Рагулі? (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Svjatkova, 10 Січень 2013.

  1. algo

    algo СуперМодератор) Команда форуму

    не знаю. то ми їхали в Ременів. я не конче в тому районі орієнтуюсь.

    дим то ще квіточки. задуло в наш бік, і вогонь по машині по боці пройшовся. бррррр
     
    • Подобається Подобається x 1
  2. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Так то по тій трасі, теж там вчора проїжджала
     
  3. NataliaFed

    NataliaFed Active Посиденька з баяном

    Там торфовище, тому так горить сильно.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Apelsynka

    Apelsynka Well-Known Member

    Аааааааааааааааааааааа, я така невиспана:girl_cray:маємо дебілок-сусідок, які як в тому анекдоті "Психически здорова- просто дура". Мало того, що товклися до 3 чи то 4 години, так нє їм зранку далі не спалося. Ті кобили навіть ходити нормально не вміють, таке враження, що в них замість ніг копита........:girl_nea:А в одної такий вічно верескливий пискляво-істеричний голос, що таке враження, що в неї цілодобова істерика чи вона радісна, чи зла. Ото, блін повезло з сусідами!:girl_cray:Хочу свій особняк:dirol:
     
    Останнє редагування: 15 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. basia

    basia Well-Known Member

    Говорять,говорять,а віз досі там. В селі має бути чисте повітря,чи нє. Але дзуськи!Березень-квітень-травень,а потім серпень-вересень-жовтень - це жах. Великі газди палять все-бульбиння,солому,сміття. І наче змовляються- якщо справа палять сьогодні,то зліва тільки завтра,а навпроти- саме в той день,коли побачать лахи на балконі.Ще й чекають,щоб вітер був від них.Ну і запалити в 9 ранку, а не вечора-це святе.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Рагулі мої колишні сусіди квартиранти.
    Виселилися, а два пакети сміття під порогом залишили. Я чекала-чекала, що винесуть, воно мене не конче зачіпало, бо їхня квартира як іти по балкону. Але тепер погода, виходжу туди вішати лахи, а там вже все аж прям перегнило, сморід, фе.
    Нині зробила неможливе, взяла і винесла, прибрала там.
    До цих пір відійти не можу від того видовища і запаху.:girl_cray:

    Але тоже нервує, їхній хазяїн всіх жителів будинку під мікроскопом розглядає, всі йому якісь не такі, ті з коляскою в під"їзд болто тягають, ті курять на сходовій клітці. А його красавци вкєкались (перепрошую) і свалили.
    Зла не вистарчає!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
  7. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    приходила до мене нині одна "пані". дуже хтіла втулити медичне страхування. не встигла я відкрити двері як вона вже давай в квартиру перти. не привіталася, ні нічого. я не пускаю, кажу що дитину спати кладу, не маю можливості говорити. то вона мені так зверхньо " та ту вашу дитину ОБОВ*ЯЗКОВО треба застрахувати згідно законодавства". кажу, що мене це не цікавить і я собі в інтернеті почитаю-дізнаюся про все. то вона розвернулася " нічо вам той інтернет не дасть" і повалила тероризувати сусідів. звісно не попрощавшись:girl_nea:
    ото тепер думаю, як в тебе робота пов*язана з спілкуванням з людьми, то таки навчись трохи якоїсь культури поведінки. оте нагле відношення, ніби я їй щось винна, явно не сприяє ні розмові, ні тим більше не заохочує мене користуватися її послугами. думаю вона сьогодні "багатьох" людей застрахує:girl_mad:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 16
    • Подобається Подобається x 1
  8. Zhdana

    Zhdana Well-Known Member

    Рагуль - водій жигуля з номером 5120, який навіть не намагався зупинитись на червоний сигнал світлофора на вул. Пасічній. Я з візочком змушена була тікати від машини. Водій ще мені жестами показав "тихо будь". Судячи з манери кермування та виразу фізіономії - був напідпитку. Рагуляку - на гілляку! Зла я!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 1
  9. goldgirl

    goldgirl Well-Known Member

    о, щастить мені останнім часом на рагулів
    у поліклініці: я з двома дітьми, з донечкою за руку, з меншим у слінгу притримую важкі двері, щоб пропустити бабусю зі зламаною-загіпсованою рукою і тут у ці ж двері гонорово собі проходить рагуль - йому точні нічого не бракувало, і то нічого, що я тримаю йому двері, я вперше такого рагуля зустріла, мені аж мову відняло.

