Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inglor

    Inglor Well-Known Member

    Не сипте соль на рану:girl_cray:. Ті кіля видно всюди, тільки не там де тре. Ех, були колись часи, що той бюст свій ховала під кофтами мало не під вуха. А тепер його шукати тре. Але краще я його буду шукати, ніж буду з такими формами як колись .

    Я чого прийшла? А, ну бо хлопці мої сплять, хлоп з тої радості втік з хати. Але перед тим зробив мені кавуську. А яка кава без Вас мої дорогі. Мені з вами смачніше:connie_pull-pigtail:girl_tender:. Зараз доп'ю, трошки повишиваю, поки в хаті тишена:girl_dance:.
    Я ще до вас прийду, хоча й не знаю, чи ще щось накарлякаю.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Якийсь кінь, а точніше лоша, в мене таки повалялось. Тобто хата бачила нас з пилесосом, ще може побаче і з мокрою шматою.Але то так, схематично-зигзагоподібно. Добре, що ніц не тре варити, бо з таким настроєм то вийде одна трава. Ще б на завтра придумати щось швидковарнеімалозатратне, щоб продукти не переводити.
    Добре, що чоловік в мене всеядний попався, то я можу і морозитися.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Нє :girl_blum: В два, але я вам не повім
    Борщ зварений, наминаю бульбу з кобасою. І думаю, шо то якась фігня. Надворі ніби вечір, ніби спати пора, а я недавно прокинулась...
    Поприбираю, по ходу залиюсь пивасом та й піду спати.
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  4. Ligymunka

    Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

    Прозааааа - я побито -прибита і відходжу нині поволеньки. Вчора синочок впав на майданчику з висоти 2 метрів, реально дівки поки їхали на Орлика, то такий стрес пережила , що капці ... Врочистість- з синочком все добре, руки-ноги і голова цілі, переломів , вивиху, струсу мозку нема і нині вже ходить нормально, бо вчора до вечора дитина ногу тягнула, а мені серце " кров"ю обливалося " від страху, чи з ногою буде все добре. Дякую Богові , що з дитиною все добре і всі мої труднощі просто вивітрилися після вчорашнього випадку !!! Добре, що маю смаколики від Оленки амаретто і не треба їсти варити :girl_dance: Всім файного дня !!! Бережіть мацьоп, бо ті дітиска такі шустрики, що ніколи не знаєш, що їм "стрілить " в голову за хвилину. Страхуєш ту малечу - страхуєш, стоїш коло неї, а то "шило в дупі " за секунду вже лежить на землі і на питання " чому ти так зробив ?" - Я стлибав ( стрибав ) , бо ПЛОСТО ХОТІВ ДО ТАТА ... Але для мене цей випадок є таким підтвердженням Божої опіки над дитиною ЗАВЖДИ !!!

    Всіх цьомаю і люблю !!!:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
     
    Останнє редагування: 2 Травень 2015
    • Погоджуюся x 8
    • Подобається x 7
    • Зе бест! x 3
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  5. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Несподівано нарісувалась врочистість- поки я з коліжанкою по телефону "сеансувалась психологічно", то мій малюк САМ : на горщик попісяв, мультик на ноуті зупинив, на диван себе вклав, ковдрочкою накрив і похропував вже! Так і спить в сведрику, бо знімати боялась.
    Як же швидко ростуть ті діти, а чужі- то взагалі атас!
     
    • Зе бест! Зе бест! x 10
    • Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
  6. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    от маю нині врочистість, влада містечка змилосердилася і пустила воду)) а ще я нині все що планувала по дослідженню - нині зробила, і брейкінг-аналіз для однієї ГО інформаційної також) то сиджу тішуся) і навіть понайматися фізичними вправами встигла..права щось настрій сумний у мене весь день...не знаю з чим то зв'язано..вірніше знаю, але гоню ті думки геть..не маю сили через ті переноси вже сумувати, але і заспокоїтися не виходить..ех, хто знає як заблокувати ті погані думки та емоції, поділіться) йду щось повечеряю і буду відпочивати)
    так люблю бути вдома, де все своє рідне, де все тебе підтримають, послухають, пожаліють і зрозуміють) де все таке затишне і гарне) так мені хочеться своєї сім'ї і своїх малих бешкетників, але поки нема для них ще гарних умов) як читаю як тут на ДП дівчатка діляться своїми розповідями про діток то не можу стримати усмішки) все таки сім'я то справді найкраще що є в нашому житті) йооой всьо, потягнуло мене на лірику, сиджу і плачу вже тут)) всьо, пішла з ДП пити чайочок і гамати)
    всім гарного, любовного чоколядного вечора :kisss::kisss:
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Дітки - то харашо, особливо чужі і здалеку
    і саме заради діток не варто плакати.
    А переноси... Какіє ваши годи. Я от постійно переношу всі свої плани на патом, а я вже старий перець. Все одно ношу-переношу. Так що не плачте, бо що не робиться - все на краще . Збийтесь і насолоджуйтесь тим, що є.
     
    • Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 4
  8. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    А
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ха, ясєн пєрєц. Ми колись дивились серіал , а там внучка казала дідусеві: "Дєдушка, я люблю тєбя". Ну і я так ляпнула. Ми поржали і з того часу пішло "старий". Паримух, то я вже від себе додала. Але паримух в курсі.
    І по дєлу: я нині чогось втомлена. Кіно зрання не додивилась, додивляюсь тепер і на найцятий раз починаю доганяти, звідки пальці на склі і до чого там тролі...
    Мдя, маразм - він не дрємлє . Дивлюсь у вікно і чекаю, щоб стемніло. Тоді з чистою совістю лягаю спати...
    Пишіт шось. Ваша ДВ :kisss:
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Хто ті шось нині напише, то ж субота- сімейний день! Тіко ми з тобов, як дві вар*ятки ,переписуємось "на публіку". і па тємє: будуть завтра деруни(може), то щоб швидко і вєрняк не зіпсую(хіба пересолю або пригорять:girl_haha:). Бо хочу до вас завтра в ПХ, конче ви мені потрібні!:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  11. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Ппц! Я ж не в курсі...
    То ми з тобов - сім'я. Ага, паримух погріб щойно в берлогу, а я до сім'ї. Всьо, більше ніц, а то вигребу по повній.
     
