Хочу поїхати в Карпати

Тема у розділі 'Мандри', створена користувачем nanap, 16 Травень 2007.

  1. Krasynja

    Krasynja Щаслива мамуся!

    Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

    братова там відпочивала цього року, теж дуже усім задоволена.
     
  2. zlatovlaska

    zlatovlaska Well-Known Member

    Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

    Чи може хтось щось порадити? На 3 сім"ї з дітками.
     
  3. Oliusia

    Oliusia Well-Known Member

    Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

    Дівчата підкажіть, де б можна було зупинитись на декілька днів біля Плаю. Може контакти якісь маєте?
     
  4. Haidee

    Haidee Well-Known Member Команда форуму

    Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

    І мені підкажіть. Може хтось їздив з малими дітьми і знає місця, комфортні для них. Ще те саме цікавить поблизу Буковелю.
     
  5. Popi

    Popi Well-Known Member

    Відповідь: Хочу поїхати в Карпати

    Поблизу Буковелю,то не погано в Татарів, гот. Кантрі Клаб
     
  6. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    може, хтось знає готель чи базу з ВІДКРИТИМ (на вулиці) теплим басейном (але НЕ термальним) в Закарпатті, щоб на початку травня купатися?
     
    Останнє редагування: 7 Квітень 2015
  7. Virginia

    Virginia Well-Known Member

    на закарпатті майже всі басейни з підігрівами
    Чорна Гора, Лаванда Кантрі Клаб, Богольвар, Ерней Лаз.
     
    • Подобається Подобається x 1
  8. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Були на цих вихідних - басейн не працював ще.
     
  9. Масік

    Масік Well-Known Member

    Які Ваші враження від бази Богольвар ? Плануємо туди поїхати в липні з дітками , чи цікаво там для діток і як на рахунок розваг ?
     
  10. Marigold

    Marigold Мама дівчинки-перлинки

    Нас було троє дорослих і моя мацьопа пів річна. Всім не те шо сподобалось, а дуууже сподобалось :) Номер мали стандарт +, коли бронювала то питали мене чи ставити дитяче ліжечко. Я сказала що не тре, бо ми разом спимо. Але ліжко вони все ж поставили. В тому номері ще був диван-малютка - дуже пригодився: ми його розклали і чоловік спав там. Бо на ліжку було б затісно нам. Номер просторий, ванна теж - купа місця, нічо не давить на голову. З вікна нашого було чути шум річки (спали з відкритим), дуже приємно. Територія велика, є велики напрокат (дитячі теж), багато гойдалок (як дорослих так і дитячих), гірки. Басееейн - думаю дітей звідтам не відтягнеш :) Є романтичні закутки з фонтанчиком, гойдалками і підсвітками вночі. Багато місць в тіні - дуже зручно. Є турніки, міні-зоопарк. Дитяча кімната дуже навіть пристойна: багато місця і великий вибір розваг. Відразу ж біля рецепції. Спа центр: я планувала стоун терапію, але вже не було місць. Можна було масаж - от я його і вибрала: кайф. Поруч гора з натоптаною стежкою: виходь і гуляй скіки хоч. Ліс зачаровує, краєвиди чарівні. Можна там засісти і довго медитувати чи просто мріяти :) Окрема відзнака ресторану: ми брали номер з НВ - порції якраз в міру, кожного дня щось нове (в них на сайті є опис того меню як і ресторанного). Обідали теж там - великий вибір, все дуже смачно, швидко. Офіціанти старанні, уважні і швидкі :) Досить пристойне і цікаве дитяче меню. Одним словом - молодці вони! Заклад я раджу і однозначно поїду ще, як мінімум восени коли осінь розфарбує тамтешню природу :)
    Через дорогу є магазин. Тапочки можете не брати, бо вони дають в номер, хіба би в чоловіка дуже велика нога. Ну і єдине, що я б не радила там, то це брати мансардний номер: поганенька там теплоізоляція і в нас було загаряче, хоч вікно навіть цілу ніч було відкрите (а ночі ще тоді холодні). Але знову ж таки- там є кондиціонер і може для когось той номер був би ідеальний з ним :)
    Ну і ще було приємно, що вони на сніданок подали всім по шматку освяченої паски, яйце, два види сиру і бокал вина. Це було просто так в честь свята. Дрібниця, а приємно.
    --- дописи об"єднано, 17 Квітень 2015 ---
    Ну і ще великий плюс - це добирання. Дуже зручно, бо то є по трасі на Чоп і лиш останніх 13 км через села. Але там дорога досить таки пристойна враховуючи плачевну ситуацію з нашими дорогами.
     
