Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Всі процедури виконані, дитя нагодоване(так він непогано їсть), чай випитий, плани складені(сподіваюсь, що виконаю), ДП почитане- а вставати і тупцяти лііінь, поспала би.... Ой ті безсонні ночі даються мені взнаки. Чоловіка, на роботу відправляючи, ледь тримаюсь, щоб не гаркнути, по телефону огризаюсь. А, то вічна історія...
    Напланувала нині голубці- питається нащо? От самі собі життя ускладнюємо, самі правила придумуємо і самі мучимося як щось не виходить.
    Всьо, харе, бо зараз розпишуся, що кінця-краю не буде видно. Голубці- значить голубці.
    Па, докладу вам як той процес буде хоч на середній стадії.
    Не придумуйте нині собі всякої фігні, насолоджуйтесь весною!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    оце має бути девізом щасливої жінки.

    Мене вчора залишили на 2 години саму вдома. САМУ! Я мала стільки планів: підлогу помити, їсти зварити... А в результаті просто лягла і заснула. Яка ж я була на себе зла. Якже я себе винила, що заснуна (то я вже потім зрозуміла, що дощ падав, і мене, метеочутливу, просто скосило), в мене таке відчуття провини було, що капець. Отакі ми дурні. Все робити-робити-робити.... І скажу вам, що від того, що я поспала насправді нікому гірше не стало: і їсти наварила, і підлогу пятий раз за день помила (мала почала повзати, то тепер підлоги пуцую часто). І все було б ок, якби ото не мучила себе відчуттям провини
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  3. jylanda

    jylanda занууууда

    Не знаю як ви, а я сьогодні так тяжко прокидалася, що ж впала з ліжка ... Зараз доп'ю другу каву і йду на нараду, цікаво що я там нараджу в такому стані :girl_haha: ? Але то все дрібниці, бо завтра вже субота і ми ідемо на шашличок, я спечу доброго пляцка і буду насолоджуватися сонечком і життям :girl_cool:!
    Всім гарного дня
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. exmargarytka

    exmargarytka мрійниця зі стажем

    І що ви думаєте, так я вчора хотіла зеленого борщу, аж смак в роті чула:girl_in_love:
    Півдня мріяла,що наварю собі велетенський баняк, і буду його сьорбати,доки не трісну:girl_yes:
    Ха! Обійшла 2 базари,3 супермаркети...нема!
    Ледь не плакала. Відкладається моя мрія...
    А самі знаєте,як в нас,дівчаток, не складається з реалізацією наших мрій,то всім,хто під руку потрапить,буде суцільна проза:tormoz:
    Продовжую мріяти! Той борщ просто мусить стати моєю нинішньою врочистістю!!
     
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 5
  5. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Маю величезні плани на сьогодні, оскільки вчора до лікаря не потрапила то до сьогоднішніх справ плюсується і вчорашньо-сьогоднішні відвідини.
    Ми смачно виспались, сьорбнули кави-чаю, поїли картопельки з маринованими помідорками, запили те все діло компотиком і зе вйо мурдувати людей на ринку. Знову мене то все трохи мандражить...
    Всім гарного дня! Цьомаю вас, мої бджілки
     
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Всьо по плану йде, аж дивно. Ще б малий ліг спати по плану, то взагалі було би красота. Вже йому краще, температура так не мучить- нині навіть не збивала. Але на вулицю не виходимо, то хата, тримайся!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    Нагнати вам нову гастрономічну вподобанку?
    Не всім до смаку, але я сьогодні готую курячу зупку з домашніми макарончиками. Пахне мені, ммм..
    Ще спекла бісквіт з заварним кремчиком. В планах є ще дещо, але це вже в іншу тему з тим треба йти.
    Чекаю свого маленького учня зі школи. Маємо сьогодні візит до стоматолога, будем рвати зубчик. Бідолашка моя так переживає! А чим я можу допомогти, якщо в мене самої руки трусяться від переживань за свого горобчика.
    Щойно прийшли з вулиці. Коханий муж перед Великоднем зробив ротацію на подвір'ї, то тепер я так балдію на вулиці, що не передати словами.
    Щойно розвішала прання, йду посуд помию, поки Данусик розфарбовує "ніндзів". Швидше б Темусик зі школи прийшов, бо в Даніка ротик не закривається, а я вже не маю сили слухати про білого нінзя (чи ніндзю, чи як там його) і про те який він крутий, і про те, що він робот, і що він титановий і ще він якийсь там дроїд. Не андроїд точно. Ніндроїд, здається. Ну ви зрозуміли - криша єдєт нєспєша )))
     
    • Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Ой, дівки, настрій в мене препаскудний, бо маю сімейні проблеми:girl_cray:. Але тільки, що прочитала допис @Nitriotka, і Jalla, у "Вихвалянках". І так за вас пораділа, щиро-щиро. Молодці))) Самій аж легше стало.
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. jylanda

    jylanda занууууда

    Що я там казала зранку? Ніхто мені настрій не зіпсує? Ага, то якщо не брати до уваги прибамбашених кобіт з телефоном за кермом... Під час обідньої перерви поїхали з колегою в спортзал, і буквально 10 метрів перед залом в нас так добряче в’їхала ота дівчина . Результат - нерви, страшне болить голова ... Добре, що всі живі і здорові, а машину зремонтують. Йду ще одну каву вип’ю з надією, що на цьому неприємності на сьогодні завершилися. Бережіть себе!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 14
    • Подобається Подобається x 2
  10. flame

    flame невгамовний експериментатор

    А я сьогодні зранку напевно замість води напилася гальмівної рідини:crazy: А може то погода або я конкретно перепрацювалася. Туплю цілий день і то конкретно. Попереплутувала рахунки і повідсилала не тим кому треба було:facepalm:Апофеозом стала кава для чоловіка. Я оформляла договора, він мене вчепився з тою кавою. Пішла, зробила, сказала, що запарюється і погнала назад до документів. Через кілька хвилин чую - знов волає, йду, думаю, я тобі зараз як розкажу теплі слова, то мене ніхто чіпати довго не буде. Приходжу на кухню, дивлюся на ту каву, а виявляється я її змолоти забула:blush:Просто зернята залила кип"ятком:haha:. Нормально туплю, нє?
    Третій день, як "перепросила" своє тренувальне коло. Вся в синяках, якби хтось побачив, точно би сказав, що мене мужа палкою або ремнем лупасить, бо я така вредна. Треба мені скинути мінімум 5 кг, а в ідеалі 10. Перед святами закинула ту роботу, на свята додала собі "пишності" і тепер треба зціпити зуби і робити. Я ж збираюся в якусь подорож, а як я така тлуста поїду? Як я потім на фотках виглядати буду? Так як на тій знимці, що на Паску? Ви ж ту "широку господиню" бачили? Здохну, але зроблю. Треба ще той стимул на холодильнику вчепити.
    В Юріка сьогодні Д.Н. Чекаю на вечірнє скайп святкування. Спеціально вчора залишила собі трохи винця на сьогодні, щоб ми цокнулися до камери:drinks:
    Всім гарного вечора.
     
    Останнє редагування: 17 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Корисно Корисно x 1
  11. Музик

    Музик Мартуська

    вперше за 3 роки тренувань не змогла до кінця заняття дотерпіти. таааак спина болить, що просто капець. і взагалі не мій нині день. і муж чогось ображений, ще не вияснила чим я ще провинилась. вихідні ось уже на носі. хоч одна врочистість
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  12. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Ранок почався з розчарування.Відправила чоловіка до праці і в половині сьомої сіла за ноут: ДП читнути. Ага, нє тут то било! Тирнету, то нема! Якийсь х...вий дядя забрав. Добру годину той тирнет зі мною у хованки бавився. Вже і малий прокинувся, і сирок йому зварила, і нагодувала, і посуд перемила- аж тоді впіймала того паскудника за хвоста. Влітаю на ДП, а тут нікаго:girl_flag_of_truce:. Ніхто чаї-кави не п*є...Думаю: що то ся діє? Аж тепер включилася, що нині субота! І всі трударочки ще ніжаться.... Як каже моя коліжанка- сімейний день.
    Файної вам суботи, і щоб дядя тирнет не забирав!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. amaretto

    amaretto як сказала Тося: "месний повар"

    Я випила каву з закритими очима:girl_mad:
    Добрий ранок посиденьки!
    Нє,ну нормально дзвонити людині в 7.34, ну якщо біда то я розумію, але нагадати що на 9.00 буде сумка з молочним.........:girl_devil:.Я пам"ятаю і на 8.30 мав продзвеніти будильник(
    Тато деколи вводить в ранішній шок і стрес. Я декілька днів намагалась все вияснити(розмір забави, гуляння, готування і т д), а чула "та нічого не треба". А сьогодні озвучили "що треба"! і без Олени нікуда. Щас, поділюся на дві:girl_crazy:, одну до тата, а одну лишу вдома-працювати
    Ну і який той день буде коли він вже почався не як у нормальних людей(
    Тішуся що чоловік вже без високої температури, після мого вчорашнього походу в аптеку п"є жменьку таблеток. Діти поки що тримаються.
    Хочу на 2-3 дні втікнути кудись в карпати лише з чоловіком:girl_blush2:
    Миру нам, здоров"я і гарного дня
    --- дописи об"єднано, 18 Квітень 2015 ---
    Завтра буде свято-п"янка
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Nitriotka

