Мовні курси у Львові. Відгуки, рекомендації.

Тема у розділі 'Мовні посиденьки', створена користувачем Незнайомка, 1 Жовтень 2008.

  1. mariposa

    mariposa New Member

    Дiвчата, подiлiться враженнями про мовну школу You can на Дорошенка. По яким пiдручникам займались? Чи задоволенi результатом? Думала про Green Forest, але для мене дуже негативний фактор - велика кiлькiсть студентiв в групi. Я по минулому досвiду знаю, що таке менi точно не пiдiйде.[/QUOTE]


    У "You can" мені сподобалося, рівень викладання високий, викладачі всі знавці своєї справи, ціни достатньо прийнятливі. Результат відчула після пройденого курсу, а це головне для мене. Багато матеріалів додатковий, немає такого, щоб йшли тільки по одній книжці і більше нічого..Багато звертали уваги на розмовну мовну.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    Якщо хтось цікавиться курсами німецької мови при Гете-інституті, то раджу приходити на запис в перший же день і завчасно. На сайті в них написано, що запис продовжується один тиждень з понеділка по п'ятницю. Не вірте. Місця на початкові рівні розбираються в перші ж години. Під час запису, яка включає тест та усну співбесіду (якщо ви йдете не на самий перший рівень), в центрі ажіотаж і хаос. Здали тест? Пишіть заяву . Написали ? Чекайте. І ще чекайте. І ще чекайте, ми ж вам сказали. А який у вас рівень? А2? Ні, на нього вже місць немає. І на резерв теж немає. Так, ми знаємо, що сьогодні перший день запису, але у нас колишні студенти собі місця зарезервували ...
    Ось приблизно так.
    Тому якщо хочете навчатися саме у них, приходьте дуже рано, тест пишіть якомога швидше і бігом на співбесіду. Не знаю, чому вони не можуть сформувати додаткові групи і не змушувати людей витрачати час і нерви...
     
  3. keep smiling

    keep smiling New Member

    Порадьте курси англійської мови в центральній частині міста?
    Бажано наяність інтенсиву для дорослих. Класичний метод викладання( без Каллана, 25 кадру і решти "шаманських" штучок)
    PS. Хто останнім часом відвідував greenforest? Опишіть враження від курсів а то відгуки про цю школу доволі різнопланові - від " не розумію як я жив без цієї школи" до " школа погана, підручник по якому займаються непотріб завдання з якого не можуть вирішити англомовні друзі"
    Дякую
     
  4. ljudviga

    ljudviga Active Member

    Ви прямо мою історію розповіли. Так, на курсах Life Style були одні підлітки, а їх Speaking Club мене просто вбив - десь 16-20 осіб за столиками, між собою повинні спілкуватися. Один щось сказав - інші навіть не знають, чи правильно, виправити немає кому, а викладачка між столиками розривається, на всіх її не вистарчає. Який сенс з такого навчання?
     
  5. ljudviga

    ljudviga Active Member

    Ви прямо мою історію розповіли. Так, на курсах Life Style були одні підлітки, а їх Speaking Club мене просто вбив - десь 16-20 осіб за столиками, між собою повинні спілкуватися. Один щось сказав - інші навіть не знають, чи правильно, виправити немає кому, а викладачка між столиками розривається, на всіх її не вистарчає. Який сенс з такого навчання?
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Порадьте, будь ласка, курси німецької мови для початківця. Дякую
     
  7. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    Я проходила найперший рівень з репетитором, але на підставі подальшого досвіду та інших відгуків можу порекомендувати:

    1) Курси при Гете-інституті (кафедра німецької філологіі університету). Викладачі там кваліфіковані , методика викладання німецького Гете-інституту. Недоліки: великі групи і складність запису (див. мій попередній пост в цій темі).

    2) Мовна школа Dakad. Хороша школа з креативним підходом і безліччю додаткових безкоштовних можливостей.

    Начебто німецька непогано представлена в школі Capre Diem (є всі рівні ), але я про цю школу нічого не знаю.
     