  12. Тетянка

    Тетянка Well-Known Member

    Я теж тут. Почитую Вас, лежу в ліжку й трохи хворію. П"ю купу чаю з медом й лимоном. Й втіхаря вже з"їла 6 молочних батончиків "Мілкі вей", які взагалі то були типу Саші в школу куплені...
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 2
  13. Divchyna vesna

    Divchyna vesna Юна фіялка

    Хоріти ніззя.
    Я вам скажу, що гаряча вода і ДП - то як пиво... Роблять диво. Я нині з перепою така дохла була, так спала і далі хтіла спати... І шо? Прийняла душ, потріщала по телефону і мій курдупель в ср...і ожив. Ага! Спати вже не хочу. Хочу з вами тусуватись і ржати.
    Йду, запхаю борщ в холобздильник і буду з вами тусуватись.
    То кайф: ноут на колінах, я в халаті жива і здорова , голова не бо, вєздє пуредок. І я...така пуредна, з пивом і кіном :girl_haha:
     
    • мімімі мімімі x 2
  14. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Світло - дали, гості вже розійшлися. Я строго себе контролювала з кількістю пожираємого шашличка:girl_yes:Треба той бардак в хаті ліквідувати. Спробувати щось зробити з нігтями, з 10 цілих є тільки 4:girl_blush2: Придумати в що я завтра маю вбратися. І відсипатися.
    Всім гарного вечора.:girl_bye:
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. Kandya

    Kandya Well-Known Member

    Я вернулась! Моє плановане півтижневе заслання на село закінчилось тим, що я відночувала там лише ніченьку і Бозя дав такого дощику, що навіть мій чоловік і свекрушенька не змогли бути на селі. І я вже тут, у своїй хаті. Яке ж то щастя мати свою хату і не жити із родичами (хоча свекруха у мене золота -- то без іронії), але не можу я із кимось. До теми про форумівку ще не добралась, але сподіваюсь, що вона буде. Йду почитаю
     
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Я вже нині стіки наробила: зранку хлопів полюбала обох(а, блін, забула- вони окремо від мене спали), накормила, посуд перемила і наарала! на обох:girl_blush2::girl_devil::girl_feminist:. Теперка вони розбіглися і я чаюю на ДП. О менший вже прийшов- підлизався" мама я тебе любаю", а до старшого тре самій іти, бо він в гаражі і ще не знає, що мене вже трохи попустило. А чо арала? бо я зла-недобра-вредна, і нічка безпробудного сну мені не допомогла, бо я хочу, щоб було так як Я хочу.. А, одним словом х.з. чого репеніла з самого ранку- стрес знімала. Нє, не піду до нього, бо ще не зовсім попустило. Нех сидит там і думає над своєю поведінкою! От так!diablo:.
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    Витримка, то велика сила- сам прийшов, тихенько послухав і спитався: а на дитину чому так репеніла?. Результат всі помирені, всі всіх люблять. І дитина татом забрана в гараж- компресором бавитись, від гріха(тобто мами) подальше.
    А я їстоньки зкумекала, все перемила, і себе з головою в тому ж числі- сиджу кавусю з "зоряним сяйвом" смакую і вичитую тут вас. Насолоджуюсь тишею і краєвидом з вікна:beach:.
    Будьте нині чемні та слухняні- і буде вам щастя! а якщо щось, то одразу :girl_witch: і в атакууу!
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Розбудила мене зранку похресниця, сказала, що вони приїхали з села, після садження картоплі, до Львова до баби, а тут нема теплої і води і поломаний бойлер. І вони хочуть до нас купатися. То ж в мене з ранку вже були гості. Був в нас дівчачо-банний ранок:girl_crazy:Чоловік завбачливо втік. І добре зробив, бо ми тут були, як в пісеньці "голі дівчата бігають по хаті". Ми потринділи, поснідали, викупалися, причесалися, напахнилися і готові прикрашати світ. Дівчата вже поїхали, а мені залишилося поскладати в миття посуд і позакидати ту купу рушників в пральку.
    Ось так несподівано в мене сьогодні дівчачий день: зранку кумаська з похресницею, а по-обіді ДП:girl_claping:Скоро зустрінемося, а ті, що не прийдуть вже починайте нам заздрити, або бігом збирайтеся.:girl_yes2:На стопіцотмільйонів прОцентів впевнена, що буде класссссно:good:
    Пішла думати в шо ж то вбратися в ту дивну погоду.
     
    Останнє редагування: 3 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Gala

    Gala Well-Known Member

    Записалася сьогодні на велопрощу до Зарваниці. Їдемо через тиждень. Побачила список хто їде і скіко кому років , то легше стало що не самі старші їдемо(35р) ...думала там буде сама молодь 15-20 років, а ні,- самому старшому 79 рочків.Ото тепер думаю , що тепер новий спортивний треба купити....і потренуватися на ровері, все таки коло 50 км .
     
    • Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. МаленькаКотя

    МаленькаКотя Well-Known Member

    Я вже в 10 годині сиділа в дворику ратуші з другом і чекала на ТНМК)) І до 13 години дуже класно відпочила і поспілкувалась)) А тепер - до праці. Пишу магістерку на замовлення, і терміни піджимають((
     
    • Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.