"103" Хворіє дитина. Поради. (4)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Hexe, 10 Листопад 2014.

  1. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    а ви нурофен даєте? в нас частенько отити бувають, то наш лор нас навчив, що отіпакс до вуха, і нурофен\ібуфен випити, щоб біль зняти, і судинозвужуючі в ніс(перехрестом).
     
  2. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Я даю на ніч. Вдень сьогодні так "перекантувався". Тим більше в нього вдень не так вже боліло, як вночі, а Т 37,6. Не така висока аж щоб збивати... Ох уж ті отити... Ніколи не мали і на тобі
     
  3. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    До лікаря неодмінно йдіть, Отіпакс має в собі лідокаїн, то може знеболювати просто, тому й менше болить, а справжній ступінь хвороби оцінить тільки ЛОР. В нас раз був отит, пробували без АБ обійтись, але запалення поширювалось, тому таки прийшлось пити.
     
  4. Нікуся

    Нікуся постою послухаю...

    нурофен, то не на температуру, а щоб біль зняти. бо то болить немилосердно, штрикає... тому, кожні 8 годин, щоб біль зняти
     
  5. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    Знов 39,9. Може дати той Флемоксин? Вже 3-ій день таке..
     
  6. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    Та я в курсі, що він і біль знімає. Просто малий вже жвавіший сьогодні вдень, вже не плаче: болить-болить. Каже, що болить, тільки як тисне вушко. Тому я зараз вдень не даю Нурофен, раз йому краще, бо він і Т зіб"є заодно, а я б не хотіла таку невисоку чіпати.
    Завтра до лора. Тільки не антибіотикиии... Хоч би не антибіотики. Ми тільки недавно пили з бронхітом тиждень, ще навіть місяць не минув:girl_cray: А ще я дико за аденоїди переживаю. Бо соплі в малого хронічні, зранку то взагалі завал, вишмаркує стільки, що я в шоці, як воно там все влазить. Ой капці з тими дітьми і болячками:girl_cray:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Ну що: легені чисті, горло розувате, вірусяка жорстка. Всьо, що робимо - продовжувати. Попередила, що Т триматиметься 5 днів. Т годину тому - 39,4. Зараз - 38,8. Щось слабувато нурофен збив(((. Через пів години знов поміряю.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. olenjatko

    olenjatko Well-Known Member

    в нас була схожа ситуація із закрепами, я і свічки ставила і кисломолочні продукти давала і клізму кілька раз робила, а він не какав і всьо( бігав по хаті, плакав, кричав бідний, а покакати не міг чи боявся... тоді згадала, як моя подружка розказувала, що її малому від закрепів дуже ківі помагало. І о чудо! не знаю яким чином моя мама всадила в нього те ківі, але він так добре какав і какав і какав)))))))))
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  9. Kohaju

    Kohaju Well-Known Member

    от власне і в малого вже 3-ій день росте 39,8-39,9. Не знаю, чи давати все ж антибіотик, але просто без потреби не хочу. Кашель марудить сильно. Боюсь, щоб не приєднався бактер. процес. А не шкодить збивати по 3 рази на день температуру?
     
  10. Neverland

    Neverland Well-Known Member

    А що то за звір такий? То якась зараз вірусяка ходить така? Може і в нас від неї отит... Чи там прояви інші?
    --- дописи об"єднано, 2 Березень 2015 ---
    Та ківі то взагалі мегапроносний засіб у мене і всіх, кого я знаю. За 2-3 дні ківі ніякого закрепу )))
     
  11. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    як нам пояснював ЛОР, то часто отити від затяжних соплів.
    от власне. вам треба неодмінно соплі вилікувати, бо то все дає ускладнення на вушка. в нас так було - затяжні, густі соплі (десь 2 тижні) посприяли виникненню отиту. від тих сопель не знала вже ліку, а ЛОР прописав якісь очні каплі в ніс і помогло.
     
