Для майбутніх мам (11)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем TinkaMalvinka, 14 Травень 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Retaret

    Retaret Well-Known Member

    а я таки збігала нині на манікюрчик, такі гарні тепер пальчики, правда вперше після тої процедури нігтики мініатюрні, але приємно відчувати, що руці тепер акуратні такі :d23: спасибі @Марта2 за натхнення:girl_wink:

    а в мене досі ніяких передвісників - ні тренувальних, ні не тягне ніде. Єдине, що нині дуже взялася доганяти все, що не дороблено по дому. Хтось мені казав, що як пологи вже наближаються, то всі болючі-ниючі фактори відступають, і жінки починають активно все мити-пуцувати, не змучуються і чуються перфектно. А потім по шуріку в ПБ :mocking:
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. iriwa

    iriwa Особлива мама

    та казали що мусить бути мама.. та то вже таке, буду по факту бачити. Дякувати Богу завтра маю вільний день то буду релаксувати і збирати торби, так-так, не кидайте капцями, ще не попакувала нічого, ніби закупилася необхідним, але по торбах не пхала...
     
    • Подобається Подобається x 3
  3. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    Аналогічно було з першими пологами. А в мене поки тільки тренувальні. Лікар в пологовому сказала, що живіт ще не опустився, то гуляти ще до понеділка. А там побачимо. Так вже цікаво побачити синочка, але домовляюсь з ним хай ще до наступного тижня сидить:)
     
    • Подобається Подобається x 1
  4. ohra

    ohra Well-Known Member

    нас сьогодні "поміряли", маємо 1800 грам і 41 сантиметр. дівчатко гарно росте і розвивається. я щаслива!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Юхууу! Я вдома - сумка вже розібрана, бо все-таки ні в яку патологію не лягали:) І вже навіть познайомилися з лікарем, в якого скоріш за все будемо родити. Аналізи вже кращі, на роботі мене заміняють, з понеділка піду на лікарняний, а в п'ятницю вже в декрет. Так що лежу, відпочиваю і насолоджуюся чоловіком і домашньою атмосферою:)
     
    • Подобається Подобається x 13
    • Креативно Креативно x 1
  6. Kazkivnycja

    Kazkivnycja Well-Known Member

    Мені от лікарка сказала, що через 2 тижні буде доношена вагітність. І тільки тоді зрозуміла, що скоро побачу свого маленького мацьопика-бегемотика:) . Щось той ''вагітний час'' так пролетів. Казали мені дівчата, коли вітали з вагітністю-насолоджуйся, бо скоро минає той стан, а мені не вірилося, а тут вже все. А мені легше стало останнім часом, коли мала перевернулася голівкою вниз, і копнячки якісь ніжні, і печію знаю як приборкати і з рештою адаптувалася, а тут раз і скоро пологи. От наша Iriwa була тут з нами з початку вагітності, а вже тримає малючка на ручках. Потім певно Марта2 чи Мацьопа , ех, швидко час летить.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    А я щось з того всього вчора геть запуталась, який то у мене термін... По КД виходить 24 квітня народжувати, по тих перших УЗД - 10 травня, по останніх ставлять 1 травня. І будь тут мудрою. Дівчата, ви чому більше вірите?
     
  8. Марта2

    Марта2 Well-Known Member

    І у мене по КД 24квітня ПДП, тижні рахує календарик від М. А по УЗД там такий різнобій....якось то ну беру до уваги.
     
  9. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    Я так надіюсь що то вже скоро буде, от тільки спробую пасочки- ковбасочки трохи і гайда народжувати)) Вже хочу побачити свою мацьопку, та й вагу ніби набирає нормально:)
     
  10. Vittoriya

    Vittoriya Well-Known Member

    то ітак буде як буде, в мене і по кд , і по всіх узд було на 27ме листопада, а народила 15ого.
     
