Щеплення необхідні? (2)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем algo, 30 Червень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    Я думаю, що не варто робити, але доречі це щеплення вже роблять в 2 місяці а не в три.
     
  2. loveterapy

    loveterapy Матуся-Анюсі

    Я теж чула, що графік змістили, тепер починають щеплення у 2 міс. А по темі, то дійсно почитайте тему від початку, подумайте, прочитайте про хвороби, вакцини і т. д. Нам 8 міс, то ще не робили жодного, думаю потім зробити АКДС або АДС лише, але ще точно не вирішила.

    Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
     
  3. olenoks

    olenoks Well-Known Member

    я пробувала читати спочатку, але 125 сторінок лише другої частини теми завели мене в штопор ))
     
  4. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    Почитайте Коток - Безжальна імунізація (в неті можна знайти ел.варінат книги).
     
  5. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    чесно кажучи, зараз графік "пристосовують" до появи вакцин. Зібльшили можливі допустимі інтервали між одними і тими ж щепленнями, дозволяють вводити одночасно в один день "грімучі коктейлі" у вигляді різних вакцин. ТОму, якщо хто робить щеплення, я би все-таки радила слухати добрих перевірених лікарів стосовно графіку ( а вони стараються старого притримуватися). Бо вакцини ті ж, і те, що раніше вважалося вкрай недопустимим чи знижувало ефективність по строкам, зараз вважається нормою.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. tasha

    tasha New Member

    Дівчата, чи хтось робив прививки в Польші? Вибачте, якщо вже писали ,просто з моїми двома непосидами, практично на посиденьках не буваю.
     
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Dominika

    Dominika Well-Known Member

    Може хтось підкаже такого спеціаліста для консультації. Дякую
     
  8. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    У нас з щеплень тільки БЦЖ. Я була впевнена, що не хочу щеплювати дитину. Та ось ми потрапили в лікарню, здавалося б, дурниця, але все-таки капельниці, контакт з кров'ю. А якщо, не дай Боже, було б щось серйозніше? Тому я почала задумуватися над гепатитом В. До речі, маю двох знайомих мого віку, які підчепили гепатит В.
    От тепер я почала вагатися, можливо, все-таки варто щепити дитину від гепатиту і АКДС? Пам'ятаю, ніби колись радили комплексну вакцину Інфанрікс гекса. Вона є зараз у продажі і ще цікаво, яка вартість щеплень на сьогодні в Чорнобильській?
     
  9. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Питання по щепленню проти вірусу папіломи людини. Були сьогодні в Чорнобильській на огляді в дитячого гінеколога. Лікар сказала, що є в нас папіломка. Ну і в років 12 треба зробити щеплення. Ми не робили жодної прививки, але власне про це по суті нічого не знаю. Поділіться інформацією! Чи є такі ситуації, що прививка є обов'язковою?
     
  10. Burberry

    Burberry Well-Known Member

    Мені здається, я колись читала, що це щеплення актуальне, коли вірусу в людини ще немає. Бо коли він є, то це до одного місця. А в нас зараз, власне, ніби мода пішла на ті щеплення від раку шийки матки, при чому лікарі часто "забувають" сказати, що варто хоча б перед тим зробити аналіз на наявність такого вірусу. Але ж це все гроші і непоганий бізнес.
     
  11. Plenilunio

    Plenilunio Well-Known Member

    Тож ніби ще скандал був через побіні реакції від того щеплення...
    Поправте, якщо я помиляюсь...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Руда Лисиця

    Руда Лисиця Шопоголік :-)

    я би радила сходити ще до одного гінеколога і здати аналіз. Цей вірус передається статевим шляхом і через кров. Це не герпес, який може і цілунком передатися. Виглядає на те, що лікар просто вам вішає лапшу.
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Дитині 2,5 і та штучка вроджена. Звичайно консультуватимусь. Кажуть на Дністерській дуже хороші спеціалісти, а тут таке. Здам аналіз на наявність вірусу, а там побачимо
     
  14. Klimi

    Klimi New Member

    Ми своїм не робили і я не жалкую. Не хотілось садити природній імунітет
     
  15. Polalex

    Polalex Member

    Я своїм обом робила щеплення. Не скажу, що вони в мене хворобливі від того стали. До садка в старшого сина були сопельки всього 2 рази, при тому що ми часто їздимо в поїздах і маршрутках. Для мене важливою навіть не вакцина була: платна чи безкоштовна, а то як нас оглядав лікар перед щепленнями, змушував здавати аналізи, міряв температуру. ( Ми робили всі щеплення, крім БЦЖ, у Чорнобильській). А з приводу доцільності: коли дітки з нашої компанії ( з одної вулиці) перехворіли на кір та кашлюк - мої не захворіли, бо були щепленні ) Принаймні я в це вірю )
     
    • Подобається Подобається x 4
  16. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Я в шоці
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Materynka

    Materynka Well-Known Member

    Віруси папіломи є різні, те що є папілома, то це здається не той самий вірус який може спричиняти рак. Але може я помиляюся, то я так по пам"яті
     
  18. Popi

    Popi Well-Known Member

    Як раз то саме хотіла написати. Там 100500 видів тих папілом. То треба до декількох толкових спеціалістів піти,щоб все правильно провірили.[/QUOTE]
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    онкогенним є власне вірус папіломи людини лише 10 типів. І з них лише 4- високоокогенні. І то, щоб розвинувся рак шийки матки повинні бути певні умови ( лише у 3% носіїв він реально розвивається, а у 97% імунна система при нормальному функціонуванні сама знищує онкогенні клітини)
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. advocat

    advocat Well-Known Member

    Я теж почала вагатися. Нам рік і 8 , в пологовому робили лише БЦЖ. Твердо була вирішила не вакцинувати. Але далось в знаки постійне нагадування свекрухи про смерть її маленької сестрички від кашлюку. Тож продовжую вивчати питання читати статті, дослідження. Аргументів багато обгрунтованих і за і проти. Лікар, якому я довіряю радить вакцинувати. Радить вакцину Інфанрікс Гекса. Проте остаточного рішення не прийняла. Шукаю інфу про інфанрікс гекса. Може хтось знає, чи має практику. Також цікавить вартість щеплень у Чорнобильській.
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.