Все про антивікову косметику

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем bora, 12 Січень 2010.

  1. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    там на баночці має бути значок скільки зберігати відкритим.
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Може був на коробочці, але я їх повикидала.
    На тюбику Rivol взагалі ні однієї нашої букви.:sad:
     
  3. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    А у вигляді привідкритої баночки і к-ть місяців поруч?
    Переважно 6 міс відкритим можна зберігати.
    (попросіть когось з оріфлейму,щоб глянув вам на коробочці)
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    На тюбиках є вибита дата кінцевого терміну споживання, але я так розумію це за умови не вікритого тюбика...
    Ех, мало...:sad: Мабуть треба один кремчик комусь віддарувати.
     
  5. rusichka

    rusichka New Member

    Дівчата, мені подарили Nivea денний крем проти зморщок Q10 PLUS. мені 29 років, раніше не користувалася антивіковою косметикою, але помічаю що вже пора( Може хтось користувався чи чув щось хороше про цей кремчик?
     

    Вкладення:

    • 213084.jpg
      213084.jpg
      Розмір файлу:
      50,1 КБ
      Переглядів:
      13
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    На мою скромну думку для цілого обличчя з Q10 Вам ще ранувато. От для шкіри навколо очей не сперечаюсь, бо там шкіра більш разюча і старіє найшвидше, а для цілого обличчя напевно достатно якоїсь доброї серї 25+ там де акцент власне на інтенсивному зволоженні...
    Знаєте, я найбільше люблю антивікові креми з конкретними позначками там наприклад 30+, потім 35+ і т.д. І хоч в мене самої крем під очі з тим же Q10 і вікова категорія від 25 до 40, але мені 32, а до 30-и я б точно цього кремчику не купила і не важливо шо там написано. Докористаю і перейду на свій улюблений 30+, цей просто взяла на зміну, щоб не бацькати один і той самий без перестанку, бо ефекту бажаного буде важче досягнути.
    Для обличчя маю зараз Оптімалс від Оріфлейму такий в скляній баночці, маю денний і нічний, там ніяких колагенів і Q... в 30+, а лиш компотненти, що захищають від щоденного стресу, тобто попереджують процес старіння.
    Не варто гнати коней, бо шкіра звикає до серйозніших компонентів, а це не є конче добре.
     
    Останнє редагування: 24 Квітень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    допоможіть розібратись, хто розуміється на цих компонентах, чи дійсно вони є безпечні і ефективні для використання?
     
    • Подобається Подобається x 2
  8. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Підкажіть чи є сенс почати використовувати крем від мімічних зморшок в районі очей? Чи дають ті креми якийсь ефект? І що краще обрати: конкретно крем для шкіри навколо очей чи просто антивіковий крем для мого віку?
     
  9. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Як на мене - за слово "антивіковий" на кремі ви просто більше заплатите. Шкіру навколо очей потрібно просто добре зволожувати для попередження тих самих мімічних зморшок.
    Я користуюся корейським кремом під очі, зволожує добре. Чи попереджає зморшки - хз, трохи маю , але загалом мене стан шкірі навколо очей цілком влаштовує на мій вік.
     
    • Корисно Корисно x 1
  10. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Для попередження то одна справа, а от чи є шанс трохи прибрати, якщо вже почала помічати їх? Хоча якщо гарно виспатися, то стан таки шкіри кращий.
     
  11. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Прибрати не приберете, але якщо хороший, правильно підібраний кремчик гарно зволожить шкіру, наповнить необхідними компонентами, з хорошим захистом, то й зморщечки стануть менш помітними.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1
  12. Bulavka

    Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

    Кремом точно не приберете, ніяким (маю добру знайому косметолога, тому знаю, що кажу). Хіба от правильно пишете і ви і Жанна - висипатися+добрий крем і будуть менш помітні.
    Трохи прибрати можна салонними процедурами - уколи гіалуронки, наприклад. Результат є відразу. Але він досить швидко зникає і досить малопомітний після однієї процедури, тобто раз робити - то вже регулярно. Але за такі гроші - хай краще будуть зморшки, принаймні в мене.))
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  13. Karabinchik

    Karabinchik Active Member

    Так,вони безпечні і ефективні, пептиди бувають багатьох видів і спрямованості,погугліть, в інтернеті бгато інформації. Нарівні з кислотами, ретиноідами (різними формами віт А) ну і вітС вважаются дієвими антивіковими засобами.
     
    • Подобається Подобається x 1
  14. Svitlanka

    Svitlanka Well-Known Member

    Хотіла купити собі крем для шкіри навколо очей, антивіковий. Бо щось не радує вигляд :sad: До того мала Redermic C від Laroche-Posay - подобався, але, напевно, шкіра звикла. Так нічого і не вибрала. Ціни від 500 грн., пробників немає.
    Порадьте щось, а? Мені 37.
     
  15. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    після 35 шкіра втрачає свій товарний вигляд особливими темпами. Тому креми тут уже малопомічні без професійного і регулярного косметичного догляду. Так, чисто для заспокоєння :). У Анни Лотан є непогана серія під очі, у Джі Джі. Там теж ціна немала. Ну і треба підбирати індивідуально. А ще я беру з базовим кремом окремо гіалуронку+ звичайний вітамін Е ( капсулку роздушую).То чергую.Також є альгінатні маски спеціально для зони очей. Якщо вже "робити щось", то поки професійні косметичні засоби мають кращий ефект на шкіру, ніж мас маркет чи аптечні засоби. Може варто у косметолога підібрати засоби? Можна в них на розпив брати і тоді дешевше виходить.
     
    • Подобається Подобається x 2