Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. SOLODKA

    SOLODKA Well-Known Member

    Де то ви то там живете? Беру свою каву і газую до вас. Хочу цукерків вже і зарз..Чи завтра зранку?
    --- дописи об"єднано, 5 Травень 2015 ---
    Думала писати- не писати..Але напишу, бо конче потрібна порада.. В двох словах- ще з вересня мала плани щодо одного проекту на роботі , все підготувала, дібрала , проаналізувала , розписала що і до чого ,але раптом мені говорять , що потреби це робити зараз нема.. Добре , почекаю, зроблю пізніше.. Сьогодні дізнаюся , що дехто з керівництва просуває свій проект з моїми ідеями , розповідаючи , як це все буде ..Що я маю завтра робити ? Образливо, гірко, прикро...Але недобра на себе- треба було робити і мовчати ... А тепер...
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. flame

    flame невгамовний експериментатор

    зовсім близько - 5 хв ізди. Але ліпше завтра по обіді. Зраня я буду страшна злюка. По-обіді вже розгребуся і сама доброта готова приймати гостей:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 1
  3. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Винооо, шашличооок, цукееерки..... Ну не можна ж такого робити з людьми! Людоньки! Я тут вмру з голоду і холоду. Flame, не розкривайте всіх секретів, через день -два до вас приїдемо не тільки я і SOLODKA, а ще пів ДП :) . Нєрвішкі шалят, спати не можу, ждю вердикта, як приговора!....
     
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  4. flame

    flame невгамовний експериментатор

    то дурниці, я подивлюся, що тут заспівають, як почнеться малина, смородина, порічки, кизил, яблука, груші, вишні і шотамще є - вже забула:girl_blum: А, виноград і фізаліс.
    Гостей ми з Цезаром любимо. Пусік з Гектором - так собі - не покусають, але побурчать. Як сьогодні Цезарій волав, коли приїхала чоловікова сестра по воду і ми всі були на подвір"ї, а він бідака сам в хаті - словами важко описати, той вой треба чути. :girl_impossible:
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  5. Smiwna

    Smiwna Мама непосиди

    Осьо....смородина і малина, яблука і вишні мене мало цікавлять, в самих є до біса, а от порічки і черешня, то моє ФСЬО!...
     
    • Подобається Подобається x 1
  6. Happy Fiancee

    Happy Fiancee Well-Known Member

    Які то були файні вихідні :girl_in_love:. Побільше би таких. Навіть не враховуючи прохолодної суботи з дощем. Вже мрію про наступні )) Хоча наступні мають бути не такі позитивні (чекає на мене поїздка до свекрів).
    А сьогодні вже з самого ранку зла і недобра. Бо, по-перше, невиспана. А, по-друге, буду мати сьогодні гостей (точніше гостю в особі свекрухи), а в хаті пустотаааа. То треба буде швидко наготувати їсти, поприбирати. І як то все встигнути?! То нас тільки двоє живе (і кіт), але за тим чоловік як за малою дитиною все треба складати.
    Чоловік привіз на два дні собаку, як то наша кицька злиться, аж гарчить. З хати не виходить, ображена страшне. От думаю собі, що як на майбутнє захочемо песика, то треба буде добре подумати, бо щось наша дама надто агресивна.
     
    • Подобається Подобається x 3
  7. sanches

    sanches Well-Known Member

    Вчора був день "ніачьом". Першу половину дня протусувались вдома, а ввечері розділились. Я з Віталіком поїхала до мами, а муж з Матвієм гуляв в парку. Йолки, та ті діти поодинці просто пусічки і не розбійники зовсім...
    Зараз кава-прання і гуляти зі дітиськами.
    О, ще в голову засіла думка - хочу червону помаду. Чого б це? Я помадами в принципі не користуюсь) але хочу...
    Пока ото виписувала кицька вкрала в мене кусок омлету(
    П.С. " надо чаще встречаться". Це я про форумівку якщо що)


    Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk
     
    • Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. smilechyk

    smilechyk Well-Known Member

    Дівчатка, сьогодні в мене 1 робочий день, була у так званій "відпустці". Вже якось дні скоріше будуть проходити до мого декрету) А всім бажаю гарного початку робочого тижня та сонячного дня!
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Людоньки, яка я нині зла. :girl_devil:І сама незнаю чого... Той безкінечний стан ПМС мене вже задовбав.
    Чоловік образився і пішов на роботу. А я спочтку просто спокійно попросила мене не чіпати - муж не пойняв і таки нарвався. Влад теж не розуміє що то з мамою. Гаркаю на нього, а потім сама на себе злюся, тим більше коли він приходить обнімає мене і каже "Мама цьом, люблю"...
    Хочу закопатися десь під землю і там в тишині і спокої посидіти саменька :girl_in_dreams:, але не вийде - то і є моя проза...
    Зараз ідемо з Владом гуляти - куплю собі морозиво, шоколадку і ще чогось хорошого для заспокоєння нервів - організую собі хоч якусь врочистість :girl_yes2:. А там буду надіятися що малий поспить вдень гарно сам, а я помедитую трохи :d64: - треба якось заспокоїтися поки муж з роботи прийде, а то точно вирішить що жінка в нього псих якийсь :girl_crazy:
     
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
  10. Svjatkova

    Svjatkova Well-Known Member

    читаючи кожен раз Цезар, Цезар... аж серце розривається так я сильно скучила за своїм "телятком"-вівчуром ЦЕЗАРЕМ! :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Так хочу, щоб він жив з нами, але поки нЄ судьба((((( :girl_cray:

    Прибігла на обідню перерву додому і замість їсти чи щось робити, врубала на всю гучність музику і балдю :girl_dance:
     
    • Подобається Подобається x 2
  11. jalla

    jalla Прогрес року 2013

    Який в мене вчора був дурний день- словами не передати.:girl_impossible:

    І ніби нічого аж такого чого я не могла передбачити не сталось, але настрій, нерви і психіка були на зриві.
    Нині вже краще, ну, я б навіть сказала набагато краще, хоча я не виспана і вже встигла з самого рання відчути себе безрукою.:facepalm:
    Поясню, мій Андрік чогось хуліганив до штвертої раня. Таке у нас напевно вдруге, чи втретє в житті, що спати ніяк-ніяк. Я вже була подумала шо може де не впильнувала і дитя кави хлепнуло. Отож бо спала я рівно з 4-ї до 7-ї... бррр.
    З ранку відвела Святика в садок, прийшла в такому відоні, шо інші батьки певно думали шо я була на дискотеці.)))
    Різала вчора цілий вечір оті штуки в руках махати дітям на свято. Бліііін, дівки, я безрука, я такого понарізала шо моїй дитині хіба тим позоритися.:dash1: Шем думала шо може мені так здається і там всі такі будуть. Ага, батьки принесли такі рівненькі ті штучки, стрічечка в стрічечку, все акуратно скотчем змотано, а в мене якби який пияк трясущимися руками то вирізав.:ireful1: Нє, вирішила буду перобляти! Ну, тре вчитися трохи свої руки з заду витягувати, а то мене попереду ще чекає два школярі.
    Ну, от і все, казочці кінець. На нині напланувала прибирання, прання, пуцування, драїння. Ніц корисного для себе коханої. Потім хочу дітей на майданчик зводити і відповідно трохи підкачатися (мамуськи поймуть шо я маю на увазі;)).
    Всім гарного дня.
     
    Останнє редагування: 5 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 3
  12. Colombina1982

