Жіночі консультації Львова: куди податися???

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем filolog, 27 Червень 2009.

  1. Raven

    Raven Мама малятка

    Як фахівець хороша. Як людина, так м"яко кажучи, не дуже. До неі на облік не пішла, але мала щастя пересіктись на час обліку, бо моєі лікарки не було.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Pampushok

    Pampushok Well-Known Member

    Дякую. Я також з нею познайомилась, і вирішила до неї не ставати на облік.
     
  3. Angie

    Angie Member

    Дівчатка, пора і мені написати про лікаря, а саме про Шипунова В.П. з Топольної. Прийшла до нього по хорошим відгукам, що лікар від бога, тири пири.. так от, він мені зразу же виставив свій прайс, за 1 візит (зза який мене навіть не оглянув, нічого не приписав..) -100 грн, за ставання га облік 150, усі наступні по 50, і останнє, ніби коли виписка на декрет - 150. Такий підхід мені не сподобався, зрозуміло, що я йому і так би віддячувала.. спілкувалася з іншими знайомими - він вже не той лікар який був раніше, у нього вже йде конвеєр, і відсилає також до таких же лікарів "ззаробітчанів" як в він. Тому дівчатонька, не завжди сліпо вірте форумам, я справді розчарована бо сподівалася на нього. Висновки робіть самі. Бережіть себе і маля під серцем!:d25:
     
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  4. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    А в 8 лікарні, хто крім Кровицької веде облік? Там взагалі великі черги? Хто буває?:girl_bye:
     
  5. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    ого, а то ви за припискою ставали чи просто так. Бо я стою за припискою, ніхто мені не казав тарифів, тому я нічого і не даю. Хоча планую віддячитись вже прикінці, на останіх місяцях... А хтось дає " в кишеню так сказати на каву кожен раз?" Поділіться досвідом ...
     
  6. Fiancee

    Fiancee Well-Known Member

    А навіщо? Людина виконує свою роботу і отримує за це зарплату.
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Gorbywka

    Gorbywka Форумна Орхідейка

    цей лікар ж теж отримує платню, але як я зрозуміла має ще й негласний тариф..., особисто я теж такої думки як і ви ,що це його робота...
    хоча напевне є такі дівчата ,що дають на каву по 20 чи 50 грн. З іншої сторони ,це справа кожного чи віддячувати особисто за прийом в лікаря, от і цікаво чи є такі ?
     
  8. Pulupjak

    Pulupjak Active Member

    Я стояла два рази в Шипунова. Перший раз він мене ще добре поганяв, направляв на різні аналізи, скринінги і т.д - то спочатку я це все робила. Але коли в 20тижнів мене направив на торч інфекції в приватну клініку, десь на науковій і сказав що обов'язково цих 8 аналізів щробити. Я приїхала , а дівчинка на рецепсії мене перепиталась чи дійсно всі робити, і чи я знаю шо ті аналізи вийдуть в районі 1000грн І це майже п'ять років тому, я прийшла до нього і сказала все що думаю про такі направлення, і що можу пожалітись туди куди треба. Після цього, у нас не виникло жодних непорозумінь, і я ні копійки йому не віддячилася.
    На наступну вагітність прийшла теж до нього, мені просто було зручно по місці проживання. Жодного слова про віддяку не було, тим більше він мене добре пам'ятав. На облік встала в 20 тижнів і то тому що ми їхали на море і я хотіла мати обмінку. Так ось, в перший ж день ми трішки посперечалися, після чого я написала відмови від скринінгів , у відповідь почула що "всі тепер такі мудрі стали , все знають, завдяки інтернету" . Проте більше в нас не було ніяких непорозумінь. Ну і жодних натяків на віддяку, після пологів була в нього, запитався як все пройшло, побажав удачі і сказав ще звертатися
    Можливо він так змінився за півтора роки,або мені так пощастило. Хоча я думаю при знайомстві Володимир Петрович прощупує почву, і дивиться кому можна називати "таксу", а з ким не варто псувати собі нерви, ось вперше мене пробував розводити на дорогі аналізи, вітаміни, але після нашої розмови , кардинально змінилося ставлення.
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. Angie

    Angie Member

    Ні, я не по приписці, але хотіла до нього так як він кращий лікар ніж моя дільнича. Але він мене зразу ж направив на Ужгородську до завідуючої, а подруга яка в неї лежала мені сказала, що гіршої лікарки вона ще в житті не зустрічала... тому мені цього достатньо щоб зробити певні висновки... але дівчатка ви самі дивіться, якщо Шипунов ваш дільничий і вас задовольняє - то питань немає) просто навіть як людина - зі своїм підходом мені не сподобався, його ціль в такому разі не лікувати, а здерти гроші.
     
  10. M_Talya

    M_Talya Active Member

    Крім неї приймала ще Боднар (2 роки тому).
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    А в Бесараб на Медової печери зараз великі черги? Хто в курсі? :girl_smile:
     
  12. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    До неї завжди великі черги.
     
    • Корисно Корисно x 1
  13. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    А як зараз в поліклініках, бо давно не була:girl_blush2: жива черга чи по часу по талонам? Чи навіть з тим талоном треба чекати в черзі?
     
  14. Lyudvig

    Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

    Просто жива черга. Здається, що сьогодні вона після обіду. Завтра- до.
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    І зараз приймає -- Кровицька і Боднар. Черги невеликі -- живі.
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2015 ---
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Miss Sixty

    Miss Sixty Double Boy Mama

    Як де і як коли. До ендикринолога раз жива черга, раз по талонах, наприклад
     
    • Інформативно Інформативно x 1
  17. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    я буваю (правда, частіше у кабінеті навпроти -- у нашого сімейного лікаря), але до Кровицької теж інколи заскакую
     
  18. Neytasa

    Neytasa Well-Known Member

    І як вона Вам? Бо начиталася жахливих відгуків, тепер шукаю когось іншого...
     
  19. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Ой, а дайте і мені почитати.

    Бо я вагітність у неї на обліку відстояла добре (але і вагітність у мене була безпроблемна) Уважна, зайвий раз не напрягає. Правда, відсилає на УЗД чи на аналізи в лабораторію до "своїх", але я на то не звертала уваги -- йшла куди мені було зручно.

    Мій сімейний каже, що вона дуже хороший фахівець, багато років пропрацювала завідуючою, а

    Тепер, як будуть якісь невагітні питання -- думаю йти до неї
    --- дописи об"єднано, 20 Квітень 2015 ---
    А вам на облік по вагітності чи з іншими питаннями? Бо я завжди дію так: йду до дільничого лікаря (там у мене купа прав і нікому в чужій поліклініці в ласку не стою і гроші в кишеню не пхаю). Ну якщо лікування дільничого лікаря ну вже прям зовсім не підходять -- ну то вже шукаю когось іншого. Тому ви підіть до неї, якщо це ваша дільниця. Вона така мила душевна жіночка
     
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  20. Уляна Поберейко

    Уляна Поберейко Well-Known Member

    я стою зараз в Кровицької на обліку з третьою вагітність ,скажу одне дуже любить пані доктор гроші ,але я її намісце зразу поставила ,любить виписувати бади це для підвищення гемоглубіну)
    їх купите лише в аптеці на Куліша ,за декретний листок ,просить благодійний внесок .Можу багато писати бо в неї на обліку стою я,моя сестра і кума ,але ходим ми так собі раз на 2 місяці до неї,аналізи здаєм у приміщенні 8 лікарні і самі собі вписуєм
     
    • Корисно Корисно x 1