Коси мої, коси... (усе про догляд, фарбування тощо) - 3

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Нікуся, 4 Лютий 2015.

  1. Arika

    Arika Well-Known Member

    Дякую за поради! Фарбуватися передумала)))), світлішою не стану, хіба потім шкодувати буду. Буду свій природній відновлювати! Не даром кажуть, що природа творить найкраще :). Хтось пробував гель від Лореаль (ефект вигоряння на сонці) на темному волоссі? Як ефект?
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Smaylik

    Smaylik Member

    дівчата, як думаєте?
    Якщо я зараз фарбуюсь у мідний колір, але трохи мені вже надоїло по 2 рази на місяць фарбуватись, щоб колір був гарним. І вирішила перефарбуватись у якийсь кашатановий колір, то та рижина буде "перебивати" чи ні?
    Раніше до мідного фарбувалась у шоколадний колір.
     
  3. Antivirus

    Antivirus Well-Known Member

    Недавно закінчила олійку від Лореалю "Absolute ripeir" та купила від Матрікс "Іndian Imla". Обидві мені подобаються. Обидві зміцнюють волосини, не дають сіктися кінчикам. Плюс ще олійки від Матрікс втому, що вона надає гарний блиск волоссю. Волосся фарбоване в блонд, але доглянуте (не прийміть за нескромність)) завдяки олійкам в тому числі. Олійку матрікс можна наносити разом з бальзамом. Особисто так наносити ще не пробувала, бо подобається результат, який вона дає після укладки.
     
  4. Smaylik

    Smaylik Member

    в мене для кінчиків волосся є олійка від Пантін, то також подобається.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    мені також Пантін подобається олійка. Від эйвона в мене була, доречы також не погана.
     
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Імель

    Імель Модератор в декреті Команда форуму

    тобто ви сушите-вкладаєте, а тоді наносите олійку? це так виробник рекомендує?

    бо я Нумеро наношу на вологе, а тоді вкладаю
     
  7. Antivirus

    Antivirus Well-Known Member

    саме так, це рекомендується виробником, як завершальний штрих після укладки.
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Siania

    Siania Love Life

    Ще раз переконуюсь що все дуже індивідуально... Я дуже розчарована тим шампунем. І все з точністю до навпаки ніж у вас. Волосся жирніє дуже швидко, важко милиться, багато дуже тйого треба, в результаті виходить на одне й те саме. А я разом з ним ще й купила фарбу гарніер олія...то жах, все на купу зле. Корені через місяць стали коричневі (беру дуже-дуже темний шоколад)! З фарбою кастінг крем глос в мене таких казусів не було. Але нарешті завтра помалююсь а потім і шампунь заміню.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Дуже дивно, бо як на мене він трохи занадто піниться.... У вас точно отакий [​IMG]
    А щодо фарби - моя стала такою є вартістю, якою можна віднайти професійну. Тому наступного разу спробую щось нове :)
     
  10. Siania

    Siania Love Life

    Так)))) Раніше користувалась лореаль елсев для фарбованого, потім перейшла на такий - [​IMG] то просто супер, але його ціна заразбіля 40 грн./250 мл((((
     
  11. kraplynka

    kraplynka реалістка

    О, шкода, що я раніше не звертала уваги на шампуні цієї ТМ, хоча гелі мала, і ними була цілком задоволена.
    А щодо фарб - мені таки здається, що найбільш популярні у нас підробляють, або на наш ринок виробляють гіршої якості. Співробітниця колись купувала фарбу Гарнє у Ватсонсі, а потім перейшла на ту, що привозили з Польщі. Вона блондинка, тож зміни було дуже помітно - той, що "наш" давав добрячу жовтизну, а польський - світленький блонд.
     
  12. NutkaNezabudka

    NutkaNezabudka Well-Known Member

    ви знаєте, я з вами погоджусь. В мене також таке враження( тому що також мала ті самі шампуні і гелі з Польщі, то результатом була задоволена. А ось тут купуеш і зовсім не те.
     