    Colombina1982 Well-Known Member

    Ой мало-мало вихідних!!
    В п"ятницю ще трохи щось робила, з малим займалася. От скажіть мені, що за садізьм на 4 вихідних дні позадавати і українську, і математику, і віршик, і англійську письмово, і англійську читати, і дієслова неправильні, бо у вівторок самостійна?!.. Контрольна така, контрольна сяка.. Хай би вже скоріше той навчальний рік закінчувався, бо в мами "німесил". Взагалі сил нема.
    В суботу я перебувала в якомусь невизначеному стані. Довго спала, мало їла, пройшлася з мужем по Південному просто так. Порахувала, що так, щоб не просто так, то нам треба не їсти, не пити, а тільки до купки складати, добре, що нічого термінового і надважливого ніби не треба.
    В неділю мали врочистість - виїзд на природу на ковбаски-гриль. Все було просто суперово, але.. Ну чого я погодилася ночувати в мами?? Братовий розкладний диванчик явно розрахований на безсонні ночі, бо з припіднятою верхньою частиною тулуба на ньому заснути неможливо. Нє, мальота заснув в моменті, він би й на камінчику сни бачив, а я півночі і так, і так мостилася, аж валетом з ним нарешті заснула. Ногами догори воно все ж виявилось легше.
    Понеділок відповідно був сонний, але дуже продуктивний. Наготувала, поскладала трохи в шафах, а так - бавилися з малим, читали, гуляли, наїлися морозива.. Ранок вівторка був трохи захриплий, але вірю, що то тимчасово і не страшно.
    Погода тішить, але настрій сьогодні, чесно кажучи.. Десь я там писала, жи чую, шо ми всиплят перцю? То вже прям не знаю, чим ту перечницю заткнути. Але то все дурниці. Аби здоров"я і сонечко за вікном. Оце завтра в мого більшого зайця день народження і день ангела, думаю, чим би таким мімімішним його потішити, то вже й настрій покращується. Так що не хворійте, бережіть і тіште один одного ;)
    Одну синю, другу жовту? Ми теж таке робили, і мої в"язочки були ЗОВСІМ ІНШІ. Вони виявилися найхудішими, довелося ще домотувати, вужче розрізати і ручки міняти, бо щось їм олівці не підійшли. Видумають щось таке, чесне слово.. Але далі буде легше. Я навіть не знаю, що мій школяр на малюванні і праці робить, а домашнє їм з того не задають, ттт. От тільки з розмальовуванням я йому допомагала, за що він мені був безмежно вдячний, інакше ніц би не встигав, тільки малював :)
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  13. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    в мене трохи жилеткова проза, бо поломИвся мій ріднесенький ноутбук(( не заряджається, казявка! як я вже його не просила, не крутила і не вертіла-ніц. в сервісний центр муж занесуть аж завтра. ех... отак і живу. рятуюся моментами його компутером поки муж на роботі. печаль... :girl_in_dreams:
    але є і позитив, бо тепер ніщо мене не відволікає від вишивання сукні, на яку я маю ще 3 тижні, щоб завершити і зшити:girl_yes:
    з врочистості - знову дитя потішило, бо спала моя сплюшка з 22ї до 8їранку:girl_dance:, а я вже в 6 не знала що то робити, бо виспалася)))
    сонечко світить, ми на майданчику загоряємо. ще б хтось мені :ed4d70def841dc74b57, ну але то вже фантастика:)
    добре, що ноут не працює, бо останні дописи про шашлики і цукерки дуже травмують мою ранімую психіку:girl_crazy:, але нічого, буде і на моїй вулиці свято!:connie_pull-pigtail
    усім:kisss:
     
    • Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  14. jylanda

    jylanda занууууда

    Доооовгий-довгий день, щось я замучена геть чисто. Oдна єдина радість купила квитки, а куду не скажу :girl_dance:
    Пів дня на роботі ржемо, виробник помилився при відправці зразків Мабуть переплутали пакети...а я ще кажу, що то я затуркана. Добре, що ми люди чесні, відішлемо сукню назад виробнику.
    Як то мені закінчити роботу сьогодні? Чим далі в ліс тим грубші партизани, і відпустка наближається. Правильно, менше треба дурницями займатися:girl_cray: Всім гарного вечора, а мені як завжди - копняка до роботи!
     
    • Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
  15. flame

    flame невгамовний експериментатор

    ага, размєчталась:girl_impossible:Не день, а якийсь кошмар. Голова крутиться, плями знову пливуть перед очима. Ще й з чоловіком погризлися через роботу. Водій в Києві загубив телефон і наробив стільки проблем, що навіть думати про то все не хочу.
    Але, що я вам дівчата скажу - є на світі добрі і порядні люди. Якийсь водій з Харкова знайшов той телефон, відповів на мій дзвінок і допоміг мені з відправкою того телефона на Львів. Той, що без телефона мав на 17-30 бути на завантаженні і до цього часу його там нема. Народ чекає, скандалить, а я поняття зеленого не маю де він є. І впевнена, що він не може до мене подзвонити, бо не знає напам"ять номера. Капець повний.
    І западло однозначно не спить. На нижній губі справа вилізла мені гуля розміром з горошину, на верхній, зліва - трохи менша. На лобі, рівно по центру, між бровами - ще одна якась фігня тверда і болюча. ЇЇ ще хоч можна замалювати, а та красота на губах виглядає так, ніби мене оси покусали. І то перед дефілядою з однокласниками. :girl_cray: Ті герпеси мені завтра перетворяться на рани і я в суботу буду виглядати, як якась заразна з лишаями.
    До стоматолога, ясен пень, не попала. Ще й з такими варгами не пасує йти.
    В холодильнику самі недоїдки. А я хочу накритися ковдрою і дивитися якесь кіно.
    Всім гарного вечора, а я і далі мушу працювати.
     