    Останнє редагування: 6 Лютий 2015
    Reason for edit: Помилка
  8. Sanfina

    Sanfina Member

    Лінгвістичний центр "Львівської політехніки", в 4 корпусі на Митр. Андрея, 5, зараз іде набір, в основному там ходять на англійську - найбільше груп, але є і німецька також, різні рівні. Сама ще не ходила, тож не можу від себе радити чи не радити туди йти, але з того, що я знайшла, то найдешевший варіант (до 1000 грн./семестр). Dakad вже радили - якщо є можливість, то це добрий варіант. Я вчилась на курсах при австрійській бібліотеці на Лисенка, дуже задоволена, але там набір тільки раз на рік - восени
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Власне у Гете - інститут і не хочу через великі групи. Знаю , як це важко вивчати, та й навчати, мову, коли є велика кількість людей.
    Зацікавила Dakad. Дякую
     
  10. deatheater

    deatheater Well-Known Member

    Дуже дякую. Про курси при ЛП ще нічого не чула. Треба буде дізнатись відгуки.
     
  11. Marlada

    Marlada Well-Known Member

    З приводу кількості людей в групі - звичайно, це вибір кожного, але з власного досвіду рекомендую займатися в групах десь по 5-6 слухачів. Дуже маленькі групи (2-3 людей) - це теж не дуже добре, тому що, якщо є відстаючі, вони будуть гальмувати всю групу. Індивідуальні заняття теж мають свої мінуси - завжди велика спокуса скасувати урок, якщо не встигаєш або не маєш настрою. Ну і дорого, звичайно. Ще раджу: перед тим, як записуватися, дізнайтеся, за яким підручником займаються на даних курсах. Подивіться його в інтернеті, почитайте відгуки та оцініть, чи цікаві вам теми в ньому. Заняття з нудним підручником не приносять ніякого задоволення і сильно демотивують.
     
  12. Rona

    Rona Мама-йожик

    дівчата, шукаю курси японської, чи можете щось порадити?
     
  13. Lyudamama

    Lyudamama Member

    Ми з дітьми ходимо на безкоштовні заняття в центрі по вівторках. Ця ж дівчина, проводить на вихідних безкоштовні для дорослих. Можу взнати детальніше.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Zhdana

    Zhdana Well-Known Member

    Будь ласка, а розкажіть детальніше, куди саме ходите. І які там умови, щоби записатись, як заняття проходять - цікавить і для дітей , і для дорослих.
     
    • Подобається Подобається x 1
  15. Lyudamama

    Lyudamama Member

    Заняття відбуваються в приміщенні бібліотеки по вул.Мулярська, 2а (3-й поверх чит. зал). Ось тут https://www.facebook.com/nihonbu.lviv є інформація про клуб. Заняття для дорослих відбуваються в неділю на 12 і 15 год. В дитячій групі менший ажіотаж (є 3-4 дітей), заняття щовівторка о 16:30. Було вже 4 заняття (ми були тільки 2 р, бо хворіли). Ознайомились з абеткою та вивчили написання та вимову декількох слів та речень (Добрий день, Мене звати..., я - українець... ). Заняття проводить приємна дівчина - Настя, по ходу заняття пояснює різні цікаві нюанси щодо вимови і вживання певних слів. Цікаво і дорослим і дітям.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Kapilviv

    Kapilviv New Member

    За японську дякую, цікаво. А є щось з англійської, безкоштовне?
     
  17. Kapilviv

    Kapilviv New Member

    Ніхто не порадить?
     
  18. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Підкажіть, будь-ласка, хороші, перевірені курси польської мови, але такі щоб програму не розтягували безмежно. Давно хочу цю мову вивчити, але щось сама не можу себе заставити ніяк. Та й не завжди час є на це. А так заплатиш гроші, вже треба ходити:girl_wink:Бажано в районі центру.
     
  19. firebi

    firebi New Member

    На вулиці Банківській є курси Польскої.Тільки набір вже був з лютого.В мене туди подруга ходить.Їх там десь чи 7 чи 9 людей.Не памятаю.Книжка відксерюється та аудіо записи на флешку. Навчання десь 4 міс., з лютого по травень початок червня - то 2 р. на тиждень.Ціна була 1000грн. Кожний вт. та чт. заняття з 17.00-18.30. В подвірї на дверях висить обьява з тел.номерами. Каже що досить добре пояснюють, писати вже вміє, читає.
    --- дописи об"єднано, 11 Березень 2015 ---
    І мені порадьте)) Де в нас є гарні, нормальні курси французської мови? Або доброго репетитора.Бажано адекватного по ціні.
     
    Останнє редагування: 11 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  20. Smiles

    Smiles New Member

    Підкажіть будь ласка, чи хтось чув за курси англійської мови у "ELCC" що на Науковій. Напишіть відгуки. Буду вдячна)