    • Корисно Корисно x 4
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 2
  11. SkyGirlMary

    SkyGirlMary New Member

    Порадьте хорошу базу в Славському для святкування дня народження компанією 8-10 людей. І бажано щоб природа гарна і канатна дорога!):girl_dance:
     
  12. fiesta

    fiesta Well-Known Member

    Подивіться Гірська лілія в Славську. Вона на горбі- вид з неі класний. Дуже близько підйомник на Тростян. Альтанки, басейн, кухня і обідня зала.
    Але якщо підйомник на Захар Беркут має крісла на 2 особи, тона Тростян- одинарні крісла. Хто боіться, може не захотіти підніматися... А на горі колись вареники з чорницями (нямням) та інші смакоти продавали...
     
    • Подобається Подобається x 1
  13. SkyGirlMary

    SkyGirlMary New Member

    Дякуюємо ха інф-ю та таки район Захар Беркута був би кращим(( в інтернеті багато всього, та хотілось би щось перевірене(
     
  14. Ringo

    Ringo Well-Known Member

    Попередні вихідні провели у "Лісовій казці у пані Стефанії". Прочитала про садибу тут,на форумі. Відпочинком дуже задоволені! До Захара Беркута 1 км ,ходили пішки. Смачна кухня, гарно облаштована територія. Почитайте ще відгуки трошки вище.
    Якщо шукаєте щось поблизу, то гляньте також на "Подолянку". Ми на неї так збоку подивились і вирішили що можна буде поїхати і туди.
     
    Останнє редагування: 5 Травень 2015
  15. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    Напишу пару слів про Закарпаття. Були 1-4 травня - то найгірший час, бо людей море, але нам так виходило.
    Перша зупинка - санаторій Карпати - люблю там гуляти. Потім вперше поїхали з замок Чинадієво - його почали реставрувати, то недалеко, варто глянути. Мукачево - симпатичне містечко, замок вартий уваги. Він здалека дуже ефектний. Під Мукачевом заїхали на страусину ферму - теж хоч раз варто заїхати, багато цікавого про страусів почули.
    Тепер про термали. Були в Берегово в Жайворонку - за 2 роки нічого не помінялося, нормально, можна їхати.
    Дуже сподобались термальні води Косино - розбудували великий комплекс з різними басейнами, саунами, різними розвагами. Але досить дорого.
    Жили в приватному секторі, бо вже всі готелі були заброньовані.
     
    • Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. NadVoye

    NadVoye Well-Known Member

    @Зорянівонька, то ви пишете про замок Шенборна? планували в цю неділю туди їхати. Він закритий на реставрацію, чи там можна зайти всередину?
     
  17. Зорянівонька

    Зорянівонька Well-Known Member

    так. ми всередині вже були колись, цього разу навіть не пробували зайти. але там і не було нічого особливого.
     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Bananchyk

    Bananchyk New Member

    Ніколи раніше не відпочивала у Карпатах. Порядьте, будь ласка, куди можна було б поїхати влітку на 7-10 днів - щоб було сонячно, затишно, цікаво і щоб була річка або басейн?
     
  19. Joll

    Joll Well-Known Member

    А ми на травневих були у Славському, в районі г. Погар - винаймали котедж майже біля крісельного витяга. Дуже гарна там місцина, хоча серед туристів не дуже популярна - вочевидь, що не всі знають, що там є парнокрісельний витяг на 2 особи. І центр селища з магазинами поруч (від вокзалу 20 хв. пішки), і річка там є, і чисте повітря, бо від дороги трохи далеко, і на кріслі покататись можна. Єдине, що поруч залізнична колія, однак тут вирішує радше вибір місця проживання - там можна обрати житло подалі від колії, тоді можна і не чути руху поїздів що вдень, що вночі. Ціни прийнятні, туристів трохи було, біля вокзалу є сувенірні ятки, можна винайняти бобик, щоб поїхати на Тростян, на озеро Хащовань, на форельні озера. "Захар Беркут" теж працює, багато туристів туди їздило.

    Деталі описала у своєму жж: http://joliem.livejournal.com/53020.html
     
  20. Пупсик

    Пупсик Well-Known Member

    Може хто відпочивав в Східниці в санаторії Верховина? Поділіться враженнями!