    Nitriotka Фея з сокирою )

    В тих, хто ліг спати в 2 а прокинувся в 6 - дев'ята година ранку це вже глибокий обід.

    Чоловіка на роботу відправила вже давно, комп на ремонт здала, поснідала, випила чаю ( коли всі мудрі люди п'ють каву, щоб хоч очі відкрити) з еклерчиком. Зараз лягла собі на трошки і відчуваю що засинати починаю. В хаті такий срач, що мені не те, що спати, лежати нема часу. Два маленьких раба вже прибрали свої іграшки, і навіть посортували які речі в прання, а які в тумбочку, а я.... Ех, і мені навіть не соромно, що я собі просто так без діла лежу.
    Про зубчик. Вирвали, ойкнув, пішли в магазин і купили якусь фігнюльку маленьку за 70 грн, поклали зуб під подушку, вранці знайшли під подушкою смаколики.
    Зубний фей потішив дитину ))

    Плани на день - "пахати і не жерти" ;)
     
    • Подобається Подобається x 15
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    так ти мене розсмішила тим - думаю ми всі після свят дуже пишні стали, мені теж тре тре трохи себе взяти в руки.
    Я в мами, мама зранку забрала малюка гуляти, старші хлопці будуть аж завтра. Балдію.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Музик

    Музик Мартуська

    я прокинулась - врочистість перша, встала з ліжка - друга, приготувала сніданок - третя, поїла - четверта.
    п'ята і шоста врочистості будуть залежати чи встану я зараз зі стільця, проте будем намагатись попасти на тренування (мушу просто порозтягувати спину, бо то капець якийсь) і знайти батькові подарунок на день народження.
    насправді життя прекрасне, погода чудесна і все шикарно, коли нічо не болить :)
    всім сонця!
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  17. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Яка я вчора була господиня широка! В планах :ed4d70def841dc74b57 Йшла з роботи додому і планувала, як я нині буду прати, прибирати і варити солянку .
    Сьогодні випила кави, сіла за ноут і махнула на всьо рукою. Нічого не хочу робити, бо мені зимно і нема гарячої води. Коліжанка най прибирає, солянку завтра зварю, а пралька і на тижні попере. А я буду сидіти і відчувати себе рабовласницею.
    Здалось би на базар сходити і прикупити якої сметани з квашеним вогірком, але так мені не хочеться з халату вилазити. Посиджу, подумаю...
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Хата майже прибрана(ключове слово- майже, бо чую неоднозначні звуки з кімнати з іграшками), їсти варити не тре, хіба бульби собі посмажити. Що буду робити по обіді ще не знаю. Дитя покаже.
    З понеділка чекає мене похід до стоматолога, бо 1- відкришився куснєга зуба, 2- болить при накусуванні зуб з іншої сторони(як я маю жувати), ну і ще щось знайдеться. це якщо малому стане настільки легше, щоб можна було його на двір волокти, бо тато наш буде працювати.
    Врочистість- в хаті тепло, вода є яку душа забажає, ну : жизнь маліна, хіба нє?
    І ДВ,
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    вчора за мною цілий день ходила та солянка, думала сьогодні зварю, але виявилося, що немаю вже квашених огірочків(((
    а такої сусідки немаю, хіба ДВ поділиться сусідкою, а та огірками:girl_crazy: в обмін на готову солянку...
    Обожнюю суботи, бо ми із малючком балдіємо в ліжку до 11.00год, а татусь наш нам і сніданок до ліжка і вже купа всього по хаті переробив, і ввечері на роздачу потягне дівчатам мегаторбу, а нам залишається лише їсти наварити, бо поприбирала вчора ще все на Глянц...
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. jylanda

    jylanda занууууда

    наїлася я полуницьі займаюся медитацією, роздумую, що треба зробити і як би то все встигнути. :ed4d70def841dc74b57 Рабів бракує, рабів! :girl_devil:Ну але поки іх бракує, то мені копняка до роботи, а вам гарного дня! :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.