нюанси, які в процесі можуть повилазити- тільки від неякісно зробленої роботи. В нас будинок ще просідає і ще буде просідати -на стінах тріщини в деяких місцях є конкретні такі(в одному санвузлі навіть плитку розірвало), а на стелях нема нігде жодної тріщинки і ніяких інших проблем теж. Хоч, то можливо і не від того залежить але я чомусь у зв"язку з тим заглядаю на стелі, бо їх власне не дуже б хотілось ремонтувати, стіни легше переробити))
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Також маєм гіпсокартон на мансардних стелях. В один шар. Дах утеплений + плівка+ на єндовах додатково утеплено якимісь утеплювачем з фольгою(забула як він називається), бо то проблемні місця- так чоловік казав.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    А що це?
     
  17. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    У нас мінвата, плівка і гіпокартон.
     
  18. Morena

    Morena Well-Known Member

    ми вже зробили стелю. вийшло по 210 грн/м.кв.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. octavia

    octavia Well-Known Member

    В нас гіпсокартон +плита ОСБ(типу пресована фанерна стружка) мінвата 10 , в деяких кімнатах ще +вата 5 ,плівка паробарєр. Сам дах утеплений ватою + утеплювач з фольгою (розумію що таке єндови :girl_blum:) пояснити не можу щось типу стільця на якому тримаються крокви.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  20. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Дівчата - сходи. Хто має класні, признавайтесь? Хто знайшов оптимальний варіант ціна-якість, а ще нормальних майстрів? Поможіть, поділіться!!! Хочемо розібратись))).
     
  21. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    У "Вихвалянках" мали б бути. Показати в пп?