  12. Gorda

    Gorda Well-Known Member

    Вірус страшний ходить. Сьогодні говорили за то, що по вухах дає сильно. Але чи то правда?!
    Маю питання, в малої стрептодермія, вже не раз певно тут обговорювалось, але хочу запитати у своєму випадку. Призначили Кастелані і Альтарго. Мажу як казали, але сильно реагують ранки, червоніють і набухають. У кого таке було? У четвер до лікаря, якщо не покращає, то прийдеться пити антибіотик, але не дуже хочу, то малій давати. І ще одне, постійно в малої піся червона? Хто з таким стикався? Аналізи здавали, інфекції, грибка нема. На алергію від памперса не схоже.
     
  13. Rodionochka

    Rodionochka Безнадійна оптимістка

    Думаю, що шкідливіше у даному випадку Т під 40. Я взагалі майже ніколи Т не міряю, коли відчуваю, що дитина горить, щоб не впасти в обморок від показу термометра))). От і нині ввечері думала, що десь коло 38, а там всі 39,4.
    А вірусяка зараз зла - бачу по малому, його крім Т, ще й шмарклі-горло-кашель дуже мордують.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Vesnyanka

    Vesnyanka Well-Known Member

    Radionochka, при захрипшому голосі даю лужне пиття. Ну і дихаєм Боржомі.

    Gorda, в нас таке було періодично. То просто промиваю ромашкою.
    Одного разу не допомогала сама ромашка, то лікар призначила ванночки з ротокану. От дозування так точно не пам'ятаю. Одна ст ложка на кілька літрів води. Налила в миску, накидала іграшок. Посиділи- побавилися. Перейшло.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    не шкодить. не давайте антибіотик. потерпіть. у нас от 7 день температура. отримала аналізи. вірус. баактерії немає і потреби даваати АТ немає. а руки чесались. і не раз
     
    • Подобається Подобається x 2
  16. EgoMusicus

    EgoMusicus Мамуля синульки

    Дівчата, ми вроді теж вірус пічепили, вчора мали вихід в люди. Сьогодні зранку чую гарячий синок, Т ще не міряла. з видимих ознак нічого більше немає. При вірусі, нагадайте, багато пиття і щбивати Т якщо вище 39? Щось ще вартує давати? Ще питання за аналіз крові з приватної лабораторії, за місто вони їздять, ми за Львовом живем, напевно ні. Так не хочеться тягти дитину з Т в поліклініку.
    І гуляти можна з Т, якщо дитя нормально себе поводить?! Виправіть, як щось не так, доповніть, як щось пропустила.
     
  17. Made in USSR

    Made in USSR Well-Known Member

    нам прописали Менокс по 3 впорскування 3 рази в день. Ті краплі якраз від таких "важких" соплів. Засіб гомеопатичний. І промивання.
    я би не чекала аж такої високої температури. ми збиваємо 38.2

    в нас на фоні ангіни збільшились аденоїди, думали що треба буде вже видаляти. Саша вночі спати не міг, просто не міг дихати через ніс... Зранку вставав вимучений(( Зараз лікуємось і пробуємо трохи спинити ті аденоїди. Наразі бачу прогрес, спить тихесенько, навіть не чути його, соплі пройшли і він вже не шморгає носом як раніше.
     
  18. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    краще не потрібно. ви ж тільки почали хворіти, воно вам тре щось підчепити чи "усугубить"?
    то залежить від дитини, її стану. до 38 не збивайте. якщо 39 і нормально почувається і не схильна до судом - то можете не збивати.
     
  19. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    ціла ніч температури. не міряла навіть. по відчуттях 38-39. майже вся ніч на грудях. встав як ні в чому не бувало. дивний вірус....
     
    • Подобається Подобається x 1
  20. Gloria Tempus

    Gloria Tempus Well-Known Member

    така картина була у похресника перед останнім прорізуванням зубів (йому от тільки рочок сповнився). висока Т-ра, особливо вночі, вдень то була,то ні. за кілька днів само собою пройшло і зубки показались)
     
    • Подобається Подобається x 1