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  16. Akina

    Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

    Розкажу вам про свою врочистість - моя дитина дала мені такий урок сьогодні на майданчику:girl_smile:
    Бавився Влад собі в пісочку, я з іншою мамочкою "язика чесала", і тут моє шило погнало до смітників. Я йому крикнула "Не лізь туди", "Влад вернись, там бяка", раз, другий, третій... А його тягне і тягне до тих смітників (хоч ніколи такого не робив раніше). Я взлостилася, іду сама забирати. Підхожу, питаюся "якого милого ти туди лізеш?", і тут моя дитина відкриває долоню і каже "палямана, викинути сітник". Виявляється він знайшов у піску осколок якоїсь пластмасової іграшки і ніс в смітник викинути! (то я завжди так викидала з піску залишені кимось уламки пасочок і іграшок). Як мені стало соромно що я на нього кричала і злилися...:girl_blush2:Який же він, виявляється вже дорослий і самостійний :girl_in_love:
    Отаке... не спішіть одразу злитися на близьких (особливо на дітей) якщо вони раптом роблять якісь незрозумілі для вас речі. Іноді треба просто спитатися "навіщо ти це робиш" і спробувати подивитися на речі їхніми очима...
    Ото розфілософствувалася :girl_crazy:, то просто до вечора я таки подобріла - морозиво, шоколад і вишивка зробили своє діло. Зараз іще наїмося з Владом кексів і стане зооовсім добре. Чого і всім бажаю.:girl_yes2:
     
    • Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  17. Khrystik

    Khrystik Хороша дівчинка :)

    це, звісно, чудово. але моє чудо вже давненько систематично збирає всі "каки" на майданчику і носить до смітника:girl_crazy:. я вже сама не рада, що вона то від мене підхопила, бо хто його знає, що вона може підняти з землі((
    і по темі- варю-парю, тятя на роботі, К в нових босоніжках тлумиться по хаті. вишивання добряче просунулося, вже бачу фініш:d64:юххуу...:girl_dance:
    хочу шоколадних цукерок, хоч одненьку...:girl_cray:
     
    • Подобається Подобається x 8
  18. Shamna

    Shamna Мамуся

    Не розумію, як так швидко день пройшов. Щойно тільки встала, а вже вечір.
    Їздила сьогодні на навчання, точніше збиралася, але не попала, мене там не треба було:girl_haha: Все вирішилося за 10 хв і я поїхала домів.
    Доня мене сьогодні вимордувала, тільки чує, що відкриваються вхідні двері, відразу тягне мене на сходи і кричить "Куліку" (кукуріку), а ще цьомає мене і таким милим поглядом дивиться і каже "Воцю кокаю" (хочу цукерка). То така мала хитрунка росте.
    З вами добре, але чоловік вже їде з роботи, тож біжу готувати йому вечерю.
    Гарного вечора,дівчатка:kisss:
     
    Останнє редагування: 5 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  19. Raven

    Raven Мама малятка

    То добре, якщо не какашки. В нас того добра повно навколо майданчика і часто з хазяйским писком тарабаниться в смітник. Не питайтеся де в той час мама дивилася.
    Ми сьогодні так гепнули носа, що він спух і посинів. Надіюсь не поломаний. Моє шило вже таке придумує, шо б то зробити, жби мамі було чим пів дня зайнятись.
    Всім сопійної ніченьки :P.
     
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Rapsodiya

    Rapsodiya Well-Known Member

    вимучена нині жуууууууууть)))
    Врочистість: перестала рюмсати) а ще вибралася на тренування по східних танцях ( тепер припхалася додому втомлена і сиджу ще вчуся такіто пироги мої любі. йду далі все доробляти. всім цьом-цьом і гарнюсіньких снів))):kisss:
     
    • Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.