    • Подобається Подобається x 1
  11. Mansikat

    Mansikat Well-Known Member

    останні узд в тому плані неінформативні, вони просто по табличках підганяють по розмірах дитини певний термін, а розміри то вже мають індивідуальні особливості...
    --- дописи об"єднано, 3 Квітень 2015 ---
    ну і власне, можна народити і в 38 т. і в 42...
     
    • Подобається Подобається x 1
  12. Мацьопа

    Мацьопа Well-Known Member

    А я от зайшла написати, що в @iriwa пдп було пізніше за моє, а вона вже справилась;) В мене пдп на саму Пасху, але надіюсь малюк надумає швидше народжуватись. Поки ознак ніяких, та й ми в іншому місті поки гостюємо, то й малюк собі сидить. Я б хотіла до Пасхи дома вже бути, але побачим;)
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. Nadiya

    Nadiya Well-Known Member

    От у мене з позавчорашнього УЗД є довжина шийки матки. Це дає якусь інфо про те, чи близько вже пологи?
     
  14. tiramiska

    tiramiska цинічна бандерівка

    Дівчата, не паніки ради, а для того щоб бути пильними і не носити з прикраси, коли ходите самі вечорами...
    Я досі в шоці ...
     
  15. kristina

    kristina Well-Known Member

    вітаю тих хто вже народив дівчата. Не встигаю заходити на форум взагалі. Мали проблеми з мацьопою в вигляді конюктивіту гнійного такого противного. вісім днів були на Орлика, не побажаю навіть ворогу такого. Так спереживалась як то за 2 години дитині розігнало повіку, очко не відкривалось і йшов гній. Поки не ясно чи то ті сльозові канали чи ні. Маю надію не повториться. З гв у нас проблем трошки.Суміш не даю а вот сціджувати сціджую. З тих нервів вона в лікарні взагалі не брала груди. Я боялась що молоко пропаде а суміш не хотіла давати то так наразіі є.
     
    • Подобається Подобається x 1
  16. Anna bonita

    Anna bonita New Member

    привіт дівчата;) приймайте мене до себе))) хто має народжувати в кінці червня? кого чекаєте ? де збираєтесь народжувати? я дуже хотіла на мечникова навіть інших варіантів не розглядала(( а тут прочитала що 8 червня закривають на перемивку( так що прийдеться на джамбула:sad:
     
  17. Britney

    Britney Домашня посиденька :)

    А чим там погано? Я старшого там народжувала, хоч то вже було давненько, і зараз теж хочу туди, там нормально абсолютно.
    В мене теж на кінець червня планується)))
     
  18. Hexe

    Hexe Well-Known Member

    в Брюховичах є лікарня, де малюкам пробивають ті канальчики. ми в 4 місяця їздили туди, все швидко і якісно.більше проблем не мали:) здоров"я мацьопі:)

    в мене на 19 квітня. але щось з вчорашнього вечора поперек тягне і живіт часто в тонусі... сподіваюсь ще тиждень малюк потерпить, бо маю ще купу незалагоджених справ:)

    не здавайтесь, усе у вас буде добре!!!!
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. Anna bonita

    Anna bonita New Member

    А в кого родити хочете? я просто
    планувала в сімейній палаті перебувати а на джамбули нема та й лікарку вже вибрала ))) а на джамбула навіть не знаю в кого )) просто катигорично хочу в жінки народжувати)
     
  20. Moonlight

    Moonlight Well-Known Member

    Вчора чоловік вперше рукою відчув, як наша малеча копається! При чому спершу так легенько, а потім як стукнула! Це так мило. Цікаво, що з Дми я вперше відчула рухи не животиком, а своєю рукою, але дуже ніжні, на 18 тижні. А такі копнячки вже десь в 20 були. А тепер на 15 тижні зрозуміла, що це дитинка стукає і останні кілька днів вже добре відчуваю рукою. Але першого разу плацента була по передній стінці, а тепер по задній.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
Статус теми:
Закрита.