  13. сніжна

    сніжна Кішка, яка "сама по собі"

    я таким Каллосом зараз мию влосся. мені він подобається Піни (як на мене) ні мало, ні багато. Шкіру не сушить лупи не викликає. До того я користувалася Ельсев Лореаль для фарбованого волосся, але оскільки тої баночки мені на волосся на 5 раз вистачало, стало дуже неекономічно:). Калос виявився нічим не гіршим ( між ними ще спробувала шампунь від Ельфи "Лошадиная грива"- ось це гадосний вийшов - волосся вимивав погано, воно якесь обтяжене виходило і неживе)
    я нею минулоріч користувалася. Так власне різниця між Польською і нашою - справді є.
    сьогодні якраз нею пофарбувалася. Лиш якщо минулого разу практично узагалі ніяк не узяла волосся, я погрішила на те, що може стандартний каштан виявився для мого темно-каштанового заслабким. То сьогодні узяла каштановий на тон темніше. Результат: червоно-оранжеве коріння і темні кінці. Все- з Кастінгом я зав язую :)
     
  14. kraplynka

    kraplynka реалістка

    Коли я раніше обирала світліший відтінок з гами шатен-брюнет, то будь-який виходив у мене з конкретним рудим підтоном , чого мені не хотілося. Мілірування теж завжди рудим виходило. Іншого виходу, аніж обрати темний відтінок не знайшла. Мабуть, якийсь пігмент у вашому волоссі видає такі казуси. Тут тільки добирати собі виробника, серію і відтінок методом спроб, бо навряд чи то можливо в інший спосіб встановити.
     
  15. Raven

    Raven Мама малятка

    Спробуйте каллос-шоколад. Супер віновлює волосся, довго не жирніє, літрової банки надовго вистарчає, а від запаху я млію.
    В мене питання про відтінкові шампуні. Маю темно-каштанове волосся і недавно отримала сиве пасмо. Тоніка мені не альо, купила балеа- класний шампунь, волосся насиченішого кольору робиться, але ту сивину гірше видно. Фарбуватися не хочу.
    --- дописи об"єднано, 11 Квітень 2015 ---
    А свекрусі блонд вимивало так конкретно ним.
     
  16. kykysia

    kykysia Well-Known Member

    :girl_bye:нарешті наважилась зробити маску з димексидом:girl_claping: Все пройшло дуже файно)) Волосся мякеньке, пухкеньке і блистить І нічо мені не сталось, бо мама з мене насміхалась, що буду на Великдень лиса) Правда один недолік, Димексид дійсно має специфічний запашок,і навіть після трьохразового змивання шампунем + кондиціонер, і запах Димексиду всеодно чути.. Але то не страшно - головне кінцевий результат))):girl_flirt:
     
    • Подобається Подобається x 1
  17. Chortenia

    Chortenia Well-Known Member

    Дівчата, розкажіть, будь ласка, відгуки про фарби лорда профешнл (хто користується). Дякую
     
  18. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Дівчатка, хто якими засобами для укладки кучерявого/хвилястого волосся користуеться? Хочу щось або у вигляді спрею чи гелю/кремчику, але не надто сильноі фіксаціі і щоб волосся не "масне" на другий ранок після того! І звичайно ж щоб на дотик волоссячко більш-менш м'яким лишалося, а не як дротяна щітка. Порадьте щось, будь ласка
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. IrynkaMandarynka

    IrynkaMandarynka Well-Known Member

    Дуже хороший є Revlon Professional Pro You Texture Scrunch, правда зараз страшно подорожчав :sad: зате його вистачає дійсно надовго, дуже дієвий та економний. Для своїх кучерів беру різні спреї від Ельфи, зараз фаворит - Домашній доктор Настій для волосся з медом і маточним молочком, недорого, але звісно що не до порівняння з професійною косметикою.
     
  20. Burchenyatko

    Burchenyatko Well-Known Member

    Але ці спреі від Домашнього доктора не для укладки? Просто для догляду, так?