    у нашому дворі: часто з вікна спостерігаю картину, як у нашому дворі на лавочці обідають студенти-майбутні медики.
    про те, що вони у своїх білих халатах там ходять, я здається вже десь тут писала, так і отримуємо лікарів-медперсонал, що про стерильність-чистоту не чули.
    але вчорашня тусовка то вже щось - пили, гукали на весь двір, насмітили довкола (а в нас завжди чисто і прибрано), проте коли вже почали серед білого дня повернувшись до людських вікон об***кати лавку і все довколо, мого терпіння не вистачило. я накричала з вікна щось про міліцію і їх вітром здуло. шкодую, що не зробила цього раніше
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 1
  10. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    О, і мене дістали... прийшлось писати в рагулі :girl_devil:

    Рагулі у мене сусіди, а позаяк нас їх у будинку тільки шестеро, то, думаю, все-таки знайдемо того рагуля нашого.

    А ситуація наступна: хтось вже неодноразово залишав пакети зі сміттям при виході з будинку, де вони чемненько простоювали по декілька днів, але тут ситуація перевершила вже просто всі етапи рагулізму (вибачайте за різкість). Виставили тепер вже в коридор на першому поверсі спочатку пакет із пустими бутилками, а на днях ще й повний сміттєвий пакет. Так от, бутилки стоять вже більше десяти днів, а пакет зі сміттям днів п*ять (певно руки відсохнуть, якщо метрів зі сто їм прийдеться то нести до сміттєвих баків).
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  11. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Блін, мені аж писати бридко. Але напишу, бо не раз таке бачила. Фу. Сидить в маршрутці (то була вона, але на її місті і він міг би бути), вся така красіва, в руках телефон дорогий тримає... Поковирялась пальцем у вусі, витягла, розгляділа той палець розмала що дістала іншим пальцем -- і тими пальцями із сіркою -- по телефону.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 2
  12. Т@нюшк@

    Т@нюшк@ чекаю...

    може вам хтось чужий заносить?
     
  13. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    Не думаю, що хтось чужий утруднявся піднятись по сходах (у нас там такий півповерх), підбирав код, лише для того, щоби залишити своє сміття. Та й район малонаселений.

    Якщо і сьогодні ввечері воно там з місця не "здвинеться", то прийдеться боротися з допомогою різного роду записок (знаю- знаю, що могла би і сама вже давно це винести, але думаю, що тоді даний рагулізм набуде ще більш відкритої форми), а так попробую допомогти собі та іншим сусідам у будинку.
     
    Останнє редагування: 23 Березень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. sonyachne divcha

    sonyachne divcha Well-Known Member

    І так, таким моя боротьба з сусідами-рагулями закінчилась вчора. Зранку по дорозі на роботу почепила скотчем на їхній пакет записку, то ввечері по поверенню з роботи помітила, що нарешті наше майже двохтижневе звалище припинило своє існування :girl_claping:
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Не знаю, чи то ПМС чи дійсно є предмет розмови?
    Колись на Топольній була зупинка громадського транспорту прямо біля "Зайчика" (фактично 20 м від перехрестя Миколайчука/Мазепи).
    Але коли там вибудовується ряд маршруток, то на перехресті важко розминутися (з верхньої частини Миколайчука взагалі утворюється корок в години пік).
    Не знаю, через це, чи була якась інша причина, але вже десь з рік зупинку перенесли на 100-150 м далі від перехрестя, поставили стаціонарну зупинку (павільйончик), на "старій" зупинці поставили табличку, що зупинку перенесено.
    І все одно знаходяться рагулиска, які стають на місці колишньої зупинки, і ще не попадала на жодного водія маршрутки, який би їм не зупинився (ну 3 грн ж все таки "стоїть").
    В результаті ті люди, які чекають на встановленій зупинці, виходять якимись лохами, бо вже ледве запихаються в маршрутку (сидячі місця, якщо вони були, вже позаймали рагулі).
    Мене цей факт так бісить, що хочеться вчепитися в горлянку водію в першу чергу. Бо достатньо кілька разів не зупинитися, і інцидент буде ісчєрпан. Але ж ні, наші люди розуміють тільки грубу силу.
    Певно, тре попросити ДАІвців кілька днів заробляти собі грошики на тому перехресті, бо інакшої мови наші люди не розуміють.
    Я не знаю, що мене більше засмучує - те, що законослухняних людей в нашій країні завжди мають за лохів, чи те, що вроді як таки в тій державі хтось щось старається зробити (для оптимізації того ж дорожнього руху, до прикладу), але самі ж люди вставляють палки в колеса.
    Отак і живемо - коли їду в маршрутці, обуруюсь на весь салон, обзиваюсь :girl_haha:, псую си нерви, а толку нуль.
    Може то я рагулисько? я ж
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 7
  16. iragonzales

    iragonzales В декреті

    Мені взагалі здається, що саме явище маршрутка треба давно відмінити......всі ті приватники, купляння маршрутів, не видавання квитків, жахливий стан тих маршруток, що колеса в них відлітають......то не діло. Має бути муниципальний нормальний транспорт, як всюди в Європі......
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Смішно Смішно x 1
  17. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    В наших сусідів це досить часта картина, правда по 5 днів не стоїть, але по півдня, поки зберуться до смітників - буває.. Картина ще та.
    А як вам скутер, припаркований під сходами? Не візочок, не велосипед, не самокат. Транспортний засіб, який працює на бензині. І сморід бензину, відповідно - на весь під"їзд. Гараж, йомайо. А якщо іскра якась в щитку, чи ще щось? Ото купила дитинка собі забавку, і кращого місця для неї не придумала. Ну-ну..
    І ще - то тепер така мода ходити в махрових халатах, домашніх тапках і капронах? Десь два тижні тому (якраз потеплішало) бачила мамочку з дитиною (малий вбраний по сезону) в такому вигляді, йшла собі по Виговського зо дві зупинки, як ні в чому не бувало. Я йшла позаду, то мала можливість спостерігати реакцію людей )) Забавно.
    До допису в карму - та ні, вона була не затуркана явно, дуже ділова, ще й злобно поглядала на хіхікаючих дівчат. Мій малий тільки тихо прошепотів з великими очима "Мам, дивись, ЯК ЛЮДИ ХОДЯТЬ.." :) Та й хлопчик її вже років 8-ми, нагадав би мамі, якшо шо, але, певно, то така норма. Розмовляли російською. Ой, більше не пишу, а то ще звинуватять мене в упередженості до певних категорій населення.
     
    Останнє редагування: 2 Квітень 2015
    • Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 1
  18. Rosynka

    Rosynka Well-Known Member

    Ну отакі люди:sad: звичка - страшна сила! Теж мене то дратує, бо ж там ту зупинку не хтозна куди перенесли, а всього пару метрів, і нормально можна почекати, а не поміж авто, як на тій старій. Але тут, нмд, водії "рагуліші", бо як колись кричати "Я не буду кожних сто метрів ставати!", то їм тяжко було, а вліпити ще одну зупинку між двома (від однієї до другої навіть, мабуть, не 5 хв йти), то прошу дуже!
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. sonyafortuna

    sonyafortuna Sonya Fortuna

    Особисто я, якби побачила в своєї дитини щось такого роду, як пітарди, виховна була б не година, а місяць що найменше. Є речі на які є заборона.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Kroshka Enot

    Kroshka Enot Well-Known Member

    Там навіть не хвилину йти. Метрів 100, не більше.
    Нині звична картина. Тіко но я набрала повні груди повітря, щоб зробити зауваження водію, чо це він стає на тій першій зупинці, як він ... проїхав повз, і зупинився на встановленій.
    Признавайтесь водії 46 маршруту, ви тайком підчитуєте ДП? :girl_haha:
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4